ANRE a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică și marja comercială specifică

NewsUngheni, 18 septembrie 2024 13:30

La 17 septembrie 2024, în cadrul unei ședințe publice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către [...] Articolul ANRE a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică și marja comercială specifică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 5 minute
18:20
Încă 2000 de ctățeni din comuna Făleștii Noi al raionului Fălești, au acces acum la apă potabilă de calitate de la robinet după extinderea rețelelor de apeduct cu suportul [...] Articolul Încă 2000 de locuitori din Făleștii Noi au acces la apă potabilă datorită Programului „Satul European” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 15 minute
18:00
La subzona Soroca a Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” sunt tot mai aproape de finalizare lucrările de construcție-montaj a infrastructurii tehnico-edilitare în cadrul unui proiect de [...] Articolul Lucrările de construcție-montaj a infrastructurii în subzona Soroca a ZEL „Ungheni-Business” sunt pe ultima sută de metri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 30 minute
18:40
Șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Andrei Trofimov, împreună cu noul șef al Misiunii UNHCR în Moldova, Anne-Marie Deutschlander, au efectuat astăzi o vizită de [...] Articolul Noua șefă a Misiunii UNHCR Moldova în vizită de informare la PTF comun Palanca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum o oră
18:50
Ofițerii INI,  în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de poliție Criuleni și procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, anunță reținerea a [...] Articolul Doi frați reținuți pentru complicitate la proteste cu elemente de destabilizare în fața CEC apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 20 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7771 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 20 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
În orașul Fălești a fost finalizată construcția acoperișului instituției de educație timpurie din cartierul Gara Fălești. Lucrările au fost executate în cadrul unui proiect de [...] Articolul La Fălești a fost inițiată recepția la finisarea lucrărilor de construcție a acoperișului grădiniței din Gara Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
15:40
Situația din cele opt școli cu predare în limba română din regiunea transnistreană și municipiul Bender / Tighina se află la un control permanent atât [...] Articolul [REINTEGRARE] Evoluția numărului de elevi în cele 8 școli cu predare în limba română din reg. transnistreană și mun. Bender / Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Direcția Regională Vest a Poliției de Frontieră aduce un omagiu agentului-șef Toma Iurie, care astăzi și-a încheiat activitatea după o carieră de excepție. În cadrul [...] Articolul Misiune încheiată pentru agent-șef Iurie Toma la Sectorul Poliției de Frontieră Frăsinești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
13:40
Guvernul construiește o economie locală puternică, inclusiv prin intermediul Programului 373 – Programul Guvernului pentru susținerea antreprenorilor, una dintre acțiunile prioritare din Planul Național „Construim [...] Articolul Programul 373 – credite ieftine pentru afaceri și locuri de muncă bine plătite apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
La 19 septembrie, după calendarul Iulian (de stil vechi, 3 septembrie după calendarul Gregorian, stil nou), creștinii ortodocși sărbătoresc Pomenirea minunii Sfântului Arhanghel Mihail în [...] Articolul Hai la Hram. Lista localităților din R. Moldova care își sărbătoresc hramul la 19 septembrie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
La 20 septembrie curent, începând cu ora 11:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în cea de-a două ședință plenară din sesiunea toamnă-iarnă [...] Articolul Parlamentul se convoacă în ședință plenară la 20 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
12:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a gestionarei unui canal de Youtube, care nu a plătit statului impozite [...] Articolul Youtuberă trimisă în judecată pentru că nu și-a plătit impozitele din venitul de 3 mln MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a trei bănuite, care începând din 2023 le puneau la dispoziție clienților servicii sexuale ale adolescentelor, [...] Articolul Trei femei din Tighina și Taraclia – arestate pentru exploatarea sexuală a adolescentelor în Ungheni, Chișinău și Soroca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Micuțul de doi anișori care a căzut de la etajul șase în puțul liftului unui bloc din sectorul Tineretului al municipiului Ungheni, a ieșit din [...] Articolul Copilul căzut de la etajul 6 în puțul liftului unui bloc din Ungheni a ieșit din comă! apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Administrația publică locală din municipiul Ungheni de comun cu Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni, anunță desfășurarea evenimentului sportiv EURO Bike. EURO Bike – [...] Articolul EURO Bike – Pedalăm prin UNGHENI spre un viitor mai verde! apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
09:50
Premierul Dorin Recean va întreprinde, astăzi, o vizită de lucru în raionul Fălești. Programul șefului Guvernului va începe cu o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice [...] Articolul Premierul Dorin Recean în vizită de lucru în raionul Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Primarul Vitalie Vrabie a emis o dispoziție, prin care este reglementată perioada în care nu se permite parcarea mașinilor pe strada Națională, în vederea salubrizării [...] Articolul Noi semne de circulație pe strada Națională din municipiul Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
20:00
Copiii și părinții din raionul Ungheni vor beneficia de servicii medicale de calitate după ce în cadrul Centrului de Sănătate Ungheni au fost reparate spațiile [...] Articolul Spațiile destinate serviciilor pediatrice din Centrul de Sănătate Ungheni inaugurate oficial după modernizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 19 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7752 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 19 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
16:40
Tradițional, la 21 septembrie, locuitorii cartierului Vasilica din municipiul Ungheni, în trecut Mânzăteștii Vechii, în trecut sat răzeșesc de români de pe malul stâng al [...] Articolul La 21 septembrie este sărbătorit Hramul sectorului Vasilica, în trecut Mânzăteștii Vechi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Prima etapă de construcție a Centrului Logistic Multimodal Berești din Ungheni, va necesita aproximativ 18 milioane de euro, s-a anunțat la Moldova Real Estate Forum [...] Articolul Construcția primei etape a terminalui logistic multimodal Berești va costa cca 18 mln MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 52 de ani din raionul Fălești efectua lucrări la un cablu electric. Acesta s-a electrocutat, iar apoi s-a lovit [...] Articolul Tragedie la Fălești. Un bărbat a decedat după ce s-a electrocutat și s-a lovit de fântână apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Operatorii care prestează servicii de apă și canalizare vor beneficia de proceduri simplificate de delegare a serviciilor și de licențiere. Astăzi, Guvernul a aprobat o [...] Articolul Proceduri simplificate pentru operatorii serviciului de apă și canalizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Guvernul continuă procesul de valorificare a proprietăților publice și eficientizează administrarea acestora. În ședința de astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat modificări ale cadrului legal în acest [...] Articolul Guvernul eficientizează administrarea proprietății publice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu placa de înmatriculare amplasată cu încălcarea standardului nu va mai fi sancționată cu puncte de [...] Articolul În atenția conducătorilor auto: Încălcările minore vor fi sancționate prin avertisment apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Procesul de înregistrare a unităților de transport va fi digitalizat.  O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Executiv. Documentul urmărește extinderea accesului cetățenilor la [...] Articolul Guvernul digitalizează procesul de înregistrare a unităților de transport apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
La 17 septembrie 2024, în cadrul unei ședințe publice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către [...] Articolul ANRE a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică și marja comercială specifică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 53 443 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 53.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Vitalie Vrabie, Primarul municipiului Ungheni, informează că lipsa gestionării și exploatării corecte a ascensoarelor din municipiul Ungheni a generat o deteriorare gravă a lor, punând [...] Articolul Ecoul tragediei la Ungheni. Doar 53 din cele 100 de ascensoare au fost repornite după verificare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale și Locale (CNCDRL) a aprobat noi proiecte pentru localitățile din țară. Servicii de creșă publice În cadrul Programului [...] Articolul MIDR și CNCDRL anunță noi proiecte pentru localitățile din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
La 18 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 37-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 18 septembrie 2024. Pe ordinea de zi – 14 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din septembrie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul Minus 10 bani pentru un litru de motorină la 18 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Republica Moldova a obținut un sprijin semnificativ în cadrul Platformei de Parteneriat pentru accelerarea modernizării țării, stimularea creșterii economice durabile, îmbunătățirea condițiilor de trai și [...] Articolul R. Moldova a semnat 9 acorduri internaționale pentru a accelera modernizarea țării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Vitalie Vrabie, Primarul municipiului Ungheni, informează că lipsa gestionării și exploatării corecte a ascensoarelor din municipiul Ungheni a generat o deteriorare gravă a lor, punând [...] Articolul Ecoul tragediei la Ungheni. Doar 53 din cele 100 de ascensoare au fost repornite după verificare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
O femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se [...] Articolul Caz terifiant la Căușeni. O femeie și-a omorât copilul și a încercat să se sinucidă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 50 731 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 50.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Republica Moldova găzduiește, astăzi, cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova, inițiată de România, Germania și Franța. Evenimentul se desfășoară sub patronajul [...] Articolul R. Moldova găzduiește cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16 septembrie 2024
23:40
Comisia Electorală Centrală a decis organizarea a 234 secții de votare în străinătate pentru referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii [...] Articolul CEC a decis organizarea a 234 secții de vot în străinătate pentru referendumul constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:20
Pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, precum și pentru cei domiciliați în municipiul Bender / Tighina și în comuna Chițcani, satele [...] Articolul [REINTEGRARE] Alegeri prezidențiale. Lista secțiilor de vot pentru alegătorii din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Fermierii ale căror culturi agricole au fost afectate de seceta și arșița din acest an vor beneficia de suspendarea obligațiilor de plată față de creditori [...] Articolul Parlamentul a aprobat măsuri de sprijin pentru agricultorii afectați de seceta și arșița din acest an apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7735 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 17 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Un cutremur cu magnitudinea ml 5.5 pe scara Richter a avut loc a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 16 septembrie 2024, informează News.Ungheni.org Institutul Național de [...] Articolul Cutremur simțit la Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Colectivele instituțiilor publice de cultură, artă, tineret și sport din municipiul Ungheni vor beneficia de trei microbuze donate de către autoritățile locale ale municipiului Cluj-Napoca. [...] Articolul Microbuzele donate de Cluj-Napoca municipiului Ungheni scutite de plata drepturilor de import apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Parlamentul Republicii Moldova propune modificări esențiale la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație.  PROIECTUL de lege a fost votat în [...] Articolul Modificări la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Două cămine studențești din țară vor fi renovate, iar 300 de cadre didactice din universități vor beneficia de cursuri de limbă engleză, cu susținerea Băncii [...] Articolul Două cămine studențești vor fi renovate cu susținerea Băncii Mondiale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Fostul primar de Sadova, raionul Călărași, Vladimir Susarenco și soția acestuia, Maria, și-au pierdut viața în urma unui tragic incident, fiind descoperiți de vecini în [...] Articolul Fostul primar de Sadova și viceprimar al orașului Călărași, cât și soția acestuia, descoperiți fără suflare în beciul casei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a prezentat efectivului Inspectoratului General pentru Migrație (IGM) pe Valentin Fiodorov, noul șef al instituției. În cadrul alocuțiunii sale, [...] Articolul Valentin Fiodorov – noul șef al Inspectoratului General pentru Migrație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Patru scriitori și jurnaliști de la Chișinău, care se îndreptau la o întâlnire cu elevii liceului „Alexandru cel Bun” din Tighina, au fost percheziționați și [...] Articolul Un grup de scriitori percheziționați de a.n. structuri separatiste la intrare în Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Peste 50 de aleși locali din toată țara au participat la cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali, care s-a desfășurat [...] Articolul Viitorul european al Republicii Moldova discutat în cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din septembrie 2024 începe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul A treia săptămână din septembrie începe cu ieftinirea carburanților apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.