Unica.md

Acum 6 ore
21:40
Bulevardul Dacia din Capitală va suferi o transformare! S-a dat start lucrărilor de reabilitare pe tronsonul str. Cuza Vodă – str. Independenței, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. ... Post-ul Alei cu bănci, spații verzi, locuri de parcare și iluminat moden. Cum se va transforma bd. Dacia din Capitală apare prima dată în Unica.md.
21:40
Surse apropiate ale lui William și Harry au declarat că ambii frați și-au exprimat dorința de a-și repara relația. Prințul Harry și Prințul William au fost în aceeași încăpere la ... Post-ul E posibilă o împăcare între frații William și Harry? apare prima dată în Unica.md.
21:40
Murăturile în saramură nu sunt doar o garnitură gustoasă, ci pot fi și un adevărat medicament natural, datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății. Acestea sunt bogate în probiotice, vitamine ... Post-ul Murăturile nu sunt doar o garnitură, ci un adevărat medicament natural apare prima dată în Unica.md.
21:40
Roboți mai mici decât majoritatea bacteriilor ar putea administra medicamente direct la locul unui anevrism cerebral. Astfel, pot preveni un accident vascular cerebral devastator, sugerează un nou studiu realizat pe ... Post-ul Oamenii de știință au inventat nanoroboți care pot repara anevrismele cerebrale apare prima dată în Unica.md.
21:40
Un lot de 200 de mii de doze de vaccin antigripal a sosit în Republica Moldova. Acesta a fost recepționat miercuri, 4 septembrie, la depozitul național de vaccinuri din cadrul ... Post-ul Un lot de 200 mii de doze de vaccin antigripal recepționat de Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
21:30
Boala care este amenințare reală pentru tineri: Este extrem de contagioasă. Meningita bacteriană poate să apară și în urma unui sărut și se poate ajunge la deces în 48 de ... Post-ul Boala care este amenințare reală pentru tineri: Este extrem de contagioasă, se poate ajunge la deces în 48 de ore apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
13:50
Înregistrarea prealabilă pentru alegerile din 20 octombrie s-a încheiat vineri, scrie tvrmoldova.md. În total, 21 708 moldoveni și-au anunțat intenția să voteze într-o altă țară, transmite IPN.  Potrivit datelor Comisiei ... Post-ul Peste 21 700 de moldoveni și-au anunțat intenția să voteze peste hotare apare prima dată în Unica.md.
13:10
Au apărut noi imagini cu trupele ruse jefuind în localitățile evacuate din regiunile Kursk și Belgorod. Soldații jefuiesc nu numai magazine și farmacii, dar și casele locuitorilor din zonă, scrie ... Post-ul VIDEO! O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa. „Să vă fie rușine!” apare prima dată în Unica.md.
11:50
În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025. Sărbătoarea de Paște se prăznuiește, ... Post-ul Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi apare prima dată în Unica.md.
11:40
Așa ceva a văzut puțină lume! În grădina unui gospodar în satul Ratuș, raionul Criuleni, crește un bostan de peste 700 de kilograme. Vasile Spânu se ocupă de creșterea dovlecilor ... Post-ul Așa ceva a văzut puțină lume! În grădina unui gospodar din satul Ratuș crește un bostan gigant de peste 700 de kilograme apare prima dată în Unica.md.
10:40
Forţele aeriene ucrainene au anunţat, sâmbătă, că Rusia a lansat în total 67 de drone cu rază de acţiune lungă într-un atac nocturn masiv asupra Ucrainei, dintre care 58 au ... Post-ul Un nou atac masiv asupra Ucrainei! Rusia a folosit o armă teribilă în 11 regiuni apare prima dată în Unica.md.
10:30
Incendiu în Goianul Vechi, o localitate din apropiere de Chișinău. O casă a luat foc vineri seară. , scrie tv8.md. foto colaj: www.tv8.md Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora ... Post-ul Incendiu uriaș la Goianul Vechi, unde o casă a luat foc! Un bărbat s-a ales cu arsuri și a fost evacuat până la sosirea pompierilor apare prima dată în Unica.md.
10:30
Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a declarat, vineri, că intenţionează să păstreze inelele olimpice pe Turnul Eiffel cel puţin până la JO de la Los Angeles din 2028, relatează L’Equipe, scrie ... Post-ul Inelele olimpice vor rămâne pe Turnul Eiffel cel puţin până în 2028 apare prima dată în Unica.md.
10:20
Parlamentul European vrea să impună o nouă lege pentru conducătorii auto. Este vorba despre interzicerea circulației acestora cu mașina pe timp de noapte. Un studiu recent realizat de reprezentanții UE ... Post-ul Uniunea Europeană vrea să introducă o serie de restricții pentru șoferi apare prima dată în Unica.md.
10:20
Polițiștii din Soroca au localizat copilul în adiacentul localității, datorită implicării dronei cu termoviziune. Băiatul se deplasa continuu încercând mereu să se ascundă, informează unica.md cu referire la un comunicat ... Post-ul Băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca, a fost găsit cu ajutorul unei drone! apare prima dată în Unica.md.
10:20
Adevărul despre telefoanele mobile și cancerul la creier și cap. Anunț oficial făcut de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), scrie doctorulzilei.ro. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a comandat pentru prima ... Post-ul Adevărul despre telefoanele mobile și cancerul la creier și cap. Anunț oficial făcut de OMS apare prima dată în Unica.md.
10:20
Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekendul 7  – 8 septembrie 2024, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a ... Post-ul Târguri cu produse autohtone în sectoarele Capitalei, în acest weekend apare prima dată în Unica.md.
10:20
Telegram a adoptat o nouă abordare radicală în moderarea conținutului, ca urmare a arestării fondatorului Pavel Durov, scrie evz.ro. În mod concret, aplicația a revizuit regulile de utilizare, eliminând o ... Post-ul Schimbare majoră la Telegram. Nouă abordare în moderarea conținutului după arestarea lui Pavel Durov apare prima dată în Unica.md.
Ieri
20:40
Vă prezentăm o rețetă de gogoșari gustosi ce se gatesc destul de repede. Acesti gogosari sunt foarte populari la mesele noastre de sarbatoare. E o reteta de pe gatesceu.ro verificata ... Post-ul Gogoșari în oțet – o rețetă delicioasă care se gătește rapid apare prima dată în Unica.md.
20:40
Fiica fostului președinte al Africii de Sud Jacob Zuma, în vârstă de 21 de ani, se căsătorește din dragoste cu regele din Eswatini, a declarat pentru BBC un purtător de ... Post-ul Dragoste adevărată: Fiică de președinte se mărită cu un rege. Ea are 21 de ani, el 56 și alte 11 soții apare prima dată în Unica.md.
20:30
O femeie din Franța, victimă a unor abuzuri sexuale incredibile, va depune mărturie joi într-un proces de amploare. Gisele P., în vârstă de 72 de ani, a fost drogată de ... Post-ul Un bărbat din Franța și-a drogat soția timp de 10 ani pentru ca zeci de străini să o violeze apare prima dată în Unica.md.
20:30
Primăria din Madrid a anunţat joi interzicerea circulaţiei trotinetelor electrice de închiriat, din cauza riscurilor pentru siguranţa pietonilor create de aceste vehicule, transmite AFP, transmite observatornews.ro. „Retragem autorizaţia firmelor care închiriază ... Post-ul Încă o capitală europeană interzice oficial închirierea trotinetelor electrice. Siguranţa pietonilor, pusă în pericol apare prima dată în Unica.md.
20:30
YouTube va limita pentru adolescenți recomandările la anumite videoclipuri de sănătate și fitness, inclusiv cele care „idealizează” anumite tipuri de corp. Utilizatorii cu vârsta între 13 și 17 ani vor ... Post-ul YouTube limitează accesul adolescenților la videoclipurile de fitness apare prima dată în Unica.md.
17:00
Judecătorii au dat start evaluării probelor și audierii martorilor în dosarul în care Gheorghe Cotorobai este acuzat de răpirea, violarea și uciderea cu deosebită cruzime a Anei-Maria, tânăra din Orhei, ... Post-ul Primii martori în cazul omorului gravidei de la Orhei, audiați: Ce declară suspectul care ar fi violat-o și ucis-o apare prima dată în Unica.md.
16:00
În comunicatul publicat pe 4 septembrie, Mitropolia Moldovei recunoaște că ”pelerinajele” preoților săi în Federația Rusă sunt organizate de Patriarhia Rusă și afirmă că acestea vor continua, în ciuda nemulțumirii ... Post-ul Un grup de preoți militari pleacă în ”pelerinaje” în Rusia. Ce spune Ministerul Apărării apare prima dată în Unica.md.
15:40
De ieri, polițiștii din Soroca s-au mobilizat pentru căutarea unui copil, după ce au primit un apel de la un asistent social care a raportat dispariția băiatului de 13 ani, ... Post-ul ATENȚIE, copil DISPĂRUT la Soroca! Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a găsi un băiat de 13 ani apare prima dată în Unica.md.
15:30
Momente de bucurie la Grădina Zoologică din Chișinău, unde zilele trecute s-a născut un pui de porc spinos. Potrivit unui ghid de la Grădina Zoologică din Chișinău, puiul se simte ... Post-ul La Grădina Zoologică din Chișinău s-a născut un pui exotic apare prima dată în Unica.md.
15:20
Duminică în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc Euro Marathon-ul 2024, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. În contextul desfășurării evenimentului, va fi sistată circulația rutieră.– de ... Post-ul ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație în PMAN, duminică, 8 septembrie apare prima dată în Unica.md.
15:00
În cadrul unui interviu, cofondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus, a vorbit despre donații și oamenii care profită pe seama actelor de caritate. Ea a povestit mai multe cazuri care au ... Post-ul Svetlana Sainsus, dezvăluiri despre profitorii de caritate: Un părinte a mințit că i-a murit copilul apare prima dată în Unica.md.
14:40
Directorul de dezvoltare al Fundației Est-Europene, Andrei Brighidin face tot posibilul ca drepturile cetățenilor Republicii Moldova să fie respectate și validate. De asemenea, el promovează mecanismele de protecţie împotriva discriminării ... Post-ul Andrei Brighidin: Uniunea Europeană reprezintă o societate coezivă în care de 79 ani domnește pacea apare prima dată în Unica.md.
14:10
Consiliul pentru medicamente compensate din fondurile de asigurare obligatorie de asistență medicală a decis în ședința sa de miercuri, 4 septembrie, extinderea listei de medicamente compensate cu noi preparate esențiale, ... Post-ul Autoritățile extind lista medicamentelor compensate apare prima dată în Unica.md.
13:40
Astăzi este termenul limită pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la referendumul republican constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Până în prezent, s-au înregistrat prealabil peste 19.900 de persoane, ... Post-ul Astăzi este ultima zi pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la alegerile din această toamnă apare prima dată în Unica.md.
13:40
Maia Sandu a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală listele cu semnături colectate pentru a se înscrie în cursa pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, informează unica.md. ”Am depus ... Post-ul Maia Sandu a depus la CEC listele cu semnături pentru înregistrarea la alegerile prezidențiale apare prima dată în Unica.md.
13:30
Un bărbat de 65 de ani din Soroca a fost omorât de un tânăr în urma unui conflict. Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost reținut și riscă detenție pe viață, ... Post-ul Caz înfiorător la Soroca: Un tânăr a bătut până la moarte un bărbat și l-a lăsat să zacă în drum apare prima dată în Unica.md.
13:30
Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost injunghiat de un al băiat în timpul unui conflict. Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost reținut pentru ... Post-ul Gelozia i-a luat mințile unui bărbat din Orhei. Acesta l-a înjunghiat pe un tânăr venit în vizită la fosta sa soție apare prima dată în Unica.md.
13:20
Un bărbat de 65 de ani din Soroca a fost omorât de un tânăr în urma unui conflict. Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost reținut și riscă detenție pe viață, ... Post-ul Caz înfiorător la Soroca: Un tânăr a bătut până la moarte un bărbat și lăsat să zacă în drum apare prima dată în Unica.md.
12:40
În Italia vor fi organizate greve la nivel național, în sectoarele aeroportuar/ aerian, transport public feroviar și transport public local, în perioada 7-9 septembrie, informează Ministerul român al Afacerilor Externe, ... Post-ul Alertă de călătorie în Italia! Transportul aerian, feroviar şi public local va fi paralizat timp de 3 zile apare prima dată în Unica.md.
12:20
Aflat în vizită de lucru în raionul Rezina, prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu locuitorii din regiune pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă cetățenii, proiectele guvernamentale care ... Post-ul  Dorin Recean, către locuitorii raionului Rezina: „Avem un scop comun – să construim Moldova Europeană” apare prima dată în Unica.md.
12:10
Polițiștii de frontieră au fost alertați de muncitori care, în timpul lucrărilor de construcție, au descoperit un obiect suspect asemănător cu un obuz. Incidentul a avut loc în apropierea liniei ... Post-ul Încă un proiectil de artilerie, depistat în zona de frontieră apare prima dată în Unica.md.
11:40
Prim-ministrul Dorin Recean a mers, astăzi, la uzina „Lafarge” din Rezina – cel mai mare producător de ciment din Republica Moldova. Premierul a discutat cu angajații companiei și cu directorii ... Post-ul Premierul Dorin Recean a vizitat cea mai mare uzină de ciment din țară apare prima dată în Unica.md.
11:40
Un bărbat din Republica Moldova a reuşit, împreună cu un complice, să sustragă în doar patru minute un autovehicul de lux dintr-un cartier din municipiul Braşov, scrie stirileprotv.ro. Furtul a ... Post-ul Un moldovean a furat un Lexus în doar patru minute, dintr-un cartier din Braşov. Individul a fost arestat apare prima dată în Unica.md.
11:00
Căutați modalități unice de a vă petrece weekendul? Fie că ești în căutarea inspirației, a unei experiențe culturale sau pur și simplu dorești să te bucuri de un moment de relaxare ... Post-ul Încheie frumos săptămâna! Unica.md și ITicket v-a pregătit o listă cu recomandări pentru acest weekend apare prima dată în Unica.md.
11:00
Cel puțin 17 elevi au murit după ce o școală din centrul Keniei a luat foc joi seară, a anunțat poliția, scrie stirileprotv.ro. Există temeri că numărul morților ar putea ... Post-ul Cel puțin 17 elevi au ars de vii într-o școală din Kenya. Există temeri că numărul morților ar putea crește apare prima dată în Unica.md.
10:30
Percheziții la Inspectoratul de Migrație Nord. Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins, în această dimineață, în cadrul unui dosar de corupție, scrie unimedia.info. „Sunt acțiuni de urmărire penală efectuate într-un ... Post-ul Descinderi la Inspectoratul de Migrație Nord: Ofițerii CNA desfășoară percheziții într-un dosar de corupție apare prima dată în Unica.md.
10:10
Acum o oră, în apropierea satului Balabanu din raionul Taraclia s-a produs un grav accident rutier, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Din informațiile preliminare, un Renault ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Accident tragic la Taraclia! Un bărbat și o femeie au murit pe loc, iar trei persoane, printre care și un copil, au fost răniți apare prima dată în Unica.md.
08:10
Grupul informatic american Apple va utiliza ecrane de tip OLED pentru toate modelele de telefoane iPhone vândute începând din 2025, făcând tranziţia completă de la ecranele cu cristale lichide (LCD), ... Post-ul Începând din 2025, Apple va utiliza numai ecrane OLED pentru telefoanele iPhone apare prima dată în Unica.md.
08:10
Producătorii elvețieni de ceasuri de lux apelează la ajutorul financiar al guvernului pentru a îi ajuta să facă față unei scăderi a cererii, relatează BoF. Informația e relevantă pentru că arată ... Post-ul Producătorii elvețieni de ceasuri cer ajutor de stat pe fondul declinului sectorului luxului apare prima dată în Unica.md.
08:00
Zeci de artiști cu renume din 14 țări sunt în drum spre Chișinău pentru a participa la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Evenimentul începe pe 8 septembrie ... Post-ul Artiști de Operă și Balet din 14 țări vin la Chișinău pentru a participa la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” apare prima dată în Unica.md.
08:00
Medicii avertizează că o dietă carnivoră (bazată exclusiv pe produse de origine animală) poate fi responsabilă pentru apariția mai multor probleme serioase de sănătate, printre care boli de inimă și ... Post-ul Dieta extrem de populară care poate duce la demență apare prima dată în Unica.md.
08:00
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că este dispus la negocieri cu Kievul – pe baza concluziilor negocierilor din primăvara lui 2022, dacă Ucraina va cere acest lucru, scrie ... Post-ul Vladimir Putin a declarat că este dispus să înceapă negocierile de pace cu Ucraina: ”N-am refuzat niciodată” apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.