Cancan.md

Acum 12 ore
18:50
Andreea Bostănică, în vârstă de 19 ani, ajunge des în atenție pentru imaginile pe care le postează în mediul online. Recent, s-a fotografiat cu câteva buchete de flori, însă un detaliu i-ar fi „scăpat”: și-ar fi editat pozele până când a „ondulat” scara. Nu e un secret că al doilea nume pe Internet al Andreei […] Articolul FOTO Regina filtrelor! Andreea Bostănică s-a jucat disperat cu ele la fese, încât a încovoiat scara apare prima dată în CanCan.
Acum 24 ore
14:20
Milionarul român Alex Bodi și noua lui iubită moldoveancă, Caterina Ciorba, au ajuns în vacanță în Mykonos, locul unde se află de câteva zile și Ema Uta, fosta lui logodnică. Cei doi au postat noi imagini, după ce, în urmă cu două zile, s-au afișat în ipostaze incendiare în pat. Alex Bodi și noua lui […] Articolul Milionarul român Alex Bodi publică imagini de pe Mykonos cu iubita moldoveancă. A noastră încă nu-l arată, postează doar ce mănâncă apare prima dată în CanCan.
12:40
Andreea Bostănică, în vârstă de 19 ani, ajunge des în atenție pentru imaginile pe care le postează în mediul online. Recent, s-a fotografiat cu câteva buchete de flori, însă un detaliu i-ar fi „scăpat”: și-ar fi editat pozele până când a „ondulat” scara. Nu e un secret că al doilea nume pe Internet al Andreei […] Articolul FOTO Regina filtrelor! Andreea Bostănică s-a jucat disperat cu ele la fese, încât a încovoiat scara apare prima dată în CanCan.
08:10
JLo a împlinit 55 de ani și a sărbătorit în stil mare, cu o petrecere somptuoasă inspirată de unul dintre cele mai celebre și mai romantice seriale ale momentului. Pare să o fi copiat pe bloggerița moldoveancă Marinela Bezer care, la fel, de ziua da și-a organizat un adevărat bal. Actrița și cântăreața care domină […] Articolul Jennifer Lopez a împlinit 55 de ani! A copiat tematica pentru petrecere de la o bloggeriță moldoveancă? apare prima dată în CanCan.
07:50
Vlada Boțan, aflată acum într-o vacanță de vară în Italia, a fost atacată de unii dintre urmăritorii săi, că ar sta în poala verișorului unei prietene pe nume Gabi. Bloggerița a venit cu anumite explicații pe Instagram stories. Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM! Chiar dacă Vlada Boțan asigură că nu e ceea ce […] Articolul În gura unui nou scandal? Bloggerița Vlada Boțan a fost atacată că ar sta în poala verișorului unei prietene apare prima dată în CanCan.
07:30
Daria, fiica interpretului Cătălin Crișan, are 24 de ani și face parte din distributia serialului„ Atletico Textila”, difuzat la Pro TV România. Tânăra a jucat în mai multe piese de teatru și iubește muzica și dansul. Mai mult, aceasta a lansat de curând o piesă cu fratele ei, Raris. Daria a urmat o perioadă cursurile […] Articolul Daria, fiica interpretului Cătălin Crișan, debutează în TV. În ce serial va putea fi văzută apare prima dată în CanCan.
07:20
Bloggerița Ecaterina Cebotari, cunoscută cu nickname-ul Katy Black, de curând publică o serie de videouri despre istorii de groază pe contul său de YouTube fie că le-a pățit ea, fie că urmăritorii ei. La filmarea acestora, este acompaniată de o soră de-a sa, Xenia Piciughin, care are și ea asemenea istorii. În cea mai recentă […] Articolul DE GROAZĂ! Bloggeriței Katy Black i-a vorbit un om mort. Cel puțin o noapte nu poți dormi după acest VIDEO apare prima dată în CanCan.
06:50
Într-o epocă în care gesturile romantice și surprizele spectaculoase domină, soțul Stelei Botez a ales o abordare cu totul neașteptată, atunci când a cerut-o de nevastă pe aceasta. „Fata cu cobza” a povestit despre evenimentul important în platoul emisiunii „Gusturile se Discută” de la Pro TV Chișinău, scrie Perfecte.md. Majoritatea bărbaților aleg să își ceară […] Articolul Cum a fost cerută în căsătorie fata cu cobza. S-a întâmplat la 4 luni de relație cu un inel (nu de diamant) apare prima dată în CanCan.
06:10
Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase, mai ales în dragoste, pentru unii nativi zodiacali.  Horoscop 26 iulie 2024 Berbec Berbecii trebuie să îşi gestioneze furia şi să îşi creeze o imagine mai bună în ochii celorlalţi. Vă puteţi ajuta prietenii prin înţelepciunea de care daţi dovadă. Horoscop 26 iulie 2024 Taur Nativii Taur […] Articolul Horoscopul zilei de 26 iulie. Zodiile cu probleme în dragoste. Iubesc, dar nu sunt iubiţi… apare prima dată în CanCan.
Ieri
19:20
Actorului Emilian Crețu i s-a luat o piatră de pe inimă, după ce inițiativa guvernării de a le acorda câte 700 de euro lunar „copiilor de ambasadori” până la 23 de ani a fost blocată, în urma criticilor din societate. În același timp, nu a putut să treacă cu vederea și să nu se expună […] Articolul VIDEO Strigător la cer! Crețu s-a enervat la culme, când a auzit de bani de la stat pentru „copiii ambasadorilor” apare prima dată în CanCan.
16:10
Fondatoarea Asociației Platforma Moldova, Irina Vlah, ex-bașcana a Găgăuziei, care și-a exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, a spus în cadrul podcastului Banstage că așteaptă realizarea marelui ei vis. „Eu am devenit mamă la 20 de ani, eram foarte tînără. Dar acum sunt alte timpuri, tinerii vor sa facă carieră, […] Articolul VIDEO Irina Vlah, despre marele ei vis: „Aștept…” apare prima dată în CanCan.
13:30
Alex Bodi, căruia i se spune milionarul român din Mediaș, este ca un magnet pentru femeile frumoase, care, culmea, aproape toate parcă-s după chipul și asemănarea Angelinei Jolie. A fost singur câteva luni, după despărțirea de make-up artista Ema Uta, însă nu a rămas neconsolat, căci o tânără de 20 de ani l-a făcut să […] Articolul 18+ Cine este moldoveanca despre care duduie România că s-a cuplat cu un milionar? Au pozat deja goi în pat apare prima dată în CanCan.
13:10
Prezentatoarea TV Sofia Obadă și soțul ei, directorul comercial al Jurnal TV, și-au botezat a doua fiică, Erica, născută în primăvară. Cuplul a organizat un ospăț cu stridii și lime, dar și alte mâncăruri deosebite, unde și-a adunat rudele și colegii de la postul tv. Ospățul a avut loc la Curtea Moșului din capitală, iar […] Articolul FOTO, VIDEO O prezentatoare tv a organizat un ospăț cu stridii și lime, după ce și-a botezat a doua fiică. Cine-i bogătașa? apare prima dată în CanCan.
12:20
Victor Boaghe, un job coach moldovean stabilit în Finlanda, a fost invitat recent în cadrul unui interviu la RLive TV, produs de către Alexandrina Bacal, una dintre participantele Programului de Internship în Jurnalismul TV şi Online, desfăşurat în cadrul Grupului Media Realitatea. Tânăra şi specialistul au discutat despre angajarea în câmpul muncii a tinerilor, care […] Articolul VIDEO Victor Boaghe, job coach moldovean stabilit în Finlanda, explică despre profesiile viitorului şi influenţa AI apare prima dată în CanCan.
08:20
Oxana Greadcenco, directoarea @moldovaorg stabilită în Amsterdam și mama unui băiețel pe nume Teo, s-a arătat nedumerită de declarația unui business coach pentru femei, potrivit căreia, „femeile aflate în concendiul de îngrijire a copilului devin lipsite de personalitate”. Cancan.md a aflat că este vorba de Alina Andriuța, care se descrie în calitate de consultantă în […] Articolul VIDEO O mamă și femeie de afaceri, nedumerită că o consultantă renumită a înjosit femeile care stau acasă. Cine este? apare prima dată în CanCan.
07:50
Se pare că în Republica Moldova suntem departe de intoleranță față de violență și toleranță pentru minoritățile sexuale. Cel puțin asta ne-au demonstrat-o jurnalistul Gheorghe Gonța care i-a numit „p*” pe bărbații care bat femeile și tiktokerul Vasile Josan care râde când i se amintește că a lovit în fosta sa iubită Vlada Korykova, și […] Articolul VIDEO Când nu-i de râs, dar de plâns. Gonța i-a repetat tiktokerului Josan cine-s bărbații care bat femei apare prima dată în CanCan.
07:20
Umorista Nicoleta Caraman de 23 ani de la Standupovka, primul club de stand up din Republica Moldova, a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa în cadrul Monologului de la jurnalistul Dorin Galben. Este vorba de copilăria cu un tată violent și o mamă plecată în străinătate, adolescența pe marginea prăpastiei drogurilor și alcoolului, sarcina la […] Articolul VIDEO„Am născut la 18 ani și totul s-a dus pe p*a”. Umorista Nicoleta Caraman a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa apare prima dată în CanCan.
06:50
Emily, bebelușul surorii mai mari al lui Emilian Crețu, Maria, a împlinit zilele acestea 6 lunițe de viață. Actorul și iubitul unchi a răsfățat-o cu o petrecere la Negureni, acolo unde a comandat și un panou cu baloane. Acel panou l-a stârnit să facă haz de copilăria sa mai puțin fericită cu un tată alcoolic. […] Articolul VIDEO Cum și-a răsfățat Emilian Crețu nepoata de 6 lunițe. „Ca la mine, numai că în loc de baloane, erau bănci cu vin” apare prima dată în CanCan.
06:00
O zi în care toţi nativii încearcă să facă un pas în faţă. Fie în viaţa profesională, fie în relaţia de cuplu. Nu toate vor ieşi conform planului. Horoscop 25 iulie 2024 Berbec Berbecii se gândesc cum să avanseze în carieră. Astăzi, atmosfera de la serviciu nu va fi prea ok. Luaţi totul cu calm! […] Articolul Horoscopul zilei de 25 iulie. Zodia care se axează pe relaţia de cuplu. Partenerul însă nu o susţine apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:10
Thrillerul „De ce eu” de Tudor Giurgiu este următorul film din seria „CineMADE în România”, difuzat în exclusivitate de RLIVE TV. Drama va putea fi vizionată duminică, la ora 21:00. Drama criminală, inspirată din fapte reale, relatează povestea lui Cristian, un procuror idealist, care investighează cazul unui coleg suspectat de corupție, fals și sustragere de documente. […] Articolul VIDEO CineMADE în România: Filmul românesc „De ce eu”, duminică seara, în exclusivitate la RLIVE TV apare prima dată în CanCan.
16:10
Céline Dion se află la Paris, cu două zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde este aşteptată să concerteze, potrivit RTL, care confirmă o informaţie a BFMTV. Artista, în vârstă de 56 de ani, a decolat din Las Vegas, unde locuieşte, luni, la ora 16.32, la bordul unui Bombardier BD-700 închiriat […] Articolul Sunt zvonuri că Céline Dion ar putea să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris apare prima dată în CanCan.
15:00
Ediţia de anul viitor a competiţiei muzicale Eurovision va avea loc într-unul din oraşele Basel sau Geneva, a anunţat Compania elveţiană de radiodifuziune. Compania a precizat că orașele Zurich și Bern/Biel nu vor găzdui cea de-a 69-a ediție, iar decizia finală privind orașul câștigător va fi luată la sfârșitul lunii august. Decizia de a reduce […] Articolul Bătaie între Basel și Geneva pentru a fi orașul-gazdă al Eurovision 2025 apare prima dată în CanCan.
13:50
Autoritățile din Kazahstan și oamenii de afaceri moldoveni Anatolie și Gabriel Stati au semnat un acord prin care au soluționat pe cale amiabilă un litigiu de lungă durată asupra activelor de petrol și gaze din această țară, potrivit unui anunț făcut de ministerul Justiției de la Astana, transmite Europa Liberă. În 2010, oamenii de afaceri moldoveni […] Articolul Kazahstan și oamenii de afaceri moldoveni Anatolie și Gabriel Stati și-au soluționat disputa pe cale amiabilă apare prima dată în CanCan.
12:30
Pe 23 iulie 2024, Mareo, ultimul copil născut în familia Marinei și a lui Teodor Cârnaț, a împlinit 1 anișor. „Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări”, a scris mama băiețelului pe contul ei de Instagram. View this post on Instagram A post shared by Marina Cârnaț – business mami […] Articolul VIDEO Marina Cârnaț, în lacrimi. Mareo a împlinit 1 an: Poate că asta va fi ultima oară, când trăim miracolul primei aniversări apare prima dată în CanCan.
11:10
Angela și instrumentistul Corneliu Botgros și-au botezat fetița. Cântărețul Ion Paladi a publicat o fotografie de pe teritoriul bisericii unde a avut loc ceremonia de botez la care a participat și el cu soția. Părinții au ales numele Camelia pentru fiica lor. Înainte de a se naște bebelușul, Corneliu Botgros a fost la emisiuni tv […] Articolul Angela și Corneliu Botgros și-au botezat fetița. Ion Paladi a publicat o fotografie. Ce nume i-au dat? apare prima dată în CanCan.
10:20
Copiii diplomaților moldoveni au devenit subiect de glume pe Internet. Eugeniu Brînțov, urmărit pe Facebook de peste 96 de mii de utilizatori și pe TikTok – de peste 40 de mii de utilizatori, a făcut haz de inițiativa guvernării de a le da câte 500 de euro pe lună până la 23 de ani. Pentru […] Articolul Copiii diplomaților moldoveni – subiect de glume pe Internet. Guvernarea a vrut să le dea câte 500 de euro pe lună până la 23 de ani apare prima dată în CanCan.
08:20
Refanaharivola Elisoa Cynthia, cunoscută și ca „moldoveanca din Madagascar”, este divorțată. Despre asta a anunțat recent pe contul său de Instagram, unde a povestit întreaga istorie, inclusiv mesajele pe care i le scria deja fostul soț. View this post on Instagram A post shared by Refanaharivola Elisoa Cynthia (@elisoa_cynthia) View this post on Instagram A […] Articolul „Moldoveanca din Madagascar” este divorțată. A durut-o, dar îi mulțumește fostului că a părăsit-o. Va rămâne la noi? apare prima dată în CanCan.
08:00
Marinela Bezer, bloggerița și cofondatoarea unui brand de haine autohton, a împlinit 27 de ani și, fiindcă ziua de naștere a picat tocmai într-o zi de weekend, a dat mare petrecere la Amfiteatrul Transilvania, România. Totul a început timid și inspirat din serialul „Bridgerton”, asta până s-a lăsat întunericul, când a început adevăratul bal. „Anul […] Articolul Bloggerița Marinela Bezer și-a organizat un adevărat „bal” pentru ziua sa de naștere, inspirat dintr-un serial al momentului pe Netflix apare prima dată în CanCan.
07:20
Actorul Emilian Crețu și sora acestuia, Nina, au povestit pe stories cu, săptămâna trecută, un hoț a bântuit prin mahala de lux în care locuiesc în casa recent construită. Ba mai mult, unul dintre vecini a deschis focuri de armă asupra acestuia. Emilian Crețu s-a arătat șocat, în contextul în care majoritatea vecinilor au camere […] Articolul VIDEO Prin mahala de lux a lui Emilian Crețu a bântuit un hoț. Nina credea că e o fantomă, până s-au auzit focuri de armă apare prima dată în CanCan.
07:00
Artista Dara s-a plâns, weekendul trecut, că nu prea poate ridica mâinile, după ce a trecut cu brio un traseu foarte dificil. Este vorba de cel creat în Edenland Park, România. Traseul este cunoscut ca al „gorilei”. „Știam foarte bine că 90% din cei care încearcă să facă acest traseu sunt coborâți cu macaraua de […] Articolul VIDEO Ce i s-a întâmplat artistei Dara, încât nu poate ridica mâinile foarte sus? A trecut prin „traseul gorilei” apare prima dată în CanCan.
06:30
Pe 23 iulie 2024, Mareo, ultimul copil născut în familia Marinei și a lui Teodor Cârnaț, a împlinit 1 anișor. „Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări”, a scris mama băiețelului pe contul ei de Instagram. View this post on Instagram A post shared by Marina Cârnaț – business mami […] Articolul VIDEO Marina Cârnaț, în lacrimi. Mareo a împlinit 1 an: Poate că asta va fi ultima oară, când trăim miracolul primei aniversări apare prima dată în CanCan.
06:00
Este o zi marcată de multe planuri. Toţi nativii se pregătesc pentru viitor, însă nu toate planurile vor ieşi aşa cum au fost gândite. Horoscop 24 iulie 2024 Berbec Berbecii îşi doresc să pună cât mai repede în practică o idee. Trebuie să vă gândiţi foarte bine, pentru că riscaţi să pierdeţi o sumă de […] Articolul Horoscopul zilei de 24 iulie: Zodia care va fi în centrul atenţiei și trebuie să demonstreze că poate face faţă apare prima dată în CanCan.
23 iulie 2024
16:00
Actorii, cântăreții și alte celebrități de top au adus un omagiu lui Joe Biden și și-au exprimat sprijinul pentru vicepreședintele Kamala Harris după ce Biden a anunțat retragerea sa din cursa prezidențială a SUA. Lumea divertismentului a reacționat la știrea că Joe Biden se retrage din cursa prezidențială a SUA, iar Hollywood-ul îi oferă actualului […] Articolul Hollywood a reacționat la decizia lui Joe Biden de a renunța la Casa Albă. Mesajele lui Robert de Niro și Barbra Streisand apare prima dată în CanCan.
13:40
Adrian Minune a fost cel mai fericit în postura de socru mic la 49 de ani, în duminica din 14 iulie, când fiica lui mai mică, Adriana Simionescu, a îmbrăcat rochia de mireasă și a avut botezul fiicei sale de 1 an, Noa, a doua nepoată a sa. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui […] Articolul VIDEO Nunta anului în lumea manelelor. Adrian Minune a fost socru mic! Florin Salam era să ia bătaie apare prima dată în CanCan.
12:50
Pregătiţi-vă costumele de carnaval şi dispoziţia de pe acum, pentru că pe 3 august sunteţi aşteptaţi la Castel Mimi la un spectacol în stil latino cu accent brazilian. Cea de-a treia ediţie “Cucoanele Fiesta” vine cu atmosferă feerică, ritmuri de muzică latino şi vin “Cucoanele” în cantităţi nelimitate.  Ziua va fi una memorabilă datorită activităţilor […] Articolul Carnaval brazilian la Castel Mimi cu multă culoare, muzică latino şi vin alb nelimitat apare prima dată în CanCan.
08:20
TikToker-ul moldovean Vasile Josan și-a agresat fizic iubita, la fel de cunoscută pe aceeași platformă, Vlada Korykova. Victima a publicat recent secvențe video de pe camere de supraveghere de la florăria pe care au deschis-o împreună și unde a avut loc violența. Imaginile însă nu sunt proaspete, pentru că în ele ambii sunt îmbrăcați în […] Articolul 18+ Înjurături și violență între foști iubiți tiktokeri! Sunt imagini în care moldoveanul Vasile Josan a agresat-o pe Korykova apare prima dată în CanCan.
07:30
Bloggerul Dan Ioniță i-a propus iubitei sale, Cristina, să aleagă dintre două foi: pe una scria plaja de la Vadul lui Vodă și pe alta – cea din Dubai. Esența jocului este că ea nu vedea ce scrie pe ele. Așa Cristinei i-a scăpat vacanța în Dubai, pentru că a ales destinația – Vadul lui […] Articolul Habibi come to… Vadul lui Vodă. Iubitei bloggerului Dan Ioniță i-a scăpat vacanța în Dubai printre degete apare prima dată în CanCan.
07:10
Arsenie Todiraș (alias Arsenium), fostul membru al trupei O-Zone, e în culmea fericirii. Iubita sa, frumoasa Agnes Matoko, a născut și asta s-a întâmplat chiar de ziua lui de naștere. Arsenie Todiraș și iubita lui Agnes Matoko au devenit părinți pentru prima dată. „Cel mai bun cadou de la iubirea mea. Cu ziua de naștere […] Articolul FOTO Arsenie Todiraș, ex-membrul O-Zone, este tătic! S-a născut chiar de ziua lui de naștere: „Cel mai bun cadou” apare prima dată în CanCan.
06:50
Bloggerița Mihaela Chistol, cunoscută pe Instagram cu nickname-ul @chistol.ella, s-ar fi supus rinoplastiei. Cel puțin de două săptămâni are un „nas nou”, dar poate de mai mult timp. Sub postarea din 14 iulie, unii dintre cei 328 de mii de urmăritori pe Instagram s-au întrebat dacă Ella Chistol și-a făcut ceva, că e „schimbată”. La […] Articolul Urmăritorii Ellei Chistol au observat că bloggerița și-a operat nasul. Imagini înainte/după cu ea apare prima dată în CanCan.
06:30
O zi cu suişuri şi coborâşuri. Unii nativi vor întâmpina probleme financiare sau de sănătate, alţii evoluează atât profesional, cât şi în plan personal. Iată ce prezic astrele. Horoscop 23 iulie 2024 Berbec Berbecii sunt foarte autoritari, dar prin acest lucru reuşesc să-şi ducă toate sarcinile la bun sfârşit. În plus, deveniţi din ce în […] Articolul Horoscopul zilei de 23 iulie: Zodia care se gândeşte la căsătorie. Relaţia de iubire merge mai bine decât oricând apare prima dată în CanCan.
22 iulie 2024
18:00
Îndrăgita cântăreață Geta Burlacu, interpreta care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision în anul 2008, vă așteaptă vineri, 26 iulie curent, la un festival grandios „Love, Light & Music FEST”, cu multă muzică jazz, latino, dar și muzică meditativă. Evenimentul, aflat la prima ediție, va avea loc la Muzeul Satului din sectorul Botanica al […] Articolul VIDEO Love, Light & Music Fest. Geta Burlacu unește artiștii din țară și de peste hotare la un festival grandios apare prima dată în CanCan.
14:10
În contextul unei piețe a muncii tot mai competitive, joburile part-time au devenit o opțiune populară pentru tineri, oferindu-le nu doar un venit suplimentar, ci și experiențe care îi pregătesc pentru viitor. Astăzi, ne îndreptăm atenția către un loc de muncă mai puțin popular pentru tineri – biblioteca. Vă propunem să faceţi cunoştinţă cu două tinere […] Articolul VIDEO Job part-time printre cărţi. Cum le-a atras biblioteca „Alexandru Donici” pe două tinere din Chişinău apare prima dată în CanCan.
12:10
Moldoveanul Nikita Vilchinsky este regizorul unui videoclip pentru rapperii Ice Spice și Central Cee. Videoclipul piesei „Did It First” a acumulat 5,5 milioane de vizualizări pe Youtube în trei zile, potrivit Locals. Piesa „Did It First” va fi inclusă în albumul de debut programat să fie lansat pe 26 iulie. Ice Spice este un rapper […] Articolul Un moldovean a regizat un videoclip pentru rapperii Ice Spice și Central Cee. Tot el a colaborat cu Instasamka apare prima dată în CanCan.
10:30
Tot mai puține cupluri aleg să spună „DA” în fața altarului, în timp ce numărul celor care divorțează este în creștere. Cel puțin asta, potrivit TV8, arată datele Biroului Național de Statistică (BNS). Astfel, în 2023, pe de o parte, am avut peste 15 mii de căsnicii înregistrate, pe de alta, peste 9 mii de […] Articolul Tot mai puține cupluri își spun DA. Și moldovenii care divorțează sunt în creștere! apare prima dată în CanCan.
08:20
Autoritățile din Moldova, responsabile de domeniul agriculturii, iau în calcul aducerea în țară a unor culturi agricole care ar fi adaptate temperaturilor aride, deoarece normele de precipitații anuale abia de ajung la 70% din necesar în jumătate de țară, singura soluție ar fi identificarea soiurilor rezistente la asemenea condiții climatice. Vasile Șarban, secretar de stat […] Articolul „Avem di tăti”! Vom creşte kiwi, smochine și cânepă? Moldova se pregătește să devină exotică apare prima dată în CanCan.
06:10
Începutul de săptămână vine cu propuneri de avansare pentru unii nativi. Atenţie însă pe ce acte vă puneţi semnătura. Horoscop 22 iulie 2024 Berbec Berbecii au şanse mari să avanseze pe plan profesional. Astăzi vă impuneţi în faţa tuturor prin capacităţile intelectuale. Horoscop 22 iulie 2024 Taur Nativii Taur sunt foarte prietenoşi şi bine dispuşi. […] Articolul Horoscopul zilei de luni, 22 iulie. Nativii care vor semna contracte importante şi vor avansa în carieră apare prima dată în CanCan.
21 iulie 2024
14:30
Comisia Europeană a aprobat înscrierea produsului românesc „Sardeluţă marinată” în registrul Specialităţilor Tradiţionale Garantate (STG). „Sardeluţa marinată” este obţinută prin marinarea şprotului, putând rezulta trei varietăţi diferite în funcţie de marinada folosită. După adăugarea vinului, uleiului de floarea soarelui sau a uleiului de floarea soarelui cu ardei iute la şprotul marinat şi aromat cu diferite ingrediente, produsul […] Articolul Șprotul și-a făcut loc la „masa UE”! Credeați că-l mănâncă doar săracii? Acum îl vor mânca și bogătașii apare prima dată în CanCan.
13:20
Grădina Zoologică din Chișinău s-a îmbogățit cu trei urși tineri: două femele și un mascul. Animalele au fost aduse din Lutsk, Ucraina. Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM! Articolul Mașini au blocat intrarea Grădinii Zoologice Chișinău în timpul săptămânii. Oamenii nu aveau acces. Erau aduse câteva „vedete” apare prima dată în CanCan.
13:00
Victoria Talpa a reușit să transforme o afacere de familie într-un succes remarcabil. Cu două studiouri foto și video sub umbrela sa, Victoria a atins un profit lunar de 4.000 euro. Ea a apelat la Programul de Mentorat cu Alexandru Bordea, un expert cu o experiență vastă în vânzări și consultanță de business, scrie Bani.md. […] Articolul Afacerea Victoriei Talpa de închiriere a studiourilor foto și video cu câștig de la 4 mii de euro la 15 mii pe lună apare prima dată în CanCan.
10:40
Duminica aduce un cocktail de energii cosmice, iar astrele ne rezervă atât momente de bucurie, cât și provocări de depășit. Astrologul Click!, Lorina, a dezvăluit detaliile pentru fiecare zodie în parte. Balanțele au toate motivele să zâmbească, astrele fiind de partea lor, dar Săgetătorii trebuie să fie mai atenți la detalii, mai ales în relațiile interpersonale, pentru […] Articolul Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie: Taurii trebuie să fie atenți la sănătate, Gemenii au succes în relațiile profesionale apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.