Rezultatul investigațiilor apei potabile livrate unghenenilor în august 2024

NewsUngheni, 6 septembrie 2024 13:40

Întreprinderea municipală „Apă-Canal Ungheni” informează opinia publică despre rezultatul investigațiilor apei potabile livrate în rețeaua centralizată de alimentare cu apă pentru luna iulie 2024. Investigația [...] Articolul Rezultatul investigațiilor apei potabile livrate unghenenilor în august 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 4 ore
19:00
Fermierii ale căror culturi agricole au fost afectate de seceta și arșița din acest an vor beneficia de suspendarea obligațiilor de plată față de creditori [...] Articolul Parlamentul a aprobat măsuri de sprijin pentru agricultorii afectați de seceta și arșița din acest an apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 17 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7735 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 17 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Un cutremur cu magnitudinea ml 5.5 pe scara Richter a avut loc a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 16 septembrie 2024, informează News.Ungheni.org Institutul Național de [...] Articolul Cutremur simțit la Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
16:10
Colectivele instituțiilor publice de cultură, artă, tineret și sport din municipiul Ungheni vor beneficia de trei microbuze donate de către autoritățile locale ale municipiului Cluj-Napoca. [...] Articolul Microbuzele donate de Cluj-Napoca municipiului Ungheni scutite de plata drepturilor de import apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Parlamentul Republicii Moldova propune modificări esențiale la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație.  PROIECTUL de lege a fost votat în [...] Articolul Modificări la Codul Educației pentru a integra învățământul artistic în sistemul general de educație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
15:40
Două cămine studențești din țară vor fi renovate, iar 300 de cadre didactice din universități vor beneficia de cursuri de limbă engleză, cu susținerea Băncii [...] Articolul Două cămine studențești vor fi renovate cu susținerea Băncii Mondiale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Fostul primar de Sadova, raionul Călărași, Vladimir Susarenco și soția acestuia, Maria, și-au pierdut viața în urma unui tragic incident, fiind descoperiți de vecini în [...] Articolul Fostul primar de Sadova și viceprimar al orașului Călărași, cât și soția acestuia, descoperiți fără suflare în beciul casei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a prezentat efectivului Inspectoratului General pentru Migrație (IGM) pe Valentin Fiodorov, noul șef al instituției. În cadrul alocuțiunii sale, [...] Articolul Valentin Fiodorov – noul șef al Inspectoratului General pentru Migrație apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Patru scriitori și jurnaliști de la Chișinău, care se îndreptau la o întâlnire cu elevii liceului „Alexandru cel Bun” din Tighina, au fost percheziționați și [...] Articolul Un grup de scriitori percheziționați de a.n. structuri separatiste la intrare în Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
13:40
Peste 50 de aleși locali din toată țara au participat la cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali, care s-a desfășurat [...] Articolul Viitorul european al Republicii Moldova discutat în cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a treia săptămână din septembrie 2024 începe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul A treia săptămână din septembrie începe cu ieftinirea carburanților apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a actualizat alerta meteo și informează că în regiunile geografice Nord-Vest, Centru-Vest și Sud-Est a Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din [...] Articolul [Ciclonul Boris] Meteorologii au emis alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu recomandări și atenționări în adresa cetățenilor, pentru a preveni riscurile asociate intoxicațiilor cu dioxid de carbon. În [...] Articolul IGSU atenționează despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
În perioada 9 – 15 septembrie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 728.6 milioane de lei. În acceași ordine de [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de 728.6 mln MDL în perioada 9 – 15 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina [...] Articolul Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina reținuți pentru transportarea ilegală a bărbaților din Ucraina prin regiunea transnistreană apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Copilul de doi ani din municipiul Ungheni, care a căzut de la etajul șase în puțul liftului unui bloc, se află în continuare în comă. [...] Articolul Copilul căzut de la etajul 6 în puțul liftului unui bloc din Ungheni rămâne în comă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 16 septembrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7707 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 16 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 16 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 16 – 22 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 16 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 16 – 22 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 66 118 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 66.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
La 12 septembrie 2024, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a mers în vizită de lucru în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni. La [...] Articolul Ministrul Energiei în vizită la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Procuratura Anticorupție anunța la 12 septembrie 2024 despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de [...] Articolul Încă un complice al „Cămătarului de la CNA din Ungheni” a fost deferit justiției apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a actualizat alerta meteo ș informează că în părțile de EST a regiunilor geografice Centru și Nord Republicii Moldova, inclusiv în [...] Articolul Ciclonul Boris – Alerta cod PORTOCALIU de instabilitate atmosferică actualizată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:30
Acum o oră, Poliția din cadrul Inspectoratului Fălești a fost sesizată despre faptul că în apropierea satului Egorovca s-a produs un accident rutier soldat cu [...] Articolul Tragedie la Fălești. Un copil de 7 ani din Nisporeni a decdat într-u grav accident rutier apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Autoritățile îndemnă oamenii să nu pornească la drum. Avertizarea vine în contextul precipitațiilor abundente sub formă de ploi înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova. În acest [...] Articolul Boris face ravagii în R. Moldova. Autoritățile îndeamnă oamenii să nu pornească la drum apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Pentru ziua de astăzi, 14 septe,brie 2024, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru alertă meteorologică Cod GALBEN și PORTOCALIU de instabilitate atmosferică. Alerta a fost [...] Articolul Ciclonul Boris a ajuns în R. Moldova: străzi și drumuri blocate, localități fără energie electrică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13 septembrie 2024
16:00
Astăzi, 13 septembrie 2024, Procuratura Anticorupție în comun cu ofițerii INI au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală [...] Articolul Noi percheziții în cadrul unei cauze penale privind finanțarea ilegală a unor partide politice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează despre indetificarea unui lot comercial de produse cosmetice nedeclarat în vama Sculeni Cazul a fost documentat azi, 13 septembrie, [...] Articolul Un lot comercial de produse cosmetice nedeclarat depistat la vama Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Ofițerii Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal au desfășurat, sub conducerea PCCOCS, mai multe percheziții, atât în municipiul Chișinău, cât și în afară, în [...] Articolul Ofițerii Serviciului Vamal au depistat mărfuri de peste 400 mii MDL introduse fraudulos în țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
În data de 12 septembrie 2024, în timpul activităților de control efectuate la Punctul de trecere a frontierei Sculeni, polițiștii de frontieră au consemnat un [...] Articolul Un cetățean armean s-a identificat cu un act ucrainean fals în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul de timp 14.09.24 ora 03:00 – 15.09.24 ora 06:00, se prevăd ploi însoțite de descărcări electrice, periodic [...] Articolul Atenționările IGSU în contextul avertizării meteo Cod PORTOCALIU de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a doua săptămână din septembrie 2024 se finisează cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare [...] Articolul Carburanții continuă să se ieftinească și în perioada 14 – 16 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că în părțile de vest a regiunilor geografice Centru, Nord și Sud a Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea [...] Articolul Meteorologii au emis Cod PORTOCALIU de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 55 230 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 55.2 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12 septembrie 2024
20:30
CNTM organizează la 14 septembrie 2024 cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali din Moldova, un eveniment dedicat rolului esențial al [...] Articolul La Chișinău va avea loc al doilea Congresul Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
La 13 septembrie curent, începând cu ora 15:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în prima ședință plenară din sesiunea toamnă-iarnă 2024 Proiectul [...] Articolul Parlamentul se convoacă în prima ședință plenară din sesiunea de toamnă 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
Conducerea Serviciului Vamal, l-a prezentat astăzi efectivului instituției pe directorul adjunct al Serviciului Vamal, șef al Departamentului antifraudă și conformare, domnul Radu Radu. Anterior, că [...] Articolul Radu Radu – noul Șef adjunct al Serviciului Vamal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iaşi au descoperit în spătarele banchetelor din mai multe cuşete ale vagonului nr. 6 a trenului Prietenia 50 340 de ţigarete, [...] Articolul [VIDEO] Țigări de contrabandă descoperite în trenul Prietenia / Chişinău – București apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a doua săptămână din septembrie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul Minus 10 și 12 bani pentru un litru de benzină și motorină la 13 septembrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
În atenția profesorilor de limba și literatura română de la instituțiile de învățământ din orașul și raionul Ungheni! Muzeul de Istorie și Etnografie Ungheni anunță [...] Articolul Concurs pentru elevii din Ungheni: Romancierul de la Dănuțeni, Dumitru C. Moruzi, un fenomen al literaturii române unic și irepetabil apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Guvernul a atribuit statut de monopol fiscal Societății pe Acțiuni „Energocom” și Întreprinderii de Stat „Moldelectrica”  Scopul proiectului este de a institui un mecanism prin [...] Articolul Guvernul a atribuit statut de monopol fiscal pentru Energocom și Moldelectrica apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
La 26 septembrie curent, în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni, va avea loc Forumul Raional al Tinerilor, ediția 2024 „Dă-te cu [...] Articolul La 26 septembrie 2024 va avea loc Forumul Raional al Tinerilor din Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 54 812 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 54.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11 septembrie 2024
21:30
Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, proiectul de hotărâre „Cu privire la asigurarea măsurilor organizatorice şi a condițiilor necesare pentru participarea contingentului Armatei Naționale la operațiunea Uniunii Europene în Bosnia [...] Articolul Guvernul a aprobat măsurile organizatorice pentru participarea contingentului Armatei Naționale la misiunea EUFOR ALTHEA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:20
Guvernul Republicii Moldova continuă să extindă și să diversifice accesul cetățenilor la servicii esențiale în domeniul expertizei judiciare și extrajudiciare. În cadrul ședinței de astăzi, [...] Articolul Guvernul a aprobat tarifele la servicii de expertiză genetică prestate de Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
Cadrul normativ privind activitatea Serviciului național unic pentru apeluri de urgență 112 va fi îmbunătățit. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost prezentat [...] Articolul Executivul a aprobat noi măsuri pentru eficientizarea Serviciului 112 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Națională „V. N. Karazin” din Ucraina vor organiza programe comune de studii. Un acord de colaborare între cele [...] Articolul Programe comune de studii pentru studenții din R. Moldova și Ucraina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Studenții din învățământul superior se vor bucura de condiții mai bune de trai, iar universitățile vor fi susținute în asigurarea procesului de internaționalizare a învățământului [...] Articolul Investiții de 4.6 mln EURO pentru renovarea a două cămine studențești și internaționalizarea universităților din țară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul curent va fi completat cu cinci proiecte noi privind modernizarea și consolidarea mai multor instituții de învățământ, edificii pentru [...] Articolul [REINTEGRARE] Guvernul alocă încă 2 mln MDL pentru dezvoltarea Zonei de Securitate apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
În ședința de astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat alocarea a 100 de milioane de lei pentru compensarea parțială a pierderilor fermierilor a căror recoltă a fost [...] Articolul Guvernul a aprobat alocarea a 100 mln MDL fermierilor afectați de secetă și arșiță apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.