Premierul Recean avertizează asupra...
Dorin Recean dă asigurări că, în calitatea sa de prim-ministru, garantează că instituțiile statului își vor face datoria și vor proteja votul liber al cetățenilor, precum și procesele democratice. Totuși, potrivit lui, de cetățeni depinde stoparea atacului asupra democrației. Într-o adresare publică, șeful executivului a declarat că o grupare criminală plănuiește să sune sute de mii de o

Ultimele știri la acest subiect

19:20 17/10
Dorin Recean dă asigurări că, în calitatea sa de prim-ministru, garantează că instituțiile statului își vor face datoria și vor proteja votul liber al cetățenilor, precum și procesele democratice. Totuși, potrivit lui, de cetățeni depinde stoparea atacului asupra democrației. Într-o adresare publică, șeful executivului a declarat că o grupare criminală plănuiește să sune sute de ... Mesajul premierului Recean în ajunul alegerilor prezidențiale și a referendumului constituțional -„Ne întoarcem în trecut, fără resurse pentru dezvoltare sau mergem în viitor, în familia țărilor civilizate” The post Mesajul premierului Recean în ajunul alegerilor prezidențiale și a referendumului constituțional -„Ne întoarcem în trecut, fără resurse pentru dezvoltare sau mergem în viitor, în familia țărilor civilizate” appeared first on Politik.
18:50 17/10
Prim-ministrului Dorin Recean a făcut o adresare către cetățeni în care a atenționat asupra încercărilor de destabilizare a Republicii Moldova în contextul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional.
18:50 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova în ajun de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican. Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Dorin Recean declară că o grupare de hoți încearcă să mintă oamenii și să compromită alegerile din 20 octombrie. „Rog toți cetățenii să fie atenți, această grupare spune […] Articolul VIDEO/ Adresarea premierului Dorin Recean către cetățeni în ajun de alegeri: Nu cădeți în capcana bandiților! apare prima dată în Vocea Basarabiei.
18:40 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean s-a adresat cetățenilor moldoveni joi seara, 17 octombrie curent, cu un mesaj în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie. „Stimați cetățeni ai Republicii Moldova, pe 20 octombrie vor avea loc alegeri pentru președintele Republicii Moldova și referendumul de aderare la Uniunea Europeană. Vă atrag atenția că […] Articolul Premierul avertizează moldovenii: Gruparea criminală plănuiește să vă sune în ziua votului pentru a vă minți și speria apare prima dată în Realitatea.md.
18:40 17/10
Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a venit astăzi, 17 octombrie, cu o adresare publică către cetățenii Republicii Moldova, în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie.
18:30 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean: Apel către cetățeni înaintea alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a… Articolul Dorin Recean: Apel către cetățeni înaintea alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional apare prima dată în Regional.md.
18:30 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova în ajun de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican. Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Dorin Recean declară că o grupare de hoți încearcă să mintă oamenii și să compromită alegerile din 20 octombrie. „Rog toți cetățenii să fie atenți, această grupare spune […] Articolul VIDEO/ Adresarea premierului Dorin Recean către cetățeni în ajun de alegeri: Puterea e la voi, mergeți la vot! apare prima dată în Vocea Basarabiei.
18:30 17/10
18:30 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean a avut, în seara zilei de azi, o adresare  către cetățeni în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie. „Stimați cetățeni ai Republicii Moldova, Pe 20 octombrie vor avea loc alegeri pentru președintele Republicii Moldova și referendumul de aderare la Uniunea Europeană. Vă atrag atenția că […]
18:30 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțion...
18:20 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățeni în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie Stimați cetățeni ai Republicii Moldova, Pe 20 octombrie vor avea loc alegeri pentru președintele Republicii Moldova și referendumul de aderare la Uniunea Europeană. Vă atrag atenția că o grupare de hoți încearcă să amăgească oamenii, […]
18:10 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean îndeamnă cetățenii să participe în mod responsabil la alegerile prezidențiale și la referendumul republican constituțional privind aderarea la Uniunea Europeană, din 20 octombrie. Republica Moldova se află într-un „moment de răscruce”, iar alegerea de duminică va defini viitorul țării, a declarat premierul într-un mesaj public transmis cetățenilor.
18:10 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean îndeamnă cetățenii să participe în mod responsabil la alegerile prezidențiale și la referendumul republican constituțional privind aderarea la Uniunea Europeană, din 20 octombrie. Republica Moldova se află într-un „moment de răscruce”, iar alegerea de duminică va defini viitorul țării, a declarat premierul într-un mesaj public transmis cetățenilor.
18:10 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie
18:10 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Mesajul prim-ministrului Recean înainte de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional apare prima dată în BreakingNews.
18:10 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova apare prima dată în DemocracyMD.
18:05 17/10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie.
16:20 17/10
Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că va face o adresare către cetățeni joi, 17 octombrie curent, începând cu ora 18:00, pe subiectul alegerilor prezidențiale și referendumul constituțional republican privind aderarea Republicii Moldova la UE. Anunțul este de ultima oră. Adresarea premierului va fi transmisă pe toate platformele oficiale ale Guvernului, dar și la RLIVE TV. […] Articolul ULTIMA ORĂ! Premierul Dorin Recean se va adresa către cetățenii moldoveni joi, la ora 18:00 apare prima dată în Realitatea.md.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.