Emilian Crețu s-a pălmuit cu primarul de la Negureni! Care e motivul?

Cancan.md, 14 octombrie 2024 13:30

Distracție ca între cumetri! Actorul, Emilian Crețu a încasat câteva lovituri peste față de la primarul de Negureni, Ion Popa și i-a răspuns cu aceiași monedă. De ce Emilian CREȚU încă nu e „Cetățean de Onoare”, deși a investit peste 1 milion în Negureni? Răspunsul Primarului: Nu e vorba de o bătaie de bune. Aceștia […] Articolul Emilian Crețu s-a pălmuit cu primarul de la Negureni! Care e motivul? apare prima dată în CanCan.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cancan.md

Acum o oră
07:40
În ultima perioadă, Jador a fost în centrul atenției după o controversă legată de relația cu Oana Ciocan. În cele din urmă, lucrurile s-au așezat, iar artistul a dezvăluit că vrea să se căsătorească anul viitor cu iubita lui. Totuși, cântărețul nu și-a găsit liniștea pe toate planurile. Recent, a declarat că se confruntă cu […] Articolul Jador va ajunge pe masa de operație! Afecțiunea de care suferă artistul care a cântat recent în Piața de la Chișinău apare prima dată în CanCan.
Acum 2 ore
07:10
The Motans a revenit în atenția ascultătorilor cu „Viitorul sună bine”, o piesă cu un mesaj optimist. „Viitorul sună bine” vorbește despre tendința de a aspira la un viitor mai strălucit decât prezentul, amintind, în același timp, că fiecare pas contează și că schimbările pozitive nu se întâmplă peste noapte. Piesa a fost scrisă de […] Articolul The Motans a revenit în atenția ascultătorilor cu o piesă care are un mesaj optimist. Să fie noul hit al toamnei? apare prima dată în CanCan.
06:40
Andreea Marin are probleme de sănătate. Vedeta a trecut prin clipe care au extenuat-o, iar sănătatea i-a fost pusă la pământ. După o săptămână de internare, diagnosticul a apărut. Iată ce a declarat! Andreea Marin a făcut declarații în legătură cu starea ei de sănătate, după ce a fost internată timp de o săptămână în […] Articolul Andreea Marin are probleme de sănătate! Ce i-au descoperit medicii, după șapte zile de analize? apare prima dată în CanCan.
Acum 4 ore
06:00
Vestea că Valerie Lungu și iubitul ei, Alex Gilka, au decis să meargă pe drumuri diferite i-a luat prin surprindere pe fanii influenceriței. În ultimii ani, cei doi s-au afișat constant împreună și le-au arătat internauților cât de fericiți sunt. Mai mult decât atât, aveau planuri serioase. Fosta concurentă de la Bravo ai stil! visa […] Articolul Ce a postat Alex Gilka, înainte ca Valerie Lungu să anunțe despre despărțirea lor. Nimeni nu se aștepta la asta! apare prima dată în CanCan.
05:30
Gemenii au nevoie pe 18 octombrie 2024 de odihnă, Balanțele sunt ambițioase, iar Săgetătorii discută subiecte tabu. Racii sunt motivați să își transforme viziunea în realitate, Scorpionii caută echilibru, iar Vărsătorii au fler la bani. BerbecDepășești un obstacol emoțional pe măsură ce îți recapeți curajul și hotărârea. S-ar putea să fie nevoie să te implici pentru […] Articolul Horoscopul zilei de 18 octombrie 2024: Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii discută subiecte tabu apare prima dată în CanCan.
Acum 12 ore
19:50
Președinta Maia Sandu a avut o discuție cu surorile Bezer despre alegerile prezidențiale și referendumul UE. Una dintre ele, Marinela Bezer, este nora fostului deputat PSRM Ștefan Gațcan, obstetrician-ginecolog. Ea se numără printre macroinfluencerii moldoveni, fiind urmărită de o comunitate de peste 800 de mii de utilizatori pe Instagram. Din imaginile publicate pe rețelele sociale, […] Articolul VIDEO Nora fostului deputat din „vie” a telefonat-o pe Maia Sandu apare prima dată în CanCan.
Acum 24 ore
18:00
Liam Payne, fost membru al trupei de succes One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani, în Argentina, a anunţat poliţia din Buenos Aires, relatează AFP. „Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel” dintr- un […] Articolul Cântărețul Liam Payne a murit, după ce a căzut de la balcon în timpul vacanței în Argentina. Fanii s-au adunat la hotel apare prima dată în CanCan.
12:20
Cântăreața Dianna Rotaru de aproape un an este mamă de fetiță și iată că a venit momentul în care dă din nou vestea că familia lor e pe cale să se mărească cu încă un membru. A născut primul copil la 40 de ani și deja se gândește la al doilea. Dianna ROTARU vrea să […] Articolul Familia Diannei Rotaru se mărește din nou! Artista a făcut anunțul apare prima dată în CanCan.
11:30
Rapper-ul rus, cândva membru Black Star și unul dintre cei mai râvniți burlaci, Egor Kreed a fost nevoit să renunțe la numele scenic din cauza unor probleme de „documentație”. Egor Bulatkin evoluează din 2011 cu pseudonimul Kreed, începând din 2019, când s-a produs ruptura de Black Star, numele lui scenic era subiect de dispută: rămâne […] Articolul Egor KREED a fost nevoit să renunțe la acest nume scenic! Artistul și-a prezentat noul pseudonim apare prima dată în CanCan.
10:40
Rapperul P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală și trafic de persoane, a publicat un mesaj direct din închisoare. El și-a felicitat fiica, Love, care a împlinit doi ani. Diddy a postat pe Instagram fotografii împreună cu copilul, din relația cu fosta soție Dana Iran, precum și un videoclip în care fetița își sărbătorește ziua de […] Articolul P. Diddy a reușit să publice un mesaj pe rețele aflându-se după gratii! Cui îi este adresat? apare prima dată în CanCan.
09:30
Deși nu-și confirmă oficial relația, Gheorghe Cavcaliuc și Svetlana Sainsus pare că intenționat dau indicii că formează un cuplu. De la o zi la alta – tot mai evidente. Gheorghe CAVCALIUC descoperă crime la Londra! SAINSUS: „Detectivul și în Anglia e detectiv” Sainsus se află din nou la Londra, unde-și duce traiul fostul șef adjunct […] Articolul Cavcaliuc și Sainsus lasă intenționat indicii că sunt împreună? De această dată sub forma ambalajelor de la bomboane apare prima dată în CanCan.
Ieri
07:20
După ce încercările de a interzice filmul care urmăreşte biografia sa nu au avut rezultat, fostul preşedinte american Donald Trump s-a dezlănţuit împotriva echipei de producţie, dar mai ales a actorului care îl interpretează în varianta sa tânără, românul Sebastian Stan. „Fals și lipsit de clasă”, a descris Donald Trump filmul biografic „The Apprentice”, tradus „Povestea […] Articolul Trump s-a dezlănţuit asupra actorul de origine română care-l joacă într-un film: „Un gunoi uman!” apare prima dată în CanCan.
06:40
Ion Chirtoacă este cunoscut spațiului public ca adept al umorului negru de la Standupovka, dar se pare că mai nou va fi „Mike Ross” de Moldova. Când era abia ieșit de pe băncile școlii și tânăr student, a susținut de mai multe ori Bacalaureatul în locul prietenilor săi. Cum a reușit să ocolească verificările, a […] Articolul VIDEO Tânărul care a susținut de mai multe ori BAC-ul în locul altora. „Mike Ross” de Moldova? apare prima dată în CanCan.
06:00
Avocata lui Kylian Mbappe a anunţat că starul lui Real Madrid este stupefiat de implicarea numelui său într-un caz de viol în Suedia şi intenţionează să depună o plângere pentru denunţ calomnios. Avocata Marie-Alix Canu-Bernard a declarat pentru AFP că este necesară ”o plângere pentru denunţ calomnios, pentru că este imposibil să te laşi calomniat şi defăimat în acest fel”. […] Articolul Fotbalistul Kylian Mbappe a avut o reacție furioasă, când a aflat că este anchetat pentru viol în Suedia apare prima dată în CanCan.
05:30
Sinceritate pentru Berbeci, revelații amoroase pentru Fecioare și determinare pentru Capricorni. Taurii trebuie să înfrunte adevărul pe 17 octombrie 2024, Balanțele sunt mai puternice ca oricând, iar Peștii sunt atrași de o persoană nouă. Berbec Influența Venus-Pluto de astăzi aduce o doză sănătoasă de sinceritate față de tine însuți și noi perspective într-o relație. Ceva […] Articolul Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024: Revelații amoroase pentru Fecioare și determinare pentru Capricorni apare prima dată în CanCan.
16 octombrie 2024
17:30
Cântecul „Inima mea e Moldova” a fost folosit fără acordul deținătorilor drepturilor de autor în scopuri politice. Cristofor Aldea-Teodorovici și Anda Vahnovan anunță că vor intenta procese, după ce Blocul „Victorie” a utilizat melodia pentru a îndemna cetățenii să nu susțină referendumul, scrie Realitatea.md. Piesa, pe versurile lui Simion Ghimpu și muzica lui Ion Aldea […] Articolul La indicația lui Șor, Baskov, Stas Mihailov și Kirkorov au transformat piesa „Inima mea e Moldova” în mesaj anti-UE apare prima dată în CanCan.
17:00
Comedia „Oameni de treabă” de Paul Negoescu este următorul film din seria „CineMADE în România”, difuzat în exclusivitate de RLIVE TV. Producția va putea fi vizionată sâmbătă, la ora 21:00. Povestea relatează despre viața lui Ilie, polițist într-un sat unde corupția reprezintă mod de viață, Ofițerul are de luat decizii importante, după ce mai multe evenimente […] Articolul VIDEO CineMADE în România: Comedia românească „Oameni de treabă”, sâmbătă seara, în exclusivitate la RLIVE TV apare prima dată în CanCan.
11:20
Într-o asemenea ipoteză pe Johy Davis nu l-ați mai văzut. Excentricul interpret s-a dovedit a fi un gospodar veritabil. Johy a apărut pe TikTok printre legume și borcane și le-a arătat urmăritorilor cum pune-n borcane conopida. Tânărul spune că n-și pregătește beciul pentru iarnă, ci câteva borcane doar pentru propriul pântece, pentru următoarele săptămâni. Rețeta […] Articolul Încă un vlogger culinar! Johy Davis face conserve pe TikTok apare prima dată în CanCan.
10:20
Soții Ilie și Tatiana Maxian, de 14 ani căsătoriți, au o tradiție la care nu renunță nici în ruptul capului. An de an, aceștia îmbracă straie de mire și mireasă și organizează ședințe foto în conformitate cu trendurile prezentului. Cu ocazia aniversării din acest an, cuplul a vizitat Italia și acolo au pozat în calitate […] Articolul Moldoveancă cu cele mai multe rochii de mireasă! De ce își ia una nouă în fiecare an? apare prima dată în CanCan.
09:20
Instagram bloggerița, Valeria Lungu a luat o decizie grea – să ia o pauză în relația cu iubitul ei Alex, pe care până nu demult nu-l avea la suflet mama Valeriei, cântăreața Victoria Lungu. Dar nu asta ar fi motivul separării spune tânăra. Valeria LUNGU, la un pas să se despartă de actualul iubit: „am […] Articolul Soacra și-a atins scopul? Valeria Lungu și iubitul ei au luat o pauză în relație: „pierdem scânteia” apare prima dată în CanCan.
Mai mult de 2 zile în urmă
07:10
Sean „P. Diddy” Combs este acuzat pentru viol și agresiune sexuală în șase noi procese, inclusiv acuzaţii de molestare a minorilor, potrivit Rolling Stone. Noile acuzații fac parte dintr-un val masiv de procese, care îl au în prim plan pe rapperul arestat în septembrie și acuzat de autoritățile federale de abuz sexual, relatează The Guardian. […] Articolul Taci sau te omor? Noi și noi acuzații împotriva lui Sean „P. Diddy” Combs, inclusiv de molestare a minorilor apare prima dată în CanCan.
06:40
Moldoveanca Oxana Crețu a primit Diploma de Ambasadoare a Gastronomiei Republicii Moldova pentru anii 2024-2027. Conaționala noastră are deschis un restaurant în orașul Bordeaux, Franța. Este un titlu simbolic instituit în premieră de Ministerul Culturii din Republica Moldova. Stabilită de aproape două decenii în Franța, Oxana Crețu a reușit să-și deschidă acolo „Inima”. Apreciat în […] Articolul Oxana Crețu, care și-a deschis un restaurant în Franța, a devenit prima „ambasadoare a gastronomiei” Republicii Moldova apare prima dată în CanCan.
06:00
Escaladarea vârfului Everest a fost întotdeauna o performanţă, dar se pare că sarcina ar putea deveni din ce în ce mai dificilă: cercetătorii spun că masivul are un fel de creştere bruscă şi au găsit explicaţia. Muntele s-ar fi înălţat cu până la câteva zeci de metri, scrie The Guardian. Partea exterioară rigidă a Pământului […] Articolul Muntele Everest a crescut în înălţime cu până la câteva zeci de metri apare prima dată în CanCan.
05:30
Cunoști pe cineva care emană puteri de vrăjitoare? Poate se îmbracă întotdeauna în haine negre sau face predicții ciudate care se adeveresc mai târziu. Poate sunt persoane misterioase sau li se împlinesc dorințele ca prin farmec. Orice zodie poate fi o vrăjitoare, dar anumite semne sunt mai probabil să fie vrăjitoare decât altele. Iată cele […] Articolul Cinci zodii care au puteri magice. Iată cum se manifestă apare prima dată în CanCan.
15 octombrie 2024
20:10
Interpreta Lidia Isac a cântat de Hramul Orașului în Piață pe 13 octombrie, a doua zi însă a ieșit pe scenă Arenei Chișinău cu formația muzicală Bi-2. „Ce experiență! Să cânți iconica «Мой рок-н-ролл», acompaniați de orchestra din Chișinău, e ceva. Nu m-aș fi gândit vreodată că s-ar putea întâmpla, dar se pare că stelele […] Articolul Moldoveanca Lidia Isac, despre experiența de a cânta cu Bi-2. A fost prezentă și când Maia Sandu le-a strâns mâna apare prima dată în CanCan.
11:20
Codruț, câinele Maiei Sandu “a bogat frica” într-un demnitar după ce i-a arătat colții președintelui Austriei și l-a mușcat când acesta a dat să-l mângâie. Candidata la prezidențiale, Maia Sandu a dezvăluit la o întâlnire cu cetățenii că a fost luată peste picior de un președinte, care a aflat despre incident din presă. Maia Sandu […] Articolul Un șef de stat se teme de Codruț, după ce acesta l-a mușcat pe președintele Austriei apare prima dată în CanCan.
10:30
Tânăra cântăreața, Iuliana Beregoi a făcut o schimbare la care demult visa. Aceasta a renunțat la părul lung și și-a făcut o tunsoare îndrăzneață. De ceva timp o măcina ideea de a avea păr scurt și Iuliana chiar s-a visat cu o asemenea tunsoare. A decis că e semn că trebuie să renunțe la “energia […] Articolul Nici urmă de adolescenta de cândva! Iuliana Beregoi a făcut o transformare și arată beton apare prima dată în CanCan.
09:20
Și președinta Maia Sandu, care aspiră la un al doilea mandat a ajuns să fie întrebată în stradă care-i melodia ei preferată, în contextul Hramului orașului Chișinău. Șefa statului a numit piesa lansată de artiștii Versus de Ziua Independenței.  “Cer senin”, piesa lansată de Dara, Satoshi, Magnat și Feoctist este preferata Maiei Sandu în prezent.  […] Articolul Maia Sandu, fana artiștilor “Versus”! Care e piesa ei preferată? apare prima dată în CanCan.
07:30
Internauții sau mai bine-zis urmăritorii actorului Cătălin Lungu și ai sopranei Ana Cernicova s-au pus pe gânduri, după ce de o perioadă bună nu mai văd obișnuitele stories-uri pe rețelele sociale cu ei împreună. Mai mult decât atât, soprana a lansat o piesă despre despărțire și asta le-a dat serios de bănuit că ar putea […] Articolul Cătălin Lungu și Ana Cernicova nu mai sunt împreună? El a scris versurile pentru piesa ei despre despărțire apare prima dată în CanCan.
06:40
Sorin Onișor, un fotograf român implicat în producția unui mini serial despre Republica Moldova pentru Neflix, povestește cu drag despre prima experiență în țara noastră. A reușit să viziteze câteva raioane, a făcut câteva fotografii cu viața oamenilor din sate, le-a publicat pe rețelele de socializare, iar imaginile de autor sunt apreciate de străini și […] Articolul O poveste de țară! Ce i-a plăcut unui fotograf român în Republica Moldova și în ce proiect este implicat apare prima dată în CanCan.
06:00
Cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată de revista Forbes drept cea mai bogată muziciană de sex feminin din lume, capitol la care a surclasat-o pe Rihanna, scrie hotnews.ro. Potrivit ultimelor estimări ale Forbes Taylor Swift a strâns o avere ce se ridică la 1,6 miliarde de dolari, în timp ce a lui Rihanna este de 1,4 […] Articolul Taylor Swift, desemnată cea mai bogată cântăreață din lume. A depășit-o pe Rihanna apare prima dată în CanCan.
05:30
Astrologia poate să aibă o anumită influență și asupra relațiilor la locul de muncă. Există astfel mai multe combinații de zodii șef-angajat între care ar putea să existe tensiuni permanente. Iată trei cele mai provocatoare combinații de semne zodiacale șef-angajat: Șef Berbec – angajat Rac Berbecul se exprimă direct dar este și asertiv. Berbecii sunt războinici […] Articolul Horoscop: Cele mai provocatoare combinații de zodii la serviciu apare prima dată în CanCan.
14 octombrie 2024
14:50
Popularul desen animat rus, despre aventurile unei fetițe năzbâtioase și a unui urs docil, „Mașa și Ursul” este considerat neadecvat și chiar periculos. O spune experta în somnul copiilor, Daniela Camerzan în cadrul unui interviu cu Dorin Galben. Producția cu peste o sută de serii este unul dintre cele mai vizionate desene animate, dar experta […] Articolul Desenul animat „Mașa și Ursul”, considerat periculos! Expert: „Nu-l mai arătați copiilor!” – Copy apare prima dată în CanCan.
14:30
Actorul, Emilian Crețu a stat la pahar cu manelistul din România, Jador invitat de municipalitate să cânte în PMAN în ajunul hramului. După prestație, cântărețul a chefuit în palatul moldoveanului și a rămas mască de luxul în care trăiește acesta. Manelistul a stat la masă cu actorul, sora și nepoata lui, cel mai bun prieten, […] Articolul JADORE acasă la Emilian Crețu! Manelistul a rămas stupefiat de luxul în care trăiește actorul: „Mă simt fraier” apare prima dată în CanCan.
13:30
Distracție ca între cumetri! Actorul, Emilian Crețu a încasat câteva lovituri peste față de la primarul de Negureni, Ion Popa și i-a răspuns cu aceiași monedă. De ce Emilian CREȚU încă nu e „Cetățean de Onoare”, deși a investit peste 1 milion în Negureni? Răspunsul Primarului: Nu e vorba de o bătaie de bune. Aceștia […] Articolul Emilian Crețu s-a pălmuit cu primarul de la Negureni! Care e motivul? apare prima dată în CanCan.
12:40
Anual, Forbes face public topul celor mai bogați oameni de pe planetă. Faptul că aceștia sunt prezenți în top nu înseamnă că și rudele lor sunt la fel de avute. Multe vedete au frați sau surori care trăiesc în condiții mai degrabă modeste. Nu este cazul familiei celui care, anul acesta, se găsește în vârful […] Articolul Cine e singura femeie din lume ai cărei copii sunt toți milionari și miliardari? apare prima dată în CanCan.
11:30
Lilia Ojovan este una dintre cele mai solicitate prezentatoare la evenimentele private ale moldovenilor. Însă aceasta deja se gândește la momentul în care se va pensiona pentru acest domeniu și a decis deja când o va face. Lilu e dispusă să modereze nunți și cumetrii încă maxim doi ani, a anunțat ea după ce a […] Articolul Lilu se va „pensiona” în curând! Prezentatoarea a anunțat când va refuza să mai modereze nunți apare prima dată în CanCan.
10:30
După ce a făcut furori la Arena Chișinău, adunând patru mii de spectatori la concertul lui solo, Gabriel Nebunu a fost asaltat de admiratori cu daruri, care mai de care. O fană i-a adus un set de farfurii chiar pe scenă. Magie și acrobație la concertul lui Gabriel Nebunu care a adunat 4 mii de […] Articolul Gabriel Nebunu, asaltat cu daruri de la admiratori: perne, icoane, farfurii și o șleapcă Gucci apare prima dată în CanCan.
09:20
Violonistul Corneliu Botgros și soția lui și-au încreștinat fiica de doar trei luni, Camelia. Cuplul a dat o petrecere grandioasă într-un cunoscut restaurant, unde au invitate nume sonore din generația de aur de artiști autohtoni și nanii micuței. Cuplul nu a postat prea multe de la petrecerea fiicei lor, în schimb au făcut-o invitații. Au […] Articolul Corneliu și Angela Botgros și-au botezat fiica și au dat o petrecere de zile mari cu zeci de artiști invitați apare prima dată în CanCan.
13 octombrie 2024
14:00
Președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat pentru Variety: „Vom lupta din greu. Și le vom cere să rămână în Paris! Emily la Paris la Roma nu are sens”. Afirmația vine după ce producătorii serialului, difuzat pe Netflix, au anunțat că vor filma la Roma pentru sezonul 5. Primarul Romei a reacționat și el. CITEȘTE MAI […] Articolul Emily provoacă tensiuni între Franța și Italia. Macron luptă s-o păstreze; primarul Romei îi sugerează să se relaxeze apare prima dată în CanCan.
14:00
Carolina Racoziță are 29 de ani, este din Tiraspol și a anunțat la audițiile nevăzute de la „Vocea României” că reprezintă Republica Moldova. A reușit să întoarcă un singur scaun – cel al Irinei Rimes, originară și ea din Republica Moldova. Internauții au cam aruncat cu hate în comentarii, spunând că vocea ei e mai […] Articolul Internauții au aruncat cu hate într-o tânără din Tiraspol la „Vocea României”: „Când îți sare vocea, dar ai noroc” apare prima dată în CanCan.
13:10
La doar 19 ani și de profesie frizer, Marian Ștefan a impresionat antrenorii – atât cu vocea, cât și cu atitudinea. Marian Ștefan a cântat piesa „Baby Blues” a raperului Killa Fonic, a intrat în echipa lui Smiley, iar jurații au fost uluiți și impresionați. Mai mult, Irina Rimes a făcut ulterior un duet cu […] Articolul Irina Rimes a cântat cu un participant la „Vocea României” o piesă a fostului iubit. A recunoscut că era un vis al ei apare prima dată în CanCan.
12:30
Balenciaga a venit cu o nouă piesă care să pună internetul pe jar? După ce ne-au fascinat de-a lungul timpului cu sacoșa de rafie, brățara din bandă adezivă sau fusta-prosop, acum cei de la Balenciaga au pregătit ceva la fel de ridicol pentru colecția de vară 2025. Este vorba de un… portofel în formă de […] Articolul Balenciaga a lansat un portofel care imită o pungă de chipsuri mâncate. Îl vinde la un preț ridicol! apare prima dată în CanCan.
10:00
Pe 8 octombrie, formația rock din Chișinău, SNAILS, a pre-lansat videoclipul piesei „Cărărușa” într-un cadru plin de emoție, la evenimentul „Onomastica lui Mardare”, dedicat regretatului regizor Viorel Mardare. Data nu a fost aleasă întâmplător, coincizând cu ziua de naștere a lui Viorel, scrie Newsmaker.md. După o prestație remarcabilă la Londra, băieții de la SNAILS au […] Articolul VIDEO Omagiul emoționant al rockerilor de la Snails adus talentatului regizor Viorel Mardare răpus de cancer apare prima dată în CanCan.
11 octombrie 2024
20:20
Nicolae Botgros nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit bunic pentru a doua oară la 71 de ani. Fiul său, Corneliu, are o fetiță de 3 luni, iar nepoțica celebrului maestru al „Lăutarilor de la Chișinău” urmează să fie creștinată în cursul acestei săptămâni la Chișinău. Familia lăutarilor s-a mărit! […] Articolul Chef după chef în familia BOTGROS! A făcut cumătria fiicei, urmează botezul nepoatei! apare prima dată în CanCan.
20:20
Cântărețul de muzică populară Gabriel Nebunu a organizat un concert magic în seara de joi, 10 octombrie curent, la Arena Chișinău, la care au fost prezenți 4 mii de oameni. Regizoarea Alla Donțu l-a ajutat să monteze spectacolul în scenă prezentat de zâna surprizelor Andreea Marin. L-a acompaniat orchestra Fraților Advahov și l-a avut ca […] Articolul Magie și acrobație la concertul lui Gabriel Nebunu care a adunat 4 mii de fani! A avut-o pe zâna Andreea Marin apare prima dată în CanCan.
13:40
Zile numărate au rămas până la alegerile prezidențiale și referendum, iar unii candidați trec la artileria grea – influencerii. Anastasia Slacfenco alias „mama de pisici” a povestit că a fost abordată de o cunoștință ca să afle preferințele ei politice și dacă ar putea face campanie pentru un candidat a cărui nume nu l-a dezvăluit. […] Articolul Un candidat la prezidențiale ar încerca să cumpere influencerii: „Au vreun plan meschin!” apare prima dată în CanCan.
09:20
Șefa statului, Maia Sandu a participat pentru prima dată la un stream live. A provocat-o la o discuție pe Twitch actorul Cătălin Lungu. Acesta a fost curios să afle cât de „informată” e Maia Sandu la capitolul mondenități și a întrebat-o dacă a auzit cel puțin despre drama lui Patric Hanganu. Chiar și în plină […] Articolul Și Maia Sandu a auzit despre scandalul lui Patric Hanganu cu fosta iubită! Ce crede președinta? apare prima dată în CanCan.
07:30
Un nou supercar pe drumurile moldovenești. În orașul Chișinău, în parcarea unui centru comercial, a fost observat un Ferrari 296 GTB. Este un model venit în premieră în Republica Moldova, scrie Autoblog.md. Dar cel mai interesant îi este setul de plăcuțe pe care îl poartă, un semn că le-ar putea schimba pe unele naționale permanente. […] Articolul FOTO Un Ferrari 296 GTB a fost observat în Chișinău. Cât costă așa lux? apare prima dată în CanCan.
06:50
Actorul Cătălin Lungu i-a lansat o invitație președintei Maia Sandu pentru a participa într-o ediție pe Twitch care a fost acceptată de echipa prezidențială. Așa s-a întâmplat să aibă loc un live mai neobișnuit în seara de miercuri, 9 octombrie curent, unde au fost abordate diverse subiecte, în special cele legate de alegerile prezidențiale și […] Articolul Cătălin Lungu se întrece pe sine, când își alege ținutele pentru președinta Maia Sandu. A avut ciorapul rupt într-un live apare prima dată în CanCan.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.