BreakingNews

Ieri
18:10
Ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) și procurorii Procuraturii mun. Bălţi au desfășurat astăzi percheziții în mai multe dosare pornite pe fapte de corupere activă, pasivă și trafic de influență. 7 reprezentanți ai autorităților locale din Soroca, dar și 16 persoane fizice, inclusiv agenți economici, sunt cercetate de CNA în dosare de corupție ce vizează trucarea … Articolul Viceprimarul mun. Soroca, arhitectul șef și secretarul Consiliului municipal au fost reținuți de CNA în mai multe dosare ce vizează trucarea unor licitații publice apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Strada Mihai Eminescu din centrul capitalei se transformă rapid! Declarația îi aparține primarului general, Ion Ceban, care a anunțat despre etapa de reabilitare a străzii Mihai Eminescu. „Viceprimarul Ilie Ceban a efectuat astăzi o vizită de inspecție împreună cu responsabilii pe strada Mihai Eminescu, pentru a evalua progresul proiectului de execuție privind amenajarea acceselor pietonale. … Articolul Proiectul de reabilitare a străzii Mihai Eminescu prinde viață: Primele rezultate se văd! apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat rezultatele unui sondaj sociologic desfășurat între 30 august și 2 septembrie 2024, pe un eșantion de 596 de persoane adulte cu drept de vot. Studiul reflectă structura populației Moldovei (cu excepția Transnistriei). Rezultatele sondajului indică o cursă prezidențială extrem de competitivă. Maia Sandu conduce cu … Articolul SONDAJ// Candidații cu suport mediu, precum Usatîi și Tarlev, pot schimba cursa prezidențială apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Un sondaj recent realizat de “Intellect Group” a scos la iveală un nivel extrem de ridicat de nemulțumire față de principalii lideri politici ai Republicii Moldova. Studiul, desfășurat între 30 august și 2 septembrie 2024, arată un sentiment profund de frustrare în rândul populației față de conducerea actuală a țării. Igor Grosu, președintele Parlamentului, se … Articolul Sondaj Intellect Group: Nemulțumire extremă față de liderii politici din Moldova apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Pe 22 septembrie, are loc echinocţiul de toamnă al anului 2024, debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic, moment din care ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce în ce mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, marcat pe 21 decembrie. Însă, până la echinocţiul de toamnă, ne putem bucura de un alt … Articolul Echinocțiul de toamnă 2024 și explozia rară a unei stele: O „nouă stea” pe cerul nopții apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Un nou sondaj sociologic realizat de compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group, desfășurat între 30 august și 2 septembrie 2024, oferă o imagine detaliată a percepțiilor publice asupra liderilor politici din Republica Moldova. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 596 de persoane adulte cu drept de vot. Igor Grosu se confruntă … Articolul Sondaj Intellect Group: Politicienii moldoveni se confruntă cu provocări de vizibilitate și imagine în opinia publicului apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat rezultatele unui sondaj sociologic realizat între 30 august și 2 septembrie 2024, care reflectă percepțiile publice asupra principalilor lideri politici din Republica Moldova. Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 596 de persoane adulte cu drept de vot. Maia Sandu, actualul președinte al Republicii … Articolul Sondaj Intellect Group: Maia Sandu se confruntă cu un val de nemulțumire – 57,2% evaluări negative! apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Secretarul de stat pentru apărare al SUA, Lloyd Austin, a anunţat vineri un nou ajutor militar în valoare de 250 de milioane de dolari pentru Ucraina, informează AFP, potrivit Agerpres. Mesajul vine în contextul în care Kievul se confruntă cu avansarea forţelor ruse în estul ţării şi cu lovituri devastatoare ale Moscovei. „Preşedintele (american Joe) … Articolul SUA anunță un nou ajutor militar de 250 de milioane de dolari pentru Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Procuratura Edineț anunță că a recepționat o sesizare de la un consilier municipal din Edineț, referitoare la o fotografie plasată la data de 10 iulie 2024 pe rețelele de socializare. În imagine apare o persoană încarcerată într-o cușcă din lemn. În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că victima este un bărbat în vârstă de 43 … Articolul Caz de abuz în Edineț: Victimă cu dizabilitate găsită într-o cușcă din lemn apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Un tânăr din raionul Orhei a fost înjunghiat de un individ, în urma unui conflict. Victima a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare gravă, iar făptașul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, la data de 5 septembrie curent, în … Articolul Tânăr din raionul Orhei înjunghiat într-un conflict: Făptașul reținut pentru 72 de ore apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Conform unui sondaj realizat de compania “Intellect Group”, s-a observat o polarizare semnificativă a opiniei publice în jurul principalelor partide politice din Republica Moldova, cum ar fi PAS, PSRM și PCRM. Această polarizare arată că aceste partide au grupuri electorale stabile și loiale, dar se confruntă și cu o opoziție puternică, ceea ce poate limita … Articolul Sondaj Intellect Group: Partidele PAS, PSRM și PCRM se bucură de loialitate, dar se confruntă cu rezistență apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Conform unui sondaj recent realizat de compania “Intellect Group”, 84% dintre respondenți sunt la curent cu viitoarele alegeri și referendum, reflectând un nivel ridicat de informare a populației. Aceasta se datorează campaniilor active de informare, difuzării prin mass-media și rețele sociale, precum și interesului general pentru procesele politice. Totuși, 14,5% dintre respondenți nu sunt informați despre aceste evenimente, … Articolul Sondaj Intellect Group: 84% din populație cunoaște detalii despre alegeri și referendum apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Fostul prim-ministru și candidatul la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, a abordat situația economică a Republicii Moldova în cadrul emisiunii RoDiaspora. Tarlev și-a exprimat îngrijorarea față de starea actuală a unicului port maritim al țării, situat la Giurgiulești. „Mie îmi pare rău să vorbesc despre acest lucru, dar unicul port maritim al R. Moldova, la sudul … Articolul Vasile Tarlev: Unicul port al Moldovei, Giurgiulești, este în faliment și caută să fie înstrăinat apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Fostul prim-ministru și candidatul la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, a abordat situația economică a Republicii Moldova în cadrul emisiunii RoDiaspora. Tarlev a propus adoptarea urgentă a unei legi care să garanteze că pensiile nu vor fi niciodată mai mici decât salariul mediu pe țară. “Este datoria noastră să le oferim un trai demn și respectabil, … Articolul Vasile Tarlev: “Este timpul să facem dreptate pentru părinții și bunicii noștri” apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Fostul prim-ministru și candidatul la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, a discutat despre situația economică a Republicii Moldova în cadrul emisiunii RoDiaspora și a atras atenția asupra gravității problemei libertății de exprimare sub actuala conducere. Tarlev a condamnat retragerea în masă a licențelor pentru posturi de radio și televiziune, măsuri pe care le consideră inacceptabile într-o … Articolul Vasile Tarlev: Este momentul să tragem un semnal de alarmă asupra libertății de exprimare în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Republica Moldova va avea în curând o misiune diplomatică la Astana. În acest sens, Președinta Maia Sandu a semnat, astăzi, Decretul privind aprobarea înființării Ambasadei Republicii Moldova în Republica Kazahstan – un pas esențial pentru extinderea prezenței țării noastre în Asia Centrală. Kazahstanul reprezintă o piață importantă de desfacere și un furnizor complex de materii … Articolul Șefa statului a semnat Decretul de deschidere a Ambasadei Republicii Moldova în Kazahstan apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Luna septembrie poate aduce surprize în R. Moldova. Analiza Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS) atestă temperaturi și fenomene diferite în această lună, înregistrate în perioada măsurărilor instrumentale pe actualul teritoriu al R. Moldova. În luna septembrie, temperatura medie lunară a aerului variază între +14,5ºC în raioanele de nord ale republicii și +17ºC în cele de … Articolul Surprize meteorologice în Moldova: Temperaturi variind între +38ºC și -6ºC în septembrie apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Republica Moldova a recepționat un lot de 200 de mii de doze de vaccin antigripal „Influvac Tetra”, cu doza de 0,5 ml în seringă preumplută, achiziționat din sursele Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), conform unui comunicat de presă emis de Ministerul Sănătății. Compoziția acestui vaccin respectă recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. Vaccinul a … Articolul Două sute de mii de doze de vaccin antigripal, achiziționate de R. Moldova apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Asteroidul 2024 RW1 a căzut pe Pămînt deasupra Oceanului Pacific de Sud, creînd o fulgerare puternică pe cer peste Filipine la 00:45, ora locală, pe 5 septembrie (la 18:45, ora Moldovei, pe 4 septembrie). A ars în atmosferă, relatează New Scientist. Astronomii au observat un asteroid cu dimensiunea de pînă la un metru apropiindu-se de … Articolul VIDEO// Imagini uimitoare ale unui asteroid care s-a prăbuşit în Filipine apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Principalii lideri militari americani se vor întâlni la baza aeriană Ramstein din vestul Germaniei pentru a discuta despre sprijinul acordat Kievului. Președintele ucrainean este așteptat vineri la baza militară. Reuniunea are loc la doar câteva zile după unul dintre cele mai mari valuri de lovituri aeriene ruse împotriva Ucrainei. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este așteptat … Articolul Volodimir Zelenski merge vineri la baza militară americană din Germania pentru a cere mai multe arme apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Acum o oră, în apropierea satului Balabanu, raionul Taraclia, a avut loc un grav accident rutier. Conform informațiilor preliminare, un Renault Megane a derapat de pe carosabil după ce șoferul nu a păstrat distanța corespunzătoare și a lovit remorca unui camion, pierzând controlul vehiculului și răsturnându-se. În urma accidentului, două persoane, un bărbat de 64 … Articolul Grav accident rutier lângă satul Balabanu: două persoane decedate și trei rănite apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Pe 6 septembrie 2024, la ora 12:00, pe canalul de YouTube RADIODIASPORA, cunoscutul politician și candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, va participa la emisiunea „Dezbatere Socială”. Această ediție promite să fie un dialog deschis și sincer despre problemele sociale și politice actuale din Moldova, adresându-se atât diasporei, cât și cetățenilor … Articolul Vasile Tarlev va participa la emisiunea „Dezbatere Socială” pe canalul de YouTube RADIODIASPORA apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Influențate de clipurile de pe rețelele sociale, care promovează anumite standarde de frumusețe, tot mai multe copile, până în 14 ani, își creează propria rutină de îngrijire a pielii, doar că folosesc și produse nepotrivite, care le pot face rău. Este și motivul pentru care platforma YouTube a decis să nu le mai recomande adolescenților … Articolul YouTube restricționează conținutul de frumusețe pentru copii apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
02:10
Lucrările de renovare a пimnaziului din comuna Cucuruzeni, desfășurate în cadrul unui amplu proiect inițiat de echipa lui Ilan Șor din raionul Orhei, s-au încheiat cu succes. Instituția de învățământ a fost inaugurată în prima zi de școală, în prezența conducerii consiliului raional și reprezentanților blocului politic „Victorie”. Acest proiect a fost realizat în cadrul programului de … Articolul Gimnaziul din Cucuruzeni a fost inaugurat de echipa lui Ilan Șor după reparație capitală apare prima dată în BreakingNews.
5 septembrie 2024
16:40
Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit la câteva zile după ce a fost stropită cu benzină și incendiată de un fost iubit, informează BBC News. Maratonista ugandeză în vârstă de 33 de ani, care a participat la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, a suferit arsuri grave în urma atacului care a avut … Articolul Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit la câteva zile după ce a fost incendiată de un fost iubit apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Președintele Vladimir Putin vrea să combată tendința de scădere a speranței de viață în Rusia și le cere oamenilor de știință ruși să dezvolte tratamente împotriva procesului natural de îmbătrânire, relatează Newsweek. O sursă apropiată Kremlinului susține însă că guvernul rus nu dispune de fonduri pentru un proiect de o asemenea amploare. În mai, Putin a … Articolul Putin le cere oamenilor de știință să creeze un tratament împotriva îmbătrânirii apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Un lot comercial de marfă, tăinuit pentru transportare ilicită, a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Leova. Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost documentat de către funcționarii postului vamal Leova, după ce au supus controlului de specialitate un autoturism de model BMW X6, care se deplasa spre Republica Moldova. Șoferul, un cetățean român … Articolul Marfă nedeclarată, depistată într-un BMW în punctul vamal Leova apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Sportiva Irina Cernei, care reprezintă Moldova în competițiile de para judo la Jocurile Paralimpice din Paris, a oferit o declarație plină de emoție din orașul sportiv dedicat acestei ediții. „Am venit la Jocurile Paralimpice fără așteptări, nu am reușit să mi le fac, pentru că toată această perioadă am fost în cantonamente. Sincer, acest orășel … Articolul Irina Cernei concurează astăzi la para judo la Jocurile Paralimpice din Paris apare prima dată în BreakingNews.
14:10
O femeie de 38 de ani este documentată, după ce polițiștii din Strășeni au depistat că aceasta urcase în stare de ebrietate la volan. Incidentul s-a produs puțin după miezul nopții, pe o stradă din localitatea Zubrești. Oamenii legii au oprit un Hyundai care se deplasa neuniform. Șoferița a fost testată alcoolscopic, iar rezultatul a … Articolul Femeie de 38 de ani prinsă conducând în stare de ebrietate cu copilul în mașină apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Jurnaliștii au intrat în posesia unor fotografii care contrazic Mitropolia Moldovei dovedind că pelerinajul organizat „pentru preoți cu posibilități limitate” de către Patriarhia Rusă pentru clericii moldoveni nu este chiar real. Nordnews.md scrie că, deși au plecat pentru activități exclusiv religioase în locurile sfinte, așa cum precizau responsabilii de la Mitropolie, preoții de la Episcopia de … Articolul Adevărul din spatele pelerinajelor: Preoții din Moldova surprinși la berărie apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Aeroportul Chișinău anunță că din 2 aprilie 2025 compania aeriană letonă airBaltic lansează zboruri către unul dintre orașele sale natale – Vilnius, Lituania, aceasta fiind a doua destinație baltică deservită de airBaltic din Republica Moldova. Amintim că în această primăvară a fost lansată ruta Chișinău-Riga operată la fel de compania aeriană AirBaltic. Așadar, programul de … Articolul Aeroportul Chișinău lansează zboruri către Lituania apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Irina Vlah, fondator și președinte al „Platformei Moldova”, a lansat acuzații la adresa președintei Maia Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Într-o postare pe rețelele sociale, Vlah a declarat că „Maia Sandu și PAS sunt un tot unic și împreună au distrus continuu țara în ultimii ani.” Vlah a criticat dur activitatea guvernamentală … Articolul Irina Vlah acuză: Maia Sandu și PAS sunt responsabili pentru distrugerea țării în ultimii ani apare prima dată în BreakingNews.
13:00
O tânără de 28 de ani, din raionul Căușeni, a fost reținută de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica în comun cu polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă, după comiterea unui jaf. Suspecta, în timp ce se afla pe teritoriul unei instituții medicale de pe str. Melestiu din capitală, s-a apropiat de victimă, … Articolul Tânără de 28 de ani, reținută pentru jaf în Chișinău: Victima, un bărbat de 81 de ani apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Poliția R. Moldova anunță că a predat organelor de drept ale Germaniei un cetățean de origine germană, în vârstă de 44 ani, anunțat în căutare pe canalele Interpol pentru omor și alte infracțiuni grave comise în țara sa de origine. În 2012, acesta a fost condamnat la detenție pe viață pentru asasinarea unui cetățean ucrainean, … Articolul Infractor condamnat la detenție pe viață pentru omor, care se ascundea în R. Moldova, predat autorităților germane de polițiștii de la Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță reținerea a doi taximetriști responsabili de transportarea ilegală din regiunea transnistreană la Chișinău a ucrainenilor sosiți ilegal în Moldova, care pentru întreaga schemă tranzitare plăteau a câte $2.000 de persoană. Cei doi sunt din Rezina și Râbnița și au vârste de 50 și 64 de … Articolul Doi taximetriști – reținuți pentru transportarea ilegală a bărbaților din Ucraina în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
4 septembrie 2024
17:50
Astăzi, liderul separatist de la Tiraspol a anunțat interdicția utilizării termenului „Transnistria” pentru raioanele separatiste din estul Republicii Moldova. Conform unui mesaj publicat pe Telegram, cei care folosesc această denumire riscă amenzi și închisoare de până la 15 zile. Liderul separatist a explicat că „Constituția RMN” stipulează clar că statul se numește „Приднестровская Молдавская Республика” … Articolul Autoritățile transnistrene interzic termenul „Transnistria” și impun sancțiuni severe apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu angajații Administrației naționale a penitenciarelor, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au documentat acțiunile unui grup criminal aflat în Penitenciarul nr.6  Soroca, implicat în procesul de acumulare a mijloacelor financiare, în așa numitul ”общак”, pentru susținerea unei organizaţii criminale cu sfera de influență în instituțiile penitenciare din Republica … Articolul Grup infracțional organizat gestionat dintr-un penitenciar destructurat de ofițerii INI apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Președinta Maia Sandu i-a conferit directorului Agenției pentru Știință și Memorie Militară, colonel în rezervă Vitalie Ciobanu „Ordinul de Onoare”, iar prim-dirijorului Orchestrei Prezidențiale a Republicii Moldova, căpitanul Ion Corețchi – titlul onorific „Maestru în Artă”. Două decrete în acest sens au fost semnate pe 3 septembrie, cu ocazia Zilei Armatei Naționale.  Potrivit decretului prezidențial, … Articolul Vitalie Ciobanu și Ion Corețchi, apreciați cu distincții de stat apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Opt țări s-au alăturat Regatului Unit pentru a contribui cu peste 1 miliard de lire sterline (1,2 miliarde euro) la Fondul internațional pentru Ucraina (IFU), informează Ministerul britanic al Apărării, conform DefenseExpress. Această contribuție semnificativă urmează anunțului făcut de prim-ministrul Marii Britanii la summitul NATO din iulie, care a prezentat cel mai mare pachet de … Articolul Sprijin internațional pentru Ucraina: 1,2 miliarde euro alocați de nouă țări pentru fondul IFU apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Numărul orelor dedicate „propagandei ideilor Kremlinului” în școlile rusești se va dubla în acest an, ajungând la 1300, conform unei analize realizate de Agenstvo. Kremlinul a intensificat campania de dezinformare după începutul războiului din Ucraina, iar analiza publicată a adunat toate orele de predare ce conțin propagandă conform poziției Kremlinului pe diverse subiecte, de la … Articolul Kremlinul dublează numărul orelor de propagandă în școlile rusești apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Un val de praf din Asia Centrală va traversa Ucraina, R. Moldova și România în următoarele două zile. Valul de praf va fi transportat, miercuri și joi, din deșertul Karakum – Turkmenistan, peste Marea Caspică. Potrivit prognozelor meteorologilor din România, există posibilitatea ca, în urma averselor din regiunile estice și nord-estice ale țării, să apară … Articolul Un val de praf din Asia Centrală va traversa R. Moldova apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Într-o declarație recentă, Irina Vlah, a exprimat îngrijorările cetățenilor cu privire la posibilitatea interzicerii Mitropoliei Moldovei, o idee răspândită de deputatul PAS, Vasile Șoimaru. În cadrul campaniei de colectare a semnăturilor, Vlah a menționat că în toate raioanele, oamenii au manifestat neliniște și furie față de această amenințare. „Declarația deputatului PAS, Vasile Șoimaru, cum că … Articolul Irina Vlah: Poporul are nevoie de garanții că autoritățile nu vor ataca biserica apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Avelin Tabarcea, împreună cu avocatul său, Nadejda Luchianciuc, au susținut marți o conferință de presă cu privire la refuzul ilegal al CEC de a-i înregistra candidatura la alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea de semnături în sprijinul său au fost depuse de Tabarcea pe 31 august. „Mi s-a … Articolul Un nou atac asupra democrației: CEC a refuzat înregistrarea lui Avelin Tabarcea. apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Republica Elenă vor fi recunoscute reciproc. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Elene privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor de conducere, întocmit la Atena, la 2 iulie 2024. Astfel, va fi facilitată deplasarea rutieră internațională, permițând șoferilor să conducă legal în … Articolul Recunoaștere reciprocă a permiselor de conducere între Republica Moldova și Republica Elenă apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță investigarea unei scheme de evaziune fiscală de peste 2.000.000 lei, cu doi bănuiți din domeniul alimentației comerciale din Chișinău. Bănuiții cu vârste de peste 30 de ani sunt administratorul unei companii și complicele acestuia. Compania administrată de către primul bănuit este specializată în gătirea și comercializarea unor … Articolul Administrator care asigura restaurantele cu delicatese – bănuit de tăinuirea a peste 2.000.000 lei de la stat apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) și procurorii Procuraturii mun. Bălţi au desfășurat astăzi percheziții în mai multe dosare pornite pe fapte de corupere activă, pasivă și trafic de influență. 7 reprezentanți ai autorităților locale din Soroca, dar și 16 persoane fizice, inclusiv agenți economici, sunt cercetate de CNA în dosare de corupție ce vizează trucarea … Articolul Viceprimarul mun. Soroca, arhitectul șef și secretarul Consiliului municipal au fost reținuți de CNA în mai multe dosare ce vizează trucarea unor licitații publice apare prima dată în BreakingNews.
12:40
La începutul lunii august, Poliția din Ialoveni a fost sesizată de un bărbat de 59 ani, originar din Ialoveni, precum că a fost apelat de o femeie cu voce similară a fiicei sale care se află peste hotarele țării, care plângând i-a comunicat că a fost implicată într-un grav accident rutier de care se face … Articolul Doi tineri plasați în arest, fiind învinuiți de comiterea unei escrocherii cu “ruda implicată în accident” apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Vineri, 6 septembrie, ora 18:30, în Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” va avea loc festivalul „Chișinău – Brussels Rock”. Despre acest lucru a anunțat Primarul General, Ion Ceban, pe rețelele sociale. Concertul este organizat de Festivalul Belgian Balkan Trafik, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău, cu sprijinul Ambasadei Belgiei în … Articolul Chișinău – Brussels Rock: Festival de muzică în Scuarul Europei, cu intrare liberă apare prima dată în BreakingNews.
12:10
În această dimineață, în jurul orei 07:00, un accident rutier grav a avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, un șofer de 26 de ani, aflat la volanul unui Audi înmatriculat în alt stat, a lovit mortal un bărbat de 76 de ani care traversa strada regulamentar. … Articolul Șofer de 26 de ani reținut după ce a lovit mortal un pieton și a încercat să fugă de la locul accidentului apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Astăzi, Vasile Tarlev, liderul Partidului „Viitorul Moldovei” și fost prim-ministru al Republicii Moldova, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că Grupul de Inițiativă al partidului său a fost înregistrat oficial de către Comisia Electorală Centrală (CEC). Politicianul a subliniat că acest proces a fost unul dificil, dar esențial pentru viitorul său politic și … Articolul Vasile Tarlev îndeamnă cetățenii să susțină candidatura sa în cursa pentru Președinție apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.