Primele imagini cu olimpici din...
Președinția Republicii Moldova a făcut publice primele imagini cu olimpicii țării noastre. Moldova este reprezentată de 26 de sportivi, care au în palmares 9 titluri de campioni mondiali și 11… Articolul Primele imagini cu olimpici din Moldova: 26 de sportivi pregătiți pentru Paris 2024 apare prima dată în Good News.

Ultimele știri la acest subiect

01:30 27/07
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. A intrat pe Sena barca delegației Republicii Moldova - VIDEO
00:00 27/07
Delegația Republicii Moldova a participat la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de vară de la Paris. Sportivi, antrenori și oficiali ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv au urcat pe o barcă și au defilat pe celebrul râu Sena.
23:20 26/07
Jocurile Olimpice de vară vor debuta oficial vineri seara, cu o ceremonie de deschidere inedită, desfășurată în premieră în afara unui stadion, pe fluviul Sena, care străbate capitala Franței. Mai jos vă prezentăm cei 26 de sportivi care ne vor reprezenta țara la Olimpiadă și zilele în care vor intra în concurs.
22:40 26/07
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a început, vineri seara, cu un clip video care îl prezintă pe fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane purtând torţa olimpică prin capitala Franţei, relatează Agerpres. În prezenţa preşedintelui Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, şi a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, defilarea delegaţiilor pe Sena a început cu o ambarcaţiune care transporta echipa Greciei, urmată de alta purtând echipa refugiaţilor. Prima secţiune...
22:30 26/07
FOTO // Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris
(VIDEO) Noi restricții pentru...
Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise, cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții, atât pentru țigările obișnuite, cât și pentru cele electronice. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Ala Nemerenco. „Noi am propus un control al spațiului public comun. Asta înseamnă terase, spațiile deschise, stații de așteptare. Trebuie să înțelegem că țigareta electronică și utilizarea ei se răspândește mult mai repede decât tutunul. Este absolut fals că țigareta electronică sau tutunul încălzit este mai puțin nocivă decât țigara obișnuită. Am introdus în lege că niciun medic nu poate promova țigareta electronică. Este interzis și ar putea să-și piardă dreptul de activitate. Țigareta electronică e cu vapori și nicotina când este dusă de vapori, este umedă, este mai grea și neapărat va ajunge mult mai ușor în bronhii. Țigaretele electronice sunt mult mai periculoase. Mai mult, țigareta cu aromă ademenește. Gustul de lămâie, de mentă, este foarte atractiv și oamenii pot să fumeze mult mai mult și asta este mai periculos”, a declarat Ala Nemerenco în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la JurnalTV.Legea privind controlul tutunului se va alinia astfel standardelor Uniunii Europene.Aproximativ 6.000 de persoane din R. Moldova (15% din totalul deceselor înregistrate) mor în fiecare an din cauza consumului de tutun. Circa 50% din fumători mor prematur (în medie, cu 14 ani mai devreme).Potrivit studiului național privind bolile netransmisibile (STEPS 2021), trei din zece moldoveni de vârsta adultă (29,9%) se declară fumători și mai mult de un sfert (26,2%) consumă zilnic produse din tutun.În ultimii ani, adolescenții din R. Moldova folosesc tot mai des produse de tutun încălzit și țigări electronice. Conform unui studiu în rândul tinerilor (Global Youth Tobacco Survey), realizat în 2019, peste 16% din tinerii de 13-15 ani foloseau produse de tutun, inclusiv produse de tutun încălzit, aproape 13% foloseau țigări electronice, iar 32% au încercat, cel puțin o dată, să fumeze țigarete electronice.

Ultimele știri la acest subiect

13:50 26/07
Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise, cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții. Mai mult,  restricțiile se aplică nu doar pentru țigările obișnuite, dar și pentru țigările electronice. Ministrul Sănătății spune că proiectul de lege se află pe agenda Guvernului, a trecut prin consultări publice și urmează să fie a
12:40 26/07
Ministerul Sănătății intenționează să introducă noi restricții pentru fumători.Astfel, fumatul ar putea să fie interzis în spațiile publice deschise - la terase, în stații de așteptare și parcuri de distracții. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății Ala Nemerenco la o emisiune de la Jurnal TV.
11:20 26/07
Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise, cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții. Mai mult, restricțiile se aplică nu doar pentru țigările obișnuite, dar și pentru țigările electronice. Ministrul Sănătății spune că proiectul de lege se află pe agenda Guvernului, a trecut prin consultări publice și … The post Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise first appeared on ZUGO. Articolul Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise apare prima dată în ZUGO.
11:20 26/07
Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise, cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții. Mai mult,  restricțiile se aplică nu doar pentru ... Post-ul Noi restricții pentru fumători! Autoritățile vor să interzică fumatul, inclusiv a țigărilor electronice, în spațiile publice deschise apare prima dată în Unica.md.
11:10 26/07
  Ministra Sănătții, Ala Nemerenco, a declarat că pe agenda Guvernului se află un proiect de lege, care vizează fumătorii. Astfel, după ce parlamentarii vor vota acastă lege fumatul va fi interzis în spațiile publice deschise – cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții.   Ba mai mult, aceste restricții se vor […] Post-ul Veste tristă pentru amatorii de nicotină: locurile pentru fumat vor fi limitate, iar din anul 2026 va fi interzisă comercializarea țigărilor cu arome apare prima dată în Observatorul de Nord.
O nouă lovitură pentru Putin. UE...
Uniunea Europeană transferă Ucrainei 1,5 miliarde de euro încasări din activele ruseşti îngheţate, vineri, 26 iulie. Decizia a fost anunțată de...

Ultimele știri la acest subiect

22:40 26/07
Uniunea Europeană a anunțat vineri că a transferat Ucrainei un ajutor de 1,5 miliarde de euro, reprezentând prima tranșă din veniturile generate de activele rusești blocate după declanșarea războiului, transmite AFP. UE a blocat active de circa 200 de miliarde de euro ale Rusiei după ce forțele ruse au invadat Ucraina în februarie 2022. Circa […] Articolul UE va transfera Ucrainei primele 1,5 miliarde de euro din activele ruseşti blocate în țările din blocul comunitar apare prima dată în Realitatea.md.
17:30 26/07
Uniunea Europeană va transfera Ucrainei o primă tranșă de 1,5 miliarde de euro din profiturile generate de activele rusești înghețate, a anunțat vineri președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
17:10 26/07
Uniunea Europeană va transfera Ucrainei o primă tranșă de 1,5 miliarde de euro din profiturile generate de activele ruseşti îngheţate, a anunțat vineri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
16:00 26/07
Uniunea Europeană va transfera Ucrainei venituri de 1,5 miliarde de euro din activele rusești înghețate, a declarat vineri președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Un al doilea transfer de bani ar urma să aibă loc în 2025. Transferul este primul de acest gen în cadrul noii scheme bazată pe activele înghețate ale Rusiei, transmite Reuters. Banii transferați Ucrainei sunt veniturile extraordinare (dobânzi), obținute din activele Băncii Centrale a Rusiei imobilizate ca parte a sancțiun...
15:50 26/07
Uniunea Europeană va transfera Ucrainei o primă tranșă de 1,5 miliarde de euro din profiturile generate de activele ruseşti îngheţate, a anunțat vineri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Ţările occidentale au blocat active ruseşti suverane în valoare de aproximativ 300 de miliarde de dolari după ce Moscova a trimis trupe în Ucraina în […] Acest articol UE transferă Ucrainei 1,5 miliarde de euro din profiturile generate de activele ruseşti îngheţate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Cinci reținuți într-o schemă de...
Cinci membri ai unui grup infracțional, implicați într-o schemă de trafic de droguri, au fost reținuți după o captură de substanțe narcotice, în valoare de circa 100 000 de lei. Cazul a avut loc la Bălți. Informația a fost raportată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), care a precizat că printre […] The post Cinci reținuți într-o schemă de droguri la Bălți. Surse NM: Liderul grupului, membru al unei organizații conduse de Maxim Moroșan appeared first on NewsMaker.

Ultimele știri la acest subiect

17:10 26/07
Cinci membri ai unui grup infracțional, care ar fi implicați într-o schemă de trafic de droguri, au fost reținuți după o captură de substanțe narcotice, în valoare de circa 100.000 de lei. Cazul a avut loc la Bălți. Informația a fost raportată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), care a precizat […] Articolul Captură de droguri de 100.000 de lei la Bălți: Dumitru Șumilov și alți patru membri ai grupării, reținuți apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:30 26/07
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a cinci bărbați din Bălți, după o captură de trei tipuri de droguri de circa 100.000 lei – prezumtiv marijuana, cocaină și hașiș.
14:30 26/07
Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a cinci bărbați din Bălți, după o captură de trei tipuri de droguri de circa 100.000 lei ... Post-ul Cinci bărbați din Bălți, reținuți după o captură uriașă de câteva tipuri de droguri. Erau filați de luni bune apare prima dată în Unica.md.
13:30 26/07
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a cinci bărbați din Bălți, după o captură de trei tipuri droguri de circa 100 000 lei – prezumtiv marijuana, cocaină și hașiș.
13:20 26/07
Oamenii legii anunță reținerea a cinci bărbați din Bălți, după o captură de trei tipuri droguri de circa 100 000 de lei, care ar fi marijuană, cocaină și hașiș. Liderul grupului infracțional ar fi membru al organizației „Я Бельчанин” (sunt bălțean, traducere din limba rusă, n.r.), condusă de consilierul socialist Maxim Moroșan, conform surselor TV8....
Peste 60 de partide politice au dreptul...
64 de partide politice din Republica Moldova au dreptul să-și înainteze candidați pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Totodată, aceleași partide au dreptul să participe și la referendumul republican constituțional care se va desfășura în aceeași zi, adică pe 20 octombrie curent. Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut publică lista partidelor. Printre acestea se numără: Partidul […] Articolul Peste 60 de partide politice au dreptul să participe la alegerile prezidențiale din toamnă. Care sunt acestea apare prima dată în Realitatea.md.

Ultimele știri la acest subiect

20:50 26/07
64 de partide au dreptul să participe la alegerile prezidențiale și la Referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024 din Republica Moldova.
17:40 26/07
64 de partide politice au dreptul să participe la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional din 20 octombrie. Lista a fost publicată de către Comisia Electorală Centrală, transmite IPN.În conformitate cu prevederile legislației electorale, dreptul de a desemna candidați pentru alegeri și participanți la referendum, îl au partidele înregistrate la Agenția Servicii Publice, în modul determinat, până la stabilirea datei alegerilor.Cele
17:30 26/07
Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat vineri lista completă a partidelor politice care vor avea dreptul de a participa la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional programate pentru 20 octombrie 2024. Este vorba de 64 de entități.
17:30 26/07
Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat vineri lista completă a partidelor politice care vor avea dreptul de a participa la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional programate pentru 20 octombrie 2024. Este vorba de 64 de entități.
17:30 26/07
Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut publică lista partidelor care au dreptul să participe la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024. În conformitate cu prevederile legislației electorale, dreptul de a desemna candidați pentru alegeri și participanți la referendum, îl au partidele înregistrate la Agenția Servicii Publice, în modul determinat, până la stabilirea datei...
VIDEO/ Eugen Gorean, pictor: Europa...
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei. „Am lăsat o amprentă în cultura Republicii Moldova prin faptul că lucrările mele au fost expuse la diverse expoziții, saloane și bienale de...

Ultimele știri la acest subiect

16:20 26/07
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei. „Am lăsat o amprentă în cultura Republicii Moldova prin faptul, că lucrările mele au fost expuse la diverse expoziții, saloane și bienale de […] Post-ul Eugen Gorean, pictor: Europa pentru mine înseamnă prosperitate, cultură, siguranță, dezvoltare și egalitate apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:50 26/07
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei. Am lăsat o amprentă în cultura Republicii Moldova prin faptul, că lucrările mele au fost expuse la diverse expoziții, saloane și bienale de […] Articolul Eugen Gorean, pictor: Europa pentru mine înseamnă prosperitate, cultură, siguranță, dezvoltare și egalitate apare prima dată în ea.md.
13:40 26/07
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei.
12:50 26/07
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda ... Post-ul Eugen Gorean, pictor: Europa pentru mine înseamnă prosperitate, cultură, siguranță, dezvoltare și egalitate  apare prima dată în Unica.md.
12:50 26/07
Am lăsat o amprentă n cultura Republicii Moldova prin faptul, că lucrările mele au fost expuse la diverse expoziții, saloane și bienale de pictură
Barack Obama o susține pe Kamala...
Barack Obama a anunțat că o susține pe vicepreședinta Kamala Harris pentru nominalizarea Partidului Democrat la președinție, punând astfel capăt speculațiilor recente privind sprijinul său pentru aceasta. Într-o declarație comună, fostul președinte Obama, alături de fosta primă doamnă Michelle Obama, au subliniat că o consideră pe Harris drept candidatul care dispune de „viziunea, caracterul și forța necesare în acest moment crucial”, notează BBC.

Ultimele știri la acest subiect

17:20 26/07
Fostul președinte Barack Obama și soția sa, Michelle, au anunțat-o pe Kamala Harris că îi susțin candidatura la preşedinţie, într-un videoclip de circa un minut care a surprins convorbirea telefonică privată purtată de aceştia, transmite Reuters. „Am sunat să spunem că Michelle și cu mine nu am putea fi mai mândri să te susținem și să […] Articolul VIDEO Barack și Michelle Obama susțin candidatura Kamalei Harris la Președinția SUA. Conversația telefonică apare prima dată în Realitatea.md.
16:50 26/07
15:20 26/07
Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și fosta primă doamnă Michelle Obama au spus că o susțin pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă, oferindu-i vicepreședintei sprijinul previzibil, dar totuși crucial, al celor mai populari doi democrați din țară. Susținerea, anunțată vineri dimineața într-un videoclip în care Harris primește un apel telefonic comun de la fostul cuplu prezidențial, vine în contextul în care Harris continuă să câștige avânt ca probabilă nominalizată a partidulu...
14:20 26/07
Fostul președinte al Statelor Unite ale Amercii, Barack Obama, și soția sa, Michelle Obama, au anunțat vineri că o susțin pe vicepreședinta Kamala Harris pentru a deveni candidata democraților la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. Aceștia sunt ultimii lideri importanți din Partidul Democrat care își exprimă public sprijinul pentru Harris, după ce președintele Joe Biden a renunțat la candidatura pentru un al doilea mandat.
14:10 26/07
Fostul președinte Barack Obama și fosta primă doamnă Michelle Obama au anunțat vineri, 26 iulie, că susțin candidatura la președinție a vicepreședintelui Kamala Harris, scrie ziare.com.
Trei săptămâni de ieftiniri la...
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a înregistrat ieftiniri continue ale carburanților, datorate scăderii cotațiilor Platts pe bursele internaționale. De asemenea, cotația țițeiului Brent, de referință pentru Europa, a coborât constant, ajungând la 81 $/baril, informează ANRE.

Ultimele știri la acest subiect

13:40 26/07
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referință pentru produsele petroliere principale de tip standard valabile pentru acest weekend.
12:30 26/07
Pe parcursul ultimelor trei săptămîni, în cadrul exercițiului zilnic de stabilire a prețurilor plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) înregistrează ieftiniri ale carburanților.Tendința respectivă se bazează exclusiv pe micșorarea cotațiilor Platts la bursele internaționale. De altfel,
12:20 26/07
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a înregistrat ieftiniri continue ale carburanților, datorate scăderii cotațiilor Platts pe bursele internaționale. De asemenea, cotația țițeiului Brent, de referință pentru Europa, a coborât constant, ajungând la 81 $/baril, informează ANRE.
12:10 26/07
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, în cadrul exercițiului zilnic de stabilire a prețurilor plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) înregistrează ieftiniri ale carburanților. Astfel, în zilele de weekend un litru de benzină va costa cu 4 bani mai puțin decât astăzi, iar prețul motorinei va scădea cu 5 bănuți.
12:00 26/07
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, în cadrul exercițiului zilnic de stabilire a prețurilor plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) înregistrează ieftiniri ale carburanților.
Un bărbat din Dubăsari a fost salvat...
Un bărbat de 68 de ani a fost salvat dintr-un rezervor cu apă. Totul s-a întâmplat vineri, 26 iulie, în localitatea Malovata, raionul Dubăsari. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), strigătele acestuia au fost auzite de către vecini, care au apelat imediat serviciile de urgență. Ulterior, la fața locului a intervenit un echipaj de […] Articolul Un bărbat din Dubăsari a fost salvat dintr-un rezervor cu apă. S-a ales cu o fractură la mână apare prima dată în Realitatea.md.

Ultimele știri la acest subiect

17:10 26/07
În după amiaza zilei de 26 iulie, un bărbat a fost salvat de angajații IGSU dintr-un rezervor cu apă în raionul Dubăsari, localitatea Malovata, informează unica.md cu referire la un ... Post-ul Un bărbat din Dubăsari a căzut într-un rezervor cu apă din curtea casei apare prima dată în Unica.md.
17:00 26/07
O persoană a fost salvată de angajații IGSU dintr-un rezervor cu apă. Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de 26 iulie, în localitatea Malovata din raionul Dubăsari. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:52. Potrivit IGSU, vecinii au auzit strigătele bărbatului și au apelat Serviciile de urgență. „În scurt timp […] Articolul Dubăsari: Un bărbat, salvat dintr-un rezervor cu apă apare prima dată în Vocea Basarabiei.
16:40 26/07
În după amiaza zilei de 26 iulie, un bărbat a fost salvat de angajații IGSU dintr-un rezervor cu apă în raionul Dubăsari, localitatea Malovata.
16:30 26/07
În după amiaza zilei de 26 iulie, un bărbat a fost salvat de angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) dintr-un rezervor cu apă în raionul Dubăsari, localitatea Malovata, se arată în comunicatul IGSU. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:52. „Vecinii au auzit strigătele bărbatului și au apelat Serviciile...
15:20 26/07
Angajații IGSU au salvat un bărbat dintr-un rezervor cu apă
În șase luni ale anului 2024,...
În șase luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit cca 31,3 miliarde de lei, înregistrând o creștere de peste 2,3 miliarde de lei sau cu 8,2% față de aceeași perioadă a anului trecut. Încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat reprezintă 14,4 miliarde de lei, iar din […]

Ultimele știri la acest subiect

19:50 26/07
În șase luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit cca 31,3 miliarde de lei, înregistrând o creștere de peste 2,3 miliarde de lei sau cu 8,2% față de aceeași perioadă a anului trecut, se arată în comunicatul Ministerului Finanțelor. Încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat reprezintă...
18:00 26/07
În șase luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit cca 31,3 miliarde de lei, înregistrînd o creștere de peste 2,3 miliarde de lei sau cu 8,2% față de aceeași perioadă a anului trecut.Despre acest lucru a anunțat Ministerul Finanțelor, menționînd că încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat reprezintă 14,4 miliarde de lei (+6,3%),
16:40 26/07
În primele șase luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit circa 31,3 miliarde de lei, înregistrând o creștere de peste 2,3 miliarde de lei sau cu 8,2% față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit datelor Ministerului de Finanțe, încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat reprezintă […] Articolul Bugetul de stat al Moldovei înregistrează o creștere a veniturilor de 2,3 miliarde de lei apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:30 26/07
În șase luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit cca 31,3 miliarde de lei, înregistrând o creștere de peste 2,3 miliarde de lei sau cu 8,2% față de aceeași perioadă a anului trecut, informează Ministerul Finanțelor.
16:10 26/07
Veniturile totale ale bugetului de stat au crescut cu 8,2% în primele șase luni ale anului curent, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. Acestea s-au majorat cu peste 2,3 miliarde de lei și au constituit circa 31,3 miliarde de lei. Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Finanțelor, încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat […] Articolul Veniturile bugetului de stat au crescut cu 8,2% în prima jumătate a anului apare prima dată în DemocracyMD.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.