NewsUngheni

Mai mult de 2 zile în urmă
16:10
Dezvoltarea proiectului investițional, pentru crearea primului terminal logistic multimodal din Moldova, situat la stația feroviară Berești, din municipiul Ungheni, care va asigura conectarea Moldovei la [...] Articolul Guvernul va dezvolta în st. Berești din Ungheni primul terminal multimodal din Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 6 bani pentru un litru de benzină în perioada 25 – 27 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Halterofilul unghenean Danu Secrieru, a cucerit locul cinci la Campionatul Mondial Under 17, care se desfășoară în Peru. Vedeți și: Potrivit Federaţiei de Haltere din [...] Articolul Ungheneanul Danu Secrieru a cucerit locul 5 la Campionatul Mondial de Haltere U17 din Peru apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Halterofila ungheneancă Nicoleta Cojocaru, a cucerit trei medalii de aur la Campionatul Mondial Under 17, care se desfășoară în Peru. Halterofila a înregistrat 80 kg [...] Articolul Ungheneanca Nicoleta Cojocaru a cucerit trei medalii de AUR la Campionatul Mondial Under 17 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23 mai 2024
22:40
Inspectoratul General al Poliției informează despre producerea unui accident rutier tragic în raionul Nisporeni. Potrivit IGP, în jurul orei 16:00 al zilei de astăzi, 23 [...] Articolul Accident tragic pe traseul G89 Pârlița – R25, în apropiere de satul Milești din Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Acoperișul Circului din Chișinău, unul dintre edificiile care reprezintă Republica Moldova și Chişinăul, a fost reparat. Acest lucru a fost posbil datorită unei investiții de [...] Articolul Acoperișul Circului din Chișinău a fost reparat. Maia Sandu și Jānis Mažeiks au inspectat lucrările din prima etapă de restaurare a clădirii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Eforturile Republicii Moldova de avansare în parcursul european vor continua pentru ca, împreună cu Ucraina, să contribuie la construcția unei Uniuni Europene mai puternice și [...] Articolul Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu la Forumul de securitate de la București apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 24 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7758 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 24 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 5 bani pentru un litru de benzină la 24 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Astăzi, 23 mai 2024, militarii Batalionului cu Destinație Specială „Fulger” al Armatei Naționale vor executa salturi demonstrative cu parașuta din aeronava AN-2 în vecinătatea satuluisatelor [...] Articolul Salturi cu parașuta în memoria generalului Grigore Baștan la Coșcodeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Parlamentul Republicii Moldova marchează 33 de ani de activitate. În această perioadă, forul legislativ a adoptat 12 986 de acte normative și s-a întrunit în [...] Articolul Parlamentul Republicii Moldova marchează 33 de ani de activitate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 50 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 50.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
Totul a început de la hashtag-ul #ForțaUNGHENI și dorința de a promova și de a pune la curent cu tot ce înseamnă UNGHENI! Ulterior, treptat, [...] Articolul #ForțaUNGHENI sau News.Ungheni.org la cca 6 ani de la lansare. Provocări și rezultate obținute apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22 mai 2024
18:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 23 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7732 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 23 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că aproximativ 600 de copii din satul Pârlița, raionul Fălești, se bucură acum de un teren de sport modern, [...] Articolul Un teren sportiv multifuncțional a fost amenajat în satul Pârlița din Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că aproximativ 600 de copii din satul Pârlița, raionul Fălești, se bucură acum de un teren de sport modern, [...] Articolul Un teren sportiv multifuncțional a fost amenajat în satul Pârlița din raionul Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Procuratura raionului Ialoveni împreună cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ialoveni au expediat în judecată trei cauze penale în privința a trei persoane, în [...] Articolul Trei persoane pe banca acuzaților după ce au prezentat așa numite permise de conducere false din regiunea transnistreană pentru echivalare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
La 30 octombrie, 2023, Administrația de Stat a Drumurilor informa că au demarat lucrările de reparație a drumului regional G108 M5 – Florești – Anenii [...] Articolul Pe drumul G108 M5 – Anenii Noi se lucrează conform termenelor. Segmentul este parte a viitoarei Autostrăzi Ungheni – Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Consiliul raional Ungheni informează că în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul UNGHENI, a avut loc o nouă ediție a Gala Olimpicilor. Festivitatea [...] Articolul La Ungheni a avut loc Gala Olimpicilor 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 47 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 47.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21 mai 2024
16:10
Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” în calitate de autoritate contractantă, anunță lansarea procedurii de achiziție publică pentru lucrările de reparație capitală a drumului G113 [...] Articolul Reintegrarea prin infrastructură. ASD a lansat procedura de achiziție publică pentru reabilitarea drumului G113 Tighina – Copanca – Căușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
În premieră de la secesiune, o pseudo-televiziune din stânga Nistrului controlată de Tiraspol, a subtitrat o emisiune în limba română cu grafie latină, deși regimul [...] Articolul Tiraspolul a difuzat o emisiune cu Krasnoselski subtitrată în limba română cu grafie latină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Ministerul Afacerilor Externe de la București organizează, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secții de votare în străinătate la alegerile pentru membrii [...] Articolul Alegeri europarlamentare 2024: Bucureștiul deschide 52 de secții de vot în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Fondatorul postului de televiziune „Vocea Basarabiei TV” și a celui de radio „Vocea Basarabiei” a fost sancționat cu 5000 de lei pentru modificarea datelor declarate [...] Articolul Fondatorul „Vocea Basarabiei” sancționat cu 5 mii MDL pentru încălcarea prevederilor licenței de emisie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
După cinci ani de la comiterea unei infracțiuni în Republica Moldova, un conațional a fost reținut. Bărbatul revenea acasă din Ucraina, fiind depistat în punctul [...] Articolul IGPF a reținut în PTF Otaci un bărbat din Călărași cu antecedente penale căutat de peste 5 ani apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
În premieră pentru Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni, Teatrul Republican „Luceafărul” invită unghenenii la un spectacol dedicat comemorării victimelor foametei organizate [...] Articolul Teatrul Luceafărul invită Unghenenii la spectacolul „1946” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 46 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 46.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20 mai 2024
22:10
Agenția Franceză pentru Dezvoltare va oferi suport Republicii Moldova pentru reformarea și modernizarea domeniului forestier, în conformitate cu reglementările și acquis-ul Uniunii Europene. Informația este [...] Articolul Agenția Franceză pentru Dezvoltare va susține financiar reformarea și modernizarea domeniului forestier apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:00
Noțiunea de contract de stat a fost introdusă în legislația națională. Un PROIECT de lege care prevede acest lucru a fost votat în a doua lectură de [...] Articolul Noțiunea de contract de stat a fost introdusă în legislația națională apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
La 20 mai 2024, Mministru Finanțelor, Petru Rotaru, a efectuat o vizită de lucru la Nisporeni. În cadrul acestei vizite, ministrul s-a întâlnit cu reprezentanții [...] Articolul Ministru Finanțelor în vizită de lucru la Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:30
Fondatorii posturilor „Gold TV”, „MBC” și „Drive FM” au fost sancționați cu 65 000 de lei pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai [...] Articolul Patru posturi TV și radio sancționate cu 65 mii MDL pentru întreruperea nemotivată a activității apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Tradițional, la sfârșitul de mai, în Rezervația științifică „Plaiul Fagului”, amplasată în partea estică a raionului Ungheni, la hotarul cu raioanele Nisporeni și Călărași, va [...] Articolul În rezervaţia „Plaiul Fagului” va fi organizată o nouă ediție a festivalul „Sărbătoarea Fagului” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ministerul Apărării informează că în perioada mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea unor unități ale Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă [...] Articolul Ministerul Apărării anunță despre noi deplasări de tehnică militară pe drumurile naționale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 19 mai 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1 215 [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.77 mln de persoane au fost recenzate până la 19 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 21 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7793 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 21 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
La 20 mai 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la limba și literatura română pentru elevii din [...] Articolul Alina Andreichikova din Fălești a cucerit Argintul la Olimpiada republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
La 20 mai 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la limba și literatura română pentru elevii din [...] Articolul Ungheneanca Anastasia Litovschi pe podium la Olimpiada republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Ministerul Educației și Cercetării informează că 30 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la economie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Ministerul Educației și Cercetării informează că 38 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
La sediul Poliției de Frontieră a avut loc evenimentul oficial de prezentare a bunurilor achiziționate cu sprijinul financiar al Guvernului Republicii Italia. Aceste achiziții au [...] Articolul Noi achiziții pentru modernizarea IGPF și securitatea frontierei de stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Cupa Republicii Moldova la fotbal amator a ajuns la faza sferturilor de finală. Competiția, care a adunat cele mai bune 20 de echipe din asociațiile [...] Articolul Cupa Regiunilor la fotbal amator 2024. Rezultatele sferturilor de finală (manșa tur) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
În această sâmbătă, 18 mai 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a șaptea etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la fotbal, ediția [...] Articolul Campionatul raionului Ungheni la fotbal 2024. Clasamentul după a 7-a etapă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Inspectoratul General al Poliției informa opinia publică la 8 aprilie că inițiază operațiunea specială MOTOCICLISTUL. Potrivit sursei, scopul acesteia este sporirea nivelului de disciplină rutieră [...] Articolul Rezultatele operațiunii MOTOCICLISTUL pentru primele două luni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 61 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 61.6 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
În perioada 14 – 19 mai 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 655.7 milioane MDL, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 655.7 mln MDL în perioada 14 – 19 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 26 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 20 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 20 – 26 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17 mai 2024
19:20
Directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Oleg Cara, a susținut astăzi, 17 mai, un briefing de presă cu privire la desfășurarea Recensământului populației [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.65 mln de persoane au fost recenzate până la 17 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Oleg Cara, a susținut astăzi, 17 mai, un briefing de presă cu privire la desfășurarea Recensământului populației [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 1.65 mln de persoane au fost recenzate până la 9 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
Consiliul raional Fălești anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de șef/șefă Direcția Cultură, Turism și Sport Anunțul de inițiere a Concursului de recrutate a [...] Articolul Consiliul raional Fălești anunță concurs pentru ocuparea funcției de șef/șefă Direcția Cultură, Turism și Sport apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.