Kătălina Rusu despre soț:”De 6 ani un tot întreg!”

Unica.md, 15 octombrie 2024 15:50

Fac un cuplu sudat, se susțin reciproc și au construit o familie frumoase. Asta ne-a declarat și Kătălina Rusu în cadrul emisiunii #stilunic unde a spus că dacă nu ar ... Post-ul Kătălina Rusu despre soț:”De 6 ani un tot întreg!” apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 24 ore
21:20
Despre maternitate a recunoscut că prima dată vorbește. Cristina Scarlat, ne-a pus cum a fost această perioadă și ce a schimbat acum, când educă un copil mic.Despre diferențe dintre generații, ... Post-ul #mamasita: Cristina Scarlat: “Copilul tău poate avea o relație bună cu tine dacă uiți de orgolii și propriile traume!” apare prima dată în Unica.md.
15:00
Fanii One Direction sunt în stare de șoc. Liam Payne, unul dintre membrii trupei a murit în Buenos Aires. Britanicul în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața după ... Post-ul A decedat. Un renumit interpret și-a pierdut viața la doar 31 ani apare prima dată în Unica.md.
14:50
Benzile dedicate transportului public pe str. Hîncești (sectorul cuprins între străzile Alexei Mateevici și Miorița) vor fi extinse, iar schița de proiect pentru bd. Moscova este în faza de elaborare. ... Post-ul Noi benzi pentru transportul public vor apărea apare prima dată în Unica.md.
13:20
Ofițerii INI și SIS, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță deconspirarea planurilor de destabilizare a Republicii Moldova de către activiștii unui partid declarat neconstituțional, urmare a 88 de percheziții desfășurate ... Post-ul Peste 100 de tineri, instruiți în Rusia cum să organizeze dezordini în Moldova apare prima dată în Unica.md.
13:20
În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede două partide. Potrivit unui sondaj realizat de CBS Research la comanda WatchDog.md, PAS ar ... Post-ul Sondaj: Ce partide ar intra în Parlament în urma anticipatelor apare prima dată în Unica.md.
Ieri
22:10
Jurnalistul Gheorghe Gonța a anunțat recent pe rețelele de socializare că pleacă de la postul de televiziune N4.  „Ultima mea emisiune la N4. Suntem online cu Vasile Costiuc. Eu vă cuprind”, ... Post-ul Unde pleacă Gheorghe Gonța? Nu mai face parte din echipa N4 apare prima dată în Unica.md.
18:00
Gigi Hadid a purtat o salopetă din satin roz, care a făcut furori printre cei prezenți la eveniment. Look-ul ei a fost completat cu aripi roz uriașe pe care le-a ... Post-ul Prezentarea Victoria’s Secret a revenit. Vezi cele mai memorabile momente apare prima dată în Unica.md.
17:20
Potrivit proiectului, admiterea la examen va fi posibilă prin utilizarea sistemului informațional automatizat „Registrul unităților de instruire a conducătorilor de vehicule și al formabililor”. De asemenea, va fi exclusă prezentarea ... Post-ul Va avea loc simplificarea proceduri de obținere a permisului de conducere! Vezi detalii apare prima dată în Unica.md.
15:00
O fetiță de 12 ani din Chișinău a dispărut iar ultima dată a fost văzută urcând într-un troleibuz alături de un băiat. Laura Arman, are 12 ani și locuiește în ... Post-ul A dispărut. Rudele cer ajutor pentru a o găsi apare prima dată în Unica.md.
14:50
În dimineața zilei de 16 octombrie curent, în timpul îndeplinirii serviciului, o patrulă a Poliției de Frontieră a fost alertată de către localnici, în contextul depistării mai multor obiecte de ... Post-ul Elemente ale unui proiectil depistate pe teritoriul Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
11:50
Preotul de 40 de ani din raionul Glodeni, acuzat că a abuzat sexual un minor, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 12 ani, cu executare într-un penitenciar ... Post-ul Slujitor al bisericii, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual un copil apare prima dată în Unica.md.
11:40
Interpretul Cristofor Aldea-Teodorovici a sesizat organele de drept după ce melodia „Inima mea e Moldova”, ai căror autori sunt Simion Ghimpu și Ion Aldea-Teodorovici, a apărut într-un spot propagandistic anti-UE, ... Post-ul Interpretul Cristofor Aldea-Teodorovici a sesizat organele de drept după ce melodia „Inima mea e Moldova” a fost folosită ilegal într-un spot anti-UE apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
O femeie de 74 de ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Potrivit șefului Serviciului ... Post-ul O femeie a murit după ce a căzut de la înălțime. Ce spune Poliția apare prima dată în Unica.md.
09:50
Cinci microbuze cu ofițeri din Batalionul cu Destinație Specială “Fulger” au intrat în Bălți pentru a desfășura percheziții în cadrul unei acțiuni de contracarare a fraudării alegerilor prezidențiale și referendumului ... Post-ul Percheziții matinale la Bălți. Cinci microbuze cu mascați de la “Fulger” au intrat în oraș apare prima dată în Unica.md.
09:20
Mai mulți consumatori din sectorul Botanica al Capitalei nu vor avea, în perioada 17-18 octombrie curent, apă caldă menajeră. Pitrivit responsabililor, motivul sistării constă în schimbarea sectorului defectat cu diametrul ... Post-ul Locuitorii sectorului Botanica nu vor avea apă caldă, timp de două zile. Adresele vizate apare prima dată în Unica.md.
15 octombrie 2024
18:30
La data de 13 octombrie, Dispeceratul comun de urgență al IMSP CNAMUP a recepționat de la IP „Serviciul național unic pentru apelurile de urgență 112”, la ora 15:17, un apel ... Post-ul Incident revoltător la Ciocana! O femeia a fost bătută în plină stradă de către soț. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital apare prima dată în Unica.md.
17:50
Exporturile de cireșe moldovenești pe piața Uniunii Europene (UE) au crescut, în anul 2024, cu 1.200% sau de 12 ori, arată datele Asociației „Moldova Fruct”. Potrivit sursei, anul acesta ţara ... Post-ul Au crescut exporturile de cireşe, mere şi prune pe piaţa europeană apare prima dată în Unica.md.
17:50
Ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, a vizitat astăzi orașul Nisporeni, unde a participat la evenimentul dedicat dotării orașului cu tehnică modernă și echipamente destinate gestionării deșeurilor. Ministerul Mediului a alocat 1,5 ... Post-ul Orașul Nisporeni a fost dotat cu tehnică modernă și echipamente pentru gestionarea deșeurilor apare prima dată în Unica.md.
17:40
În ultimele 3 zile, polițiștii au identificat și înlăturat de la volan 79 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Majoritatea șoferilor beți au fost depistați ieri, când mai ... Post-ul 79 de șoferi în stare de ebrietate au fost înlăturați de la volan, în ultimele trei zile apare prima dată în Unica.md.
17:30
După primele inundații din ultimele decenii în deșertul Sahara poți vedea lacuri mari printre dunele de nisip. Datele preliminare ale satelitului NASA au arătat că în unele părți ale regiunii ... Post-ul INEDIT! Deșertul Sahara, inundat apare prima dată în Unica.md.
16:20
Măsurile preventive stabilite în privința celor trei bărbați suspecți în cazul violului în grup al femeii de 30 de ani din satul Rădeni, raionul Strășeni, au fost prelungite pentru 30 ... Post-ul Cazul violului din Rădeni: Măsurile preventive în privința suspecților au fost prelungite pentru 30 de zile apare prima dată în Unica.md.
16:10
Oladiile sunt un fel de combinatie între clătite și pancakes-uri. Ingrediente: ouă – 2 buc. chefir – 300 ml. zahăr – 1 lingură. ulei de floarea soarelui – 1 lingura. ... Post-ul Olade. Trei secrete pentru a le găti apare prima dată în Unica.md.
16:00
Autor a peste 400 de piese, dintre care majoritatea adevărate șlagăre – însă cu un venit mizer de pe baza drepturilor de autor. Artistul a declarat în interviul #usideschise de ... Post-ul Ian Raiburg despre drepturile de autor în Moldova:”Poți muri de foame!” apare prima dată în Unica.md.
15:50
Fac un cuplu sudat, se susțin reciproc și au construit o familie frumoase. Asta ne-a declarat și Kătălina Rusu în cadrul emisiunii #stilunic unde a spus că dacă nu ar ... Post-ul Kătălina Rusu despre soț:”De 6 ani un tot întreg!” apare prima dată în Unica.md.
15:40
Luciana Gurduz, brand ambasadorul IVATHERM de peste 3 ani a fost provocată să treacă un test format din 17 de întrebări. Iar în video poți afla dacă s-a ales cu ... Post-ul #InstantControl: 17 de întrebări în 5 minute, răspunde Luciana Gurduz apare prima dată în Unica.md.
15:40
Ian Raiburg – compozitorul cu cele mai multe hituri și interpretul care ajunge la inimile a mii de oameni. Dornic de a-și aminti de locurile unde a copilărit, acesta a ... Post-ul #usideschise: Ian Raiburg acasă la Nisporeni – de ce mulți nu cunosc că este băștinaș de aici! apare prima dată în Unica.md.
15:40
Dimineață tragică în raionul Rîșcani. Două autoturisme s-ai ciocnit puternic în apropiere de satul Recea, informează www.nordinfo.md O învățătoare, pasagera din automobilul de marcă „Dacia”, a murit pe loc, iar ... Post-ul Accident mortal la Rîșcani. O învățătoare și-a pierdut viața. Șoferul, transportat la spital apare prima dată în Unica.md.
15:30
Miniștri ai Afacerilor Externe și secretari de stat din formatul Nordic-Baltic 8 (NB8) efectuează astăzi, 15 octombrie, o vizită de lucru în Republica Moldova. Aceștia sunt găzduiți la Chișinău de ... Post-ul Republica Moldova a semnat un „memorandum de înțelegere” cu țările din formatul Nordic-Baltic 8 apare prima dată în Unica.md.
15:10
Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, este acuzat de retragerea a peste 48 de miliarde de ruble din Rusia, echivalentul a 480 de milioane de dolari, conform unei noi investigații ... Post-ul Ministerul rus de Interne: Veaceslav Platon, responsabil pentru retragerea a peste 48 de miliarde de ruble din Rusia apare prima dată în Unica.md.
15:00
„Termoelectrica” S.A. anunță că, în contextul scăderii temperaturilor, este pregătită să furnizeze energie termică pentru încălzirea instituțiilor de educație, a celor medicale și sociale, a blocurilor de locuințe și a ... Post-ul Încep pregătirile pentru sezonul de încălzire. „Termoeletrica” S.A. demarează procedura de conectare la agentul termic apare prima dată în Unica.md.
15:00
Centrul Național Anticorupție informează despre desfășurarea perchezițiilor în nordul țării într-o cauză penală, pornită pe faptul coruperii electorale și finanțării ilegale a partidelor politice. Acțiunile au vizat oficiul din mun. ... Post-ul Corupere electorală și finanțare ilegală a partidelor politice: Oamenii legii au desfășurat percheziții la Bălți apare prima dată în Unica.md.
13:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de înghețuri în Republica Moldova pentru perioada 17-21.10.2024. În intervalul menționat, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la ... Post-ul Avertizare meteo! Cod Galben de îngheț pe întreg teritoriul Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
09:20
Astăzi, Chișinăul, este cel mai tânăr și dinamic oraș al Republicii Moldova. Cu fiecare an, capitala continuă să crească și să se dezvolte, fiind locul în care energia și tinerețea ... Post-ul Top regiuni ale Republicii Moldova cu cea mai tânără populație apare prima dată în Unica.md.
09:10
Actorul, Emilian Crețu a stat la pahar cu manelistul din România, Jador invitat de municipalitate să cânte în PMAN în ajunul hramului. După prestație, cântărețul a chefuit în palatul moldoveanului ... Post-ul JADOR acasă la Emilian Crețu! Manelistul a rămas impresionat de luxul în care trăiește actorul: „Mă simt fraier” apare prima dată în Unica.md.
14 octombrie 2024
09:50
Capitala Republicii Moldova sărbătoreşte astăzi Hramul oraşului, când creştinii ortodocşi de stil vechi prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Autoritățile au pregătit pentru astăzi un program, care începe la ora 9:45:  program ... Post-ul Vezi ce evenimente au loc, astăzi, de Hramul orașului Chișinău apare prima dată în Unica.md.
09:40
Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoarea mai este cunoscută în popor și sub denumirea de „Pocroave”, notează MOLDPRES. Preoţii spun că omoforul Maicii Domnului reprezintă ... Post-ul Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc Acoperământul Maicii Domnului apare prima dată în Unica.md.
12 octombrie 2024
17:50
Kateryna Sadurska a stabilit un nou record mondial în timpul celui de-al 8-lea Campionat Mondial CMAS de apnee adâncime de la Kalamata, Grecia, pe 10 octombrie. Kateryna a atins o ... Post-ul Nou record mondial feminin la apnee de către o ucraineană! apare prima dată în Unica.md.
17:40
Poliția de Frontieră Leușeni-Albița și Poliția de Frontieră Sculeni informează că traficul de persoane și autovehicule se desfășoară în condiții normale, în ambele direcții de deplasare. Timpul de așteptare pentru ... Post-ul Situația actuală la frontieră apare prima dată în Unica.md.
17:30
Fie că este vorba de noroc neașteptat, o reîntâlnire sinceră sau un vis devenit realitate, anumite semne zodiacale sunt mai aliniate cu trăirea a ceva cu adevărat remarcabil în această perioadă ... Post-ul 3 zodii care vor avea parte de miracole în perioada Crăciunului apare prima dată în Unica.md.
17:20
Pe online ultima investigație realizată de cei de la Ziarul de Gardă a creat un val de reacții, printre care și reacția poliției. „Mulțumim jurnaliștilor de investigație care au dat ... Post-ul Investigația care trebuie să o vadă mulți. Ziarul de Gardă a pătruns din nou în rețeaua lui Ilan Șor apare prima dată în Unica.md.
17:20
David Backham este tot mai încântat de moșia din Cotswolds, în vreme ce soția sa, Victoria, nu vrea să audă de viața la țară și își dorește să trăiască și ... Post-ul David Beckham ne-a arătat viața sa la țară. apare prima dată în Unica.md.
17:10
Prezenți la noul episod #stilunic, interpreta Stela Botez ne-a dezvăluit ce schimbări are în viața ei. Pe lângă faptul că s-a mutat în alt oraș, aceasta a recunoscut că acum ... Post-ul VIDEO. Cum se simte și ce schimbări are Stela Botez din moment ce s-a mutat în alt oraș apare prima dată în Unica.md.
11:20
Constructorul auto chinez Chery a început să asambleze mașini în Rusia la trei fabrici lăsate libere de rivalii occidentali, pentru a le vinde în țară. Fabricile au fost lăsate libere ... Post-ul Chinezii de la producătorul auto Chery folosesc fabrici din Rusia lăsate libere de rivalii occidentali pentru asamblarea de mașini apare prima dată în Unica.md.
11:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat transmite pentru ziua de astăzi ploi slabe pe întreg teritoriul țării, în unele regiuni se aștept averse cu descărcări electrice. Astfel, potrivit prognozei, la nord temperaturile ... Post-ul Ploi slabe și maxime de până la 18 grade Celsius, în weekend apare prima dată în Unica.md.
11 octombrie 2024
23:30
Nikita Moglan și Daniela Malancea, de la Liceul Teoretic “Iulia Hasdeu” din municipiul Chișinău au obținut locul 1 la concursul global de Inteligență Artificială organizat de compania americană Intel. Inclusiv, ... Post-ul Doi elevi din Moldova au obținut locul I la un concurs global de AI apare prima dată în Unica.md.
23:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a retras de pe rafturile unui supermaket file de păstrăv sărat, motivu retragerii fiind contaminarea cu Listeria monocytogenes, informează unica.md. Ce este Listeria monocytogenes? Este ... Post-ul ATENȚIE CONSUMATORI! A fost retras acest produs dintr-un supermarket din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
20:20
Fac un cuplu foarte sudat, atât pe scenă cât și acasă – cel puțin așa ne-au spus ei. Noi însă am decis să îi punem la un test și în ... Post-ul #stilunic – Stela Botez și soțul Ion :”Nu am fost încă niciodată îmbrăcată de soțul meu!” apare prima dată în Unica.md.
16:20
O persoană a fost salvată de angajații IGSU, după ce a rămas blocată sub un strat de pământ. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de vineri, 11 octombrie, ... Post-ul Un tânăr a rămas blocat sub un strat de pământ. Incident pe un șantier de construcții din țară apare prima dată în Unica.md.
16:20
Patru persoane au fost reținute și urmează a fi plasate în izolator, în urma descinderilor efectuate vineri, 11 octombrie, la Primăria municipiului Orhei într-un dosar de corupție. Potrivit CNA, pe ... Post-ul Patru persoane, încătușate în urma perchezițiilor de la Primăria Orhei apare prima dată în Unica.md.
14:30
Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins vineri, 11 octombrie, la Orhei, într-un dosar pornit pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice. ... Post-ul Percheziții de amploare la Orhei. Preliminar, primarul și viceprimarii orașului ar fi fost reținuți apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.