Un moldovean a furat un Lexus în doar patru minute, dintr-un cartier din Braşov. Individul a fost arestat

Unica.md, 6 septembrie 2024 11:40

Un bărbat din Republica Moldova a reuşit, împreună cu un complice, să sustragă în doar patru minute un autovehicul de lux dintr-un cartier din municipiul Braşov, scrie stirileprotv.ro. Furtul a ... Post-ul Un moldovean a furat un Lexus în doar patru minute, dintr-un cartier din Braşov. Individul a fost arestat apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 2 ore
20:40
Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) va efectua, în perioada 16-19 septembrie curent, o vizită la Chișinău. Delegația va evalua campania preelectorală și climatul politic din țară ... Post-ul Misiunea APCE vine la Chișinău pentru a evalua campania preelectorală și climatul politic în preajma alegerilor apare prima dată în Unica.md.
20:40
Se pare că cea mai bogată țară din Europa caută muncitori. Iar aici, salariul mediu pleacă de la 6.118 euro pe lună, scrie fanatik.ro. Cine e în căutarea unui loc ... Post-ul Cea mai bogată țară din Europa caută muncitori. Salariul mediu pornește de la 6.000 de euro pe lună apare prima dată în Unica.md.
20:30
Turismul rural este o ramură promițătoare în Republica Moldova. Turismul rural este unica ramură care în timpul crizei din 2021-2023 și-a crescut capacitatea de cazare cu peste 50%, dar și ... Post-ul Turismul rural, singura ramură care în criză și-a crescut capacitatea de cazare și numărul de turiști apare prima dată în Unica.md.
20:30
Acum 15 ani, soții Pavlov din satul Zăicanii Vechi, raionul Telenești, au cumpărat o vacă pentru a-și putea întreține familia. Atunci când aveau produse lactate în surplus, Elena Pavlov le ... Post-ul Ferma de văcuțe, mulse și hrănite „cu ajutorul panourilor solare” apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
18:00
Un cutremur de 5,3 Richter s-a produs în Zona Seismincă Vrancea-Buzău, din România la o adâncime de aproximativ 150 km, la ora 17.40 și a fost resimțit și în unele ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Cutremur simțit pe teritoriul Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
16:50
Circa două mii de pompieri și salvatori luptă cu consecințele intemperiei. Momentan, cele mai mari probleme sunt în raioanele Cantemir, Leova și Stefan Vodă, acolo unde digurile pe râurile Prut ... Post-ul Circa două mii de salvatori, la datorie: Digurile de pe Prut și Nistru riscă să cedeze apare prima dată în Unica.md.
16:30
Administrația de Stat a Drumurilor informează că, în urma precipitațiilor abundente din aceste zile, mai multe sectoare de drumuri naționale din regiunile Nord, Centru și Sud au fost afectate de ... Post-ul Drumuri inundate în centrul și sudul R. Moldova. Administrația de Stat a Drumurilor vine cu recomandări pentru șoferi apare prima dată în Unica.md.
16:30
În capitală, situația continuă să fie una dificilă după ploile torențiale din ultimele zile. Un șir de străzi rămân a fi inundate cu apă și nămol, mai multe blocuri au ... Post-ul Pagube după inundații în Capitală: Drumuri distruse, mașini inundate, blocuri afectate și garduri doborâte apare prima dată în Unica.md.
16:20
Din cauza ploilor torențiale, 56 de instituții de învățământ din capitală au fost afectate, iar o grădiniță a fost temporar închisă. Despre acest lucru a anunțat șeful Direcției Generale Educație, ... Post-ul 56 de instituții de învățământ, afectate de intemperii, doar în Chișinău. O grădiniță a rămas închisă apare prima dată în Unica.md.
16:10
O echipă de geniști din cadrul Batalionului Geniu ,,Codru” a fost solicitată să intervină duminică, 15 septembrie curent, în localitatea Sălcuța, raionul Căușeni, informează unica.md cu referire la un comunicat ... Post-ul Bombă depistată într-o localitate din Căușeni apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
15:50
Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson şi membru al legendarului grup The Jackson Five, a murit duminică, la vârsta de 70 de ani, în urma unui infarct, în timp ce ... Post-ul Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson, s-a stins din viață la 70 de ani apare prima dată în Unica.md.
15:50
Patru scriitori și jurnaliști de la Chișinău, care se îndreptau la o întâlnire cu elevii liceului „Alexandru cel Bun” din Tighina, au fost percheziționați și agresați de structurile separatiste transnistrene. ... Post-ul Scriitorii moldoveni, percheziționați și agresați de către separatiști. Reacția Chișinăului apare prima dată în Unica.md.
14:40
Conaționalii noștri demonstrează peste tot în lume că sunt cei mai buni! Ieri, 15 septembrie, fotbaliștii moldoveni din Franța au avut o victorie uimitoare pe tărâmuri franceze. Astfel, într-un meci ... Post-ul Hai, Moldova! Victorie uimitoare pentru fotbaliștii moldoveni din Franța: FC Moldavie a învins în etapa a treia preliminară, în CUPA Franței ediția 2024-2025 apare prima dată în Unica.md.
14:40
SUA au aplicat, pe 13 septembrie, sancțiuni împotriva șefei organizației necomerciale, ANO „Evrazia”, Nelli Parutenko, asociată lui Ilan Șor. Fostă trezorieră a Partidului Șor, Nelli Parutenko conduce în prezent vehiculul financiar prin ... Post-ul Contabila lui Șor, sancționată de SUA: Companii și venituri în Moldova apare prima dată în Unica.md.
14:30
Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate precipitații ... Post-ul Alerte de călătorie! Autoritățile îndeamnă moldovenii să evite plecările în Ungaria și Austria apare prima dată în Unica.md.
14:30
Căutătorii din Moldova au găsit în timpul unei expediții recente în Șerpeni resturile unui erou-eliberator, luptător al Armatei Roșii, scrie noi.md. foto: noi.md Despre acest lucru a informat unul dintre ... Post-ul Rămășițele unui soldat al Armatei Roșii, descoperite în satul Șerpeni apare prima dată în Unica.md.
14:30
În perioada 05.09.2024 – 11.09.2024, pe teritoriul Republicii Moldova a fost înregistrat un caz de rabie la bovină, localitatea Puhăceni, raionul Anenii Noi, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Cadavrul ... Post-ul Caz de rabie la bovine la Anenii Noi apare prima dată în Unica.md.
14:20
Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate precipitații ... Post-ul O nouă alertă de călătorie! Autoritățile îndeamnă cetățenii să evite plecările în Ungaria apare prima dată în Unica.md.
14:20
În municipiul Chișinău se atestă o scădere a infecției COVID-19. Despre asta a anunțat șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, Vladimir Bolocan, în cadrul ședinței operative de astăzi a ... Post-ul COVID-19: Un copil în stare gravă apare prima dată în Unica.md.
14:10
Un adolescent de 17 ani a fost salvat de medicii echipei SAMU Ocnița după ce a suferit de „dispnee” – respirație cu dificultate. Potrivit autorităților, cazul a avut loc pe ... Post-ul Un adolescent cu dispnee, salvat de medicii de pe ambulanță apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
13:40
Meteorologii au emis astăzi, 16 septembrie, un Cod Galben de instabilitate atmosferică, informează unica.md. Astfel, în intervalul orei 11:30 – 15:00 se prevăd averse de ploaie în cantități de apă ... Post-ul Meteorologii au instituit Cod Galben de instabilitate atmosferică în țară apare prima dată în Unica.md.
13:20
Conaționalii noștri demonstrează peste tot în lume că sunt cei mai buni! Ieri, 15 septembrie, fotbaliștii moldoveni din Franța au avut o victorie uimitoare pe tărâmuri franceze. Astfel, într-un meci ... Post-ul Hai, Moldova! Victorie uimitoare pentru fotbaliștii moldoveni din Franța! FC Moldavie s-a calificat în finală și va lupta pentru Cupa Franței apare prima dată în Unica.md.
12:30
Primăria Chișinău informează că, în urma ploilor abundente din ultimele zile, angajați ai instituțiilor de învățământ general din Capitală, alături de echipele de intervenție ale serviciilor municipale, au demarat un ... Post-ul Echipele municipale de intervinție, antrenate în înlăturarea consecințelor inundațiilor din grădinițele și școlile din oraș care au fost afectate apare prima dată în Unica.md.
12:20
Două persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident produs în această dimineață pe traseul Bălți-Chișinău, în localitatea Băneștii Vechi, raionul Telenești. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD ... Post-ul Accident grav la Teleneșeti! Două persoane au ajuns la spital apare prima dată în Unica.md.
12:10
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi ... Post-ul Alți doi taximetriști, reținuți pentru facilitarea întrării în țară a nouă ucraineni, contra unor sume uriașe apare prima dată în Unica.md.
11:50
Din cauza condit‌iilor meteorologice actuale, este afectata‌ parțial circulat‌ia troleibuzelor și autobuzelor, informează unica.md. ”Astfel, unele rute, atesta‌ întârzieri de la orarul stabilit, staționează sau sunt redirecționate. Personalul liniar este ... Post-ul În atenția locuitorilor Capitalei! Circulația troleibuzelor, afectată din cauza ploii abundente apare prima dată în Unica.md.
11:30
Plouă cu găleata la această oră în Capitală și în doar câteva minute, străzile s-au transformat din nou în râuri, informează unica.md. Chiar lângă Casa Guvernului, pe strada Gavriil Bănulescu-Bodoni ... Post-ul Plouă cu găleata la această oră în Chișinău. Străzile s-au transformat, din nou, în râuri apare prima dată în Unica.md.
09:20
Poliția Națională anunță cu profund regret pierderea unei colegei – ELENA MARTIN, ofițer superior de investigații din cadrul Direcției asigurare și supraveghere specială a INI, care a decedat, în noaptea ... Post-ul Doliu în Poliția Națională! O tânără colegă s-a stins din cauza unei boli incurabile apare prima dată în Unica.md.
09:00
Circulație îngreunată, în această dimineață pe traseul Chișinău Orhei, din cauza unui accident, în apropiere de satul Peresecina, scrie unimedia.info. Potrivit martorilor oculari, pe serpentină s-au tamponat două mașini. Este ... Post-ul Accident matinal în serpentina de la Peresecina apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
08:50
Este alertă de vreme rea cu furtuni și ninsori abundente în Italia. Un ciclon polar care s-a abătut asupra țării a scăzut temperaturile anormal de mult și face ravagii în ... Post-ul Vreme extremă în mai multe țări: în Italia ninge, iar în Austria și Cehia plouă torențial apare prima dată în Unica.md.
08:50
Inundațiile istorice din Galați au lăsat în urmă un dezastru de nedescris. Șase persoane și-au pierdut viața. Apa a înghițit mașini și animale, iar salvatorii au avut misiuni dificile. Oamenii ... Post-ul Bilanțul morților după inundațiile catastrofale din Galați crește la 6 apare prima dată în Unica.md.
08:40
Atenție, șoferi! În noaptea de sâmbătă spre duminică au fost găsite și mai multe plăcuțe de înmatriculare, pierdute în timpul ploii, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. ... Post-ul Atenție, șoferi! Zeci de plăcuțe de înmatriculare, pierdute în timpul ploii. Unde le puteți ridica apare prima dată în Unica.md.
08:30
Ploile nu contenesc nici astăzi. Meteorologii anunță precipitații slabe în toată țara, informează unica.md. Temperaturile vor atinge până la +25°C, iar noaptea vor coborî până la +12°C.   În Capitală ... Post-ul Ploile nu contenesc nici astăzi. Ce prognoze au meteorologii apare prima dată în Unica.md.
08:10
Treizeci și trei de solicitări au fost recepționate de autorități pe parcursul nopții pentru pomparea apei din gospodăriile afectate de inundații, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Salvatorii ... Post-ul Lupta cu inundațiile: Pompierii au intervenit în zeci de gospodării pentru a pompa apa apare prima dată în Unica.md.
Ieri
21:10
Interpretul cu o voce superbă, un om tare drag echipei noastre și cel datorită căruia am reușit să vedem un alt raion al țării noastre – Rezina. I-am descoperit locurile ... Post-ul #usideschise: Aurel Chirtoacă acasă la Rezina – despre copilărie, îi cunoaștem părinții și satul de pe malul Nistrului! apare prima dată în Unica.md.
14 septembrie 2024
22:20
Polițiștii din Orhei au fost sesizați în jurul orei 19:30 cu privire la un accident rutier în apropierea satului Ciocîlteni, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. La fața ... Post-ul Accident grav la Ciocîlteni! O fetiță de doi ani, transportată de urgență la spital apare prima dată în Unica.md.
22:10
Trei copii și doi adulți, blocați într-o mașină pe Calea Ieșilor, au fost salvați, în această după-amiază, de polițiști din puhoaie, informează unica.md. ”Mulțumim polițiștilor din echipajul MAI 1207 al ... Post-ul Trei copii și doi adulți, blocați într-o mașină pe Calea Ieșilor, salvați de polițiști apare prima dată în Unica.md.
22:10
Atenție, șoferi! Au fost găsite mai multe plăcuțe cu numere de înmatriculare. Proprietarii le pot ridica de la sediul INSP, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Îndemnăm ... Post-ul ATENȚIE, șoferi! Au fost găsite mai multe plăcuțe cu numere de înmatriculare apare prima dată în Unica.md.
22:00
Din cauza ploilor abundente, pe drumul național R 34 au fost deteriorate elementele constructive a două poduri, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Din acest motiv, de ... Post-ul Două poduri, deteriorate de puhoaie, pe drumul național R 34 apare prima dată în Unica.md.
22:00
Poliția a venit cu un anunț în această seară în contextul ploilor care vor continua, informează unica.md. ”Stimați șoferi, riscul este enorm. Respectați solicitările polițiștilor implicați la dirijarea traficului. Transportul ... Post-ul ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: Transportul va fi redirecționat pe tot parcursul nopții apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:10
Din cauza acumulărilor de apă sunt blocate intrările în localitățile Lărguța și Leca. Polițiștii au intervenit de urgență pentru a ajuta cetățenii și a oferi suport la lichidarea consecințelor, informează ... Post-ul Prăpăr în țară! Ploile abundente a scufundat sub apă sudul țării: misiuni ale autorităților sunt în plină desfășurare pentru lichidarea consecințelor apare prima dată în Unica.md.
16:10
Acum o oră, Poliția din Fălești a fost sesizată despre faptul că în apropierea satului Egorovca s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui copil de 7 ani, informează ... Post-ul Tragedie la Egorovca! Un copil de 7 ani a murit într-un cumplit accident apare prima dată în Unica.md.
11:40
Ploi torențiale foarte puternice sunt prognozate de meteorologi timp de câteva zile. În țara vecină în unele localități din cauza intemperiilor sunt și decese. Ploile abundente au început în această ... Post-ul Cetățenii, atenționați să fie extrem de prudenți! Echipele de intervenție din Capitală, în teren apare prima dată în Unica.md.
11:30
Ciclonul Boris a făcut primele victime în România. O viitură de proporții a lovit județul Galați. 4 oameni au murit, iar alți 90 au fost evacuați din casă. Au fost ... Post-ul 4 morți în România după ploile puternice! Inundații istorice în Moldova: oamenii s-au adăpostit pe acoperișuri apare prima dată în Unica.md.
11:30
Conform datelor radar, în următoarele ore, orașul Chișinău va fi afectat de un nou episod de ploi puternice, care pot fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, informează ... Post-ul ATENȚIE! Un nou val de ploi puternice în Capitală, în următoarele ore apare prima dată în Unica.md.
11:20
Patru persoane dintr-o familie dintre care un nou născut au fost salvate de pompieri din calea apelor. Cazul a fost înregistrat în localitatea Hanasani, raionul Cantemir în urma precipitațiilor abundente ... Post-ul Patru persoane, inclusiv un nou-născut, salvate din calea puhoaielor la Cantemir apare prima dată în Unica.md.
11:10
În urma ploii puternice din această dimineață mai multe străzi din Capitală au fost inundate, iar crengi au căzut la pământ. Din imagini se vede că o mulțime de crengi au ... Post-ul A ploua cu găleata în Capitală: stăzile s-au transformat în râuri apare prima dată în Unica.md.
10:50
În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au extrădat un cetățean al Ucrainei, care din anul 2023 era dat în urmărire internațională prin INTERPOL. Străinul, în vârstă de 36 de ... Post-ul Un cetățean ucrainean, anunțat în căutare de Interpol, extrădat din Moldova în Cehia apare prima dată în Unica.md.
13 septembrie 2024
20:50
Îndrăgitul interpret de muzică populară, Gabriel Nebunu,cunoscut nu doar pentru talentul său, dar și pentru felul lui de a fi poznaș, și-a arătat a făcut dezvăluiri legate de unele frustrări. ... Post-ul Gabriel Nebunu, jignit și umilit de profesorii de la Colegiul „Ștefan Neaga”. Ce dezvăluiri a făcut artistul apare prima dată în Unica.md.
20:50
IGSU atenționează oamenii despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului. Salvatorii vin cu recomandări și atenționări în adresa cetățenilor, pentru a preveni riscurile asociate ... Post-ul Mare ATENȚIE când faceți vin! Salvatorii vin cu recomandări în adresa cetățenilor apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.