Leo Messi i-a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo

UNIMEDIA, 18 octombrie 2024 18:20

Leo Messi de 37 de ani a făcut spectacol total în meciul câștigat de Argentina cu Bolivia, scor 6-0, din preliminariile Cupei Mondiale, scrie digisport.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
20:40
O tânără mămică a născut acasă, iar alta în timp ce era transportată spre maternitate, în mașina ambulanței, anunță Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.
Acum 30 minute
21:00
Ministrul german de externe Annalena Baerbock a reafirmat vineri angajamentul Germaniei de a sprijini Republica Moldova în drumul său spre aderarea la Uniunea Europeană, în timp ce această ţară se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul privind UE de duminică, relatează dpa, citată de agerpres.ro.
20:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a calificat vineri drept ''provocare periculoasă'' declaraţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a sugerat joi, la Bruxelles, că Ucraina ar putea încerca să dobândească arma nucleară, transmite AFP, citată de agerpres.ro.
20:10
Rusia vrea să deraieze traiectoria europeană a Republicii Moldova, a declarat vineri, la Bruxelles, secretarul general al NATO Mark Rutte, la finalul primei reuniuni a miniştrilor de externe din statele aliate la care a participat în noua sa calitate, scrie agerpres.ro.
20:10
Candidatul independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, Irina Vlah, a făcut o declarație șocantă, afirmând că a fost informată despre o posibilă provocare pregătită împotriva sa chiar înainte de alegeri sau în ziua votului. Vlah susține că această provocare are drept scop compromiterea participării sale la alegeri.
Acum o oră
21:10
Un procuror din Turcia a cerut peste 500 de ani de închisoare pentru liderii prezumtivi ai unei grupări acuzate de decesul unor nou-născuţi plasaţi la terapie intensivă pentru câştiguri financiare, a relatat agenţia Anadolu, potrivit hotnews.ro.
19:50
Mesaj emoționant în susținerea lui Renato Usatîi a fost transmis de mama lui, Larisa Usatîi, pe rețele de socializare. Ea le mulțumește tuturor susținătorilor pentru munca depusă în campanie, dar și colegilor săi profesori care au pus temelia dragostei lui Renato Usatîi pentru carte și țară.
19:40
F.C. Zimbru Chișinău anunță că a ajuns la un acord de colaborare cu noul antrenor principal, Hikmet Karaman, după ce, pe 8 octombrie, conducerea echipei a anunțat că Lilian Popescu a fost demis. Contractul cu specialistul turc va fi semnat după finalizarea procedurilor juridice legate de angajarea unui cetățean străin. Ulterior, tehnicianul își va începe oficial activitatea, menționează reprezentanții Clubului.
Acum 2 ore
19:30
Opera din Sydney a fost luminată cu imagini ale vizitelor regale anterioare, după ce Regele Charles şi Regina Camilla au aterizat, vineri, în metropola australiană. Cuplul regal a sosit la bordul unui avion al Royal Australian Air Force, după o ploaie torenţială, începându-şi turneul de şase zile pe continentul australian, prima deplasare externă de amploare a suveranului britanic, după diagnosticul său de cancer, dezvăluit la începutul anului, relatează BBC, citat de observatornews.ro.
19:20
Autoritățile au realizat mai multe percheziții în cadrul unei investigații jurnalistice realizate de Ziarul de Gardă, care vizează o schemă de corupție electorală desfășurată de oligarhul fugar Ilan Șor. Potrivit Poliției, au fost reținute două persoane.
18:40
Trei bărbați din raionul Căușeni au fost prinși în stare avansată de ebrietate. Potrivit Poliției, unul dintre ei nu deține permis de conducere.
Acum 4 ore
18:20
Ingineri chinezi au reuşit să construiască o variantă de robot umanoid biped, denumit STAR1, despre care susţin că este cel mai rapid din lume, după ce a reuşit să menţină o viteză maximă de deplasare de aproximativ 13 km/h (3,6 m/s) timp de 34 de minute, transmite vineri Live Science, scrie observatornews.ro.
18:20
Leo Messi de 37 de ani a făcut spectacol total în meciul câștigat de Argentina cu Bolivia, scor 6-0, din preliminariile Cupei Mondiale, scrie digisport.ro.
18:10
Influencerița Jenika Guțu și „Iurika” au câștigat rapid popularitate în mediul online, după ce și-au sărbătorit recent nunta. Într-un filmuleț postat pe Instagram, cei doi au împărtășit povestea primei lor întâlniri. Soțul tinerei a confudat-o pe Jenika cu mama ei.
17:40
Recent s-a împlinit un an de când Elisoa Cynthia, tânăra din Madagascar, stabilită cu traiul la Chișinău, a divorțat. De atunci, s-au întâmplat mai multe lucruri, care i-au schimbat radical viața. De ce transformare a avut parte în această perioadă, tânâra a povestit în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la ProTV.
17:40
Susținătorii lui Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, s-au adunat astăzi într-o mobilizare generală în inima capitalei, pentru a demonstra unitatea și determinarea lor de a-l vota pe 20 octombrie. În cadrul evenimentului special de încheiere a campaniei electorale, Renato Usatîi s-a adresat cetățenilor îndemnându-i să iasă la vot pe 20 octombrie pentru a decide soarta Moldovei.
17:10
Oamenii legii vor fi la datorie, duminică, 20 octombrie, pentru a asigurara un climat de linişte şi siguranţă publică, dar și buna desfășurare a alegerilor prezidențiale și referendumului pentru UE.
17:10
Unitatea pentru Integritatea Sporturilor Acvatice (AQIU) a suspendat echipa masculină de polo pe apă a Italiei pentru următoarele şase luni. AQIU a justificat această decizie invocând încălcarea de către Italia a articolului 5 din Codul de integritate în timpul recentelor Jocuri Olimpice de la Paris, scrie digi24.ro.
16:50
Europenii care călătoresc frecvent cu avionul ar putea achita o taxă de 100 de euro pentru fiecare zbor. Informaţia apare într-un raport New Economics Foundation, citat de The Guardian. Scopul final al măsurii ar fi încetinirea încălzirii globale. Potrivit analizei, poluarea cu dioxid de carbon produsă de avioane ar putea scădea - odată cu implementarea măsurii - cu 21 la sută, scrie presa română.
16:40
Îl mai țineți minte pe Giuliano Stroe, supranumit „Micul Hercule”? Cel care cu o forță impresionantă, la doar 5 ani, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume. Deși pasiunea pentru sport a rămas, Giuliano a renunțat la gimnastică și acrobațiile care l-au făcut faimos. Acum, tânărul are 20 de ani și face performanță într-un alt sport care nu este deloc ușor. Practică boxul, iar recent s-a accidentat atât de rău, încât a fost la un pas de o tragedie, scrie cancan.ro.
Acum 6 ore
16:20
Un bărbat de 50 de ani a fost salvat de medicii de pe ambulanță, după ce a suferit un stop cardiac în plină stradă la Fălești. Potrivit medicilor, pacientul se află la evidența medicului de familie cu patologie pulmonară.
15:50
Irina Vlah, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, și-a desfășurat evenimentul de încheiere a campaniei electorale în cel mai sudic punct al țării, la Giurgiulești. Vlah a dat startul oficial al campaniei în cel mai nordic punct al țării, la Naslavcea.
15:50
Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în curtea unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Pe rețele au fost postate imagini video în care se văd lucruri căzute la sol, după ce sunt aruncate de la balconul unui apartament. La fața locului au intervenit oamenii legii, dar și medicii.
15:40
Candidata la Președinție, Natalia Morari, a calificat ultimele zile din campania electorală, marcată de incidente și scandaluri în emisie directă, la dezbateri electorale, drept „săptămâna rușinii spaniole”, referindu-se la comportamentul unor foști colegi de breaslă. Totodată, Natalia Morari a îndemnat toți moldovenii să iasă duminică la vot și să aleagă schimbarea.
15:30
Șoferul BMW-ului care a luat un polițist pe capotă și a refuzat să prezinte actele a fost escortat la inspectoratul de poliție din sectorul Rîșcani. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, acesta urmează să fie documentat și sancționat conform legii.
15:10
Gheorghe Gonța, realizatorul emisiunii Puterea a Patra de la N4, a venit cu un mesaj dur, după ce a plecat de la posul de televiziune. Jurnalistul a precizat că nu a fost dat afară, dar a demisionat, decizia fiind luată după ce conducerea postului s-a disociat de un mesaj public al acestuia, i-a anulat ediția de vineri și a dispus suspendarea emisiunii pentru două săptămâni, până la turul doi al alegerilor prezidențiale. „Astea trei la un loc înseamnă jurnalist de curte, un fel de Codruț, dar fără labe. De asta am decis că eu așa ceva nu pot accepta”, a scris Gonța.
15:00
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, se declară convins că Ucraina încearcă să creeze o „bombă murdară” și că regimul de la Kiev are toate șansele să facă acest lucru, scrie digi24.ro.
14:40
Corporația pentru Finanțarea Dezvoltării din SUA (DFC) și Microinvest au inițiat un nou parteneriat pentru sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din Moldova. Prin intermediul unui împrumut de 30 de milioane de dolari oferit de către DFC, această colaborare are ca scop furnizarea resurselor financiare esențiale pentru afacerile locale, stimulând dezvoltarea și promovând creșterea economică, cu un accent special pe sprijinirea femeilor în afaceri.
14:40
Peste 100 de cazuri de utilizare abuzivă a resurselor administrative de către PAS și Maia Sandu au fost constatate de observatorii Promo-LEX, în perioada 1-15 octombrie. Aceste date se conțin în cel de-al patrulea raport de monitorizare, prezentat de Promo-LEX astăzi, ultimul înainte de ziua alegerilor. În alte 3 cazuri este vizat Blocul politic Victorie, în câte 2 cazuri – Alexandr Stoianoglo și Ion Chicu, și în câte un caz - Octavian Țîcu și Irina Vlah.
Acum 8 ore
14:30
Statele Unite au impus sancțiuni împotriva a doi furnizori de drone cu sediul în China și a presupușilor lor parteneri ruși, fiind pentru prima dată când Washingtonul penalizează companii chineze pentru furnizarea de sisteme de arme complete Rusiei pentru războiul din Ucraina, informează CNN, potrivit digi24.ro.
14:20
Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. I-au inspirat pe îndrăgostiți cu relația lor, iar mulți îi vedeau căsătoriți și îmbătrânind împreună. S-au despărțit, însă, după cinci ani de iubire și fiecare și-a refăcut viața amoroasă. Presa română scrie care ar fi fost motivul separării dintre cântăreț și actriță.
13:50
Noi imagini video cu polițistul luat pe capota unui BMW au fost postate de internauți pe rețele. În imagini este surprins momentul în care șoferul refuză să prezinte actele polițistului și insistă să fie lăsat să plece pe motiv că se grabește.
13:20
FBI oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informaţii care duc la arestarea şi extrădarea lui Ryan James Wedding, fost sportiv olimpic al Canadei, fiind acuzat că a ucis patru persoane și că a condus o reţea de trafic de droguri ce transporta cantităţi mari de cocaină pe tot teritoriul Americii, relatează The Guardian, conform News.ro.
13:10
Fostul șef de stat, liderul PSRM, Igor Dodon, se arată total nemulțumit de modul în care decurg dezbaterile electorale, dar și de ceea ce se întâmplă în ajunul alegerilor prezidențiale. „Maia Sandu nu participă nicăieri și se fotografiază cu mâțele și cu câinii prin sate”, a comentat Dodon, în acest context.
13:00
O fetiță de 11 ani a fost lovită de o ambulanță, în timp ce traversa strada pe zebră. Accidentul s-a produs în satul Caragaș, Tiraspol, stânga Nistrului.
13:00
Valeri Zalujnîi, fostul comandant-șef al armatei Ucrainei și actual ambasador în Regatul Unit, consideră că este „aproape imposibil” să se iasă din starea de război „prelungit” cu Rusia, scrie Kiev Independent, citat de digi.ro.
12:40
Senatorii italieni au adoptat miercuri o lege care consolidează interdicţia privind mamele-surogat în baza unui text care face ca această practică să devină ilegală chiar şi pentru cuplurile care recurg la ea în străinătate, permiţând astfel intrarea în vigoare a noii norme legislative, informează AFP, potrivit observatornews.ro.
Acum 12 ore
12:30
Caz șocant lângă ASEM. Șoferul unui BMW, surprins în timp ce conducea mașina cu un polițist pe capotă. Acesta a oprit doar atunci când a fost blocat de o altă mașină.
12:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile prețuri la carburanți pentru următoarele trei zile. Astfel, litrul de benzină va fi mai scump cu un bănuț, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.
12:20
Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a desfășurat etapa a doua a preselecției, și anume de intervievare a candidaților desemnați eligibili. În rezultat, Ion Neguriță și Victor Furtuna, care au acumulat un punctaj maxim, vor fi recomandați Consiliului Superior al Procurorilor pentru șefia instituției.
12:10
Alexandr Stoianoglo, candidat independent la alegerile prezidențiale, susținut de PSRM, a făcut totalurile campaniei electorale și a venit cu un îndemn către toți moldovenii. „20 octombrie e ziua în care alegem Dreptate pentru toți”, a menționat Stoianoglo.
12:00
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la lichidarea a două incendii izbucnite în locuințe din raioanele Orhei și Anenii Noi. Potrivit salvatorilor, în urma incendiilor o femeie a decedat, iar un bărbat a fost transportat la spital.
12:00
Celebrul vlogger rus Mihail Litvin, cunoscut pentru că acum patru ani a dat foc propriului Mercedes, a provocat o bătaie la un meci de fotbal din Moscova, după ce s-a luat la ceartă cu un rapper rus și a fost arestat 13 zile pentru huliganism, a relatat site-ul rusesc Blocknotc, citat de Libertatea.ro.
11:50
Candidata independentă la Președinție, fosta procuroare Victoria Furtună, îndeamnă moldovenii plecați în străinătate să iasă pe 20 octombrie la vot. „Aveți o oportunitate unică de a schimba viitorul țării noastre!”, a declarat Victoria Furtună și a enumerat măsurile din programul său electoral destinate diasporei.
11:40
Candidații la prezidențiale au intrat astăzi, 18 octombrie, în ultima zi în care mai pot face agitație electorală. Până la miezul nopții, concurenții înscriși în cursa pentru șefia statului mai pot împărți pliante și îndemna alegătorii să-i voteze. Mâine va fi ziua tăcerii, iar duminică se vor desfășura alegerile și referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.
11:30
Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată şi acuzată de „violenţă domestică”. În seara zilei de sâmbătă, 12 octombrie, Francesca Eastwood, de asemenea actriţă, s-a certat cu iubitul ei în maşina lor, în Beverly Hills. Iniţial verbală, altercaţia a degenerat într-o agresiune fizică provocată de Miss Globul de Aur 2013, scrie digi24.ro.
11:30
Ediția septembrie-octombrie aduce în prim-plan câteva dintre cele mai speciale proiecte. Am pregătit pentru tine o serie de articole inspiraționale și informative, perfect adaptate pentru atmosfera caldă și nostalgică a toamnei.
11:20
Săptămâna trecută, Logos a publicat un articol cu ​​referire la o scrisoare a unui grup de asociații și întreprinderi producătoare de produse ce conțin zahăr către Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean. Autorii scrisorii s-au referit la situația de criză pe piața zahărului din Moldova și au propus măsuri pentru depășirea acesteia. Unele surse mass-media și analiști locali au considerat (sau au înclinat să considere) acest fapt ca o încercare a consumatorilor industriali de zahăr de a-şi aminti despre „nemulțumirile anterioare” și de a impune un „mic război victorios” producătorilor de zahăr și, indirect, celor de sfeclă de zahăr. Cu toate acestea, așa cum susțin operatorii de piață de ambele părți, „acesta nu este deloc un conflict, ci o încercare de identificare a unui echilibru de interese reciproc avantajos”.
11:20
Culturista Leo Ciobu, învingătoarea campionatelor „Arnold Classic” și „Empro Classic 2024” a fost cerută în căsătorie. Sportiva i-a spus „DA” iubitului său, care i-a făcut propunerea de a-i deveni soție în timpul unei plimbări prin împrejurimile orașului Las Vegas din SUA, acolo unde Leo a ocupat locul 7 la Mr. Olympia LLC.
11:10
Starul pop Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, și-a pierdut viața după ce a suferit mai multe traumatisme și sângerări interne, în urma căderii de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, au declarat procurorii joi, adăugând că o primele date arată că incidentul a avut loc după consumul de substanțe interzise, transmite Reuters, potrivit digi24.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.