Laboratorul clinic din cadrul IMSP Spitalul raional Ungheni a fost modernizat

NewsUngheni, 17 octombrie 2024 21:00

IMSP Spitalul raional Ungheni, a marcat astăzi finalizarea cu succes a proiectului investițional „Renovarea și modernizarea spațiilor destinate activității Laboratorului Clinic din cadrul IMSP SR [...] Articolul Laboratorul clinic din cadrul IMSP Spitalul raional Ungheni a fost modernizat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum o oră
09:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 48 715 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 48.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
03:30
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Local informează că cca 150 de copii de la grădinița din comuna Vărzărești, raionul Nisporeni, au parte acum de [...] Articolul Grădinița „Albinuța” din Vărzărești reparată capital datorită Programului „Satul European” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
21:30
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Local informează că cca 150 de copii de la grădinița din comuna Vărzărești, raionul Nisporeni, au parte acum de [...] Articolul Grădinița „Albinuța” din Vărzărești reparată capital datorită Programului „Satul European” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
IMSP Spitalul raional Ungheni, a marcat astăzi finalizarea cu succes a proiectului investițional „Renovarea și modernizarea spațiilor destinate activității Laboratorului Clinic din cadrul IMSP SR [...] Articolul Laboratorul clinic din cadrul IMSP Spitalul raional Ungheni a fost modernizat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 18 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7620 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 18 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
14:50
Veste bună pentru cetățenii și oaspeții Republicii Moldova Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale informează că din 16 decembrie 2024, compania aeriană low-cost maghiară [...] Articolul Wizz Air deschide baza operațională la Chișinău și lansează 8 curse avia noi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Majoritatea europeană din Consiliul raional Ungheni, în comun cu primarii prezenți la ședința ordinară a consiliului raional Ungheni din 17 octombrie 2024, au semnat o [...] Articolul „DA” la Referendum. Consilierii și Primarii din Ungheni au semnat o Declarație de susținere a parcursului european apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Ofițerii INI și SIS, de comun cu procurorii PCCOCS , anunță deconspirarea planurilor de destabilizare a Moldovei de către activiștii unui partid declarat neconstituțional, urmare [...] Articolul [FLASH] Peste 100 de tineri instruiți în Rusia pentru dezordini în masă în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din octombrie 2024 continuă cu scumpirea nesemnificativă a prețului de comercializare la benzină și [...] Articolul Prețul carburanților la 18 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Inspectoratul General al Poliției invită instituțiile mass media, astăzi, 17 octombrie 2024, începând cu ora 12:00, la un briefing de presă. La briefing vor lua [...] Articolul [FLASH] Directorii SIS, IGP și PCCOCS vor susține un briefing cu subiectul „Acțiunile de contracarare a intențiilor de destabilizare” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 49 955 [...] Articolul Situația la Frontieră: cca 50 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Arderea frunzelor uscate și a altor resturi vegetale este o practică comună în Republica Moldova, dar extrem de dăunătoare. Aceasta eliberează în aer substanțe toxice, [...] Articolul Amenzi de cca 15 000 mii MDL pentru arderea frunzelor și a altor resturi vegetale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Euronews România anunță trecerea Prutului și deschiderea studioului Euronews România în Republica Moldova, la Chișinau. Euronews România marchează, astfel, o etapă importantă în extinderea și consolidarea prezenței sale în [...] Articolul Euronews România trece Prutul și deschide un nou birou la Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Serviciul Vamal informează despre noi bunuri tăinuite depistate la vama Leușeni într-un autocar ce venea în Chișinău din Marea Britanie. Funcționarii postului vamal Leușeni, în [...] Articolul Mărfuri nedeclarate identificate în PTF Leușeni într-un autocar de venea din Marea Britanie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
O femeie cu dublă cetățenie, depistată de inspectorii vamali cu pastile psihotrope la postul vamal „Otaci-Moghilev-Podolsk” La 16 octombrie curent, o femeie în vârstă de [...] Articolul Pastile psihotrope depistate la o femeie cu dublă cetățenie în postul vamal Otaci apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
22:00
Proiectul „Farmacie în Satul Tău” continuă să aducă servicii farmaceutice mai aproape de oameni. Alte trei farmacii și-au deschis ușile în raioanele Ungheni, Fălești și Telenești. Locuitorii din satele Buciumeni (raionul [...] Articolul Proiectul „Farmacie în satul tău” s-a extins la Ungheni, Fălești și Telenești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
Biroul politici de reintegrare aduce la cunoștință adresele unde vor fi deschise secții de votare pentru cetățenii Republicii Moldova cu loc de trai în regiunea [...] Articolul Adresele secțiilor de vot destinate locuitorilor din reg. transnistreană și mun. Bender / Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7616 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 17 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
Circa 9 milioane de lei vor fi alocate din Fondul de Intervenție al Guvernului pentru reparația și restabilirea drumurilor publice deteriorate în 9 localități din raionul Telenești, [...] Articolul CSE au alocat 9 mln MDL pentru înlăturarea consecințelor calamităților naturale din Telenești, Dondușeni și Orhei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată și adaptată la necesitățile cetățenilor.  O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv.  [...] Articolul Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Un bărbat de 29 de ani din raionul Ungheni a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea a cinci furturi de biciclete [...] Articolul Un tânăr din Ungheni reținut pentru furtul a cinci biciclete în sect. Râșcani din mun. Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Circa 55 milioane de dolari vor fi investiți, în următorii 5 ani, în eficiența energetică a clădirilor publice, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică [...] Articolul Guvernul va investi 55 mln USD în eficiența energetică a clădirilor publice, generând economii de până la 65% apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Guvernul va compensa cheltuielile de transport pentru lucrătorii medico-sanitari și farmaceutici care activează în instituțiile publice din alte localități decât cele în care își au [...] Articolul Circa 3000 de lucrători medicali vor beneficia de compensații pentru cheltuielile de transport apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
În dimineața zilei de 16 octombrie curent, în timpul îndeplinirii serviciului, o patrulă a Poliției de Frontieră a fost alertată de către localnici, în contextul [...] Articolul Elemente ale unui proiectil depistate pe teritoriul R. Moldova urmare a unui nou atac aerian al Kremlinului asupra regiunii Cernăuți apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din octombrie 2024 continuă cu scumpirea nesemnificativă a prețului de comercializare la benzină și [...] Articolul Prețul carburanților la 17 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
SA „Covoare-Ungheni”, afiliată lui Nicolas Nicula, a intrat în procedura insolvabilității, cu datorii uriașe la bugetul statului și față de alți creditori. Vedeți și: Potrivit [...] Articolul Cel mai mare producător de covoare din țară – SA „Covoare-Ungheni”, în insolvabilitate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
SA „Covoare-Ungheni”, afiliată lui Nicolas Nicula, a intrat în procedura insolvabilității, cu datorii uriașe la bugetul statului și față de alți creditori. Potrivit deciziei instanței [...] Articolul Cel mai mare producător de covoare din țară – SA „Covoare-Ungheni”, a intrat în insolvabilitate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Datorită eforturilor procurorilor și polițiștilor, la 15 octombrie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care, un paroh-preot de la nordul țării în vârstă de [...] Articolul Un preot din Glodeni a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual un copil apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Procesul de gestionare a resurselor de apă va fi îmbunătățit. Guvernul a aprobat, astăzi, Metodologia privind identificarea modificărilor hidromorfologice, monitorizarea și evaluarea corpurilor de apă. [...] Articolul Guvernul îmbunătățește procesul de gestionare a resurselor de apă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Prin Dispoziția Președintelui raionului Ungheni nr. 187-02/1-5 din 7 octombrie 2024, consilierii raionali sunt convocați la 17 octombrie 2024 în ședință ordinară. Dispoziția de convocare [...] Articolul Consiliul raional Ungheni se convoacă în ședință ordinară la 17 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Ziarul APIX prezintă, în premieră, o simulare 3D la rezoluție înaltă cu autostrada Iașului pe întregul traseu, între Moțca și Ungheni, parte integră a Autostrăzii [...] Articolul [Simulare 3D] Cum va arăta autostrada Iașului, parte a autostrăzii Unirii / A8 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Cinci microbuze cu ofițeri din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliției au intrat în Bălți. Potrivit NordNews.MD, scopul descinderilor este desfășurarea [...] Articolul Percheziții matinale la Bălți. Cinci microbuze cu mascați de la „Fulger” au intrat în oraș apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:40
Ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, a vizitat la 15 octombrie orașul de pe valea Nârnovei – Nisporeni, unde a participat la evenimentul dedicat dotării orașului cu [...] Articolul Orașul Nisporeni a fost dotat cu tehnică și echipamente pentru gestionarea deșeurilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:40
Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și președintele Raionului Călărași, Nicolae Drăgănel, au semnat în la 15 octombrie 2024 Acordul de Cooperare dintre cele două [...] Articolul Sângele apă nu se face. A fost semnat Acordul de înfrățire dintre județul Iași și raionul Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:20
Consiliului Audiovizualului (CA) a sancționat distribuitorul de servicii „GERDAN” SRL, înregistrat juridic în satul Cazaclia, UTA Găgăuzia, pentru încălcarea prevederilor art. 17 din Codul serviciilor [...] Articolul Distribuitor din UTA Găgăuzia sancționat pentru dezinformare și activitate fără act permisiv apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat, în cadrul ședinței de astăzi, 147 de observatori pentru monitorizarea referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte [...] Articolul CEC a acreditat alți 147 de observatori pentru monitorizarea alegerilor din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:50
La 15 octombrie 2024, a fost inaugurată, după reparație capitală și dotare cu echipament medical modern, Secția anestezie și terapie intensivă (ATI) a Spitalului raional [...] Articolul Condiții mai bune și mai sigure la Spitalul raional Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 16 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7644 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 16 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Ministerul Educației și Cercetării informează că în mai multe școli și grădinițe din raionul Fălești se implementează proiecte investiționale de îmbunătățire a infrastructurii și de [...] Articolul Condiții mai bune în grădinițele și școlile din raionul Fălești apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Construcția unui teren de sport pentru gimnaziul și grădinița din satul Măgurele, blocuri sanitare noi la gimnaziul din satul Petrești, condiții mai bune la grădinița [...] Articolul Condiții mai bune în grădinițele și școlile din raionul UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât și [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de înghețuri la suprafața solului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
La 16 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 41-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 16 octombrie 2024. Pe ordinea de zi – 9 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Astăzi, 15 octombrie, începând cu ora 15:00, Palatul de Cultură din municipiul Ungheni este gazdă a dialogului „Europa Vorbește” (EU Talks). Vedeți și EU Talks [...] Articolul [LIVE] EU Talks: Vorbim cu Europa la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți au desfășurat percheziții în nordul țării într-o cauză penală, pornită pe faptul coruperii electorale și finanțării ilegale a partidelor [...] Articolul CNA și procurorii au desfășurat percheziții în nordul țării într-un dosar de corupere electorală și finanțare ilegală a partidelor politice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Economistul Veaceslav Ioniță a elaborat un clasament al celor mai tinere și dinamice orașe din Republica Moldova. Din păcate, clasamentul nu reflectă și datele din [...] Articolul Municipiul UNGHENI în topul celor mai tinere și dinamice orașe din R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Lucrările de construcție-montaj a infrastructurii tehnico-edilitare la subzona Soroca a Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” sunt la etapa de finalizare. Lucrările sunt executate în cadrul unui [...] Articolul Se finalizează construcția infrastructurii tehnico-edilitare la subzona Soroca a ZEL „Ungheni-Business” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) constată că aprecierea prețurilor la carburanți din ultimele 3 săptămâni, în valori nominale a avut un impact moderat [...] Articolul Motorina și Benzina se scumpesc cu 20 și 28 bani per litru la 16 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 338 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 59.3 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:40
La scurt timp după semnarea contractului pentru construcția primului Pod peste râul Prut de la independență și până în prezent – Podul peste Prut de [...] Articolul La Ungheni a avut loc prima întâlnire tehnică privind construcția noului Pod peste Prut apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:00
Cei opt miniștrii de externe, care vor vizita Republica Moldova mâine, 15 octombrie 2024, vor călători în trei regiuni diferite ale țării pentru a împărtăși [...] Articolul EU Talks la Ungheni. Miniștrii Afacerilor Externe din Suedia și Estonia vin în Poarta de Vest apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.