Benzina se scumpește după 11 săptămâni

Agro TV, 19 septembrie 2024 14:00

Benzina A95 se scumpește, în timp ce motorina se ieftinește în continuare. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru 19 septembrie. Astfel, un litru de benzină A95 va fi comercializat cu 22,29 de lei, cu 4 bani mai mult în comparație cu ziua de ieri. Totodată, […] Articolul Benzina se scumpește după 11 săptămâni apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 6 ore
18:10
În cadrul „Moldova Business Week 2024”, Parcul Industrial „Edineț” a găzduit o sesiune specială care a reunit peste 60 de participanți – oficiali moldoveni, antreprenori locali și internaționali, precum și parteneri de dezvoltare. Evenimentul, a oferit o platformă importantă de dialog și colaborare pentru viitorul economic al țării. Participanții au subliniat importanța dezvoltării sectoarelor industriale […] Articolul Moldova Business Week 2024: 20% din PIB-ul RM provine din agricultură apare prima dată în AgroTV.
18:00
O anchetă epidemiologică este în derulare la Liceul Teoretic Republican „Aristotel”. Potrivit Ministerului Sănătății, 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al instituției de învățământ au prezentat semne clinice de boală. Instituția informează că majoritatea elevilor au fost depistați activ. În prezent, 20 de elevi și angajatul instituției sunt internați pentru tratament […] Articolul Elevi intoxicați la un liceu din capitală apare prima dată în AgroTV.
Acum 8 ore
17:10
Un locuitor din raionul Cahul a fost sancționat pentru tăierea neautorizată de salcâmi. Inspectorii de mediu au identificat abaterea în localitatea Găvănoasa. Astfel, bărbatul în cauză a fost amendat conform legii. În urma investigațiilor, a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenție. Prejudiciul adus mediului urmează să fie evaluat și înaintat de către Întreprinderea […] Articolul Un locuitor din raionul Cahul a fost sancționat pentru tăierea unui salcâm apare prima dată în AgroTV.
17:10
Meteorologii anunță că pentru ziua de mâine va fi vreme frumoasă, cu mult soare și temperaturi confortabile. Condițiile sunt ideale pentru activități în aer liber, iar vântul va sufla din nord-est, cu intensitate slabă până la moderată. Minimele nocturne vor fi între 6 și 11 grade, în timp ce maximele diurne vor atinge 20-25 de […] Articolul Vremea frumoasă revine. Temperaturi blânde și cer senin în toată țara apare prima dată în AgroTV.
17:10
Leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și leul românesc și se apreciază față de dolarul american și rubla rusească. În același timp, hrivna ucraineană rămâne neschimbată. Astfel, moneda unică europeană se ridică la 19 lei și 48 de bani, cu 5 bani mai mult. Totodată, dolarul american coboară la 17 lei și 44 […] Articolul BNM: Curs valutar 20-22 septembrie, 2024 apare prima dată în AgroTV.
Acum 12 ore
15:00
Ucraina ar putea avea, anul acesta, cea mai mare producție de soia recoltată vreodată. Conform estimărilor, aceasta va fi de aproximativ 6 milioane de tone în anul curent, transmite revistaferma.ro. În ciuda faptului că valul de căldură și lipsa precipitațiilor din această vară au redus semnificativ potențialul de producție al culturii, Ucraina poate recolta cantități […] Articolul Ucraina ar putea avea cea mai mare producție de soia recoltată vreodată apare prima dată în AgroTV.
14:10
Au fost semnate primele contracte de acordare a granturilor în cadrul Proiectului AGGRI, finanțat de Banca Mondială. Acest demers vizează sprijinirea sectorului de bovine de lapte, iar Comisia de Evaluare și Selectare a aprobat cinci beneficiari pentru finanțare. Potrivit MAIA, trei dintre aceștia au semnat contractele, având în vedere investiții totale de peste 5 milioane […] Articolul Investiții mari în agricultura: Granturi pentru ferme de bovine de lapte apare prima dată în AgroTV.
14:10
Recent, a fost adoptată o metodologie inovatoare pentru identificarea și clasificarea corpurilor de apă de suprafață ca fiind artificiale sau puternic modificate. Potrivit Ministerul Mediului, scopul acestei inițiative este de a asigura o protecție eficientă a apelor și a mediului acvatic din Republica Moldova. Mai mult, corpurile de apă artificiale, precum heleșteiele și canalele, vor […] Articolul O nouă metodologie pentru evaluarea și protecția corpurilor de apă de suprafață apare prima dată în AgroTV.
14:00
Benzina A95 se scumpește, în timp ce motorina se ieftinește în continuare. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru 19 septembrie. Astfel, un litru de benzină A95 va fi comercializat cu 22,29 de lei, cu 4 bani mai mult în comparație cu ziua de ieri. Totodată, […] Articolul Benzina se scumpește după 11 săptămâni apare prima dată în AgroTV.
Acum 24 ore
02:30
Oficiul Naţional al Viei și Vinului vă invită la conferinţa de presă dedicată celea de-a XXIII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului. Evenimentul va avea loc joi, 19 septembrie 2024, la ora 11:00, la Centrul Artcor (str. 31 August 1989, nr. 137, Chișinău). La eveniment vor participa: • Vladimir Bolea, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare; […] Articolul ONVV vă invită la conferinţa de presă dedicată celea de-a XXIII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului apare prima dată în AgroTV.
Ieri
20:30
Oficiul Naţional al Viei și Vinului vă invită la conferinţa de presă dedicată celea de-a XXIII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului. Evenimentul va avea loc joi, 19 septembrie 2024, la ora 11:00, la Centrul Artcor (str. 31 August 1989, nr. 137, Chișinău). La eveniment vor participa: • Vladimir Bolea, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare; […] Articolul ONVV vă invită la conferinţa de presă dedicată celea de-a XXIII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului apare prima dată în AgroTV.
18:50
Pria Events, în parteneriat cu Ministerul Agiculturii și Industriei Alimentare, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), având ca parteneri principali Kaufland Moldova și Federația Națională a Fermierilor, invită la un eveniment grandios, Pria – Gala Fermierilor din Moldova, ce se va desfășura la data de 20 septembrie, 2024, la Chișinău, în incinta Community […] Articolul PRIA EVENTS INVITĂ LA CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT DEDICAT AGRICULTURII – GALA FERMIERILOR DIN MOLDOVA apare prima dată în AgroTV.
17:10
Pentru noaptea de 18 spre 19 septembrie 2024, meteorologii prognozează vreme mohorâtă, cu ploi de scurtă durată pe arii extinse, însoțite local de descărcări electrice. Pe parcursul zilei de joi, 19 septembrie, nu se așteaptă precipitații, însă cerul va rămâne parțial noros. Vântul va sufla din nord-est, cu intensitate slabă până la moderată. Temperaturile nocturne […] Articolul Vreme mohorâtă și ploi în toată țara apare prima dată în AgroTV.
17:10
Leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro. În același timp, dolarul american, leul românesc, rubla rusească și hrivna ucraineană rămân neschimbate. Astfel, moneda unică europeană coboară la 19 lei și 43 de bani, cu un ban mai puțin. Totodată, dolarul american își păstrează cotația la 17 lei și 46 de bani. Leul românesc rămâne […] Articolul BNM: Curs valutar 19 septembrie, 2024 apare prima dată în AgroTV.
17:00
În contextul manifestărilor recente din partea fermierilor, ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, face apel la dialog. O declarație în acest sens a fost publicată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Oficialul precizează că instituția continuă să caute soluții durabile pentru agricultorii afectați. VLADIMIR BOLEA, declarație: „Am invitat joi fermierii la o discuție despre rezultatele vizitei mele […] Articolul Vladimir Bolea face apel la dialog în contextul manifestărilor recente din partea fermierilor apare prima dată în AgroTV.
16:10
Regele Charles al III-lea caută un cioban pentru a îngriji turma sa de 2.000 de oi de pe moșia regală Sandringham. Ferma, care exploatează peste 2.300 de hectare de teren în sistem ecologic, este specializată în creșterea ovinelor din rasa Aberfield, o rasă cunoscută pentru performanțele sale pe pășune. Noul angajat va avea responsabilități precum […] Articolul Regele Charles caută cioban pentru turma sa de oi apare prima dată în AgroTV.
16:10
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor avertizează consumatorii să fie precauți la achiziționarea ciupercilor din surse neautorizate. Ploile abundente favorizează creșterea masivă a ciupercilor, dar, totodată și riscul de intoxicații alimentare. Consumatorii sunt sfătuiți să evite colectarea ciupercilor din păduri dacă nu dețin cunoștințele necesare despre specii, pentru prevenirea situațiilor de risc. Autoritățile atenționează că nu […] Articolul Avertizare ANSA: Nu procurați ciuperci de la vânzători neautorizați apare prima dată în AgroTV.
16:00
Un bărbat a fost salvat de echipele IGSU după ce o mână i-a rămas blocată într-un aparat de prelucrare a cerealelor. Incidentul a avut loc la o fabrică de producere a bastonașelor din porumb din Chișinău. Salvatorii au intervenit pentru a elibera bărbatul de 33 de ani. În cele din urmă, victima a fost preluată […] Articolul Un bărbat a rămas blocat într-un aparat de prelucrare a cerealelor apare prima dată în AgroTV.
15:50
Moldova Business Week 2024, cel mai important eveniment economic al anului, reunește peste o mie de oameni de afaceri, investitori și experți pentru a explora oportunitățile economice ale Republicii Moldova. Organizat în perioada 16-20 septembrie, forumul se desfășoară în patru regiuni-cheie ale țării: Chișinău, Edineț, Ungheni și Bălți. NATALIA BEJAN, director, Agenția de Investiții din […] Articolul Moldova Business Week 2024, 16-20 septembrie apare prima dată în AgroTV.
15:20
Sectorul plantelor aromatice și medicinale se confruntă cu o lipsă acută de sprijin din partea autorităților, susțin producătorii locali. În cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Bădărău, a subliniat faptul că, spre deosebire de alte ramuri agricole, precum fructele și vinificația, acest sector rămâne marginalizat și fără promovare adecvată, notează ipn.md. BĂDĂRĂU ALEXANDRU, membru în […] Articolul Producătorii de plante aromatice și medicinale solicită mai mult sprijin din partea autorităților apare prima dată în AgroTV.
13:40
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova a lansat un apel pentru fermieri, anunțând începerea înscrierilor la programul de instruire „Management financiar”. Potrivit MAIA, cursurile vor avea loc în perioada octombrie-noiembrie 2024, în șase locații distribuite pe zone geografice. Participanții vor avea ocazia să dobândească cunoștințe esențiale în domenii precum gestionarea fluxului de numerar, […] Articolul Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a dat start înregistrării la programul ,,Managementul Financiar” pentru fermieri apare prima dată în AgroTV.
13:40
18 septembrie este declarată Ziua Internațională a Consumului de Mere și este o ocazie specială de a sărbători beneficiile acestui fruct. Merele, cunoscute pentru bogăția lor în vitamine, fibre și antioxidanți, joacă un rol esențial într-o alimentație sănătoasă. Se spune, că un măr pe zi, ține medicul departe. Anul acesta, organizații din întreaga lume încurajează […] Articolul Ziua Internațională a Consumului de Mere, celebrată pe data de 18 septembrie apare prima dată în AgroTV.
12:10
  Programul de granturi educaționale TalentA, inițiat de Corteva Agriscience, dedicat femeilor fermier din Moldova Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare în domeniul agriculturii, anunță lansarea celei de-a cincea ediții a programului său de granturi educaționale TalentA 2024. Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți abilitățile profesionale ale femeilor inovatoare din mediul rural, […] Articolul Programul de granturi educaționale TalentA, inițiat de Corteva Agriscience, dedicat femeilor fermier din Moldova apare prima dată în AgroTV.
12:00
Zeci de agricultori din sudul Republicii Moldova protestează pe marginea șoselelor Gotești-Cahul și centura Cahul-Giurgiulești, nemulțumiți de măsurile deficitare luate de autorități pentru compensarea pierderilor cauzate de secetă. Fermierii cer declararea stării de urgență în agricultură, susținând că aceasta ar suspenda plata penalităților pentru împrumuturile contractate, notează tvrmoldova.md. Drept răspuns, Ministrul Agriculturii și Industriei alimentare, […] Articolul Agricultorii din Sudul Moldovei cer Guvernului sprijin pentru înlăturarea pagubelor provocate de secetă apare prima dată în AgroTV.
11:10
Ziua Mondială a Curățeniei este dedicată mobilizării comunităților din întreaga lume pentru a curăța deșeurile și a promova gestionarea responsabilă a acestora. Anul acesta, sărbătoarea este celebrată pe data de 20 septembrie, fiind o oportunitate pentru fiecare cetățean de a contribui la un mediu mai curat. Serviciul Hidrometeorlogic de Stat precizează că s-a ajuns ca […] Articolul Ziua Mondială a Curățeniei, celebrată pe 20 septembrie apare prima dată în AgroTV.
11:00
Guvernul a aprobat semnarea unui nou grant cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în valoare de circa patru milioane de euro, pentru Proiectul „Deșeuri solide în Republica Moldova”. Potrivit Ministerului de Mediu, acordul are ca scop dezvoltarea infrastructurii de management al deșeurilor solide în sudul țării. Mai mult, grantul va fi utilizat pentru îmbunătățirea […] Articolul Moldova dă start unei schimbări radicale în gestionarea deșeurilor cu un grant de circa patru milioane de euro apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
După ce inundațiile au provocat pagube majore în mai multe zone din România, oamenii și-au scos animalele moarte din casă. Viețuitoarele nu ar fi avut nicio șansă în fața apei care a atins și 2-3 metri înălțime. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că a instituit, la nivel central, o […] Articolul Oamenii și-au scos animalele moarte din casă după inundații apare prima dată în AgroTV.
17:00
Ieftinirile la carburanți continuă. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru 18 septembrie. Astfel, un litru de benzină A95 va fi comercializat cu 22,25 de lei, cu 4 bani mai puțin în comparație cu ziua de ieri. Totodată, motorina standard va fi vândută la stațiile PECO […] Articolul Prețul carburanților, în continuă scădere apare prima dată în AgroTV.
16:40
Mai mulți fermieri care se îndreptau spre protestul de la Andruși au fost opriți de poliție la intrarea în satul Roșu. Polițiștii au solicitat prezentarea permisului de conducere, iar unii fermieri, având doar o copie, au fost întorși din drum. Fermierii susțin că acțiunile poliției reprezintă o încercare de a bloca protestul și fac apel […] Articolul Fermierii acuză poliția de blocare a protestului apare prima dată în AgroTV.
15:00
Începând cu această săptămână, Bursa de valori Euronext, afișează o scădere a prețurilor la grâu și porumb, în comparație cu prețul la rapiță. Astfel, în timp ce prețul grâului pentru livrarea din decembrie a scăzut cu 4,5 euro/tonă, ajungând la 220,5 euro/tonă, porumbul – la 203 euro/tonă, cu o scădere de 2,75 la sută, costurile […] Articolul Prețurile la grâu și porumb scad: Care sunt cauzele? apare prima dată în AgroTV.
14:20
Zece producători de fructe din Republica Moldova au avut ocazia să-și prezinte afacerile și produsele pe o nouă platformă internațională din sectorul horticol, Freshplaza.com. Proiectul a fost realizat în cadrul unei misiuni de documentare organizată de Asociația Moldova Fruct, cu sprijinul Proiectului USAID, noteaza moldpres.md. Pe parcursul a cinci zile, aceștia au avut oportunitatea de […] Articolul Producătorii de fructe din Moldova își promovează afacerile pe pe o nouă platforma internațională de referință în sectorul horticol apare prima dată în AgroTV.
13:30
Rubarba a câștigat popularitate în ultimii ani în România.  Planta a devenit un produs apreciat și adesea întâlnit pe rafturile supermarketurilor și în piețe. Deși este  un produs de import, rubarba poate fi cultivată cu succes și pe teritoriul nostru, având potențialul de a aduce profituri, chiar și din suprafețe mici de teren, notează Cotidianul […] Articolul Rubarba – O Cultură în plină expansiune apare prima dată în AgroTV.
13:20
Fermierii din raionul Ștefan-Vodă sunt nemulțumiți de recolta de floarea-soarelui din acest an și susțin că seceta severă a afectat grav producția. Deși floarea-soarelui a fost cultivată pe o suprafață de aproximativ 14 000 de hectare, recolta este mult sub așteptări, transmite Studio-L. Producția medie este de aproximativ 1,5 tone de semințe la hectar, iar […] Articolul Fermierii din Ștefan – Vodă afectați de secetă: Recolta de floarea-soarelui, mult sub așteptări apare prima dată în AgroTV.
12:20
Maraton de lungmetraje și documentare românești între 26 și 29 septembrie în Capitală și în alte câteva orașe din Republica Moldova. Invitat: Elena TARAGAN, PR manager Zilele Filmului Românesc la Chișinău. Articolul „Zilele Filmului Românesc la Chișinău” a ajuns la a X-a ediție apare prima dată în AgroTV.
12:10
Nemulțumiți de măsurile adoptate de stat în sectorul agricol, fermieri din mai multe raioane din țară au ieșit astăzi, 17 septembrie, la protest. Ei susțin că soluțiile oferite de autorități sunt ineficiente și nu răspund nevoilor reale ale acestora, notează stiri.md. Reprezentanți ai “Asociației Forța Fermierilor” susțin că măsurile adoptate recent de Guvern și Parlament […] Articolul Agricultorii ies din nou în stradă! Proteste masive împotriva măsurilor adoptate de Guvern apare prima dată în AgroTV.
16 septembrie 2024
17:10
Leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și leul românesc. În același timp, dolarul american, rubla rusească și hrivna ucraineană rămân neschimbate. Astfel, moneda unică europeană se ridică la 19 lei și 44 de bani, cu 4 bani mai mult decât ieri. Totodată, dolarul american rămâne la 17 lei și 48 de bani. Leul […] Articolul BNM: Curs valutar 17 septembrie, 2024 apare prima dată în AgroTV.
17:10
Vremea se anunță instabilă și în următoarele 24 de ore, cu ploi izolate și descărcări electrice în anumite zone. În unele locuri poate apărea și ceață slabă dimineața. Potrivit Serviciului Hidrometeorlogic de Stat, vântul va bate din est, moderat. Astfel, temperaturile minime pe timpul nopții vor fi între 10 și 15 grade, iar în timpul […] Articolul Vreme rămâne instabilă. Ploi și descărcări electrice în toată țara apare prima dată în AgroTV.
16:50
Un fermier din România a alertat poliția că un bărbat s-ar afla pe terenul său și fură din recolta de varză. Incidentul a avut loc în comuna Satu Mare din județul Suceava. Astfel, în urma sesizării, poliția a reușit să prindă hoțul, iar acesta și-a recunoscut vina, transmite agrotv.ro. Bărbatul vinovat a reușit să culeagă […] Articolul Hoț prins la furat varză în România apare prima dată în AgroTV.
16:50
Pepenii verzi, crescuți vertical, reprezintă un nou experiment dezvoltat de o companie italiană. Aceștia sunt de dimensiuni mici, ideali pentru o singură porție, transmite east-fruit.com. Potrivit reprezentanților companiei, acest tip de pepene economisește spațiu în seră și generează mai puține deșeuri organice.   Sursa mai relevă că pepenii sunt fără semințe, și au o greutate […] Articolul Pepenii verzi sunt crescuți vertical în Italia apare prima dată în AgroTV.
15:10
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a încheiat perioada de recepționare a cererilor pentru acordarea plăților directe în sectorul zootehnic din Fondul Național de Dezvoltare al Agriculturii și Mediului Rural. Potrivit AIPA, între 11 iulie și 13 septembrie, au fost înregistrate 412 cereri, iar valoarea totală a subvențiilor solicitate se ridică la aproximativ […] Articolul AIPA încheie recepția cererilor pentru plăți directe în sectorul zootehnic apare prima dată în AgroTV.
15:00
Ploile abundente au provocat inundații severe în sudul și centrul Republicii Moldova, afectând grav mai multe localități. Un Raport în acest sens a fost  prezentat prim – ministrului, Dorin Recean, de către instituțiile implicate în gestionarea situației create de ploile torențiale, după ședința Centrului anticriză din cadrul MAI. Dorin Recean, prim-ministru al Republicii Moldova, a […] Articolul Situație critică în Moldova: Inundații puternice și deconectări de la rețelele electrice – Raportul Prim-ministrului Dorin Recean apare prima dată în AgroTV.
14:50
Un caz de rabie a fost depistat la o bovină în localitatea Puhăceni, raionul Anenii Noi, în perioada 05.09.2024 – 11.09.2024. Potrivit Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), cadavrul animalului a fost incinerat, iar resturile au fost înhumate pentru a preveni extinderea focarului în alte zone. ANSA întreprinde toate activitățile de control necesare în vederea […] Articolul Alertă de rabie în Anenii Noi. Caz confirmat la o bovină din localitatea Puhăceni apare prima dată în AgroTV.
14:20
Prețul carburanților înregistrează cele mai mari scăderi din ultima perioadă Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru perioada 17 septembrie. Astfel, un litru de benzină A95 va fi comercializat cu 22,29 de lei, cu 6 bani mai puțin în comparație cu ziua de ieri. Totodată, motorina […] Articolul Prețul carburanților înregistrează cele mai mari scăderi din ultima perioadă apare prima dată în AgroTV.
12:40
Un caz rar de holeră a fost confirmat în Bulgaria pentru prima dată în 103 ani. Pacientul este un tânăr indian de 23 de ani, care a călătorit recent la New Delhi înainte de a ajunge în Bulgaria. Ministerul Sănătății de la Sofia a confirmat că aceasta este prima infectare cu holeră raportată în țară […] Articolul Holera revine după aproape un secol în Bulgaria apare prima dată în AgroTV.
12:30
Ploile torențiale din ultimele zile au provocat inundații severe în Chișinău, afectând grav mai multe zone ale orașului. Ciclonul Boris, care a afectat Europa Centrală și de Est, face ravagii şi în capitală. Oamenii au fost luați pe sus de ape în mai multe zone ale orașului, iar pagubele sunt considerabile.  Parcul Dendrarium a fost […] Articolul Inundații severe în Capitală. Străzi distruse și case inundate apare prima dată în AgroTV.
15 septembrie 2024
09:30
Articolul La Taclale Amicale. Lidia CIOBAN, meșter popular al RM, despre arta meșteșugăritului apare prima dată în AgroTV.
09:30
Articolul AGRO TV News – Retrospectiva Săptămânii 14 septembrie 2024 apare prima dată în AgroTV.
13 septembrie 2024
18:00
Potențialul de dezvoltare al proiectelor dedicate hidrogenului în Republica Moldova, precum și prioritățile țării noastre în procesul de tranziție energetică au fost subiectele discutate în cadrul întrevederii dintre Secretara de Stat a ministerului Energiei, Carolina Novac cu reprezentantul EU Hydrogen și fostul europarlamentar luxemburghez, Frank Engel. Discuțiile s-au concentrat pe inițiativele de integrare a hidrogenului […] Articolul Oportunitățile de dezvoltare a proiectelor de hidrogen verde în Republica Moldova, discutate de Carolina Novac și Frank Engel apare prima dată în AgroTV.
17:30
Un nou centru de reciclare a deșeurilor va fi construit pe strada Uzinelor, în sectorul Ciocana. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat recent alocarea unui teren în acest sens. Decizia face parte din Conceptul privind gestionarea integrată a deșeurilor municipale în Chișinău pentru perioada 2024-2035. Potrivit Primăriei Chișinău, depozitul pentru stocarea deșeurilor solide va fi amplasat […] Articolul Un nou centru de reciclare a deșeurilor va fi construit în sectorul Ciocana apare prima dată în AgroTV.
16:40
Ploi și vijelii pentru zilele de 14 și 15 septembrie, ne avertizează meteorologii. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de instabilitate atmosferică. Astfel, în intervalul 03:00 – 06:00, se preconizează ploi însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de precipitații pot varia între 15 și 49 litri pe metru pătrat. Totodată, izolat se așteaptă până […] Articolul Atenție! Inundații și vânturi periculoase apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.