Somonul de crescătorie poate avea în compoziție cantități mari de antibiotice

Subiectul Zilei, 16 octombrie 2024 19:10

Somonul este peștele des consumat în toată lumea datorită conținutului bogat de proteine, acizi grași și Omega-3. Există două mari categorii de somon: sălbatic și de crescătorie. Diferențele între cele două categorii sunt majore și constau în: gust, culoare, calitate, dar și preț. De asemenea, o categorie de somon poate fi contaminată cu bacterii și […] Articolul Somonul de crescătorie poate avea în compoziție cantități mari de antibiotice apare prima dată în Subiectul Zilei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Subiectul Zilei

Acum 5 minute
11:10
Meta, gigantul care deține Facebook, a reziliat contractele unor angajați dintr-un motiv greu de crezut. Mai exact, aceștia ar fi rămas fără lco de muncă din cauza modului în care s-au folosit de bonurile de masă. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Potrivit postărilor de pe site-ul de socializare Blind, destinat profesioniștilor din domeniul tehnologiei, […] Articolul Angajați de top ai Meta, plătiți cu sute de mii de dolari, dați afară pentru un motiv șocant apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 30 minute
10:50
Preşedintele SUA, Joe Biden, care a ajuns joi seara în Germania, a declarat reporterilor că l-a felicitat pe prim-ministrul Benjamin Netanyahu pentru uciderea liderului Hamas, Yahya Sinwar.  „Aceasta este o zi bună pentru Israel, pentru Statele Unite şi pentru omenire. (…) Acum este timpul să mergem mai departe. Sper să pună capăt războiului în curând”, […] Articolul Liderul Hamas, ucis cu ajutorul operațiunilor speciale israeliano-americane apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum o oră
11:50
O femeie din satul Hăsnășenii Noi este căutată de câteva zile de rude. Pe data de 14 octombrie, la ora 08:30, aceasta a plecat cu microbuzul de la autogara din Bălți spre Drochia. De atunci, ea a dispărut și este de negăsit. Era îmbrăcată într-o geacă roșie, pantaloni sport albaștri, papuci albaștri cu flori, iar […] Articolul Drochia: O femeie de 67 de ani, dispărută după ce a plecat cu autobuzul apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:30
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, fluxul de persoane a constituit 48.715 traversări. De menționat că un număr mai mare a fost consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 24.682 de traversări persoane. Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 30.378, iar traversările cetățenilor […] Articolul Peste 48.700 de traversări la frontieră în ultimele 24 de ore apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 2 ore
10:10
Funcționarii vamali în coordonare cu polițiștii de frontieră au înregistrat două tentative de scoatere ilegală a valutei din țară în ultimele 24 de ore pe Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit Serviciului Vamal, în aceste cazuri sunt vizate pasagere de la rutele cu destinație Varșovia și Londra, în bagajele de mână ale acestora fiind depistată valuta nedeclarată. […] Articolul Două femei străine, reținute pe Aeroportul Chișinău pentru transport ilegal de valută apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00
Instanța din Bișkek a condamnat patru jurnaliștii de investigație de la Temirov LIVE, care au scris inclusiv materiale despre corupție, și „Ait Ait Dese”. Printre aceștia se numără și Aktilek Kaparov, care a făcut anterior un stagiu la Ziarul de Gardă. Potrivit Rețelei globale a jurnaliștilor de investigație șeful proiectelor, Makhabat Tazhibek, și un poet […] Articolul Kârgâzstan: Patru jurnaliști de investigație, inclusiv un fost stagiar ZdG, condamnați apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
Ajutorul alimentar care a ajuns în această vară a permis ameliorarea situaţiei, dar oprirea convoaielor în septembrie ar urma să inverseze această tendinţă, arată raportul Cadrului integrat de clasificare a securităţii alimentare (IPC), rezultatul activităţii de expertiză a ONG-urilor şi agenţiilor ONU, printre care Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), cu sediul la […] Articolul ONU avertizează: Circa 350.000 de oameni din Fâșia Gaza vor înfrunta foametea extremă apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:20
O persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs în sectorul Buiucani din Chișinău. Accidentul s-a produs ieri, 17 octombrie, la ora 14:20, la intersecția străzii Ion Luca Caragiale cu strada Alba Iulia. La fața locului polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate două automobile, conduse de […] Articolul Accident în Chișinău: O femeie, transportată la spital apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 24 ore
19:50
Situația de pe frontul din Ucraina nu este una bună pentru armata lui Zelenski motiv pentru care tot mai mulți sodați dezertează și fug de pe front. Alții, proaspăt recrutați, nici măcar nu vor să ajungă acolo. Este și cazul unui bărbat care a încercat să treacă fraudulos granița pentru a ieși din Ucraina. Bărbatul […] Articolul Șocant: Un bărbat din Ucraina se deghizează în femeie pentru a fugi de la front apare prima dată în Subiectul Zilei.
19:50
Un bărbat a fost depistat de inspectorii mediului și polițiștii din Sângerei în timp ce defrișa ilegal arbori în extravilanul localității Grigorăuca. „Persoana a reușit să taie patru copaci din specia ulm, o acțiune ce contravine legislației de mediu”, comunică oamenii legii. P acest caz, inspectorii au întocmit un proces-verbal contravențional și au aplicat o […] Articolul Bărbat, prins în timp ce defrișa ilegal arbori în Grigorăuca apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
Polițiștii Direcției Patrulare Sud a INSP au stopat un șofer cu vârsta de 39 de ani care conducea o Dacia prin localitatea Gura Galbenei din raionul Cimișlia în stare avansată de ebrietate. Conducătorul auto a atras atenția polițiștilor prin modul neuniform de conducere, iar la verificarea cu alcooltestul, rezultatul a indicat o concentrație de 1,44 […] Articolul Șofer de 39 de ani din Gura Galbenei, prins băut la volan apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
„Cei peste 100 de tineri instruiți în Rusia pentru dezordini în masă (https://politia.md/ro/content/cei-peste-100-de-tineri-instruiti-rusia-pentru-dezordini-masa-moldova-nu-si-vor-putea) în Moldova nu-și vor putea implementa planul: 88 percheziții în țară și o captură de 1.600.000 lei.” Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Ofițerii INI și SIS, în comun cu procurorii PCCOCS, anunță deconspirarea planurilor de destabilizare a Moldovei de către activiștii […] Articolul Tineri instruiți în Rusia pentru dezordini în masă, opriți de autorități înainte de alegeri apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Doi polițiști au fost reținuți de ofițerii CNA, după ce au primit mită de la un șofer pe care anterior l-au prins băut la volan. Cazul a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 08:00, în localitatea Halahora de Sus, raionul Briceni. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Potrivit surselor pulsmedia.md, ar fi vorba despre doi angajați […] Articolul Doi polițiști, reținuți pentru luare de mită în Briceni apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:20
Un tânăr de 22 de ani a fost reținut la punctul de trecere a frontierei Lipcani-Rădăuți Prut, după ce a încercat să treacă vama cu 6.000 de țigări ascunse în cutii cu ardei roșii. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost documentat în colaborare cu polițiștii de frontieră, în cadrul […] Articolul FOTO// Tânăr, reținut la frontieră cu 6.000 de țigări ascunse în cutii cu ardei roșii apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Cel puţin 18 persoane au murit şi mai multe sunt internate după ce au consumat alcool produs ilegal în statul Bihar din estul Indiei, a declarat joi un oficial guvernamental de rang înalt. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Numărul deceselor ar putea să crească, a adăugat oficialul, care a dorit să rămână anonim, deoarece […] Articolul Tragedie în India: 18 persoane au murit după consumul de alcool ilegal apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Senatorii italieni au adoptat miercuri o lege care consolidează interdicţia privind mamele-surogat în baza unui text care face ca această practică să devină ilegală chiar şi pentru cuplurile care recurg la ea în străinătate. Textul de lege îi expune pe italienii care recurg la o mamă-surogat în străinătate la riscul unor cercetări judiciare la întoarcerea […] Articolul Țara care adoptă legea de a condamna mamele-surogat: „Copiii nu se cumpără” apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:50
Alertă în nordul Italiei din cauza fenomenelor meteo extreme. Mai multe localități au fost inundate și s-au produs alunecări de teren, mai ales în regiunea Liguria. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! În regiune s-au înregistrat ploi semnificative cantitativ şi furtuni care au provocat inundarea străzilor în mai multe localităţi. Trenurile au fost suspendate în […] Articolul Alertă de vreme extremă în nordul Italiei: Inundații și alunecări de teren apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:20
Liam Payne, fostul membru al formaţiei One Direction a avut o relație cu Kate Cassidy, o tânără de 25 de ani din New Jersey. Artistul a murit tragic noaptea trecută, după ce ar fi căzut de la etajul trei al balconului unui hotel din Buenos Aires. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Relaţia celor doi […] Articolul Moartea lui Liam Payne: Iubita sa Kate Cassidy a părăsit Buenos Aires cu câteva zile înainte de tragedie apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:20
Atacurile Rusiei în Siria s-au înmulţit, ultimul soldându-se cu 10 morţi şi cel puţin 32 de răniţi, printre care şi copii. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! În ultimele 4 zile, Rusia a efectuat atacuri aeriene în 27 de locații diferite din apropierea oraşului sirian Idlib. Trei avioane de război rusești au decolat de la […] Articolul Atacuri aeriene rusești în Siria: 10 morți și 32 de răniți apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:40
Într-un incident șocant care a avut loc în Turcia, o tânără rusoaică de 18 ani a fost arestată pe aeroportul din Antalya după ce a încercat să își abandoneze nou-născutul, aruncându-l în toaletă. Fata a declarat că nu știa că era însărcinată, fapt care a șocat autoritățile și publicul deopotrivă. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul […] Articolul FOTO// O tânără rusoaică, arestată după ce și-a aruncat nou-născutul în toaletă apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:30
Persoanele care au permis de conducere de categoria B pentru vehicule cu transmisie manuală, la obținerea unei noi categorii pentru vehicule cu transmisie automată, vor avea dreptul de a conduce și vehicule cu transmisie manuală din categoriile respective. Prevederile sunt incluse într-un proiect adoptat miercuri de Guvern. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Prin aceeași decizie, a […] Articolul Simplificări în obținerea permisului A1 apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:50
O stație de pompieri de ultimă generație din vestul Germaniei, finalizată anul trecut la un cost de zeci de milioane de euro, a fost distrusă în întregime de un incendiu, deoarece nu fusese echipată cu un sistem de alarmă. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Orașul Stadtallendorf a dezvăluit cu mândrie noua clădire cu mai […] Articolul Stația de pompieri din Germania, distrusă de incendiu apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:40
La summitul Consiliului Uniunii Europene va fi discutată situația din Ucraina, Moldova și Georgia. După cum relatează Infotag, acest lucru a fost anunțat de președintele Uniunii Europene, Charles Michel. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Înainte de summitul de joi, el a trimis o scrisoare de invitație celor 27 de lideri ai statelor membre ale […] Articolul Summitul UE în pragul deciziilor cruciale: Moldova și Georgia sub lupa Europei apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:30
Unităţi ale armatei israeliene desfăşurate în cinci oraşe de pe teritoriul palestinian i-au forţat pe civili să îndeplinească sarcini precum căutarea de explozibili sau operaţiuni de cercetare în interiorul tunelurilor Hamas, cu scopul de a proteja soldaţii. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! New York Times a citat în special un adolescent, pe atunci în […] Articolul Armata israeliană, acuzată de folosirea civililor palestinieni ca scuturi umane în operațiuni militare apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:50
Politologul Ian Lisnevschi a criticat modul în care dezbaterile politice din Republica Moldova abordează problemele economice actuale, evidențiind o întrebare frecventă: „De unde sunt banii?”. Conform lui Lisnevschi, acest tip de întrebare reflectă o gândire limitată și un mod superficial de a înțelege situația economică a țării. „Finanțarea și atragerea de investiții sunt esențiale pentru dezvoltarea statului. […] Articolul „Unde sunt banii?” – Ian Lisnevschi demască adevărul economiei moldovenești apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:50
Dosarul penal inițiat pe numele judecătorului Oleg Melniciuc, pentru hărțuire sexuală, a ajuns în prima instanța. O cerere a fost înregistrată miercuri, 16 octombrie, iar magistratul este învinuit că ar fi făcut avansuri cu caracter sexual unei eleve de la colegiul „Alexei Mateevici”. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Victoria Bercu, directoarea Colegiului „Alexei Mateevici” […] Articolul Judecătorul Oleg Melniciuc, acuzat de hărțuire sexuală, va fi judecat în prima instanță apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:40
Doi bărbați au fost reținuți după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:40, în localitatea Mihăileni din raionul Râșcani. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Cadavrul a fost găsit de un consătean, care a alertat imediat Poliția. Victima s-a dovedit a fi […] Articolul Tânăr de 32 de ani, ucis și incendiat în Mihăileni. Suspecții au fost reținuți apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:30
ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, îndeamnă toți creștinii din Republica Moldova să-și exercite dreptul la vot, ca o mărturisire a grijii pentru viitorul țării noastre. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! „Iubiți frați și surori în Hristos, fii duhovnicești ai Basarabiei, cu arhierească grijă și părintească dragoste, ne adresăm tuturor cetățenilor […] Articolul Mitropolitul Basarabiei îndeamnă creștinii la vot apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:20
Premierul Dorin Recean va efectua astăzi o vizită de lucru în raionul Drochia. Programul va începe cu vizita podului de la intrarea în localitatea Pelinia, deschis la 27 septembrie curent. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Agenda prim-ministrului mai include și o vizită la conacul Russo, care a fost restabilit cu ajutorul programului „Satul European”. […] Articolul Dorin Recean va efectua astăzi o vizită de lucru în raionul Drochia apare prima dată în Subiectul Zilei.
Ieri
10:20
Guvernul va compensa cheltuielile de transport pentru lucrătorii medico-sanitari și farmaceutici care activează în instituțiile publice din alte localități decât cele în care își au domiciliul. Regulamentul privind modul de stabilire și acordare a compensației pentru deplasarea tur-retur între domiciliu și locul de muncă a fost aprobat, astăzi, de Cabinetul de miniștri. În prezent, circa 3000 de […] Articolul Circa 3000 de lucrători medicali vor beneficia de compensații pentru cheltuielile de transport apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remiterea în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a directorului unei întreprinderi municipale, fiindu-i incriminată săvârșirea a trei episoade de corupere pasivă (infracțiune prevăzute de art. 324 alin. (1) Cod penal). Urmărirea penală a fost pornită în martie 2022, de către […] Articolul Directorul unei întreprinderi municipale, judecat pentru trei episoade de corupere pasivă apare prima dată în Subiectul Zilei.
16 octombrie 2024
21:10
Ofițerii de investigație sub conducerea Procuraturei Ocnița au reținut un membru al unui grup infracțional specializat în organizarea migrației ilegale. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Un grup de persoane compus din cetățeni ai Republicii Moldova și Ucraina au facilitat trecerea ilegală a unei persoane din Ucraina în R. Moldova, ocolind punctele de trecere a […] Articolul Migrație ilegală depistată la Ocnița! Un suspect a fost reținut de autorități apare prima dată în Subiectul Zilei.
19:10
Somonul este peștele des consumat în toată lumea datorită conținutului bogat de proteine, acizi grași și Omega-3. Există două mari categorii de somon: sălbatic și de crescătorie. Diferențele între cele două categorii sunt majore și constau în: gust, culoare, calitate, dar și preț. De asemenea, o categorie de somon poate fi contaminată cu bacterii și […] Articolul Somonul de crescătorie poate avea în compoziție cantități mari de antibiotice apare prima dată în Subiectul Zilei.
19:00
Sean „Diddy” Combs a pledat nevinovat la toate acuzațiile. El a fost arestat în septembrie, iar de atunci i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Procesul va avea loc în mai 2025. Echipa juridică a lui Combs a susținut, într-o scrisoare adresată judecătorului Arun Subramanian, faptul că trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor săi pentru a se […] Articolul Sean „Diddy” Combs îi cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor apare prima dată în Subiectul Zilei.
18:40
R. Moldova va trece și în acest an la ora de iarnă. Trecerea se va face în noaptea de sâmbătă, 26 octombrie, spre duminică, 27 octombrie. Acele ceasornicului vor fi date în urmă cu o oră, astfel că ora 04:00 devine ora 03:00. Deși controversată și deseori contestată, trecerea la ora de iarnă prezintă câteva […] Articolul Impactul trecării la ora de iarnă asupra sănătății: Ce trebuie să stim apare prima dată în Subiectul Zilei.
18:30
Un accident rutier s-a produs astăzi, 16 octombrie, în sectorul Râșcani al Capitalei. O șoferiță și un copil de trei ani au fost preluați și transportați la spital. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Natalia Stati, șef al Serviciului de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că impactul a avut loc pe strada Calea Moșilor […] Articolul Accident în capitală: O șoferiță și un copil de trei ani, transportați la spital apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:40
La o zi după ce dezbaterile TV8, din seara de 15 octombrie, la care a venit doar candidata la fotoliul de președinte Natalia Morari, au fost anulate din „motive tehnice”, reprezentanții postului TV au anunțat că vor organiza astăzi, 16 octombrie, o nouă ediție, la care vor participa cinci candidați la alegerile prezidențiale, inclusiv fosta […] Articolul Natalia Morari a fost singura candidată prezentă la dezbaterile anulate apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:40
Poliția a fost sesizată în după amiaza zilei de azi, 16 octombrie, precum că în incinta Judecătoria Chișinău, sediul Centru și Buiucani, sunt amplasate obiecte explozibile. Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, la fața locului au intervenit toate serviciile specializate, iar angajații cât şi persoanele aflate la acel moment în incinta […] Articolul BREAKING// Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:30
Vasile Tarlev, fost prim-ministru și candidat la funcția de președinte, a adresat o scrisoare Președintei Maia Sandu, în care propune crearea unui Centru Financiar Internațional (CFI) în Chișinău. Tarlev menționează că Moldova se află într-un moment crucial, cu provocări economice și politice semnificative. În scrisoarea sa, Tarlev subliniază faptul că populația țării este divizată în […] Articolul Vasile Tarlev anunță planurile de înființare a unui Centru Financiar Internațional pentru Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Ministra Victoria Belous va efectua o vizită de lucru la Telenești. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Joi, 17 octombrie 2024, ministra Finanțelor, Victoria Belous, va efectua o vizită de lucru la Telenești. În cadrul acestei vizite, ministra va avea discuții cu conducerea raionului, reprezentanții autorităților publice locale de nivel I și II, șefii subdiviziunilor […] Articolul Ministra Victoria Belous va efectua o vizită de lucru la Telenești apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:30
Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs miercuri în provincia Malatya din estul Turciei, a declarat autoritatea pentru dezastre și situații de urgență a țării, AFAD. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Seismul s-a produs la ora locală 10:46. Deocamdată, nu au fost raportate pagube sau victime. Centrul Seismologic European Mediteranean a evaluat că […] Articolul Cutremur puternic în estul Turciei apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
O cetățeancă a Israelului a fost documentată pentru transportul de pastile cu efect psihotrop fără prescripție medicală și fără a le declara funcționarilor vamali. Cazul a avut loc la postul vamal „Otaci-Moghilev-Podolsk”. Femeia, în vârstă de 66 de ani, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, ca pasager într-un autoturism marca „Mercedes-Benz Sprinter”, înmatriculat […] Articolul Cetățeancă a Israelului, depistată cu 160 de pastile psihotrope la ieșirea din Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:30
Ministerul Sănătății din Moldova a propus o serie de modificări la legea privind controlul tutunului, care ar implica interzicerea noilor produse fără fum. Potrivit agenției Infotag, este vorba de interzicerea utilizării tampoanelor cu nicotină, precum și a fumatului în locurile publice. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Modificările la lege au drept scop reducerea numărului […] Articolul Ministerul Sănătății propune interzicerea produselor din tutun fără fum în Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:10
O fetiță de 12 ani din Chișinău a dispărut fără urmă. Ultima dată a fost văzută urcând într-un troleibuz alături de un băiat. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Nana de botez a copilei, a relatat pentru echipa.md că minora, pe nume Laura Arman, are 12 ani și locuiește în sectorul Botanica al Capitalei. Laura a fost […] Articolul Alerta în Chișinău: O fetiță de 12 ani a dispărut fără urmă, rudele cer sprijinul populației apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:40
Un bărbat cu cetăţenie română a fost arestat, la începutul acestei luni, în Italia, după ce a aruncat la gunoi o sumă uriaşă de bani şi mai multe bijuterii. Incidentul s-a petrecut la începutul acestei luni în Piazza Bernini, din centrul orașului italian Torino, şi totul a pornit de la un fapt absolut banal, când o patrulă […] Articolul Român, arestat în Italia după ce a aruncat la gunoi 123.000 de euro și bijuterii apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:20
La Moscova, poliția a reținut un complice al escrocilor telefonici care a ajutat la furtul a 9 milioane de ruble de la un pensionar. Un bărbat de 65 de ani, rezident al capitalei Rusiei, a depus o plângere la autoritățile de drept. El a informat că timp de o lună a discutat cu persoane necunoscute, […] Articolul Un pensionar din Moscova, furat de 9 milioane de ruble de un moldovean apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:20
O femeie a fost găsită zăcând fără suflare într-o fântână. Descoperirea macabră a avut loc vineri, 11 octombrie, în localitatea Reteni-Vasileuți, din raionul Râșcani. Abonează-te la canalul nostru de Telegram Subiectul Zilei! Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 45 de ani. Pentru extragere cadavrului din fântână a fost nevoie de intervenția […] Articolul Tragedie în Râșcani: O femeie de 45 de ani găsită moartă într-o fântână apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
Un accident rutier a avut loc pe data de 15 octombrie 2024, în jurul orei 16:00, în apropierea satului Gura Căinarului, raionul Florești. Două automobile, un Renault Clio și un Volkswagen Passat, au fost implicate într-o coliziune frontală. Potrivit Poliției, un bărbat de 24 de ani, aflat la volanul unui Renault Clio, se deplasa pe […] Articolul Bărbat de 24 de ani, transportat la spital în urma unui accident rutier în raionul Florești apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:20
Cel puţin 94 de persoane au murit în nordul Nigeriei după ce un camion cisternă ce făcuse accident a explodat în apropierea localnicilor care se adunaseră pentru a recupera combustibilul scurs. Bilanţul este de aşteptat să crească în urma exploziei, care a avut loc marţi seara târziu, în Majiya, un sat din statul Jigawa. „Şoferul […] Articolul Tragedie în Nigeria: Cel puțin 94 de morți după explozia unui camion cisternă apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:10
 Agricultorii a căror culturi de grâu au suferit pierderi de peste 70% din cauza secetei din vara acestui an, pot beneficia începând de astăzi de material semincer gratuit. Ajutorul va fi acordat doar în baza unei cereri scrise, pe care agricultorii trebuie să o depună la direcțiile agricole raionale. Distribuirea materialului semincer începe după ce […] Articolul Agricultorii afectați de secetă primesc semințe de grâu gratuite apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.