Fostul primar de Sadova și viceprimar al orașului Călărași, cât și soția acestuia, descoperiți fără suflare în beciul casei

NewsUngheni, 16 septembrie 2024 15:30

Fostul primar de Sadova, raionul Călărași, Vladimir Susarenco și soția acestuia, Maria, și-au pierdut viața în urma unui tragic incident, fiind descoperiți de vecini în [...] Articolul Fostul primar de Sadova și viceprimar al orașului Călărași, cât și soția acestuia, descoperiți fără suflare în beciul casei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 8 ore
20:00
Copiii și părinții din raionul Ungheni vor beneficia de servicii medicale de calitate după ce în cadrul Centrului de Sănătate Ungheni au fost reparate spațiile [...] Articolul Spațiile destinate serviciilor pediatrice din Centrul de Sănătate Ungheni inaugurate oficial după modernizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
19:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 19 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7752 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 19 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Tradițional, la 21 septembrie, locuitorii cartierului Vasilica din municipiul Ungheni, în trecut Mânzăteștii Vechii, în trecut sat răzeșesc de români de pe malul stâng al [...] Articolul La 21 septembrie este sărbătorit Hramul sectorului Vasilica, în trecut Mânzăteștii Vechi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Prima etapă de construcție a Centrului Logistic Multimodal Berești din Ungheni, va necesita aproximativ 18 milioane de euro, s-a anunțat la Moldova Real Estate Forum [...] Articolul Construcția primei etape a terminalui logistic multimodal Berești va costa cca 18 mln MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 52 de ani din raionul Fălești efectua lucrări la un cablu electric. Acesta s-a electrocutat, iar apoi s-a lovit [...] Articolul Tragedie la Fălești. Un bărbat a decedat după ce s-a electrocutat și s-a lovit de fântână apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Operatorii care prestează servicii de apă și canalizare vor beneficia de proceduri simplificate de delegare a serviciilor și de licențiere. Astăzi, Guvernul a aprobat o [...] Articolul Proceduri simplificate pentru operatorii serviciului de apă și canalizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Guvernul continuă procesul de valorificare a proprietăților publice și eficientizează administrarea acestora. În ședința de astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat modificări ale cadrului legal în acest [...] Articolul Guvernul eficientizează administrarea proprietății publice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
14:00
Conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu placa de înmatriculare amplasată cu încălcarea standardului nu va mai fi sancționată cu puncte de [...] Articolul În atenția conducătorilor auto: Încălcările minore vor fi sancționate prin avertisment apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Procesul de înregistrare a unităților de transport va fi digitalizat.  O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Executiv. Documentul urmărește extinderea accesului cetățenilor la [...] Articolul Guvernul digitalizează procesul de înregistrare a unităților de transport apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
La 17 septembrie 2024, în cadrul unei ședințe publice, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către [...] Articolul ANRE a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică și marja comercială specifică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 53 443 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 53.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
16:20
Vitalie Vrabie, Primarul municipiului Ungheni, informează că lipsa gestionării și exploatării corecte a ascensoarelor din municipiul Ungheni a generat o deteriorare gravă a lor, punând [...] Articolul Ecoul tragediei la Ungheni. Doar 53 din cele 100 de ascensoare au fost repornite după verificare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale și Locale (CNCDRL) a aprobat noi proiecte pentru localitățile din țară. Servicii de creșă publice În cadrul Programului [...] Articolul MIDR și CNCDRL anunță noi proiecte pentru localitățile din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
La 18 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 37-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 18 septembrie 2024. Pe ordinea de zi – 14 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din septembrie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul Minus 10 bani pentru un litru de motorină la 18 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Republica Moldova a obținut un sprijin semnificativ în cadrul Platformei de Parteneriat pentru accelerarea modernizării țării, stimularea creșterii economice durabile, îmbunătățirea condițiilor de trai și [...] Articolul R. Moldova a semnat 9 acorduri internaționale pentru a accelera modernizarea țării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Vitalie Vrabie, Primarul municipiului Ungheni, informează că lipsa gestionării și exploatării corecte a ascensoarelor din municipiul Ungheni a generat o deteriorare gravă a lor, punând [...] Articolul Ecoul tragediei la Ungheni. Doar 53 din cele 100 de ascensoare au fost repornite după verificare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
O femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se [...] Articolul Caz terifiant la Căușeni. O femeie și-a omorât copilul și a încercat să se sinucidă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 50 731 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 50.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Republica Moldova găzduiește, astăzi, cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova, inițiată de România, Germania și Franța. Evenimentul se desfășoară sub patronajul [...] Articolul R. Moldova găzduiește cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:40
Comisia Electorală Centrală a decis organizarea a 234 secții de votare în străinătate pentru referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii [...] Articolul CEC a decis organizarea a 234 secții de vot în străinătate pentru referendumul constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:20
Pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, precum și pentru cei domiciliați în municipiul Bender / Tighina și în comuna Chițcani, satele [...] Articolul [REINTEGRARE] Alegeri prezidențiale. Lista secțiilor de vot pentru alegătorii din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Fermierii ale căror culturi agricole au fost afectate de seceta și arșița din acest an vor beneficia de suspendarea obligațiilor de plată față de creditori [...] Articolul Parlamentul a aprobat măsuri de sprijin pentru agricultorii afectați de seceta și arșița din acest an apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7735 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 17 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Un cutremur cu magnitudinea ml 5.5 pe scara Richter a avut loc a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 16 septembrie 2024, informează News.Ungheni.org Institutul Național de [...] Articolul Cutremur simțit la Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Colectivele instituțiilor publice de cultură, artă, tineret și sport din municipiul Ungheni vor beneficia de trei microbuze donate de către autoritățile locale ale municipiului Cluj-Napoca. [...] Articolul Microbuzele donate de Cluj-Napoca municipiului Ungheni scutite de plata drepturilor de import apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Parlamentul Republicii Moldova propune modificări esențiale la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație.  PROIECTUL de lege a fost votat în [...] Articolul Modificări la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Două cămine studențești din țară vor fi renovate, iar 300 de cadre didactice din universități vor beneficia de cursuri de limbă engleză, cu susținerea Băncii [...] Articolul Două cămine studențești vor fi renovate cu susținerea Băncii Mondiale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Fostul primar de Sadova, raionul Călărași, Vladimir Susarenco și soția acestuia, Maria, și-au pierdut viața în urma unui tragic incident, fiind descoperiți de vecini în [...] Articolul Fostul primar de Sadova și viceprimar al orașului Călărași, cât și soția acestuia, descoperiți fără suflare în beciul casei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a prezentat efectivului Inspectoratului General pentru Migrație (IGM) pe Valentin Fiodorov, noul șef al instituției. În cadrul alocuțiunii sale, [...] Articolul Valentin Fiodorov – noul șef al Inspectoratului General pentru Migrație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Patru scriitori și jurnaliști de la Chișinău, care se îndreptau la o întâlnire cu elevii liceului „Alexandru cel Bun” din Tighina, au fost percheziționați și [...] Articolul Un grup de scriitori percheziționați de a.n. structuri separatiste la intrare în Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Peste 50 de aleși locali din toată țara au participat la cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali, care s-a desfășurat [...] Articolul Viitorul european al Republicii Moldova discutat în cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din septembrie 2024 începe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul A treia săptămână din septembrie începe cu ieftinirea carburanților apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a actualizat alerta meteo și informează că în regiunile geografice Nord-Vest, Centru-Vest și Sud-Est a Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din [...] Articolul [Ciclonul Boris] Meteorologii au emis alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu recomandări și atenționări în adresa cetățenilor, pentru a preveni riscurile asociate intoxicațiilor cu dioxid de carbon. În [...] Articolul IGSU atenționează despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
În perioada 9 – 15 septembrie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 728.6 milioane de lei. În acceași ordine de [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de 728.6 mln MDL în perioada 9 – 15 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina [...] Articolul Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina reținuți pentru transportarea ilegală a bărbaților din Ucraina prin regiunea transnistreană apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Copilul de doi ani din municipiul Ungheni, care a căzut de la etajul șase în puțul liftului unui bloc, se află în continuare în comă. [...] Articolul Copilul căzut de la etajul 6 în puțul liftului unui bloc din Ungheni rămâne în comă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 16 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7707 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 16 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 16 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 16 – 22 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 16 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 16 – 22 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 66 118 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 66.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14 septembrie 2024
19:20
La 12 septembrie 2024, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a mers în vizită de lucru în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni. La [...] Articolul Ministrul Energiei în vizită la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Procuratura Anticorupție anunța la 12 septembrie 2024 despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de [...] Articolul Încă un complice al „Cămătarului de la CNA din Ungheni” a fost deferit justiției apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a actualizat alerta meteo ș informează că în părțile de EST a regiunilor geografice Centru și Nord Republicii Moldova, inclusiv în [...] Articolul Ciclonul Boris – Alerta cod PORTOCALIU de instabilitate atmosferică actualizată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Acum o oră, Poliția din cadrul Inspectoratului Fălești a fost sesizată despre faptul că în apropierea satului Egorovca s-a produs un accident rutier soldat cu [...] Articolul Tragedie la Fălești. Un copil de 7 ani din Nisporeni a decdat într-u grav accident rutier apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Autoritățile îndemnă oamenii să nu pornească la drum. Avertizarea vine în contextul precipitațiilor abundente sub formă de ploi înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova. În acest [...] Articolul Boris face ravagii în R. Moldova. Autoritățile îndeamnă oamenii să nu pornească la drum apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Pentru ziua de astăzi, 14 septe,brie 2024, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru alertă meteorologică Cod GALBEN și PORTOCALIU de instabilitate atmosferică. Alerta a fost [...] Articolul Ciclonul Boris a ajuns în R. Moldova: străzi și drumuri blocate, localități fără energie electrică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13 septembrie 2024
16:00
Astăzi, 13 septembrie 2024, Procuratura Anticorupție în comun cu ofițerii INI au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală [...] Articolul Noi percheziții în cadrul unei cauze penale privind finanțarea ilegală a unor partide politice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează despre indetificarea unui lot comercial de produse cosmetice nedeclarat în vama Sculeni Cazul a fost documentat azi, 13 septembrie, [...] Articolul Un lot comercial de produse cosmetice nedeclarat depistat la vama Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.