După fermieri, și transportatorii ies în stradă! Aceștia anunță o grevă generală

Unica.md, 19 septembrie 2024 10:50

Patru organizații ale transportatorilor ar putea organiza o grevă generală, la începutul lunii octombrie. Anterior, reprezentanții ramurii au adresat o scrisoare deschisă conducerii țării, cerând audiență la premierul Dorin Recean ... Post-ul După fermieri, și transportatorii ies în stradă! Aceștia anunță o grevă generală apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 8 ore
17:30
PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) și având ca parteneri principali: Kaufland Moldova și Federatia Nationala a Fermierilor, va desfășura mâine, 20 septembrie, PRIA GALA FERMIERILOR din MOLDOVA ... Post-ul Realizările remarcabile ale fermierilor care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din țara noastră, celebrate în cadrul unei Gale importante apare prima dată în Unica.md.
17:10
Cantina Liceului Teoretic Republican „Aristotel”, unde 65 de elevi s-au intoxicat, și-a sistat activitatea. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță că a inițiat verificări, transmite IPN. Până la finalizarea anchetei ... Post-ul Cantina liceului unde s-au intoxicat 65 de elevi din Chișinău a fost închisă pentru verificări apare prima dată în Unica.md.
16:40
Recent, Farmacia Familiei a participat la Cel de-al V-lea Summit Farmaceutic Eurasiatic 2024, desfășurat la Samarkand. A fost o experiență extraordinară, în care liderii și profesioniștii din industria farmaceutică au ... Post-ul Campania „Puterea Omeniei” a Farmaciei Familiei a fost desemnată „Proiectul Social al Anului 2024” apare prima dată în Unica.md.
16:10
Peste 70% din serviciile prestate de Serviciul Fiscal de Stat sunt digitalizate. Lista serviciilor poate fi consultată pe site-ul sfs.md, informează un comunicat de presă al instituției. În prezent, 73,68% ... Post-ul SFS a digitalizat peste 70% din servicii. Vezi lista apare prima dată în Unica.md.
16:00
Potrivit Inspectoratului General al Poliției, începând din 2023, trei tinere puneau la dispoziția clienților adolescente, care le ofereau servicii sexuale în Chișinău, Soroca și Ungheni, informează subiectulzilei.md. Două dintre bănuite ... Post-ul Trei tinere au pus la cale o afacere de prostituție: obligau adolescente să ofere servicii sexuale clienților ademeniți pe rețele sociale apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
15:10
Nouăzeci și nouă de vinificatori s-au înregistrat la Ziua Națională a Vinului, care se va desfășura pe 5 și 6 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale. Directorul Oficiului Național al ... Post-ul Număr record de vinificatori la ediția din acest an a Zilei Naționale a Vinului apare prima dată în Unica.md.
15:10
Un bărbat din Strășeni a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce acum doi ani a violat prietena minoră a fiicei sale. Sentința a fost pronunțată zilele trecute ... Post-ul O fată de 17 ani, violată de tatăl prietenei sale apare prima dată în Unica.md.
14:30
Temperaturile vor fi în creștere în următoarele zile, iar ploi nu se prevăd, anunță meteorologii. Cel mai cald va fi în sudul țării, unde termometrele vor indica până la 26 ... Post-ul Gata cu ploile! Prognozele meteorologilor pentru următoarea perioadă apare prima dată în Unica.md.
14:20
Lacurilor de acumulare și barajele de protecție din Rep. Moldova vor fi inspectate. Ravagiile făcute de ciclonul Boris afectează calitatea apelor, dar și a structurilor de protecție a bazinelor de ... Post-ul Autoritățile au început inspectarea lacurilor și barajelor de protecție din țară apare prima dată în Unica.md.
13:10
Copilul de doi ani, căzut în puțul unui lift, la Ungheni, a ieșit din comă. Informația a fost comunicată pentru TV8 de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, ... Post-ul Vești bune despre copilul de doi ani care a căzut în gol în gaura unui lift din Ungheni apare prima dată în Unica.md.
13:00
Un intermediar și un funcționar public au fost reținuți, în această dimineață, de CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar în care sunt cercetați pentru trafic de influență. Bănuiții ar ... Post-ul Percheziții și rețineri în nordul țării. Două persoane, luate pe sus de ofițerii CNA apare prima dată în Unica.md.
12:40
Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi, 19 septembrie, Minunea Sfîntului Arhanghel Mihail făcută de el lîngă cetatea Colose, în Frigia. Se spune, că Sfinţii Apostoli Ioan şi Filip fuseseră ... Post-ul Sărbătoare mare la creștinii ortodocși de stil vechi! Aceștia sărbătoresc Minunea Sfîntului Arhanghel Mihail sau cum se mai spune în popor ”Ciuda” apare prima dată în Unica.md.
11:50
Ministerul Sănătății informează despre un caz de toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Intoxicație alimentară la un liceu din Capitală: 65 de persoane au ajuns la spital, iar un elev este la reanimare apare prima dată în Unica.md.
11:40
Ministerul Sănătății informează despre un caz de toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Intoxicație limentară la un liceu din Capitală: 65 de persoane au ajuns la spital, iar un elev este la reanimare apare prima dată în Unica.md.
11:10
Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi furat un Volkswagen, chiar de la poarta proprietarui, informează unica.md ... Post-ul Un individ de 44 de ani, reținut după ce a furat un Volkswagen parcat chiar la poarta proprietarului, în Ghidighici apare prima dată în Unica.md.
11:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 22.09.2024, ora 11:00-23.09.2024, ora 02:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe tronsonul cuprins între str. Mitropolit ... Post-ul Traficul rutier va fi suspendat duminică în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în Unica.md.
10:50
Un troleibuz din Chișinău, cu circa 40 pasageri la bord, a fost lovit din spate de un automobil de model Mercedes. Impactul a avut loc în dimineața zilei de 19 ... Post-ul Accident matinal lângă Circ! Un troleibuz cu 40 de pasageri la bord, lovit de un Mercedes apare prima dată în Unica.md.
10:50
Patru organizații ale transportatorilor ar putea organiza o grevă generală, la începutul lunii octombrie. Anterior, reprezentanții ramurii au adresat o scrisoare deschisă conducerii țării, cerând audiență la premierul Dorin Recean ... Post-ul După fermieri, și transportatorii ies în stradă! Aceștia anunță o grevă generală apare prima dată în Unica.md.
10:50
Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) informează despre înregistrarea, în Republica Moldova, a unui caz de febră hemoragică provocată de virusul Dengue (infecție transmisă de țânțari la om), informează unica.md ... Post-ul Un nou caz de infecție cu virusul Dengue în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
10:40
Au mai fost găsite plăcuțe de înmatriculare pierdute de conducătorii auto în timpul ploilor din zilele trecute, informează unica.md cu referire la un anunț al Poliției. Proprietarii sunt așteptați la ... Post-ul Important pentru șoferi! Au mai fost găsite plăcuțe de înmatriculare pierdute de conducătorii auto în timpul ploilor din zilele trecute apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
09:00
Prinţesa Kate a participat marţi la Castelul Windsor la o reuniune dedicată copiilor de vârstă fragedă, un angajament ce marchează revenirea sa în cadrul activităţilor oficiale ale casei regale britanice, ... Post-ul Prinţesa Kate şi-a reluat activităţile oficiale după încheierea şedinţelor de chimioterapie apare prima dată în Unica.md.
09:00
Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi răpit un Volkswagen, informează unica.md cu referire la un comunicat ... Post-ul Un individ de 44 de ani, reținut după ce a răpit un Volkswagen parcat chiar la poarta proprietarului, în Ghidighici apare prima dată în Unica.md.
08:50
Filmările pentru documentarul „Flavours of Moldova”, care va fi difuzat pe Netflix în 2025, sunt în plină desfășurare. Producția, care va purta numele Aromele Moldovei în traducere, este realizată de aceeași echipă care a ... Post-ul Cetatea Soroca va apărea într-un documentar pe Netflix apare prima dată în Unica.md.
08:50
În toate școlile din țară vor funcționa consiliile școlare ale elevilor. Alegerile pentru aceste structuri se vor desfășura concomitent, în toate instituțiile, pe data de 10 octombrie, informează unica.md cu ... Post-ul În toate școlile din țară vor funcționa consilii școlare ale elevilor apare prima dată în Unica.md.
08:20
Ofițerii Centrului pentru combaterea crimelor cibernetice și ai Direcției urmărire penală a INI au documentat activitatea ilicită a unui grup de persoane, care, în perioada anilor 2023 – 2024, au ... Post-ul Escrocherie în proporții deosebit de mari, sub pretextul depunerii unor investiții în criptomonede. Ce spune Poliția apare prima dată în Unica.md.
08:20
Guvernul va investi încă 70 de milioane de lei în reforma „Re­start”. Banii vor fi utilizați pen­tru sporirea calității serviciilor din centrele sociale, reparația și dotarea acestora cu echipamen­te necesare, ... Post-ul Guvernul va investi alte 70 de milioane de lei în sporirea calității serviciilor din centrele sociale apare prima dată în Unica.md.
08:20
Polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă (BPRO) al Direcției de Poliție Chișinău au reținut doi bărbați de 30 și 41 de ani, fiind suspectați de comiterea unui jaf în ... Post-ul Reținuți pe urme fierbinți: Doi indivizi au jefuit un bărbat care mergea pe stradă, în sectorul Rîșcani al Capitalei apare prima dată în Unica.md.
Ieri
20:30
Tranzacțiile de vânzare-cumpărare a vehiculelor, care deja sunt înmatriculate în Registrul de Stat al Vehiculelor, se vor putea face online fără a fi nevoie ca cetățenii să se deplaseze la ... Post-ul Un nou serviciu la ASP: tranzacțiile de vânzare-cumpărare a mașinilor vor putea fi efectuate online apare prima dată în Unica.md.
20:30
Grădina Zoologică din Chișinău anunță revenirea la programul său normal de funcționare începînd din această săptămînă, conform declarației administratorului Roman Crețu, anunță Noi.md. Astfel, luni va fi zi sanitară, iar ... Post-ul Grădina Zoologică din Chișinău își reia programul obișnuit pentru vizitatori apare prima dată în Unica.md.
20:30
Nouă din zece părinți și îngrijitori din Republica Moldova își vaccinează copiii la timp: rezultatele studiului privind factorii comportamentali și barierele care influențează vaccinarea copiilor, informează unica.md cu referire la ... Post-ul Nouă din zece părinți din Republica Moldova își vaccinează copiii la timp apare prima dată în Unica.md.
20:30
ANOFM organizează joi, 19 septembrie 2024, Târgul Locurilor de Muncă, între orele 10:00-14:00, la Palatul Republicii (mun. Chișinău, str. Maria Cebotari,16), scrie tvrmoldova.md. La Târg  sunt invitate persoanele aflate în ... Post-ul Târg de cariere, la Chișinău. Mii de locuri de muncă puse la dispoziție apare prima dată în Unica.md.
17:30
Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate ... Post-ul Persoane arestate pentru operațiuni cu psihoactive, în urma unei colaborări între ofițerii moldoveni și polițiștii români apare prima dată în Unica.md.
17:30
Procesul de înregistrare a unităților de transport va fi digitalizat. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Executiv. Documentul urmărește extinderea accesului cetățenilor la serviciile prestate electronic de ... Post-ul Certificatul de înmatriculare provizoriu și permisul de conducere provizoriu vor putea fi generate în format digital apare prima dată în Unica.md.
16:10
Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a fost înregistrat oficial în calitate de candidat la funcția de președinte. O decizie în acest sens a fost aprobată de către Comisia Electorală Centrală, ... Post-ul Renato Usatîi, înregistrat oficial în calitate de candidat la prezidențiale apare prima dată în Unica.md.
16:00
Comisiile locale pentru situații excepționale lucrează la evaluarea prejudiciilor ploilor din ultimele zile pentru ca ulterior autoritățile să intervină cu ajutor în cazurile în care este necesar. Precizarea a fost ... Post-ul Comisiile locale pentru situații excepționale evaluează prejudiciile după intemperii apare prima dată în Unica.md.
15:30
O femeie de 47 de ani din R.Moldova a fost trimisă pe banca acuzaților în Italia, fiind învinuită de tentativa de omor al soțului său. Mai exact, aceasta ar fi ... Post-ul O moldoveancă din Italia, trimisă pe banca acuzaților după ce i-a pus soțului în mâncare otravă pentru șoareci apare prima dată în Unica.md.
14:30
Conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu placa de înmatriculare amplasată cu încălcarea standardului nu va mai fi sancționată cu puncte de penalizare. De asemenea, punctele nu ... Post-ul Încălcările nesemnificative ale șoferilor vor fi sancționate prin avertisment apare prima dată în Unica.md.
14:20
Astăzi dimineață, polițiștii de patrulare au stopat la intersecția străzilor Maria Drăgan cu Meșterul Manole din sectorul Ciocana al capitalei, un Ford condus neuniform, care aparține unei companii de taxi, ... Post-ul O femeie, beată criță la volanul unui taxi. Riscă o amendă de 125 000 de lei apare prima dată în Unica.md.
13:30
Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat că va oferi serviciul de întâmpinare a oaspeților cu „Pâine şi Sare”, scrie ziuadeazi.md. foto: www.ziuadeazi.md Prin acest mod, turiștii vor avea posibilitatea de a ... Post-ul Aeroportul Internațional Chișinău va oferi serviciul de întâmpinare cu „Pâine şi Sare” apare prima dată în Unica.md.
13:10
Un copil de doar 2 ani din R.Moldova a decedat pe patul unui spital din orașul Roma, Italia. Medicii au luptat timp de 22 de zile pentru viața băiatului care ... Post-ul Durere fără margini pentru o familie de moldoveni din Italia: Copilul lor de doi ani a murit după ce a căzut într-o piscină apare prima dată în Unica.md.
12:40
Conflictul dintre cântărețul Patric Hanganu și fosta lui iubită cu care are un copil, pe care nu-l pot împărți, pare să nu se consume niciodată. De la o zi la ... Post-ul Un nou conflict între Patric Hanganu și fosta lui iubită, după ce femeia a decis să schimbe numele și prenumele fiului lor apare prima dată în Unica.md.
12:40
Salariile cadrelor didactice vor crește. Asigurarea vine din partea ministrului Educației și Cercetării, Dan Perciun, care a precizat că majorările ar urma să fie efectuate de la 1 ianuarie 2025, ... Post-ul Veste bună pentru profesori! Salariile dascălilor vor fi majorate din 1 ianuarie 2025 apare prima dată în Unica.md.
11:40
Cadavrul unui șofer a fost descarcerat dintre fiarele contorsionate ale automobilului, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier. Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 23:13, pe ... Post-ul Un cetățean turc a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac, la Cantemir. A fost nevoie de echipa de descarcerare apare prima dată în Unica.md.
11:40
Eliberarea, schimbarea și restabilirea permisului de conducere va costa mai mult, acest serviciu urmând să includă și eliberarea permisului provizoriu, transmite IPN. Potrivit unui document aprobat astăzi de Guvern, dacă serviciul ... Post-ul Viitorii șoferi vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru permisul de conducere apare prima dată în Unica.md.
11:20
Ofițerii Direcției investigații ”Nord” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, oficiul Nord, anunță deconspirarea a doi frați din Bălți, care administrau o mini-fabrică de țigări, de unde a fost ... Post-ul Doi frați din Bălți au deschis o fabrică clandestină de țigări: a fost ridicat tutun și alte obiecte în valoare de circa jumătate de milion de lei apare prima dată în Unica.md.
11:20
Confederația Națională a Sin­dicatelor din Moldova (CNSM) și Confederația Națională a Pa­tronatului din Republica Moldova (CNPM), în persoana lui Igor Zubcu, președintele CNSM, și, respectiv, Leonid Cerescu, președintele CNPM, au ... Post-ul Sindicatele și patronatul cer majorarea salariului minim apare prima dată în Unica.md.
10:50
Vă informăm că a fost identificată o nouă tentativă de înșelătorie legată de programul guvernamental „Ajutor la contor”. Ministerul Muncii și Protecției Sociale a sesizat organele competente și conlucrează cu ... Post-ul Atenție, o nouă înșelătorie! Escrocii folosesc imaginea „ajutor la contor” apare prima dată în Unica.md.
10:40
Şeful Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, comandant al Armatei Naţionale, Eduard Ohladciuc, a fost demis. Guvernul a aprobat, astăzi, proiectul de decret în acest sens, scrie jurnal.md. Eduard Ohladciuc ... Post-ul Șeful Marelui Stat Major al Armatei a fost demis apare prima dată în Unica.md.
10:30
Sezonul de toamnă, dar și ploile abundente din această perioadă au favorizat creșterea masivă a ciupercilor de pădure. Acestea cresc din belșug, peste tot. Amatorii de ciuperci sunt tentanți să ... Post-ul Atenție la ciuperci! Nu le procurați de la vânzători neautorizați apare prima dată în Unica.md.
10:30
Salvatorii IGSU au fost solicitați pentru a salva o persoană blocată întru-un aparat de prelucrare a cerealelor din cadrul unei întreprinderi de producere a bastonașelor din porumb. Cazul a fost ... Post-ul Un bărbat a ajuns la spital după ce a rămas cu o mână blocată într-un aparat de prelucrare a crupelor apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.