Donald Trump s-a autointulat „părintele fertilizării in vitro” la o adunare a femeilor

UNIMEDIA, 17 octombrie 2024 17:20

Donald Trump s-a autointitulat „părintele fertilizării in vitro” la o adunare publică de miercuri a alegătorilor, în Georgia. Candidatul republican la Casa Albă încerca să convingă acest bloc electoral crucial că poate avea încredere în el în ceea ce priveşte problemele reproductive, relatează Reuters preluată de digi24.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
08:50
Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a rămas fără contul său de pe TikTok, unde a adunat 120 de mii de urmăritori. „Guvernarea l-a lichidat. Jos cenzura Maiei Sandu”, a scris politicianul pe rețele.
08:40
Ţara piramidelor şi a faraonilor se laudă acum cu o nouă minune arhitecturală. Marele Muzeu Egiptean, cel mai mare din lume, a fost deschis publicului. Vizitatorii pot admira obiecte care nu se găsesc în nicio altă expoziţie din lume, printre care o statuie a lui Ramses al doilea şi comori din mormântul lui Tutankhamon, scrie observatornews.ro.
Acum 15 minute
08:30
Alinierea stelelor de astăzi intensifică emoțiile și deschide noi oportunități pentru toate semnele zodiacale. Fie că este vorba de dragoste sau de provocări profesionale, astrele ne îndeamnă să ne valorificăm talentele și să ne consolidăm relațiile.
Acum 30 minute
09:10
Astăzi, vremea în Moldova se va menține stabilă, fără variații semnificative în condițiile atmosferice, cu cer predominant acoperit și fără precipitații, favorizând desfășurarea activităților cotidiene.
09:10
Pe 18 octombrie, Mihai Viteazul a câștigat la Șelimbăr și Edictul de la Nantes a fost revocat.
08:20
Strategia împotriva virușilor de iarnă este încă în aer în Spania, din cauza lipsei de acord între autorități. În timp ce ministerul Sănătății vrea o strategie de abordare similară cu cea folosită pentru COVID, Comisia de Sănătate Publică întrunită joi, 17 octombrie, nu a fost de acord, scrie adevarul.ro.
Acum o oră
08:00
Leul moldovenesc a înregistrat o evoluție mixtă în raport cu principalele valute de referință, conform datelor publicate de Banca Națională a Moldovei.
07:50
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat, joi, la reuniunea Consiliului European, de la Bruxelles, în cadrul căreia a tras un semnal de alarmă referitor la nevoia sprijinirii Ucrainei şi a Republicii Moldova în domeniul energetic, arată Administrația Prezidențială, scrie digi24.ro.
Acum 2 ore
07:30
Kylian Mbappe s-a „trezit” implicat într-un scandal în Suedia, țară unde a petrecut câteva zile și în care ar fi fost acuzat de viol și de hărțuire, scrie digisport.ro.
07:20
Astăzi, vremea în Moldova se va menține stabilă, fără variații semnificative în condițiile atmosferice, cu cer predominant acoperit și fără precipitații, favorizând desfășurarea activităților cotidiene.
07:10
Benjamin Netanyahu a declarat joi seara că moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu. Premierul Israelului a avertizat că războiul din Gaza nu s-a încheiat şi că Israelul va continua până când ostaticii se vor întoarce acasă, relatează The Times of Israel, citat de observatornews.ro.
Acum 12 ore
22:20
Tânăra moldoveancă de 27 de ani, care a făcut senzație pe scena de la Vocea României și a întors toate scaunele antrenorilor este educatoarele la o grădiniță din satul Sireți, raionul Strășeni. Nadejda Căpățînă a explicat, la „O seară perfectă” de la ProTV, de ce a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose, dar nu cu Irina Rimes.
21:40
Cetăţenii români din mai multe localităţi ale judeţului Constanţa au primit, joi seara, un mesaj RO-Alert în care erau avertizaţi că există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian şi erau îndemnați să îşi păstreze calmul, informează news.ro. Două avioane militare F-16 românești și două F-18 de la baza Kogălniceanu au fost ridicate în aer.
21:20
Premierul ungar Viktor Orban, unul dintre puţinii lideri occidentali care are relaţii amiabile cu Rusia, a declarat că „Planul victoriei” prezentat miercuri de Volodimir Zelenski îl „îngrozeşte” şi şi-a anunţat intenţia de a promova ideea unor discuţii ale UE cu Rusia, scrie digi24.ro.
21:00
Biroul Național de Statistică informează că, exporturile de mărfuri realizate de persoanele juridice în luna august 2024 au scăzut cu 4,3% în raport cu luna iulie 2024 și cu 15,2% - comparativ cu luna august 2023, având o valoare de 272,7 milioane dolari SUA.
20:40
Havuzurile din municipiul Chişinău vor fi conservate pe timp de iarnă, anunță Primăria Chișinău. Întreprinderile municipale execută, în această săptămână, acţiuni de pregătire și conservare a havuzurilor care se află în gestiunea municipalităţii.
20:20
Porsche pregătește lansarea primului model GT al gamei actualizate 911. Lansarea noului 911 GT3 corespunde cu aniversarea de 25 de ani a modelului, scrie Promotor.ro.
20:00
Procuratura raionului Edineț anunță despre plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile, a unui tânăr de 24 de ani, acuzat conducerea mijlocului de transport de către o persoană fără dreptul de a conduce, care are o concentrație de vapori de alcool în aerul expirat ce depășește 0,35 mg/l, adică fapta prejudiciabilă prevăzută de art.264/1 alin.(5) din Codul penal.
19:50
Israelul mai dă o lovitură mortală grupării Hamas. L-a ucis pe liderul grupării teroriste şi creierul atacurilor din 7 octombrie, Yahya Sinwar, cel mai căutat om în ofensiva Israelului în interiorul Fâşiei Gaza, a anunţat postul de radio al armatei israeliene. Surse israeliene au spus că pentru confirmare, un cadavru ar fi fost transportat în Israel pentru teste ADN, potrivit digi24.ro.
Acum 24 ore
19:40
Trei bărbați cu vârste de 21, 41 și 61 de ani au fost documentați de polițiștii din Drochia pentru activități ilegale. Potrivit oamenilor legii, aceștia sunt suspectați de realizarea și distribuirea substanțelor narcotice și psihotrope în raioanele de nord ale țării.
19:30
O Toyota și un Range Rover s-au lovit violent într-o intersecție de la Buiucani. În urma impactului, șoferița Toyotei a fost transportată la spital.
19:20
Fotoreporterul britanic Paul Lowe a fost înjunghiat mortal pe un traseu de drumeţie din California, iar fiul său adolescent a fost arestat pentru crimă, potrivit poliţiei, relatează The Guardian, transmite Libertatea.ro. Lowe, care a acoperit conflicte, inclusiv asediul oraşului Sarajevo în timpul războiului din Bosnia, a fost găsit fără suflare pe 12 octombrie, în munţii San Gabriel.
19:20
Premierul Dorin Recean a lansat un apel către cetățenii Republicii Moldova, avertizând asupra activității unei grupări criminale care încearcă să manipuleze alegătorii. „Rog toți cetățenii să fie atenți – această grupare spune minciuni și îi cheamă pe oameni să facă lucruri ilegale”, a declarat prim-ministrul.
18:50
Un obiect în flăcări a fost surprins în cădere, în apropiere de orașul Tiraspol, transmite canalul de Telegram Index.
18:40
Donald Trump s-a autointitulat „părintele fertilizării in vitro” la o adunare publică de miercuri a alegătorilor, în Georgia. Candidatul republican la Casa Albă încerca să convingă acest bloc electoral crucial că poate avea încredere în el în ceea ce priveşte problemele reproductive, relatează Reuters preluată de digi24.ro.
18:40
Simona Halep de 33 de ani a urcat două locuri în clasamentul WTA, după ultima actualizare, şi se află acum pe poziția 876, scrie digisport.ro.
18:30
Irina Vlah, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, se află la Bălți, unde are mai multe întâlniri cu alegătorii. Susținătorii politicienii au decis să o surprindă cu un flashmob inedit. Mai exact, aceștea în colaborare cu Clubul de hipism din Bălți, au organizat un flashmob în capitala nordului.
18:20
Rusia se pregăteşte să trimită 10.000 de soldaţi nord-coreeni în Ucraina, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citând surse din cadrul serviciilor secrete, informează dpa, citat de agerpres.ro.
18:20
Tragedie fără margini într-o familie din localitatea Hîrtop din raionul Florești. Un bebeluș de doar două luni a murit subit în această dimineață, 17 octombrie.Tr
18:20
Un șofer, în stare avansată de ebrietate, care conducea o Dacia prin localitatea Gura Galbenei din raionul Cimișlia, a fost oprit de oamenii legii. Potrivit Poliției, la verificarea cu alcooltestul, rezultatul a indicat o concentrație de 1,44 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.
18:10
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, niciunul dintre candidații înregistrați nu s-ar bucură de încrederea majorității alegătorilor pentru a câștiga din primul tur. Potrivit unui sondaj, realizat de Comunitatea Watchdog Moldova, în turul doi de scrutin ar putea lupta actuala președintă Maia Sandu și candidatul susținut de socialiști, Alexandr Stoianoglo.
18:10
Un ofițer superior al spionajului militar rus (GRU) a fost asasinat, într-o suburbie a Moscovei. Întors recent din Ucraina, el a fost împușcat, la volanul mașinii sale, în mers, transmite presa română.
18:10
O Toyota și un Range Rover s-au lovit violent într-o intersecție de la Buiucani. În urma impactului, șoferița Toyotei a fost transportată la spital.
17:50
Candidatul independent pentru funcția de președinte, Tudor Ulianovschi, este singura opțiune proeuropeană împotriva actualei guvernări conduse de Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Asta arată datele sondajului de opinie, realizat de compania sociologică iData, prezentat astăzi, 17 octombrie.
17:40
Un moldovean de 22 de ani a fost prins în timp ce încerca să părăsească țara cu țigări ascunse în mașină. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc la data de 16 octombrie 2024, în Punctul de trecere a frontierei de stat „Lipcani-Rădăuți Prut”.
17:30
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a dezvăluit joi că i-a transmis miliardarului american Donald Trump, candidat la președinția SUA, în cadrul unei întâlniri avute la finalul lunii septembrie, că Ucraina trebuie să devină membră a NATO sau, în caz contrar, va fi nevoită să-și urmeze propriul program militar nuclear în scop defensiv, informează Kyiv Independent, citată de digi24.ro.
17:20
Donald Trump s-a autointitulat „părintele fertilizării in vitro” la o adunare publică de miercuri a alegătorilor, în Georgia. Candidatul republican la Casa Albă încerca să convingă acest bloc electoral crucial că poate avea încredere în el în ceea ce priveşte problemele reproductive, relatează Reuters preluată de digi24.ro.
17:10
Accident grav pe traseul Chetrosu-Puhoi. Un TIR s-a tamponat lateral cu un Volkswagen. Potrivit oamenilor legii, nimeni din cei implicați în accident nu au avut de suferit.
17:10
O femeie pe bicicletă a fost spulberată de o mașină la Basarabeasca. Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii se deplasa pe contrasens.
16:20
O echipă de oameni de știință de la Universitatea Queensland se pregătește să testeze un medicament inspirat din veninul de păianjen, care ar putea inversa leziunile provocate de infarct, scrie observatornews.ro.
16:20
Absolvenți ai Institutului Național al Justiției (INJ) au fost desemnați câștigătorilor concursurilor pentru ocuparea funcțiilor vacante de procuror în instituțiile din țară. Deciziile au fost luate de CSP în cadrul ședinței din 17 octombrie.
16:10
Accident grav pe traseul Chetrosu-Puhoi. Un TIR s-a tamponat lateral cu un Volkswagen. Potrivit oamenilor legii, nimeni din cei implicați în accident nu au avut de suferit.
15:40
Meta, compania-mamă a Facebook, confirmă o nouă rundă de concedieri care a afectat mai multe echipe din organizație. Potrivit TechCrunch, angajații care lucrau la proiecte precum Threads, Instagram și WhatsApp se numără printre cei afectați de decizie, scrie observatornews.ro.
15:40
Marile publicații internaționale precum New York Times sau Politico se uită cu atenție la alegerile prezidențiale și referendumul pro-european din Republica Moldova, care vor avea loc în această duminică, scrie hotnews.ro.
15:30
Serviciul de Informație și Securitate a publicat lista celor 11 mercenari care au acordat asistență taberelor de pregătire din Bosnia si Herțegovina și Serbia, acționând sub formă de instructori.
15:10
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova declară boicot mass-mediei servile PAS, printe care menționează TV8, JurnalTV, ProTV. „În loc să ofere concurenților electorali posibilitatea de a-și prezenta programele, moderatorii de dezbateri electorale s-au transformat în unelte ale puterii și îngrădesc dreptul candidaților să vină cu opinii critice în adresa regimului”, comunică formațiunea.
14:50
Dorian Popa are o nouă iubită, după despărțirea de Babs. Artistul confirmă că se vede cu o altă domnișoară, la un an de la separarea de fosta lui parteneră, Claudia Iosif. Recent, cei doi au fost surprinși împreună în timp ce luau cina în oraș, iar, ulterior, cântărețul a declarat că „viața merge înainte”, dovadă că a lăsat în urmă fosta lui poveste de dragoste și e pregătit să iubească din nou, scrie cancan.ro.
14:40
Șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu împreună cu directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteața și procurorul- șef interimar al PCCOCS, Victor Furtună susțin în acest moment un briefing de presă cu subiectul „Acțiunile forțelor de ordine pentru contracararea intențiilor de destabilizare pe teritoriul Republicii Moldova, în perioada următoare”.
14:40
Directorul general interimar al Combinatului de Vinuri „Cricova”, Sorin Maslo, își întărește fotoliul. Funcționarul a fost desemnat câştigatorul concursului pentru funcţia de director al Combinatului, anunță Agenţia Proprietăţi Publice.
14:30
Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se întrunesc astăzi, 17 octombrie, în ședință. Pe ordinea de zi figurează 4 subiecte, printre care și o adresare cu privire la tragerea la răspundere penală a Procurorului General, Ion Munteanu.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.