TV Nord

Acum 24 ore
17:20
Zeci de sportive talentate din toată țara, dornice să demonstreze eleganță, grație și măiestrie au participat la „Campionatului Național „Cupa mun. Bălți 2024” de gimnastică estetică. Sportivele au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține un loc pe podium. ILINCA ANIȚOI, sportivă: „Mă ocup cu gimnastica estetică în grup în jur de […] Acest articol /VIDEO/ Eleganță, grație și măiestrie la primul campionat de gimnastică estetică, organizat la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc în Capitala Azerbaidjanului. Ea a învins-o în finala mică a categoriei de greutate de până la 55 kg pe turcoaica Tuba Demir, cu scorul de 8-4. „Discipola Liceului Republican cu Profil […] Acest articol Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte de la Baku a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Un minor din raionul Soroca a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat că și-a violat mama. Sentința a fost pronunțată pe 23 mai de Judecătoria Soroca, sediul Central. Minorul ar urma să-și execute pedeapsa în Centrul de detenție pentru minori și tineri. Decizia poate fi atacată cu apel la Curtea […] Acest articol Minor din Soroca, condamnat pentru că și-a violat propria mamă. Ce pedeapsă a primit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Un cetățean român a fost prins că spiona pentru Vladimir Putin. El este acuzat de trădare și a fost arestat la propunerea DIICOT. Acesta filma și fotografia convoaie militare și instituții-cheie, iar informațiile le trimitea la Kremlin prin ambasada rusă, scrie digi24.ro Infracțiunea comisă de român este de trădare în formă continuată. Bărbatul ar fi […] Acest articol Primul român prins că spiona pentru Putin. Fotografia obiective militare NATO în România și transmitea informații prin ambasada rusă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Doi tineri de 18 ani au ajuns la spital după ce motocicleta pe care erau a fost tamponată de un automobil. Polițiștii au stabilit că la 23 mai, în jurul orei 20:20, o femeie de 32 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca Renault Clio a efectuat o manevră de întoarcere fără să se […] Acest articol Doi tineri de 18 ani au ajuns la spital, după ce motocicleta lor a fost tamponată de o mașină, la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Elicopterul prăbușit duminică, 19 mai, în Azerbaidjanul de Est nu avea urme de impact de gloanțe și a respectat planul de zbor, a transmis Statul Major al forțelor armate iraniene, precizând că nu au fost identificate elemente suspecte în legătură cu accidentul în care au murit președintele Ebrahim Raisi și ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, […] Acest articol Iranul anunță că armata nu a găsit elemente suspecte în prăbușirea elicopterului în care se afla președintele Ebrahim Raisi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Un bărbat din Drochia a fost condamnat la 19 ani și 6 luni de închisoare după ce a ucis proprietarii apartamentului pe care îl închiria. Potrivit învinuirii, s-a stabilit că, în perioada 05.12.2023 – 08.12.2023, la o oră nestabilită de organul de urmărire penală, un bărbat în vârstă de 44 de ani, locuind într-un apartament […] Acest articol Două persoane cu dizabilități au fost omorâte cu sânge rece de un chiriaș, la Drochia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Poveștile pot deveni realitate. În satul Prepelița din raionul Sîngerei a fost renovată fântâna Babei Cloanța, o căsuță asemănătoarea cu cea din basmele populare. Oamenii și-au adus aminte de copilărie când au văzut fântâna renovată. VERA CUȘNEANU, locuitoarea satului Prepelița, raionul Sîngerei: „Fântâna era tot așa frumoasă, era în formă de colibă așa, și așa […] Acest articol /VIDEO/ Fântâna Babei Cloanța, renovată la Prepelița. Localnicii și-au adus aminte de copilărie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Președintele țării, Maia Sandu, își sărbătorește ziua de naștere. Șefa statului împlinește astăzi vârsta de 52 de ani. Este prima femeie în istoria țării care a ajuns în funcția de șef de stat. Maia Sandu s-a născut la 24 mai 1972, în satul Risipeni, raionul Fălești. Maia Sandu a studiat la școala din satul Risipeni. În 1994, […] Acest articol Maia Sandu își sărbătorește ziua de naștere! Câți ani împlinește prima femeie președinte a Republicii Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Pentru astăzi, 24 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +26 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +27 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +29 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +27 de grade […] Acest articol /METEO/ Vreme caldă înainte de weekend. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:00
Festivalul de muzică violonistică a fost organizat în curtea Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bălți. MARGARETA TETELEA, managerul filarmonicii pentru copii la USARB: „Unul din aceste proiecte gradioase este acest festival de muzică violonistică, ctitorit de către școala de muzică „George Enescu” din Bălți și Colegiul de muzică din Bălți. Acest festival după amploarea sa […] Acest articol /VIDEO/ „Vioara – sufletul vieții mele”. La Bălți s-a organizat un festival în memoria profesorului Valeriu Tetelea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Trei cazuri de transportare ilegală a lemnului au fost depistate la marginea satului Mîndîc din raionul Drochia. Volumul total al masei lemnoase transportate ilegal constituia 6,5 metri steri. Persoanele vinovate au fost atrase la răspundere contravențională în conformitate cu prevederile Codului Contravențional al Republicii Moldova. Lemnul a fost ridicat și predat beneficiarilor silvici, asigurându-se astfel […] Acest articol Cazuri de tranportare ilegală a lemnului în raionul Drochia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță lansarea apelului de depunere a cererilor de solicitare a subvenției în avans pentru proiectele investiționale privind lucrările de îmbunătăţiri funciare, ameliorare și protecție a solului. În scopul asigurării managementului durabil al resurselor de sol, până pe 19 iulie 2024, agricultorii pot depune cereri la AIPA. Menționăm că, subvențiile, constituie […] Acest articol Fermierii pot solicita subvenții în avans pentru proiecte de îmbunătățire, ameliorare și protecție a solului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Distracție mare a fost miercuri la hramul satului Prepelița din raionul Sîngerei. IULIAN ERIMEI, primarul comunei Prepelița, raionul Sîngerei: „Satul Prepelița are o aniversare de 420 de ani, este hramul localității. Lumea primește hramarii astăzi, se bucură de oaspeți, se bucură de sărbătoare și noi pentru asta suntem în administrația publică locală ca să le […] Acest articol /VIDEO/ Tradițiile nu se uită la Prepelița. De hramul satului, copiii s-au întrecut la trântă pentru iepure și cocoș a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de influență asupra unor funcționari publici. Bănuitul ar fi pretins, acceptat și primit 15.000 de lei, iar ulterior alte 500 de euro, susținând că are influență asupra arhitectului-șef din cadrul Primăriei municipiului Bălți și că îl poate […] Acest articol Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina ca stat independent, relatează agenţia EFE, potrivit Agerpres. Statele Unite susțin că ar trebui să se ajungă la soluţia a doua state (Israel şi un stat palestinian) doar prin negocieri cu Israelul.  Un purtător de cuvânt al […] Acest articol SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Locuitorii din Bălți pot să se bucure de meniurile lor preferate de la restaurantul McDonald’s, livrate rapid și convenabil direct la ușa lor, prin intermediul aplicației Glovo.  „Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea noastră cu McDonald’s în Bălți. Acest acord subliniază angajamentul nostru de a oferi clienților noștri acces rapid și facil la produsele McDonald’s, bine-cunoscute […] Acest articol McDonald’s este acum disponibil pe aplicația Glovo și în Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Elevii claselor a 8-a și a 9-a de la Gimnaziul „Alexei Mateevici”, din satul Răuțel, raionul Fălești spun: „Nu corupției”. În cadrul mai multor activități și a unei instruiri, desfășurate într-un proiect finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, în parteneriat cu centrul CONTACT, tinerii au învățat ce este corupția și care […] Acest articol VIDEO/ Tinerii spun NU corupției. Elevii din Răuțel au învățat care sunt consecințele corupției a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Parlamentul Republicii Moldova marchează astăzi 33 de ani de activitate. În această perioadă, forul legislativ a adoptat 12.986 de acte normative și s-a întrunit în 1.895 de ședințe. Potrivit datelor statistice, în cei 33 de ani de activitate, Parlamentul a adoptat 14 legi constituționale. De asemenea, aproape 6.000 dintre legile adoptate sunt organice, iar 508 […] Acest articol Parlamentul Republicii Moldova marchează 33 de ani de activitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Un bărbat de 44 de ani din orașul Drochia a fost condamnat la 19 ani și 6 luni de închisoare pentru că a omorât cu sânge rece, două persoane cu dizabilitați de la care închiria apartamentul. Cazul a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Bărbatul, închiriase apartamentul de la o femeie de 79 […] Acest articol Un bărbat din Drochia, condamnat la 19 ani de închisoare pentru că a omorât două persoane cu dizabilități a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Pentru astăzi, 23 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +26 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +27 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +29 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +27 de grade […] Acest articol /METEO/ Vin căldurile. Astăzi maximile se vor ridica până la +29 de grade Celsius a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Alpinistul român Gabriel Tabără a fost găsit mort, luni dimineață, în cortul în care se odihnea în Tabăra III, aflată la 7.470 de metri altitudine. Acesta intenționa să urce pe vârful Lhotse, vecin cu Everestul, fără să folosească oxigen suplimentar, scrie Digi24.ro. Gabriel Tabără a murit la vârsta de 48 de ani, și a fost […] Acest articol Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
De Ziua Orașului la Bălți se desfășoară tradiționalul concurs de jumping. ALEXANDR TUCEAC, reprezentantul Federației Naționale Ecvestre din Moldova: „La noi au venit din Tiraspol, din Chișinău în ospeție și Bălțiul participă. Noi tradițional îl organizăm în fiecare an, mai bine de 20 de ani. Noi existăm în Bălți, noi participăm la sărbătorile orașului Bălți […] Acest articol /VIDEO/ Călăreții din Moldova s-au întrecut la un concurs de jumping, la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Arhiepiscopul de Bălți și Fălești, PS Marchel , a reiterat sprijinul său pentru folosirea termenului „limba moldovenească” în locul „limba română”. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol /VIDEO/ Arhiepiscopul de Bălți și Fălești pledează pentru „limba moldovenească” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Hramul orașului Bălți a început cu o slujbă, oficiată de un sobor de preoți ai Mitropoliei Moldovei Zeci de antreprenori, agenți economici, întreprinderi municipale au participat la parada din piața Vasile Alecsandri „Eu m-am născut în Bălți, cei trei copii ai mei s-au născut în acest oraș. Eu lucrez aici, eu iubesc oamenii care mă […] Acest articol /VIDEO/ Atmosferă de sărbătoare în centrul Bălțiului. Cum e sărbătorit hramul orașului Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Creştinii ortodocşi pe stil vechi îl cinstesc astăzi, 22 mai, pe Sfântul Nicolae. Sf. Nicolae este sărbătorit de două ori pe an: la 19 decembrie (în ziua cînd a murit sfîntul) – zi numită în popor Sf. Nicolae de Iarnă și la 22 mai, sărbătoare căreia în popor i se mai zice ‒ Sf. Nicolae […] Acest articol Creştinii ortodocşi îl prăznuiesc azi pe Sfântul Nicolae de Vară a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
„Aici m-am născut, aici am născut copiii, aici îi cresc și suntem bucuroși că suntem din Bălți.” Orașul Bălți împlinește azi 603 ani de la fondare „Orașului Bălți îi doresc tot ce e mai bun, dispoziție bună, toți să trăiască în pace, totul să fie bine.” Mulți bălțeni îi urează orașului prosperitate economică, creștere, dezvoltare […] Acest articol /VIDEO/ Ziua orașului Bălți! Ce îi doresc locuitorii, dar și de ce îl iubesc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Pentru astăzi, 22 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +24 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +26 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +28 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +26 de grade […] Acest articol /METEO/ Cer noros de Ziua Orașului Bălți. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
21 mai 2024
17:40
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca Lux Menu. Motivul retragerii este mirosul nespecific produsului. Lotul vizat are masa de 580 ml și a fost produs pe data de 06/12/2023. Ce trebuie să facă consumatorii: Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe […] Acest articol Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De panouri fotovoltaice au beneficiat și spitalele raionale Căușeni, Edineț, Soroca și Ungheni. În cadrul evenimentului au participat: ministra Sănătății, Ala Nemerenco, Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Coreea în Republica Moldova, Kim Hyung-Tae, administrația și personalul instituției medicale. […] Acest articol /FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
„Eu cred că trebuie de mers în pas cu lumea, dacă undeva se practică și s-a dat rezultate, eu cred că se merită de făcut asta. E un pas înainte digitalizarea, optimizarea cheltuielilor.” Locuitorii municipiului Bălți au păreri împărțite despre implementarea votului prin corespondență „Poate și e bine și așa, dacă ei nu pot, nu […] Acest articol /VOX POP/ Pro sau contra votului prin corespondență? Ce spun bălțenii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Republica Moldova și Uniunea Europeană au semnat un Partenerariat în domeniul Securitate și Apărare. Documentul a fost semnat pe 21 mai, la Bruxelles, de prim-ministrul Dorin Recean și Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell. Astfel, Republica Moldova a devenit prima țară care are un astfel de parteneriat cu UE, […] Acest articol Moldova, prima țară care semnează cu UE un parteneriat în domeniul securității și apărării. Anunțul făcut de la Bruxelles a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere partenerilor occidentali să se implice mai direct în război, ajutând la interceptarea rachetelor ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei şi permiţând Kievului să folosească arme occidentale împotriva echipamentelor militare inamice desfăşurate în apropierea graniţei. Într-un interviu pentru Reuters, liderul de la Kiev, deşi spune că înţelege teama de escaladare cu Rusia, […] Acest articol Zelenski propune țărilor NATO vecine cu Ucraina să intercepteze rachetele rusești deasupra teritoriului ucrainean a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
La prima ediție a festivalului au participat 9 colective de dansatori. ANDRIAN CHIRIAC, coregraf: „Ne propunem ca la anul viitor, a doua ediție să o extindem chiar cu adevărat internațional, să vină și alte țări ale lumii. Anul acesta am chemat doar din Republica Moldova, suntem la număr 9 colective folclorice de dansatori, de la […] Acest articol /VIDEO/ Unde joacă moldovenii. La Edineț a fost organizată prima ediție a festivalului de dans „Datina Neamului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, o copilă care a dispărut în anul 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni pentru faptul că nu a raportat la timp dispariția fetei, notează știrileprotv.ro. Mădălina a fost văzută ultima dată pe 21 noiembrie 2022, când cobora din autobuzul care o ducea spre școală, în orașul Cornelius. […] Acest articol Mama Mădălinei Cojocari, fata din Republica Moldova dispărută în Carolina de Nord, şi-a recunoscut vina în faţa instanţei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
În perioada mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare. Unitățile de tehnică vor circula pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, pe timpul nopții, pentru a nu perturba traficul rutier. Acțiunea are loc în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare ale Armatei Naționale și în acest context, este preconizată detașarea tehnicii din […] Acest articol Atenție! Unități de tehnică militară se vor deplasa pe drumurile naționale din centrul și nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Pentru astăzi, 21 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer variabil pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +24 de grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +26 de grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +28 de grade. În Capitală, maximele se opresc la +26 de grade […] Acest articol /METEO/ Vin căldurile. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Pe 20 mai, administrația liceului „Alexandru Donici” din satul Peresecina, raionul Orhei, a sărbătorit alături de elevi și părinți finalizarea unui proiect important pentru instituție. Proiectul, realizat cu sprijin american, a prevăzut renovarea sălii de sport a liceului, inclusiv a încăperilor auxiliare.  Ca urmare a proiectului, pereții cu tencuiala căzută, mirosul neplăcut, podeaua necorespunzătoare și […] Acest articol /FOTO/ Investiții cu impact: Sala de sport a Liceului „Alexandru Donici” din Peresecina, renovat cu sprijinul american a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
20 mai 2024
17:10
„Ce s-a întâmplat, directoarea de școală și-a făcut seama în școală. Așa tragedie unde s-a mai văzut, unde s-a mai văzut, din cale afară, se întâmplă poate în familii așa, da în școală în loc obștesc asta e ceva… ” Directoarea Gimnaziului din satul Drochia a fost găsită strangulată în sală sportivă a instituției. TRAIAN […] Acest articol /VIDEO/ Un sat întreg o deplânge pe directoarea școlii care a fost găsită strangulată în sala sportivă. „A fost o femeie foarte bună” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
O geantă cu droguri în valoarea de aproximativ 200.000 de lei a fost găsită într-o clădire părăsită din sectorul Centru al Chișinăului. În cadrul cercetărilor au fost ridicate 181 de pachețele cu substanțe narcotice, hașiș. Oamenii legii au identificat și reținut trei tineri de 20, 23 și 25 de ani, cu toții locuitori ai capitalei. […] Acest articol /VIDEO/ Droguri în valoare de 200.000 de lei, găsite într-o clădire părăsită din Chișinău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Tinerii din nordul țării au trăit o seară de neuitat la concertul dedicat Zilei Europei! Pe scenă au evoluat mai mulți artiști printre care Satoshi și Pasha Parfeni. „E super. Pentru tineri e super. Ceva nou la noi în țară, e fenomen Satoshi, eu așa cred.” „Organizarea e bună, comanda lui Satoshi cred că e […] Acest articol /VIDEO/ „Trăiască Europa!” Concert incendiar la Bălți, dedicat Zilei Europei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Un târg de oferte educaționale a fost organizat la Bălți. „Mulți studenți încă nu au decis unde își doresc să meargă și aceste târguri le oferă studenților oportunitatea ce anume ei își doresc și unde își doresc să se ducă, în ce domeniu doresc să se dezvolte.” „În opinia mea, au un beneficiu destul de […] Acest articol /VIDEO/ Târg educațional, organizat la Bălți. Elevii au aflat despre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Ministerul Mediului a fost gazda conferinței de presă cu tema „Schimbul de experiență în implementarea sistemelor europene de protecție a naturii și a ariilor naturale protejate”. La eveniment au participat: secretara de stat al Ministerului Mediului, doamna Aliona Rusnac, reprezentanta Delegației Uniunii Europene, Ilona Gruenwald și expertul ceh, domnul Petr Roth. Cei prezenți au discutat […] Acest articol Conservarea mediului natural prin tranziția europeană la Rețeaua Natura 2000 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Directoarea gimnaziului din satul Drochia, raionul Drochia a fost depistată strangulată în sala de sport a instituției. Corpul neînsuflețit a fost depistat de un angajat al aceleiași instituții sâmbătă seara, 18 mai. Femeia avea 38 de ani. Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate alte careva semne de moarte violentă. Medicii legiști […] Acest articol Directoarea unui gimnaziu din raionul Drochia, depistată strangulată în sala de sport a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi un bărbat de 71 de ani, din municipiul Bălți, care în seara zilei de 11 mai a plecat într-o direcție necunoscută și până la moment locul aflării acestuia nu se cunoaște. Semnalmente: înălțimea 1,76-1,78 m și păr cărunt. În momentul plecării, acesta purta o cămașă gri în carouri, […] Acest articol /FOTO/ Bărbatul din imagine este căutat de rude și polițiști. A plecat de acasă pe 11 mai și este de negăsit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19 mai 2024
18:10
În orășelul European din Bălți, vizitatorii au descoperit tradițiile și cultura Statelor Membre ale UE  „Mi se pare foarte super, lumea zâmbitoare, binevenită cred că toți sunt cu dispoziție bună. Chiar mi se pare foarte organizat, bine aranjat, cred că o să fie o dispoziție bună. – Ce sărbătorim astăzi? Ziua Europei.” Oamenii au aflat […] Acest articol /VIDEO/ Activități educative, creative și interactive. Cum a fost sărbătorită Ziua Europei la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Tânăra mamă și nou-născutul au fost duși la spital, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Oświęcim, sudul țării, transmite breakingnews.md Fetița de 13 ani s-a simțit rău miercuri seară și a născut copilul în toaleta unității de cazare, a precizat Małgorzata Jurecka,  purtătorul de cuvânt al poliției din Oświęcim. Nașterea a fost […] Acest articol O poloneză de 13 ani a născut în toaletă în timpul unei excursii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a anunțat că în luna iunie a acestui an va fi semnat contractul pentru construcția podului peste râul Prut, la Ungheni. Acesta este parte din Autostrada A8, care va face legătura între România și Republica Moldova, scrie bugetul.ro România și Republica Moldova vor fi legate […] Acest articol Prima autostradă care va uni malurile Prutului. Va fi o premieră pentru ambele țări a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
La urnele de vot sunt așteptați 10 766 de alegători. În cele 9 localități au fost deschise 13 secții de votare. Alegeri locale noi au loc în localitățile Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, iar pentru funcția de primar – în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul […] Acest articol Peste 10.000 de alegători sunt așteptați astăzi la urnele de vot pentru alegeri locale noi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Rusia a lovit din nou Ucraina sâmbătă seara cu atacuri masive cu drone, transmite dpa, citată de Agerpres. Deocamdată nu există informaţii despre pagube sau victime, scrie adevarul.ro Zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Viniţa din sud-vestul capitalei, regiunea de frontieră din nord-estul Ucrainei Sumî, regiunea centrală Cerkasî, oraşul Nikolaiev din sudul ţării şi oraş-port Odesa de […] Acest articol Rusia a lovit din nou Ucraina cu atacuri masive cu drone. A fost vizat inclusiv Kievul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.