O femeie a murit asfixiată după ce patul defect i-a înghițit capul

BreakingNews, 16 octombrie 2024 10:20

O femeie din Anglia a fost murit asfixiată după ce salteaua unui pat rabatabil defect a căzut peste ea și i-a prins gâtul, potrivit raportului unui medic legist. Helen Davey, în vârstă de 39 de ani, care locuia în nord-estul Angliei și era patroana unui salon de înfrumusețare, a murit în iunie în timp ce … Articolul O femeie a murit asfixiată după ce patul defect i-a înghițit capul apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 10 minute
11:20
Șase reprezentanți ai unui partid politic sunt cercetați de CNA într-un dosar de corupere electorală. Aceștia sunt bănuiți că ar fi oferit mijloace bănești alegătorilor în vederea determinării acestora să voteze într-un anumit mod în cadrul scrutinului electoral din 20 octombrie.  Potrivit faptelor investigate, banii ar fi fost transmiși în cadrul adunărilor organizate cu cetățenii … Articolul CNA investighează șase membri ai unui partid pentru corupere electorală apare prima dată în BreakingNews.
Acum 30 minute
10:50
Biserica Ortodoxă din Rusia intenționează să trimită femeilor însărcinate din regiunea nord-vestică Tver scrisori prin care să le îndemne să nască în loc să facă avort, scrie joi The Moscow Times. Eparhia din Tver a anunțat la începutul acestei săptămâni că o scrisoare redactată de Mitropolitul Ambrozie de Tver și Kașinsk va fi trimisă centrelor … Articolul Biserica Ortodoxă din Rusia trimite scrisori femeilor însărcinate pentru a le îndemna să aleagă nașterea, nu avortul apare prima dată în BreakingNews.
Acum o oră
10:30
NASA a lansat o competiție cu un premiu total de 3 milioane de dolari pentru a rezolva o problemă esențială în misiunile spațiale viitoare. Pe măsură ce omenirea se pregătește să exploreze din nou Luna și, în premieră, Marte, gestionarea deșeurilor devine o prioritate majoră. Competitia, numită LunaRecycle Challenge, își propune să găsească soluții inovatoare … Articolul NASA oferă 3 milioane de dolari pentru soluții de reciclare pe Lună apare prima dată în BreakingNews.
Acum 2 ore
10:00
România înregistrează cel mai mare număr de decese cauzate de afecțiuni respiratorii la copiii sub un an, cu 230 de cazuri anual, ceea ce reprezintă peste jumătate din totalul deceselor raportate la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor Eurostat din 2021. Medicul pediatru Mihai Craiu a explicat că una dintre principalele cauze ale acestei situații este … Articolul România este pe primul loc în UE la decese în rîndul copiilor, din cauza bolilor respiratorii apare prima dată în BreakingNews.
09:30
Octavian Țîcu, candidatul Blocului „Împreună” la alegerile prezidențiale din această săptămână, i-a propus contracandidatului său electoral din partea „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, să se bată în cadrul unui meci de box, iar cel care va câștiga să intre în turul II de scrutin. Inițiativa a fost lansată în cadrul dezbaterilor electorale din 17 octombrie, de … Articolul Octavian Țîcu îl provoacă pe Renato Usatîi la un duel în ring apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
18:10
Adresarea prim-ministrului Dorin Recean către cetățenii Republicii Moldova în legătură cu alegerile prezidențiale și referendumul constituțional republican din data de 20 octombrie. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Mesajul prim-ministrului Recean înainte de alegerile prezidențiale și referendumul constituțional apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, după ce a îmbrâncit și lovit un polițist. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, pe strada Cosmonauților, din orașul Rezina. Potrivit surselor Pulsmedia.md, este vorba despre un individ în vârstă de 34 de ani care se afla în stare de ebrietate. Oamenii legii au intervenit … Articolul Rezina: Polițist luat la pumni de un individ băut apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Polițiștii din Drochia au destructurat o rețea de distribuție a substanțelor narcotice și psihotrope în nordul țării, în care erau implicați trei bărbați cu vârste de 21, 41 și 61 de ani. Aceștia sunt acuzați că vindeau droguri atât de la domiciliu, cât și prin ascunzișuri stabilite în prealabil, folosindu-se de persoane terțe. Potrivit oamenilor … Articolul Drochia: Droguri de sute de mii de lei, ridicate apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Doi polițiști ar fi fost reținuți de ofițerii CNA, după ce ar fi primit mită de la un șofer pe care anterior l-au prins băut la volan. Cazul ar fi avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 08:00, în localitatea Halahora de Sus, raionul Briceni. Potrivit surselor pulsmedia.md, ar fi vorba despre doi angajați ai Serviciului patrulare … Articolul Doi polițiști, reținuți după ce ar fi luat mită de la un șofer băut apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Scene violente au avut loc joi la catedrala Sf. Mihail din orașul Cercasî (centrul Ucrainei), după ce lăcașul de cult a fost atacat de susținători ai Patriarhiei Moscovei, scrie presa din Ucraina. Asaltul a avut loc după ce lăcașul de cult, care este una dintre cele mai mari catedrale din Ucraina, a ieșit de sub … Articolul Bătaie cu bănci și gaze lacrimogene într-o catedrală din Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Potrivit agenției oficiale ruse TASS, este vorba de colonelul Nikita Klenkov, despre care anchetatorii cred că a fost așteptat miercuri de un asasin și împușcat cu trei gloanțe, în timp ce era la volan. Potrivit surselor, mașina sa a continuat să meargă și s-a oprit într-un gard, transmite breakingnews.md cu referire la biziday.ro. Deși TASS nu îl identifică … Articolul Colonel rus, întors recent din Ucraina, împușcat mortal în mașină apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Ofițerii INI și SIS, de comun cu procurorii PCCOCS , anunță deconspirarea planurilor de destabilizare a Moldovei de către activiștii unui partid declarat neconstituțional, urmare a 88 de percheziții desfășurate miercuri. Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul angajaților „Fulger” și au avut loc în mai multe localități din Nordul, Centrul și Sudul țării. Acestea au … Articolul Peste 100 de tineri, instruiți în Rusia cum să organizeze dezordini în Moldova. 88 percheziții în țară și o captură de 1.600.000 lei apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Politologul Ian Lisnevschi a criticat modul în care dezbaterile politice din Republica Moldova abordează problemele economice actuale, evidențiind o întrebare frecventă: „De unde sunt banii?”. Conform lui Lisnevschi, acest tip de întrebare reflectă o gândire limitată și un mod superficial de a înțelege situația economică a țării. „Finanțarea și atragerea de investiții sunt esențiale pentru dezvoltarea statului. … Articolul Lisnevschi denunță pasivitatea cetățenilor față de furtul zilnic apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Bucătarii și angajații din cadrul blocurilor alimentare ale școlilor și grădinițelor din municipiul Chișinău au primit diplome și premii bănești din partea Primăriei Chișinău. Acțiunea a avut loc în contextul Zilei Mondiale a Alimentației, sărbătorită pe 16 octombrie, și al Zilei Internaționale a Bucătarului, care va fi marcată pe 20 octombrie. Prezent la eveniment, Primarul … Articolul Bucătarii și angajații blocurilor alimentare ale instituțiilor de învățământ municipale, premiați de Primăria Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Orele de sport pentru elevii Gimnaziului „Ion T. Costin” din Ghidighici vor fi mai atractive. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că sala de sport a instituției educaționale se află în plin proces de reparație capitală. „Primăria Municipiului Chișinău a bugetat pentru acest proiect, în anul 2024, un milion de lei. Astfel, în aceste … Articolul Primăria Chișinău investește în reabilitarea sălii de sport a Gimnaziului „Ion T. Costin” din Ghidighici apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Dosarul penal inițiat pe numele judecătorului Oleg Melniciuc, pentru hărțuire sexuală, a ajuns în prima instanța. O cerere a fost înregistrată miercuri, 16 octombrie, iar magistratul este învinuit că ar i-ar fi făcut avansuri cu caracter sexual unei eleve de la colegiul „Alexei Mateevici”. Victoria Bercu, directoarea Colegiului „Alexei Mateevici” a fost cea care a … Articolul Dosar penal pentru hărțuire sexuală împotriva judecătorului Oleg Melniciuc apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
11:00
Doi bărbați au fost reținuți, după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:40, în localitatea Mihăileni din raionul Râșcani. Cadavrul a fost găsit de un consătean care a alertat imediat poliția. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani … Articolul Râșcani: Un tânăr a fost ucis în bătaie și incendiat apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Atacurile rusești din apropierea orașului Idleb, în nord-vestul Siriei, au ucis zece persoane și au rănit alte 30, a declarat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), potrivit News.ro. „Numărul persoanelor ucise la Idleb a crescut la zece civili, inclusiv un copil, în urma atacurilor aeriene rusești asupra zonei rurale din Idleb”, a precizat ONG-ul … Articolul Atac al Rusiei în nord-vestul Siriei – 10 morţi şi cel puţin 30 de răniţi apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în faţa unui hotel din capitala argentiniană, Buenos Aires, a anunţat miercuri presa locală, precizând că muzicianul britanic în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, relatează Reuters şi AFP. Principalele ziare … Articolul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remiterea în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a directorului unei întreprinderi municipale, fiindu-i incriminată săvârșirea a trei episoade de corupere pasivă (infracțiune prevăzute de art. 324 alin. (1) Cod penal). Urmărirea penală a fost pornită în martie 2022, de către … Articolul Directorul unei întreprinderi municipale a ajuns pe banca acuzaților pentru trei episoade de corupere pasivă apare prima dată în BreakingNews.
09:10
Poliția britanică pentru combaterea terorismului investighează dacă spionii ruși au instalat un dispozitiv incendiar într-un colet transportat cu avionul și care a luat foc ulterior la un depozit DHL din Birmingham, potrivit cotidianului The Guardian. Incidentul a avut loc pe 22 iulie într-un depozit din suburbia Minworth, care pregătește colete pentru livrare. Deși nimeni nu … Articolul Spioni ruși, suspectați de plasarea unui dispozitiv exploziv într-un colet trimis în Marea Britanie apare prima dată în BreakingNews.
16 octombrie 2024
21:40
Jurnalistul Gheorghe Gonța a anunțat recent pe rețelele de socializare că pleacă de la postul de televiziune N4. Într-un scurt mesaj Gonța scrie că astăzi, 16 octombrie, are ultima emisiune la acest post TV. „Ultima mea emisiune la N4. Suntem online cu Vasile Costiuc. Eu vă cuprind”, scrie jurnalistul pe Facebook. Despre demisia jurnalistului a … Articolul Gheorghe Gonța pleacă de la N4: Mesajul oficial al televiziunii apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Poliția a fost sesizată în după-amiaza zilei de azi, 16 octombrie, precum că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediile Centru și Buiucani, sunt amplasate obiecte explozibile. Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, la fața locului au intervenit toate serviciile specializate, iar angajații şi ceilalți oameni aflați în acel moment în incinta clădirilor … Articolul Alerte cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediile Centru și Buiucani apare prima dată în BreakingNews.
18:00
Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs miercuri în provincia Malatya din estul Turciei, a declarat autoritatea pentru dezastre și situații de urgență a țării, AFAD, informează Reuters. Seismul s-a produs la ora locală 10:46, transmite breakingnews.md cu referire la news.ro. Deocamdată, nu au fost raportate pagube sau victime. Centrul Seismologic European Mediteranean a evaluat că … Articolul Un cutremur de magnitudine 5,9 a avut loc în estul Turciei apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Vasile Tarlev, fost prim-ministru și candidat la funcția de președinte, a adresat o scrisoare Președintei Maia Sandu, în care propune crearea unui Centru Financiar Internațional (CFI) în Chișinău. Tarlev menționează că Moldova se află într-un moment crucial, cu provocări economice și politice semnificative. În scrisoarea sa, Tarlev subliniază faptul că populația țării este divizată în … Articolul VIDEO// Moldova, pe calea dezvoltării: Tarlev propune crearea unui CFI pentru atragerea investițiilor apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Egiptul a deschis mai multe galerii ale muzeului său, a cărui contrucție a început în 2012 și au fost deschise vizitatorilor. Mult așteptata colecție despre „Regele Tutankhamon” nu a fost însă inaugurată tot acum, transmit BBC și The Guardian.  Marele muzeu egiptean, o invetiție de peste un miliard de dolari, și-a deschis porțile vizitatorilor, miercuri, … Articolul Cel mai mare muzeu din lume se deschide după două decenii de construcție apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Ofițerii Direcției investigații “Centru” și cei ai Direcției urmărire penală a INI, în comun cu procurorii PCCOCS, au documentat activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în escrocherii și falsificarea actelor oficiale. În cadrul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 32 și o femeie de 56 de ani, domiciliați în Ialoveni, în … Articolul Afacere falsă cu fabrica din Orhei: O victimă păgubită cu peste 20 de milioane de lei apare prima dată în BreakingNews.
14:50
La Moscova, un complice al escrocilor telefonici a fost reținut de poliție, fiind implicat în furtul a 9 milioane de ruble de la un pensionar. Victima, un bărbat de 65 de ani din capitala Rusiei, a depus o plângere la autoritățile de drept, povestind că, timp de o lună, a discutat cu persoane necunoscute care, … Articolul Un escroc moldovean a furat nouă milioane de ruble de la un pensionar apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Prima zi internaţională a femeilor din mediul rural a fost celebrată la 15 octombrie 2008 instituită de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite prin Rezoluţia 62/136 din 18 decembrie 2007, această zi recunoaște „rolul critic şi contribuţia femeilor din mediul rural în consolidarea dezvoltării rurale, a agriculturii, îmbunătăţirea securităţii alimentare şi eradicarea sărăciei rurale”. „În … Articolul Eveniment dedicat femeilor din mediul rural la Chișinău: Târgul Producătoarelor Locale, 18-19 octombrie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Oamenii Republicii Moldova au primit o mențiune de onoare la Premiul Nansen pentru Refugiați 2024 al UNHCR, pentru că au acționat dincolo de îndatoririle lor pentru a proteja refugiații care au căutat siguranță în Republica Moldova, după ce au fugit de războiul pe scară largă din Ucraina. Aceasta evidențiază acțiunea plină de compasiune a Republicii … Articolul O familie din Palanca a primit Premiul Nansen pentru Refugiați UNHCR apare prima dată în BreakingNews.
13:20
În satul Lencăuți, raionul Ocnița, au fost descoperite rămășițe suspecte care ar putea fi parte dintr-o rachetă sau dintr-un sistem de apărare aeriană. Incidentul a fost raportat după ce localnicii au auzit un zgomot puternic, asemănător unei explozii, care a stârnit panică în comunitate. Autoritățile, inclusiv poliția și poliția de frontieră, s-au deplasat la fața … Articolul În satul Lencăuți din raionul Ocnița au fost depistate rămășițe de rachetă apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat rezultatele unui sondaj național desfășurat între 13 și 15 octombrie 2024, oferind o imagine clară a percepției cetățenilor Republicii Moldova asupra partidelor politice și situației sociale actuale. Potrivit rezultatelor, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) se confruntă cu un nivel ridicat de evaluări negative, înregistrând 45,6% critici din … Articolul SONDAJ// Nemulțumirea cetățenilor în creștere: PAS și PSRM, sub lupa criticilor apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a finalizat un sondaj național desfășurat între 13 și 15 octombrie 2024, având ca obiectiv evaluarea situației politice, sociale și psihologice a cetățenilor din Republica Moldova. 44,0% dintre respondenți au declarat că sunt pregătiți să voteze „pentru” la referendum. Acest nivel de sprijin reflectă un interes semnificativ al populației … Articolul SONDAJ// Eurointegrarea pe muchie de cuțit: 44% din moldoveni susțin schimbarea apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat rezultatele unui sondaj efectuat între 13 și 15 octombrie 2024, care oferă o imagine de ansamblu asupra percepției alegătorilor față de candidații la funcția de președinte. Maia Sandu rămâne cel mai recunoscut candidat, având evaluări pozitive de 35% și negative de 45,6%. Cu toate acestea, … Articolul Sondaj Intellect Group: Cei mai populari candidați și provocările lor apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat recent rezultatele unui sondaj efectuat între 13 și 15 octombrie 2024, care confirmă poziția de lider a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe scena politică din Republica Moldova. Sondajul arată că, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, 29% dintre respondenți ar vota pentru PAS, … Articolul Sondaj electoral: Moldovenii își aleg favoriții pentru viitoarele alegeri parlamentare apare prima dată în BreakingNews.
12:10
O femeie de 74 de ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, tragedia a avut loc în seara zilei de 15 octombrie, pe strada Bogdan Voievod. Oamenii legii au constatat … Articolul Tragedie în Chișinău: o femeie de 74 de ani a murit după ce a căzut de la etajul patru apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Compania de cercetări și consultanță politică Intellect Group a publicat rezultatele unui sondaj efectuat între 13 și 15 octombrie 2024, care arată o adaptare a societății moldovenești la condițiile actuale, evidențiind o diminuare a nivelului de anxietate și o creștere a calmului. Această tendință ar putea indica un comportament adaptativ, în care cetățenii acceptă situația … Articolul SONDAJ: Moldova în calm sau îngrijorare? Cum percep moldovenii atmosfera socială apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Un polițist a murit și alți patru au fost răniți în urma unui atac terorist care a avut loc marți pe o autostradă din Israel, în apropiere de Tel Aviv. Incidentul s-a petrecut când un terorist înarmat s-a apropiat de șoseaua de mare viteză și a deschis focul asupra unei mașini de poliție, precum și … Articolul Atac terorist lângă Tel Aviv: un polițist mort și patru răniți apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Vasile Tarlev, fost prim-ministru al Republicii Moldova și candidat la alegerile prezidențiale, a criticat modul în care se desfășoară pregătirile pentru scrutinul din 20 octombrie. Într-o declarație publică, el a subliniat că interzicerea sondajului de tip Exit poll și alte măsuri recente demonstrează o tentativă de fraudare a alegerilor.   „Interzicerea Exit poll-ului, care reprezintă … Articolul Tarlev atacă dur reducerea secțiilor de votare: Sute de mii de cetățeni din Transnistria, blocați la urne apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Timpul diplomaţiei cu Israelul „a trecut”, a declarat marţi ministrul turc de externe Hakan Fidan, care a cerut sancţiuni internaţionale împotriva statului evreu pentru a opri „genocidul şi masacrele în Fâşia Gaza” şi atacurile în Liban. „Am trecut limita declaraţiilor, diplomaţiei, politicii, am ajuns la capăt. Avem acum nevoie de alte instrumente”, a spus şeful … Articolul Turcia cere sancțiuni internaționale pentru Israel: „Timpul diplomației a trecut” apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Un paroh-preot de la nordul țării în vârstă de 40 de ani,  a fost recunoscut vinovat pentru acțiuni cu caracter sexual neconsimțite comise în privința unui minor sub 14 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani, cu executare în penitenciar de tip închis. Potrivit acuzării înaintate de procurori, la … Articolul Slujitor al bisericii, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual un copil apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Dictatorul pro-rus din Nicaragua, Daniel Ortega, a declanșat un nou val de critici după ce i-a atacat în termeni duri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu și pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Într-un discurs televizat, Ortega i-a numit pe cei doi lideri „fii ai diavolului” și „urmași ai lui Hitler”, informează POLITICO. „Guvernul israelian este condus … Articolul „Zelenski și Netanyahu, fiii lui Hitler și ai diavolului”, susține dictatorul din Nicaragua apare prima dată în BreakingNews.
10:20
O femeie din Anglia a fost murit asfixiată după ce salteaua unui pat rabatabil defect a căzut peste ea și i-a prins gâtul, potrivit raportului unui medic legist. Helen Davey, în vârstă de 39 de ani, care locuia în nord-estul Angliei și era patroana unui salon de înfrumusețare, a murit în iunie în timp ce … Articolul O femeie a murit asfixiată după ce patul defect i-a înghițit capul apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 16 octombrie 2024. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 16 octombrie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Federația Dansului Sportiv din Moldova (FDSM) anunță, că pe data de 12 și 13 octombrie în orașul Chișinău a fost desfășurată competiția internațională tradițională Chișinău Open 2024 unde au participat arbitrii și sportivi din 15 țări. Paralel cu acesta cuplul  Alexey Gluhov – Anastasia Glazunova au obținut locul întâi la Campionatul Mondial Adult Standard desfășurat … Articolul Moldova a devenit campion mondial la dans sportiv Adult Standard apare prima dată în BreakingNews.
15 octombrie 2024
17:10
Marți, poliția spaniolă a anunțat confiscarea a 13 tone de substanțe interzise, printre care se numără „posibili” agenți pentru arme chimice, ce urmau să fie livrate Rusiei, în ciuda sancțiunilor internaționale impuse Moscovei din cauza invaziei Ucrainei. Patru suspecți, membri ai unei rețele criminale, au fost arestați sub acuzația de contrabandă cu bunuri interzise. Operațiunea … Articolul Spania confiscă 13 tone de substanțe interzise destinate Rusiei apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Sean „P. Diddy” Combs se confruntă cu acuzații de viol și agresiune sexuală în șase noi procese, inclusiv acuzații de molestare a minorilor, potrivit Rolling Stone. Aceste procese fac parte dintr-un val masiv de plângeri legale depuse împotriva rapperului, care a fost arestat în septembrie sub acuzații federale de abuz sexual, relatează The Guardian. Procesele, … Articolul Noi acuzații grave împotriva lui Sean „P. Diddy” Combs: viol, agresiune sexuală și abuz asupra minorilor apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Candidatul la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, a prezentat un program ambițios de dezvoltare a Republicii Moldova, în centrul căruia se află crearea unui Centru Financiar Internațional (MFC) în țară.   „Ca patriot al țării mele, vreau să prezint programul de dezvoltare a Moldovei”, a declarat Tarlev, subliniind că acest proiect ar putea transforma Moldova într-un … Articolul Tarlev propune unitate în rândul candidaților pentru dezvoltarea Moldovei apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Încep pregătirile pentru sezonul de încălzire. Anunțul a fost făcut de Primarul General, Ion Ceban, care a precizat că, în acest sens, serviciile municipale urmează să pregătească blocurile locative din oraș, inclusiv instituțiile educaționale și sociale din Capitală, pentru ca „Termoelectrica” S.A. să poată livra agent termic. „În această perioadă, toamna își intră în drepturi. … Articolul Chișinăul se pregătește pentru sezonul de încălzire: 262 de instituții educaționale gata să primească agent termic apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Caz șocant în municipiul Chișinău. Cadavrul unui tânăr de 26 de ani a fost depistat într-un parc. Anterior, acesta a publicat un video în care a mărturisit că vrea să se sinucidă și și-a luat rămas-bun de la apropiații săi. Potrivit șefei Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, pe data de 14 octombrie, … Articolul Un tânăr s-a sinucis într-un parc din Capitală apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.