După ce și-a bătut soția în stradă a deteriorat geamul ambulanței care a venit la chemare. Agresorul- reținut

TV Nord, 15 octombrie 2024 15:40

Incident revoltător – ambulanță deteriorată în timpul solicitării. Totul s-a întâmplat în după amiază zilei de 13 octombrie. La Dispeceratul comun de urgență al IMSP CNAMUP a fost recepționat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei femei de 28 ani, pe motiv ,,agresată”. Echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Ciocana a […] Acest articol După ce și-a bătut soția în stradă a deteriorat geamul ambulanței care a venit la chemare. Agresorul- reținut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 2 ore
09:50
GABRIELA MOCANU, jurnalistă TV Nord: „Dacă acum câțiva ani nu ne imaginam un transfer bănesc fără utilizarea unui card sau a datelor personale din buletin, acum orice plată poate fi făcută, în doar câteva secunde, prin intermediul numărului de telefon mobil. Din martie 2024 cetățenii Republicii Moldova utilizează Metoda de Interconectare Automatizată, numit prescurtat MIA. […] Acest articol /VIDEO/ Transferuri rapide cu MIA. Plățile instant permit transferul banilor în interval de câteva secunde a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Pe data de 19 octombrie, ora 12:00 sunteți așteptați pe str. Feroviarilor 55 Mun. Bălți pentru a sărbători împreună deschiderea showroom-ului IDEEA! Primește cadou și beneficiază de reduceri!   E important să ai grijă de sănătatea, astfel merită să alegi produse naturale pentru reglarea climatului interior. Centrul creativ de finisaje IDEEA vă pune la dispoziție […] Acest articol (P) Deschiderea showroom-ului IDEEA la Bălți: Calitate superioară la cel mai bun preț a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
08:30
Rusia a distrus patru din cele 67 de obuziere autopropulsate Caesar livrate Ucrainei, potrivit unui raport al publicației spaniole de apărare Infodefensa. Aceste obuziere, produse în Franța, sunt considerate bijuteria coroanei artileriei franceze, transmite Digi24.ro. Alte trei obuziere Caesar au fost raportate avariate, deși cauza exactă nu a fost dezvăluită. Aceasta înseamnă că Ucraina a […] Acest articol Rusia pretinde că a distrus patru din cele 67 de obuziere autopropulsate Caesar livrate Ucrainei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Vasile Tarlev este cel de-al doilea candidat la prezidențiale, susținut de Ilan Șor și, implicit, de Kremlin. Jurnaliștii CU SENS, sub acoperire, au mers pe urmele oamenilor lui Șor, care racolau simpatizanți pe bani și au ajuns la un eveniment unde, pe scenă, a urcat Vasile Tarlev. Oficial, Vasile Tarlev este candidatul Partidului pentru Viitorul […] Acest articol /VIDEO/ Vasile Tarlev – un nou candidat al Kremlinului la prezidențiale. Simpatizanții lui Șor recrutează susținători la evenimente a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Meteorologii prognozează pentru această zi cer noros și înghețuri în primele ore ale dimineții. Maximele zilei de 18 octombrie vor ajunge până la +14 grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +0°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +12 grade, iar noaptea coboară până […] Acest articol /METEO/ Cer noros și înghețuri. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
20:40
Cetățenii din Republica Moldova stabiliți în Italia sau Franța pot participa la scrutinul din 20 octombrie la una dintre secțiile de votare deschise pe teritoriul țării în care se află. Pentru diaspora din Italia vor fi deschise 60 de secții. Lista adreselor birourilor electorale: Pentru moldovenii stabiliți în Franța vor fi deschise 20 de secții […] Acest articol Locuiești în Franța sau Italia? Vezi unde poți vota la scrutinul din 20 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
Locuitorii unui bloc cu cinci etaje trec prin calvar de mai bine de câțiva anii. Asta după ce într-un apartament au început să se adăpostească mai mulți boschetari. Locuința este într-o stare deplorabilă, plină de gunoi și miros insuportabil. Astăzi vecinii au fost evacuați din bloc, după ce apartamentul cu pricină a luat foc. „Aici […] Acest articol /VIDEO/ Calvar pentru locuitorii unui bloc cu 5 etaje din Bălți. Apartamentul unde se adăpostesc boschetari a luat foc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Crimă odioasă în satul Mihăileni, Rîșcani, acolo unde un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața în urma unui conflict. Potrivit poliției, victima se afla în vizită la un consătean, unde era prezent și cumnatul acestuia. Cei trei au consumat băuturi alcoolice, moment în care a izbucnit un conflict, care a degenerat într-o bătaie […] Acest articol /VIDEO/ Crimă ca în anii 90 la Rîșcani. După ce au omorât în bătaie un consătean, au dat foc cadavrului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
„Nici cuvinte nu am să vorbesc, așa de tare sunt stresat. Cu cinci copii pe drumuri. Aici totul e ars, totul e stricat, trebuie făcut totul din nou.” Cinci copii, împreună cu părinții lor, au rămas pe drumuri după ce casa în care locuiau a ars complet.  GABRIELA MOCANU, reporteră TV Nord: „Tot ce au […] Acest articol /VIDEO/ Cinci copii din Bălășești, Sîngerei, au rămas fără casă. Părinții au nevoie de ajutor pentru a reconstrui tot ce a ars a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Potrivit unui sondaj realizat de Comunitatea WatchDog.MD, președinta în exercițiu Maia Sandu conduce detașat în preferințele alegătorilor pentru viitoarele alegeri prezidențiale din Republica Moldova. Conform datelor, 35,8% dintre respondenți au declarat că ar vota pentru Maia Sandu, aceasta fiind favorita clară în cursa electorală. Pe locul al doilea se află Alexandr Stoianoglo, fostul procuror general, […] Acest articol Sondaj WatchDog.MD: Maia Sandu, favorită pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Moarte subită în satul Hîrtop din raionul Florești, unde un bebeluș de doar 2 luni și-a pierdut viața. Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, însă, din păcate, medicii nu au mai putut salva viața copilului. Potrivit poliției, versiunea preliminară ar fi că micuțul s-ar fi înecat în timp ce era hrănit. Oamenii […] Acest articol Tragedie într-o familie din Hîrtop, Florești. Un bebeluș de 2 luni și-a pierdut viața a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
O femeie din satul Hăsnășenii Noi este căutată de câteva zile de rude. Aceasta pe 14 octombrie, la ora 8:30 dimineața, a plecat cu microbuzul de la autogara din Bălți spre Drochia. De atunci, femeia a dispărut și este de negăsit. Era îmbrăcată într-o geacă roșie, pantaloni sport albaștri, papuci albaștri cu flori, iar pe […] Acest articol /FOTO/ A urcat în autobuz, dar nu a mai ajuns acasă. O femeie din raionul Drochia, dispărută a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
08:20
Atacurile ruseşti din apropierea oraşului Idleb din nord-vestul Siriei au ucis zece persoane şi au rănit alte 30, a declarat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), potrivit News.ro, citat de Digi24.ro.  „Numărul persoanelor ucise la Idleb a crescut cu zece civili, inclusiv un copil, din cauza atacurilor aeriene ruseşti asupra zonei rurale din Idleb”, […] Acest articol Un atac al Rusiei în nord-vestul Siriei s-a soldat cu zece morți și cel puțin 30 de răniți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Vin înghețurile. Meteorologii prognozează pentru această zi cer variabil, iar noaptea se așteaptă înghețuri. Maximele zilei de 17 octombrie vor ajunge până la +15 grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +1°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +13 grade, iar noaptea coboară până […] Acest articol /METEO/ Vin înghețurile. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Cetățenii R. Moldova care locuiesc în Germania sau Regatul Marii Britanii vor avea posibilitatea să voteze la alegerile prezidențiale și referendum. Potrivit listei publicate de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), în Germania vor fi deschise 26 secții de vot. Iar altele 17 în Regatul Unit. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Important pentru diaspora din Germania și Regatul Unit: unde puteți vota pe 20 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16 octombrie 2024
22:00
La referendumul și alegerile prezindențiale din 20 octombrie 2024 în SUA vor fi deschise 17 secții de votare. Echipele secțiilor de votare vă vor aștepta începând cu ora 07:00 dimineață (7:00 AM) și până la ora 21:00 (9:00 PM). Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Unde poți vota în Statele Unite ale Americii? Adresele secțiilor de vot a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19:10
Locuitorii satului Lencăuți din raionul Ocnița au trăit clipe de groază astă noapte, după ce o rachetă a căzut în apropierea gospodăriilor lor. Incidentul a provocat panică în rândul sătenilor, care spun că au tras o sperietură bună și sunt îngroziți de zgomotul și impactul exploziei. „Noaptea, eu dormeam și am auzit bubuitură și m-am […] Acest articol /VIDEO/ Clipe de groază pentru locuitorii din satul Lencăuți, Ocnița: „Te culci, dar nu știi dacă o sa te trezești” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:40
Anual, în lume circa 700 de mii de persoane sunt traficate. Moldova continuă să se numere printre cele mai înfloritoare „pieţi” pentru exploatarea sexuală, muncă forţată şi trafic de organe. Astăzi, o avem alături de noi șefa Inspecției teritoriale de muncă din Bălți, Tatiana Lachei și reprezentanta AO ,,Uniunea pentru Echitate și Sănătate”, Corina Popa. […] Acest articol Săptămâna luptei împotriva traficului de ființe umane a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
„Bălți pentru Europa, USARB pentru Europa, cetățeni pentru Europa.” Studenții din Bălți aleg să voteze la referendum pentru un viitor prosper în marea familie europeană.  „Desigur că locul țării noastre este în Uniunea Europeană. Suntem pe continentul european, trebuie să fim o parte a uniunii. Tinerii votează DA, fiindcă de asta depinde și salarizarea noastră […] Acest articol /VIDEO/ Studenții de la Bălți susțin referendumul pentru aderare în UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost pălită de o altă unitate de transport. Accidentul s-a produs pe 15 octombrie, în jurul orei 16.00, pe podul din prejma satului Mărășești din raionul Sîngerei și intrarea în satul Gura Căinarului din raionul Florești. Tânărul […] Acest articol /FOTO/ Accident în raionul Florești. Un tânăr a ajuns la spital a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Mitropolitul Vladimir îndeamnă cetățenii moldoveni să participe la alegerile prezidențiale și la referendumul republican constituțional din 20 octombrie.  „Pe data de 20 octombrie ne așteaptă un important eveniment civic, în cadrul căruia vom decide nu doar cine va fi la cârma Țării în calitate de Președinte pentru următorii patru ani, dar și care va fi […] Acest articol Mitropolitul Vladimir îndeamnă cetățenii moldoveni să participe la alegerile din 20 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată și adaptată la necesitățile cetățenilor. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv.  Potrivit proiectului, admiterea la examen va fi posibilă prin utilizarea sistemului informațional automatizat „Registrul unităților de instruire a conducătorilor de vehicule și al formabililor”. De asemenea, va fi exclusă prezentarea actelor […] Acest articol Procedura de obținere a permisului de conducere va fi simplificată a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Miniștrii Afacerilor Externe ai Lituaniei și Danemarcei și secretarul de stat al Afacerilor Externe din Islanda au vorbit la Bălți despre parcursul și avantajele de a fi parte a Uniunii Europene. Diplomații au spus că vor ajuta Republica Moldova ca să adere la familia europeană. ABRIELIUS LANDSBERGIS, ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei: „Ca o precondiție […] Acest articol /VIDEO/ Cum vor ajuta țările Europei de Nord, Republica Moldova să adere la UE. Oficialii au vorbit despre acest lucru la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Așa cum temperaturile înregistrate timp de trei zile consecutive au fost sub 10 grade, de mâine, 17 octombrie, la Bălți va fi conectat agentul termic. „Îmi place când e răcoare, dar confortabil, adică nu prea frig. Acum îmi îngheață mâinile de frig și îmi vine să-mi pun chiar și mănușile. Colanți, șosete călduroase, încălțăminte călduroasă, […] Acest articol /VIDEO/ Când începe sezonul de încălzire la Bălți. Cum suportă temperaturile scăzute bălțenii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Un tânăr de 23 de ani din Mihăileni, Rîșcani are nevoie de ajutorul tuturor oamenilor pentru a colecta suma necesară de bani pentru o intervenție chirurgicală. Valentin a fost diagnosticat de la vârsta de 8 ani cu diabet zaharat tip 1. „Frageda copilărie am petrecut-o doar prin spitale, starea mea pe parcurs a început să […] Acest articol Un tânăr din Rîșcani are nevoie de ajutorul toturor, pentru a trăi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
O rachetă a sistemului de interceptare antiaeriană ucrainean a căzut în apropiere de satul Lencăuți, raionul Ocnița. În dimineața zilei de 16 octombrie curent, în timpul îndeplinirii serviciului, o patrulă a Poliției de Frontieră a fost alertată de către localnici, în contextul depistării mai multor obiecte de metal provenite cel mai probabil de la un […] Acest articol Rachetă antiaeriană căzută la Lencăuți, Ocnița a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Un bărbat din Bălți este cercetat penal pentru trafic de influență într-un dosar deschis de CNA pe fapte de pretindere de mită pentru influențarea unei decizii de judecată. În fapt, bănuitul ar fi susținut că, prin intermediul avocatului său, ar putea convinge persoane cu demnitate publică să adopte o decizie de judecată favorabilă pentru trei […] Acest articol Un bărbat din nordul țării reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență. Ar fi pretins 60 de mii de lei pentru a influența o decizie de judecată a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Un paroh-preot din nordul țării în vârstă de 40 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru acțiuni cu caracter sexual neconsimțite comise în privința unui minor sub 14 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani, cu executare în penitenciar de tip închis. Potrivit acuzării înaintate de procurori, la data de 24 […] Acest articol Preotul din Glodeni, care a abuzat sexual un copil de 12 ani, condamnat. Câți ani va petrece după gratii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:30
Membrii și activiștii afiliați blocului „Victorie” s-au trezit cu mascații la ușă în această dimineață. Veceslav Jucov a declarat pentru TV Nord că toate perchizițiile s-au desfășurat la membrii gărzii tinere, o structură care în cadrul acestei campanii s-a ocupat cu agitație electorală și inclusiv distribuirea materialelor informaționale. Potrivit acestuia niciunul dintre ei nu a […] Acest articol S-au trezit cu mascații la ușă. Mai mulți activiști și lideri teritoriali ai blocului „Victorie”, în vizorul procurorilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Pe 20 octombrie 2024, cetățenii Republicii Moldova vor participa la un referendum constituțional care are ca scop modificarea Constituției pentru a declara integrarea în Uniunea Europeană drept un „obiectiv strategic” al țării. Referendumul a fost inițiat de președinta Maia Sandu și susținut de Parlament. Buletinul de vot va conține o întrebare: „Susțineți modificarea Constituției în […] Acest articol Referendum 2024 // Cum va arăta buletinul de vot pentru referendumul din 20 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Autorităţile ucrainene au ordonat evacuarea unui oraş-cheie şi a altor trei localităţi din nord-estul regiunii Harkov, la granița cu Rusia, în timp ce forţele Moscovei se apropie, iar oficialii se confruntă cu dificultăţi în a asigura utilităţile pe parcursul iernii, transmite Digi24.ro.  Ordinul se aplică în Kupiansk, un nod feroviar aflat pe râul Oskil, precum […] Acest articol Ucraina evacuează încă un oraş important în nord-estul țării: Nu mai putem garanta realimentarea cu electricitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Cer noros și ploi slabe la nord și centru prognozează pentru astăzi meteorologii. Maximele zilei de 15 octombrie vor ajunge până la +16 de grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +3°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +14 de grade, iar noaptea coboară […] Acest articol /METEO/ Cer noros și ploi slabe. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:10
Tinerii din Republica Moldova care își fac studiile în România nu vor fi nevoiți să revină acasă pentru a putea participa la alegerile prezidențiale și la referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană a Republicii Moldova. Aceștia pot vota în una din cele 16 secții de votare deschise în România. București: — Incinta Autorității Electorale Permanente, […] Acest articol Unde vor vota studenții basarabeni. Lista secțiilor de votare care vor fi deschise în România a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15 octombrie 2024
20:20
Începând cu 1 octombrie 2024, toți cetățenii pot să își verifice datele înregistrate în lista electorală, pentru a se asigura că acestea sunt corecte. Procedura poate fi realizată rapid și simplu, fie online, fie prin intermediul biroului electoral. Cei care preferă varianta online pot accesa platforma verifica.cec.md, unde, prin introducerea IDNP-ului, pot afla locul exact […] Acest articol Verifică-ți locul de votare pentru alegerile din 20 octombrie. Platforma online este disponibilă din 1 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:30
Uniunea Europeană întreprinde măsuri pentru a sancționa persoane concrete care dăunează proceselor democratice din Republica Moldova. Așa a răspuns ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, când a fost întrebat, dacă UE întreprinde măsuri de a ajuta Moldova să lupte cu războiul hibrid. GABRIELIUS LANDSBERGIS, ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei: „Pași se întreprind, aș menționa […] Acest articol /VIDEO/ Sprijinul UE pentru Moldova în războiul hibrid. Răspunsul ministrului Afacerilor Externe al Lituaniei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:20
Localnicii din două sate din raionul Edineț beneficiază de spălătorii sociale gratuite, grație investițiilor europene dar și a colaborării dintre societatea civilă și APL. „Această spălătorie este o binefacere extraordinară, ce să ascundem, majoritatea populației este de acum 60 plus, copiii sunt departe și acesta este un serviciu de care beneficiază în primul rând persoanele […] Acest articol /VIDEO/ Spălătorii sociale deschise în raionul Edineț, cu suportul UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a unui fost deputat în Parlament, fiindu-i incriminată săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită. Cauza penală a fost inițiată în ianuarie 2022, de către Procuratura Anticorupție în temeiul actului de autosesizare al procurorului.    Potrivit […] Acest articol Un fost deputat a fost deferit justiției pentru îmbogățire ilicită: învinuitul nu și-a recunoscut vina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Partidele pro-ruse continuă să distribuie informații false legate de referendumul din 20 octombrie. Un număr impunător de pliante și flyere au ajuns în cutiile poștale ale moldovenilor. În aceste materiale sunt promovate așa-zisele beneficii ale Uniunii Economice Euroasiatice (UEE) și prezentate în mod eronat dezavantajele aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE). DORIN RUSU, reporter […] Acest articol /VIDEO/ Cutii poștale pline cu dezinformare. Bălțenii: „Ne sunt băgate pe gât părerile lor” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Igor Munteanu, liderul Partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), s-a adresat Ambasadorului Uniunii Europene în R. Moldova, Janis Mazeiks, într-o scrisoare deschisă. Acesta califică alegerile prezidențiale ca fiind „nedemocratice”. Conform deciziei CEC din cadrul ședinței de pe 24 septembrie, Munteanu nu a întrunit numărul de semnături necesare. Liderul CUB critică decizia CEC de a […] Acest articol Exclus din cursa prezidențială, Igor Munteanu se adresează Ambasadorului UE: Alegerile nu pot fi numite nici corecte și nici democratice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Incident revoltător – ambulanță deteriorată în timpul solicitării. Totul s-a întâmplat în după amiază zilei de 13 octombrie. La Dispeceratul comun de urgență al IMSP CNAMUP a fost recepționat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei femei de 28 ani, pe motiv ,,agresată”. Echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Ciocana a […] Acest articol După ce și-a bătut soția în stradă a deteriorat geamul ambulanței care a venit la chemare. Agresorul- reținut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Familia Ghimpu a reacționat cu indignare la utilizarea piesei „Inima mea e Moldova”, compusă de Simion Ghimpu și Ion Aldea-Teodorovici, într-un videoclip politic promovat de blocul „Pobeda”, afiliat fugarului Ilan Șor. În videoclipul apărut recent pe rețelele sociale, interpreții ruși Filip Kirkorov, Nikolai Baskov și Stas Mihailov sunt prezentați în costume tradiționale moldovenești, cântând piesa […] Acest articol „La comanda blocului șorist Pobeda”. Familia Ghimpu acuză utilizarea ilegală a piesei „Inima mea e Moldova” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
O femeie de 65 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Acesta s-a produs pe 12 octombrie, în satul Recea din raionul Rîșcani. Un bărbat de 60 de ani, conducând un microbus Mercedes, a ieșit pe contrasens din cauza unei defecțiuni […] Acest articol /FOTO/ Accident grav în raionul Rîșcani. O femeie a decedat pe loc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți au desfășurat percheziții în nordul țării într-o cauză penală, pornită pe faptul coruperii electorale și finanțării ilegale a partidelor politice. Acțiunile au vizat oficiul din mun. Bălți al unui partid politic, precum și domiciliile unor persoane fizice, afiliate formațiunii respective.Potrivit datelor urmăririi penale, persoanele vizate au fost documentate în […] Acest articol CNA și procurorii au desfășurat percheziții în nordul țării într-un dosar de corupere electorală și finanțare ilegală a partidelor politice a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Atenție! Serviciul Hidrometeorlogic de Stat prognozează Cod Galben de înghețuri pentru perioada 17 – 21 octombrie. Astfel, în intervalul menționat, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-4°C, izolat în aer -1..-2°C. Meteorologii îndeamnă specialiștii să se pregătească pentru aceste condiții pentru a proteja culturile agricole. Fii […] Acest articol Atenție, se apropie înghețurile! Meteorologii eu emis Cod Galben a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Deputata Victoria Cazacu, exclusă din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), aderă la formațiunea „Partidul Nostru” condusă de Renato Usatîi. Anunțul a fost făcut marți, 15 octombrie, în cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament. „Astăzi, anunț că ader la „Partidul Nostru”, pentru a deveni vocea tuturor inițiativelor legislative ale acestei formațiuni”, a declarat Victoria […] Acest articol O deputată exclusă din PAS anunță că aderă la formațiunea politică „Partidul Nostru” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Bărbatul din imagine este căutat de oamenii legii după ce a plecat de la stâna din extravilanul satului Recea, îndreptându-se spre locuința sa din aceeași localitate. Acesta are 76 de ani și este locuitor al satului Recea din raionul Rîșcani. Pe 20 septembrie, bărbatul a plecat de la stâna din apropierea satului spre casă, dar […] Acest articol /FOTO/ Un bărbat din raionul Rîșcani de negăsit. A dispărut de aproape o lună a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Un bărbat din Lipcani, Briceni va compărea în fața judecătorilor pentru descărcarea a peste 13.500 fotografii și filmulețe cu pornografie infantilă. Bărbatul cu vârsta de peste 40 de ani le-a descărcat în calculatorul portabil, în perioada anilor 2022-2023 atunci când muncea în calitate de paznic. Așa cum acesta a folosit pentru descărcarea lor programul BitTorrent, […] Acest articol Paznic din Lipcani, Briceni – în judecată: a descărcat de pe Torrent 13.000 imagini și filmulețe cu pornografie infantilă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Miniştrii mediului din Uniunea Europeană, reuniţi luni la Luxemburg, au aprobat oficial obiective mai stricte privind poluarea aerului, care face 300.000 de victime în fiecare an în țările europene, fiind „cel mai mare risc de mediu pentru sănătate”, potrivit unui comunicat de presă al blocului comunitar. Măsurile se vor aplica din 2030, informează Agerpres, citat […] Acest articol UE impune limite mai stricte pentru poluarea aerului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Cer noros și ploi slabe în a doua parte a zilei prognozează pentru astăzi meteorologii. Maximele zilei de 15 octombrie vor ajunge până la +18 de grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +4°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +16 de grade, iar […] Acest articol /METEO/ Cer noros și ploi slabe. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14 octombrie 2024
21:30
Grav accident la Strășeni. Poliția a fost sesizată acum o oră despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R-1, în apropierea localității Făgureni. Conform informațiilor preliminare, un Range Rover condus de o femeie de 57 de ani  a tamponat doi pietoni care traversau strada neregulamentar, într-un loc neiluminat.  În urma impactului, unul dintre pietoni, […] Acest articol Accident letal la Strășeni. O șoferiță a tamponat doi pietoni, care treceau strada neregulamentar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.