Liam Payne, fost membru al trupei One...
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP. Principalele ziare … Articolul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires apare prima dată în BreakingNews.

Ultimele știri la acest subiect

18:00 17/10
Liam Payne, fost membru al trupei de succes One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani, în Argentina, a anunţat poliţia din Buenos Aires, relatează AFP. „Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel” dintr- un […] Articolul Cântărețul Liam Payne a murit, după ce a căzut de la balcon în timpul vacanței în Argentina. Fanii s-au adunat la hotel apare prima dată în CanCan.
16:10 17/10
Doliu în lumea muzicii. Cântărețul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, găsit mort în faţa unui hotel din Buenos Aires - VIDEO
15:20 17/10
Liam Payne, fostul membru al formaţiei One Direction a avut o relație cu Kate Cassidy, o tânără de 25 de ani din New Jersey. Artistul a murit tragic noaptea trecută, după ce ar fi căzut de la etajul trei al balconului unui hotel din Buenos Aires. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Relaţia celor doi […] Articolul Moartea lui Liam Payne: Iubita sa Kate Cassidy a părăsit Buenos Aires cu câteva zile înainte de tragedie apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:00 17/10
Fanii One Direction sunt în stare de șoc. Liam Payne, unul dintre membrii trupei a murit în Buenos Aires. Britanicul în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața după ... Post-ul A decedat. Un renumit interpret și-a pierdut viața la doar 31 ani apare prima dată în Unica.md.
14:00 17/10
Au apărut primele imagini din camera de hotel în care Liam Payne și-a petrecut ultimele clipe din viață! Fostul membru al trupei One Direction a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al clădirii, transmite protv.ro.
11:00 17/10
Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires; Artistul avea 31 de ani Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP. Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că po...
10:40 17/10
Fostul cântăreț al trupei One Direction, Liam Payne, a fost găsit mort după ce a căzut miercuri de la balconul unui hotel situat la etajul al treilea în Buenos Aires, au anunțat autoritățile locale pentru presa argentiniană. El avea 31 de ani. Poliția din Buenos Aires afirmă într-o declarație că Payne a căzut de la […]
10:40 17/10
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires. Presa locală a precizat că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii. Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au […] Articolul Fost membru al trupei One Direction, Liam Payne, găsit mort apare prima dată în Vocea Basarabiei.
10:40 17/10
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP, citat de presa română.
10:30 17/10
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că artistul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP, transmite digi24. [...] Articolul Liam Payne a fost găsit mort în Buenos Aires. Fostul membru al One Direction avea 31 de ani apare prima dată în NordNews.
10:10 17/10
Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires. Artistul avea 31 de ani - VIDEO
10:10 17/10
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP. Principalele ziare … Articolul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires apare prima dată în BreakingNews.
09:20 17/10
08:30 17/10
Cântărețul britanic și fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, a fost găsit mort în Argentina. Informația a fost comunicată de autoritățile locale, scrie BBC News.  Potrivit datelor poliției, muzicianul în vârstă de 31 de ani a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. Serviciile de urgență au ajuns la locul […] The post Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit în Argentina: avea 31 de ani  appeared first on NewsMaker.
08:00 17/10
Fost membru al trupei One Direction, găsit mort în Buenos Aires
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.