Doliu în Poliția Națională! O tânără colegă s-a stins din cauza unei boli incurabile

Unica.md, 16 septembrie 2024 09:20

Poliția Națională anunță cu profund regret pierderea unei colegei – ELENA MARTIN, ofițer superior de investigații din cadrul Direcției asigurare și supraveghere specială a INI, care a decedat, în noaptea ... Post-ul Doliu în Poliția Națională! O tânără colegă s-a stins din cauza unei boli incurabile apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
22:50
Avem un invitat care își știe foarte bine treaba la capitolul dicție azi însă am vrut s vedem cum se descurcă Doina și la capitolul stil. Despre anii din universitate, ... Post-ul #stilunic – Doina Chiorescu:”Azi spun tot adevărul despre dicția Nicoletei!”v apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
18:10
Orașul Sumî, aflat în apropierea graniței cu Rusia (zona Kursk) este bombardat intens de forțele militare ruse, aproape în fiecare zi. Un cămin de bătrâni și un orfelinat au fost ... Post-ul Dezastru în Ucraina! Armata rusă a bombardat puternic orașul Sumî, unde au fost puse la pământ un cămin de bătrâni și un orfelinat apare prima dată în Unica.md.
18:10
Un milion de oameni au fost ucişi sau răniţi – ucraineni şi ruşi -, cu consecinţe demografice grave, în cei doi ani şi jumătate ai Războiului din Ucraina, potrivit unei ... Post-ul Un milion de morţi şi răniţi ucraineni şi ruşi în doi ani şi jumătate de război în Ucraina şi consecinţe demografice grave pe termen lung apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
16:00
Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a sosit vineri la Kiev pentru a discuta cu oficialii ucraineni despre sprijinul Uniunii Europene în pregătirea pentru iarnă, consolidarea apărării și progresele ... Post-ul Ursula von der Leyen, din nou la Kiev: „Vom ajuta Ucraina în eforturile sale curajoase” apare prima dată în Unica.md.
15:30
Cauza intoxicării de la liceul Aristotel din Chișinău este infecția cu norovirus, au stabilit specialiștii Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP). Starea copilului din reanimare s-a îmbunătățit, scrie Europa Liberă. ... Post-ul 7 elevi de la Liceul Aristotel, unde a avut loc intoxicația în masă, diagnosticaţi cu norovirus apare prima dată în Unica.md.
15:20
Potrivit datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului 2024, în această toamnă au fost deja înregistrate 2 cazuri mortale de intoxicație cu dioxid de carbon. Incidentul a fost înregistrate ... Post-ul Fermentarea tulburelului: două persoane, soț și soție, găsiți morți în beciul casei, la Sadova apare prima dată în Unica.md.
14:10
Perioadă dificilă pentru Andreea Marin. Vedeta traversează o perioadă care a sperat că nu va veni prea curând. Dar timpul își pune amprenta asupra ei, scrie presa română. Andreea Marin ... Post-ul Despărțire chinuitoare pentru Andreea Marin: ”E prea greu” apare prima dată în Unica.md.
13:40
Irina Rimes, cântăreața originară din Republica Moldova, a dezvăluit în presa română că a fost lăudată tocmai de președintele Maia Sandu. Ba mai mult, era fericită de oportunitatea de a ... Post-ul Părinții Irinei Rimes au avut parte de o întâlnire memorabilă cu Maia Sandu. Artista a fost lăudată de președintă apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
12:50
Băiețelul de 5 ani i-a tăiat gâtul într-un sat din raionul Căușeni a fost înmormântat de cumnata femeii. Nora acesteia, Andreea Cristea, a făcut mai multe dezvăluiri pe contul său ... Post-ul Crima de la Căușeni: Băiețelul de 5 ani, condus pe ultimul drum. Cu cine va rămâne fetița de 11 ani care a scăpat ca prin minune de mama ucigașă apare prima dată în Unica.md.
12:10
Candidatul socialiștilor, ex-procurorul general Alexandr Stoianoglo, este primul candidat care s-a lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie, scrie Europa Liberă.  Stoianoglo a fost desemnat drept candidat ... Post-ul Alexandr Stoianoglo s-a lansat în campania pentru prezidențiale lângă Arcul de Triumf apare prima dată în Unica.md.
12:00
Angajații unei companii de pază vor fi cercetați penal pentru rele tratamente, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Procuratura raionului Ialoveni anunță că la data de 18 septembrie ... Post-ul Bătaie cu pumnii și picioarele într-o benzinărie din Ialoveni: angajații unei companii de pază, cercetați penal pentru rele tratamente apare prima dată în Unica.md.
12:00
Jurnalista Natalia Morari și-a depus semnăturile la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. „Avem certitudinea că verificările vor confirma validitatea ... Post-ul Natalia Morari și-a depus semnăturile la CEC pentru înregistrarea în cursa pentru prezidențiale apare prima dată în Unica.md.
11:50
Asociația „Forța Fermierilor” constată cu mare regret că ieri, 19 septembrie, prim-ministru Republicii Moldova Dorin Recean „a făcut o declarație mincinoasă și manipulatorie”. Potrivit Asociației „Forța Fermierilor”, în țările civilizate, ... Post-ul Fermierii, nemulțumiți de afirmațiile premierului Recean: Operează cu cifre greșite apare prima dată în Unica.md.
11:20
Agenția ”Moldsilva” și silvicultorii din întreaga țară invită cetățenii la Festivalul Pădurilor, eveniment care va avea loc la 21 septembrie 2024, la Reședința Prezidențială de la Condrița, informează unica.md cu ... Post-ul Invitație la Festivalul Pădurilor, eveniment care va avea loc la 21 septembrie, la Reședința Prezidențială de la Condrița apare prima dată în Unica.md.
11:10
Participanții care au obținut cele mai bune rezultate la Marea Dictare Națională au fost premiați în cadrul unei ceremonii desfășurate la Chișinău, transmite MOLDPRES.  Din totalul celor peste 1800 de ... Post-ul Participanții cu cele mai bune rezultate la Marea Dictare Națională, premiați apare prima dată în Unica.md.
11:10
Fermierii sunt așteptați la discuții, la Președinție, miercurea viitoare, scrie oficial.md. Adrian Băluțel, șeful de Cabinet al Președintelui Maia Sandu, a anunțat că invitația a fost lansată ieri la protestul ... Post-ul Fermierii sunt așteptați la discuții la Președinție apare prima dată în Unica.md.
08:30
Ofițerii INI,  în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de poliție Criuleni și procurorii PCCOCS,  cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, anunță reținerea a două persoane pentru complicitate la ... Post-ul Doi frați, membri ai „grupării Șor”, reținuți pentru organizarea de destabilizări în masă apare prima dată în Unica.md.
08:30
Parlamentul Letoniei a adoptat joi măsuri legislative prin care limba rusă va fi limitată pe piaţa muncii şi interzisă pe ecranele ATM-urilor bancare, în această fostă republică sovietică, scrie agenția ... Post-ul Limba rusă, interzisă la bancomate și limitată pe piața muncii, într-o țară europeană apare prima dată în Unica.md.
08:20
Ofițerii INI,  în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de poliție Criuleni și procurorii PCCOCS,  cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, anunță reținerea a două persoane pentru complicitate la ... Post-ul Doi frați, membri ai „grupării Șor”, reținuți pentru organizarea de proteste cu elemente de destabilizare în masă, în fața CEC apare prima dată în Unica.md.
08:10
Consiliul Europei s-a declarat joi îngrijorat de un amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale din 20 octombrie din Republica Moldova şi referendumul din aceeaşi zi referitor la aderarea ţării la ... Post-ul Consiliul Europei, îngrijorat de un amestec al Rusiei în viitoarele alegeri din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
08:00
Un proiect inedit urmează să fie implementat pentru locuitorii din Budești și cei din comunitățile vecine. În suburbie va fi construită o sală sportivă cu piscină, informează unica.md cu referire ... Post-ul Proiect inedit la Budești, unde va fi construită o sală sportivă cu piscină apare prima dată în Unica.md.
08:00
Sănătatea ar putea fi pusă în pericol de un ingredient care se regăsește în șunca de porc sau pui din supermarketuri. De altfel, consumul regulat al acestor produse, care conțin ... Post-ul Ingredientul periculos din șunca de porc sau de pui care poate deveni nociv pentru sănătate apare prima dată în Unica.md.
07:50
În 2023, sectorul IT din Moldova și-a triplat ponderea în PIB față de 2015, un salt impresionant care se datorează companiilor rezidente Moldova Innovation Technology Park (MITP). Cu o contribuție ... Post-ul UIMITOR! Sectorul IT și-a triplat contribuția la PIB, iar Republica Moldova devine hub tehnologic global apare prima dată în Unica.md.
07:50
Cea de-a doua ediție FILIT Chișinău – Festivalul Internațional de Literatură și Traducere, se va desfășura în perioada 26 – 29 septembrie, în mai multe locații din Chișinău. Evenimentul va reuniva ... Post-ul Chișinăul va găzdui cel mai mare Festival Internațional de Literatură din Sud-Estul Europei apare prima dată în Unica.md.
Ieri
17:30
PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) și având ca parteneri principali: Kaufland Moldova și Federatia Nationala a Fermierilor, va desfășura mâine, 20 septembrie, PRIA GALA FERMIERILOR din MOLDOVA ... Post-ul Realizările remarcabile ale fermierilor care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din țara noastră, celebrate în cadrul unei Gale importante apare prima dată în Unica.md.
17:10
Cantina Liceului Teoretic Republican „Aristotel”, unde 65 de elevi s-au intoxicat, și-a sistat activitatea. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță că a inițiat verificări, transmite IPN. Până la finalizarea anchetei ... Post-ul Cantina liceului unde s-au intoxicat 65 de elevi din Chișinău a fost închisă pentru verificări apare prima dată în Unica.md.
16:40
Recent, Farmacia Familiei a participat la Cel de-al V-lea Summit Farmaceutic Eurasiatic 2024, desfășurat la Samarkand. A fost o experiență extraordinară, în care liderii și profesioniștii din industria farmaceutică au ... Post-ul Campania „Puterea Omeniei” a Farmaciei Familiei a fost desemnată „Proiectul Social al Anului 2024” apare prima dată în Unica.md.
16:10
Peste 70% din serviciile prestate de Serviciul Fiscal de Stat sunt digitalizate. Lista serviciilor poate fi consultată pe site-ul sfs.md, informează un comunicat de presă al instituției. În prezent, 73,68% ... Post-ul SFS a digitalizat peste 70% din servicii. Vezi lista apare prima dată în Unica.md.
16:00
Potrivit Inspectoratului General al Poliției, începând din 2023, trei tinere puneau la dispoziția clienților adolescente, care le ofereau servicii sexuale în Chișinău, Soroca și Ungheni, informează subiectulzilei.md. Două dintre bănuite ... Post-ul Trei tinere au pus la cale o afacere de prostituție: obligau adolescente să ofere servicii sexuale clienților ademeniți pe rețele sociale apare prima dată în Unica.md.
15:10
Nouăzeci și nouă de vinificatori s-au înregistrat la Ziua Națională a Vinului, care se va desfășura pe 5 și 6 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale. Directorul Oficiului Național al ... Post-ul Număr record de vinificatori la ediția din acest an a Zilei Naționale a Vinului apare prima dată în Unica.md.
15:10
Un bărbat din Strășeni a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce acum doi ani a violat prietena minoră a fiicei sale. Sentința a fost pronunțată zilele trecute ... Post-ul O fată de 17 ani, violată de tatăl prietenei sale apare prima dată în Unica.md.
14:30
Temperaturile vor fi în creștere în următoarele zile, iar ploi nu se prevăd, anunță meteorologii. Cel mai cald va fi în sudul țării, unde termometrele vor indica până la 26 ... Post-ul Gata cu ploile! Prognozele meteorologilor pentru următoarea perioadă apare prima dată în Unica.md.
14:20
Lacurilor de acumulare și barajele de protecție din Rep. Moldova vor fi inspectate. Ravagiile făcute de ciclonul Boris afectează calitatea apelor, dar și a structurilor de protecție a bazinelor de ... Post-ul Autoritățile au început inspectarea lacurilor și barajelor de protecție din țară apare prima dată în Unica.md.
13:10
Copilul de doi ani, căzut în puțul unui lift, la Ungheni, a ieșit din comă. Informația a fost comunicată pentru TV8 de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, ... Post-ul Vești bune despre copilul de doi ani care a căzut în gol în gaura unui lift din Ungheni apare prima dată în Unica.md.
13:00
Un intermediar și un funcționar public au fost reținuți, în această dimineață, de CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar în care sunt cercetați pentru trafic de influență. Bănuiții ar ... Post-ul Percheziții și rețineri în nordul țării. Două persoane, luate pe sus de ofițerii CNA apare prima dată în Unica.md.
12:40
Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi, 19 septembrie, Minunea Sfîntului Arhanghel Mihail făcută de el lîngă cetatea Colose, în Frigia. Se spune, că Sfinţii Apostoli Ioan şi Filip fuseseră ... Post-ul Sărbătoare mare la creștinii ortodocși de stil vechi! Aceștia sărbătoresc Minunea Sfîntului Arhanghel Mihail sau cum se mai spune în popor ”Ciuda” apare prima dată în Unica.md.
11:50
Ministerul Sănătății informează despre un caz de toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Intoxicație alimentară la un liceu din Capitală: 65 de persoane au ajuns la spital, iar un elev este la reanimare apare prima dată în Unica.md.
11:40
Ministerul Sănătății informează despre un caz de toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Intoxicație limentară la un liceu din Capitală: 65 de persoane au ajuns la spital, iar un elev este la reanimare apare prima dată în Unica.md.
11:10
Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi furat un Volkswagen, chiar de la poarta proprietarui, informează unica.md ... Post-ul Un individ de 44 de ani, reținut după ce a furat un Volkswagen parcat chiar la poarta proprietarului, în Ghidighici apare prima dată în Unica.md.
11:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 22.09.2024, ora 11:00-23.09.2024, ora 02:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe tronsonul cuprins între str. Mitropolit ... Post-ul Traficul rutier va fi suspendat duminică în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în Unica.md.
10:50
Un troleibuz din Chișinău, cu circa 40 pasageri la bord, a fost lovit din spate de un automobil de model Mercedes. Impactul a avut loc în dimineața zilei de 19 ... Post-ul Accident matinal lângă Circ! Un troleibuz cu 40 de pasageri la bord, lovit de un Mercedes apare prima dată în Unica.md.
10:50
Patru organizații ale transportatorilor ar putea organiza o grevă generală, la începutul lunii octombrie. Anterior, reprezentanții ramurii au adresat o scrisoare deschisă conducerii țării, cerând audiență la premierul Dorin Recean ... Post-ul După fermieri, și transportatorii ies în stradă! Aceștia anunță o grevă generală apare prima dată în Unica.md.
10:50
Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) informează despre înregistrarea, în Republica Moldova, a unui caz de febră hemoragică provocată de virusul Dengue (infecție transmisă de țânțari la om), informează unica.md ... Post-ul Un nou caz de infecție cu virusul Dengue în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
10:40
Au mai fost găsite plăcuțe de înmatriculare pierdute de conducătorii auto în timpul ploilor din zilele trecute, informează unica.md cu referire la un anunț al Poliției. Proprietarii sunt așteptați la ... Post-ul Important pentru șoferi! Au mai fost găsite plăcuțe de înmatriculare pierdute de conducătorii auto în timpul ploilor din zilele trecute apare prima dată în Unica.md.
09:00
Prinţesa Kate a participat marţi la Castelul Windsor la o reuniune dedicată copiilor de vârstă fragedă, un angajament ce marchează revenirea sa în cadrul activităţilor oficiale ale casei regale britanice, ... Post-ul Prinţesa Kate şi-a reluat activităţile oficiale după încheierea şedinţelor de chimioterapie apare prima dată în Unica.md.
09:00
Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi răpit un Volkswagen, informează unica.md cu referire la un comunicat ... Post-ul Un individ de 44 de ani, reținut după ce a răpit un Volkswagen parcat chiar la poarta proprietarului, în Ghidighici apare prima dată în Unica.md.
08:50
Filmările pentru documentarul „Flavours of Moldova”, care va fi difuzat pe Netflix în 2025, sunt în plină desfășurare. Producția, care va purta numele Aromele Moldovei în traducere, este realizată de aceeași echipă care a ... Post-ul Cetatea Soroca va apărea într-un documentar pe Netflix apare prima dată în Unica.md.
08:50
În toate școlile din țară vor funcționa consiliile școlare ale elevilor. Alegerile pentru aceste structuri se vor desfășura concomitent, în toate instituțiile, pe data de 10 octombrie, informează unica.md cu ... Post-ul În toate școlile din țară vor funcționa consilii școlare ale elevilor apare prima dată în Unica.md.
08:20
Ofițerii Centrului pentru combaterea crimelor cibernetice și ai Direcției urmărire penală a INI au documentat activitatea ilicită a unui grup de persoane, care, în perioada anilor 2023 – 2024, au ... Post-ul Escrocherie în proporții deosebit de mari, sub pretextul depunerii unor investiții în criptomonede. Ce spune Poliția apare prima dată în Unica.md.
08:20
Guvernul va investi încă 70 de milioane de lei în reforma „Re­start”. Banii vor fi utilizați pen­tru sporirea calității serviciilor din centrele sociale, reparația și dotarea acestora cu echipamen­te necesare, ... Post-ul Guvernul va investi alte 70 de milioane de lei în sporirea calității serviciilor din centrele sociale apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.