(video) Paris 2024: Premieră – Noul Alpine A110 R Ultime, aproape 1000 de euro calul putere

Autoblog.md, 15 octombrie 2024 18:30

Ediția limitată Alpine A110 R Fernando Alonso tocmai a fost detronată în ceea ce privește prețul. Marca franceză a prezentat la Salonul Auto de la Paris noua ediție limitată Alpine A110 R Ultime, despre care se spune că ar fi ultima și cea de adio. Această ediție limitată ultra-exclusivă are un preț de start de […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră – Noul Alpine A110 R Ultime, aproape 1000 de euro calul putere apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 10 minute
11:10
Xpeng, una dintre cele mai importante companii chineze de automobile hi-tech, face un debut important la Salonul Auto de la Paris. A prezentat noul model P7+ într-un format teaser pentru audiența europeană. Este numit primul vehicul din lume definit de inteligența artificială, alături de tehnologii revoluționare de conducere autonomă și lansare pe noi piețe. Iar […] Articolul (video) Paris 2024: Xpeng a arătat europenilor modelul pentru care a primit 30000 de precomenzi în nici două ore apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 2 ore
10:00
Lexus introduce al treilea model din linia Overtrail – NX – devenind un SUV conceput pentru a fi alegerea ideală pentru cei care se bucură de un stil de viață activ și în aer liber. Este echipat pentru a face față drumurilor mai dificile, fiind în același timp la fel de echilibrat și încrezător atunci […] Articolul (video) Lexus a adaptat modelul NX inclusiv pentru Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
17:30
Wizz Air, cea mai sustenabilă companie aeriană din punct de vedere ecologic pe plan global*, este încântată să anunțe deschiderea bazei sale temporare din Chișinău, Moldova. Operațiunile bazei vor oferi pasagerilor conexiuni directe către 16 destinații în iarna care vine, inclusiv 8 rute noi, cu zboruri care încep pe 16 decembrie. Biletele sunt disponibile acum […] Articolul Wizz Air își redeschide baza de la Chișinău cu 16 rute directe, dintre care opt noi apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
Ferrari a dezvăluit modelul F80 și scrie astfel un nou capitol în istoria supercarurilor legendare care poartă emblema Calului Cabrat. F80 va fi produs într-o serie limitată de doar 799 de exemplare și se alătură panteonului de icoane precum GTO, F40 și LaFerrari, prezentând cele mai bune realizări ale mărcii din Maranello în materie de […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Ferrari F80 cu 1200 de cai putere apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Leapmotor International și-a făcut o intrare impresionantă la Salonul Auto de la Paris cu debutul global al unui model nou-nou, B10, primul model din așa-numita serie B. Această lansare marchează o etapă critică în expansiunea globală a Leapmotor, pe măsură ce compania își accelerează eforturile de a oferi vehicule electrice (VE) accesibile și de înaltă […] Articolul (video) Paris 2024: Debutul și anunțurile Leapmotor la salonul auto francez apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Graba strică treaba. Așa a fost intitulată o secvență video surprinsă de camera de bord a unui moldovean care se deplasa pe traseu conform RCR. Graba, adică treaba unui conducător de Toyota Land Cruiser, a fost dată peste cap de un polițist. Unul pe care primul cu siguranță nu l-a așteptat să apară. Șoferul ar […] Articolul (video) Curbă cu surpriză. Imediat după o depășire ilegală un șofer a văzut o mână ridicată de polițist apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Cine a formulat proverbul bine cunoscut „unde doi se bat, al treilea câștigă” nu l-a scris degeaba, căci a avut perfectă dreptate. În timp ce conducerea UE dă o luptă indirectă cu producătorii auto locali prin a-i supune unor noi legi, în timp ce unii nu prea vor, cu pași tot mai rapizi vin și […] Articolul Nu-i mai înțelegi! Șeful BMW cere anularea planului prevăzut pentru 2035, în timp ce șeful Stellantis nu e împotrivă apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
10:30
Timp de 25 de ani, fiecare Porsche 911 GT3 a întruchipat esența companiei. Patru generații ale mașinii sport fără compromisuri continuă povestea de succes 911, demonstrând performanțe impresionante atât pe circuit, cât și pe șosea. La Porsche, este de asemenea o tradiție ca seria să fie construită pe elemente care s-au dovedit fiabile chiar și […] Articolul (video) Porsche sărbătorește 25 de ani de modele GT3 apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Cel de-al treilea Murano s-a dovedit a fi un model longeviv, fiind pe linia de asamblare timp de 10 ani fără o modernizare semnificativă. La un moment dat, au existat chiar zvonuri că Nissan va abandona acest model și se va concentra pe modelul mai mare Pathfinder. Cu toate acestea, Nissan a decis să lase […] Articolul (video) Premieră în SUA: Noua, a patra generație Nissan Murano apare prima dată în Autoblog.md.
16 octombrie 2024
17:30
Compania britanică RML Group Ltd dezvăluie proiectul P39, creat cu ocazia aniversării sale de 40 de ani. Bazat pe modelul Porsche 992.1 Turbo S, rezultatul este un supercar extraordinar, care are o capacitate pe pistă mai mare decât un Porsche 992 GT3 RS „Noul nostru RML P39 40th Special Edition sfidează tot ceea ce este […] Articolul (foto) Britanicii de la RML Group au făcut un soi de Porsche 911 GT3 RS cu 912 CP apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Alpine Alpenglow se îndreaptă spre participare în curse, dacă nu chiar spre producție în serie limitată! Spectaculosul show car a fost prezentat pentru prima dată în urmă cu doi ani, tot la Salonul Auto de la Paris. De atunci, Alpine l-a perfecționat, iar anul acesta a fost construit un prototip funcțional, care a rulat chiar […] Articolul (video) Paris 2024: Supercarul prototip Alpine Alpenglow s-a ales cu un V6 biturbo care consumă direct H2 apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Noutăți de la Agenția Servicii Publice și Guvernul Republicii Moldova pentru actualii și viitorii conducători auto cu acte în regulă. De exemplu, deținătorii de permise de categoria B vor putea obține și subcategoriile A1/AM. Și asta fără examene! Prima noutate În industria modernă a transporturilor se conturează un trend în dezvoltarea și promovarea tot mai […] Articolul Moldova: Deținătorii de permise de categoria B vor putea obține subcategoriile AM și A1 fără examene apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Mai sunt câteva lucruri de văzut la standul Renault de la Salonul Auto de la Paris. Iar pentru cei care nu au ocazia să-l viziteze, le aducem mai aproape pe ecrane. Pe lângă premiera noului Renault 4 E-Tech electric, producătorul francez a mai realizat un concept interesant pe baza lui. De asemenea, pentru prima dată […] Articolul (video) Paris 2024: Prototipul viitorului Renault Twingo și FL4WER POWER show car se arată în premieră publicului apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
După prezentarea lui C3 Aircross în iunie anul trecut, Citroën își confirmă ofensiva pe piața SUV-urilor prin premiera mondială a conceptului C5 Aircross. Acesta exprimă o viziune a ceea ce ar putea fi următorul SUV al mărcii în segmentul C. Caracteristici cheie: Modelul de producție va fi prezentat în 2025. Articolul (video) Paris 2024: Citroën C5 Aircross Concept va deveni model de producție la anul apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:50
Mașină nouă de la BMW într-o premieră interesantă care are loc în afara Salonului Auto de la Paris, desfășurat în această săptămână. Noul BMW Seria 2 Gran Coupé oferă experiența de sportivitate și eleganță în segmentul compact premium. A doua generație a modelului pune acum un accent și mai mare pe aceste calități distinctive BMW. […] Articolul (video) Premieră mondială: A doua generație BMW Seria 2 Gran Coupé apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Viteza bat-o vina? Aseară târziu, pe bd. Dacia, la semaforul din intersecția cu străzile București și Ciuflea s-a produs un accident în lanț. Martori a urmărilor am fost și noi. Implicate au fost patru automobile și vinovat de cele întâmplate ar fi cel mai probabil ultimul conducător din șir. Am contactat Poliția Capitalei pentru mai […] Articolul (video) Accident în lanț pe bulevardul Dacia. Ar fi fost generat de o tânără șoferiță luată la spital apare prima dată în Autoblog.md.
15 octombrie 2024
19:10
Chevrolet Corvette ZR1 este acum cea mai rapidă mașină construită vreodată de un producător auto american. Pe o pistă de testare din Germania, președintele General Motors, Mark Reuss, a condus un exemplar cu o viteză de 233 mph, stabilind un record de viteză maximă neegalat de nicio mașină de producție actuală cu preț sub un […] Articolul (video) Noul Corvette ZR1 este acum cea mai rapidă mașină construită vreodată de un producător auto american apare prima dată în Autoblog.md.
18:30
Ediția limitată Alpine A110 R Fernando Alonso tocmai a fost detronată în ceea ce privește prețul. Marca franceză a prezentat la Salonul Auto de la Paris noua ediție limitată Alpine A110 R Ultime, despre care se spune că ar fi ultima și cea de adio. Această ediție limitată ultra-exclusivă are un preț de start de […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră – Noul Alpine A110 R Ultime, aproape 1000 de euro calul putere apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
După prezentarea recentă a companiei Tesla, unde Elon Musk a arătat câteva viitoare vehicule robotizate autonome, dar și l-a promovat pe Optimus în calitate de barman, dansator sau interlocutor, în spațiul online au apărut mai multe meme-uri la subiect, iar unul dintre acestea cu siguranță l-ați fi văzut. Acesta a comparat realitatea de ultimă oră […] Articolul (video) Elon Musk a fost acuzat de plagiat de regizorul filmului I, Robot apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Al șaptelea model, introdus de BYD oficial în Europa în decursul a doi ani, este noul SEALION 7. Premiera a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Paris. Acest ”leu de mare” a fost lansat primăvara în China, acolo unde se numește BYD Sea Lion 07 EV. Viteza de lansare a noilor produse pe […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră europeană – Noul BYD SEALION 7 apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează consumatorii de produse petroliere și toate părțile interesate despre faptul că majorarea cu peste 20 de bani a prețurilor la carburanți stabilită pentru ziua de mâine comportă un caracter unic și este legată de pauza extinsă în programul de activitate în contextul Hramului Chișinăului. Astfel, dacă de […] Articolul Benzina 95 se scumpește cu 28 de bani, iar motorina cu 20 de bani! Cum explică asta ANRE apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat al Republicii Moldova a emis prima avertizare Cod Galben de înghețuri din acest sezon. Acest anunț este și primul semnal pe care ar trebui să-l ia în considerare toți deținătorii sau conducătorii de autovehicule, în vederea pregătirilor pentru sezonul rece. Codul Galben de înghețuri va fi valabil pentru toată țara în intervalul […] Articolul Primul semnal pentru schimbarea anvelopelor: Cod Galben de înghețuri în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
TOYOTA GAZOO Racing (TGR) și MoneyGram Haas F1 Team au anunțat că au încheiat un acord de bază privind un parteneriat tehnic, referitor la dezvoltarea vehiculelor echipei F1 și eforturile de colaborare. Prin acest parteneriat, cele două părți își propun să contribuie la dezvoltarea industriei auto prin crearea unui mediu în care tinerii piloți, ingineri […] Articolul (video) Toyota și-a anunțat o revenire în Formula 1! Iată în ce format apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Citroën profită de Salonul Auto de la Paris pentru a prezenta în premieră mondială noile modele C4 și C4 X, reînnoind complet gama sa de berline de segment C. Astăzi, modelele trec prin schimbări semnificative, câștigând în maturitate și caracter, în timp ce își consolidează punctele forte tradiționale, printre care confortul și spațiul la bord. […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră mondială – Noile Citroën C4 și C4 X facelift apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Cu bine am reușit să organizăm și a doua ediție ARENA AUTO FEST în cadrul Arena Chișinău, pe 14-15 septembrie. Expoziția a fost vizitată de un număr impresionant de oameni, motiv pentru care le mulțumim tuturor celor care au venit, ne-au încurajat și apreciat! Câteva secvențe video înregistrate la început de festival arată cum a […] Articolul (video) ARENA AUTO FEST 2024 – cum a avut loc a doua ediție! apare prima dată în Autoblog.md.
08:40
Aseară târziu, poliția din raionul Strășeni a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R1, în apropierea localității Făgureni, vecină cu orașul Strășeni. Din păcate s-a soldat cu un deces. Conform informațiilor preliminare, un Land Rover Discovery Sport condus de o femeie de 57 de ani a lovit doi pietoni. Aceștia traversau […] Articolul Accident nocturn grav în raionul Strășeni. Două persoane au apărut în fața unui Land Rover apare prima dată în Autoblog.md.
14 octombrie 2024
14:20
Renault 4 rămâne un simbol adevărat, născut ca răspuns la schimbările sociale radicale din anii 1960, în perioada exodului rural, o dată cu apariția clasei de mijloc și noului rol al femeilor. Era o mașină pentru toată lumea și pentru orice scop, un simbol al libertății. Anunțat la Salonul Auto de la Paris 2022 cu […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră mondială – Noul Renault 4 E-Tech electric apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Compania Audi a decis să ofere iubitorilor de SUV-uri coupe opțiunea de a alege noile modele Q6 e-tron și într-o astfel de caroserie. Premiera noului format a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Paris, care se desfășoară în toată această săptămână. În cele ce urmează, vom nota doar diferențele față de un Q6 […] Articolul (video) Paris 2024: Premieră mondială – Noile Audi Q6 și SQ6 Sportback e-tron apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Cel de-al cincilea zbor de test al rachetei Starship a avut loc în după amiaza zilei de 13 octombrie 2024. Zborul a avut cele mai ambițioase obiective de testare de până acum, pe măsură ce SpaceX a încercat să demonstreze tehnicile fundamentale pentru designul complet și rapid reutilizabil al Starship și Super Heavy. Și pentru […] Articolul (video) Succes! Pentru prima dată Mechazilla a prins booster-ul Super Heavy al rachetei Starship apare prima dată în Autoblog.md.
13 octombrie 2024
17:10
Raionul Orhei este popular atât în țară, cât și peste hotarele Republicii Moldova. Este poate cel mai cunoscut de către turiști, dar și de băștinași, având în componență câteva zone pitorești în care mai noi se pot organiza cele mai diverse evenimente, de la off-road până la concerte în aer liber. Cu o astfel de […] Articolul (video) DROOM BOON, episodul 5: Raionul Orhei are istorie nu doar la suprafață apare prima dată în Autoblog.md.
11 octombrie 2024
18:30
Ceremonia de lansare a producției modelului Lada Aura, catalogat drept business sedan, a avut loc la fabrica AvtoVAZ din Toliatti. Aura este de fapt un model Vesta cu ampatament alungit, creat în principal pentru flote corporative și parcuri taxi, precum și pentru flotele de serviciu ale autorităților municipale, regionale și federale. Mașina a fost apreciată […] Articolul (video) A început producția primului business sedan Lada din istorie. Impresiile lui Putin despre model apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Show car-ul A390_β, primul fastback sport Alpine 100% electric, introduce o nouă dimensiune în universul sportiv al mărcii. Acesta prefigurează cel de-al doilea din cele trei modele din linia Dream Garage, garajul ideal creat de Alpine pentru toți șoferii entuziaști. După A290 și înainte de viitorul A110 electric, A390_β anticipează a doua fază a Dream […] Articolul (video) Premieră: Show car-ul A390_β – primul fastback sport Alpine 100% electric apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Tragedie evitată în ultima secundă la Braşov! Un turist străin s-a împiedicat pe trotuarul stricat şi a căzut pe carosabil. Şoferiţa de la volanul Tesla a tras de volan ca să nu-l calce, dar s-a ciocnit cu altă mașină de pe contrasens. Pietonul a scăpat teafăr, însă ambii conducători auto au avut nevoie de îngrijiri […] Articolul (video) Brașov: O șoferiță este cercetată penal, generând un accident în evitarea călcării unui pieton apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Emisiunea DROOM BOON se apropie de mijlocul sezonului! În acest weekend veți avea ocazia să urmăriți episodul cu numărul 5. Gabriela Cojocaru și Constantin Mihalachi au lăsat sudul Republicii Moldova pentru a ajunge la nord-est de Chișinău, în celebrul raion Orhei! Ce urmează să vedeți și să aflați despre această regiune, vă invităm să aflați […] Articolul (video) DROOM BOON ajunge în weekend la Orhei apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Analizând lista activelor, scoase de Aeroportul Internațional Chișinău la vânzare prin licitație, am găsit un lot destul de interesant. Cel mai vechi autovehicul din lista afișată este un MAZ-7310 în variantă specială AA-60! Și curios va fi de aflat cine va fi real interesat de acest exponat de muzeu din 1985, căci are doar 5610 […] Articolul (video) Cel mai interesant lot din licitația organizată de Aeroport are tracțiune 8×8 și motor V12 apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” anunță că va desfășura o licitație cu strigare pentru a vinde „active neutilizate în procesul tehnologic”. Mai exact este vorba despre 19 unități de transport, cu vechime și parcurs diferit. Cei mai mulți bani se doresc pe două exemplare Hyundai Tucson, un Mercedes-Benz E-Class, un autobuz și un MAZ-7310. Iată detaliile […] Articolul Aeroportul Internațional Chișinău scoate la vânzare prin licitație mai multe autovehicule apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Pe drumul deschis de BMW 3.0 CSL, prezentat în 2022 pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a BMW M GmbH, următorul model va fi BMW Skytop. Prezentat iniţial la sfârșitul primăverii sub forma unui concept la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, roadsterul a stârnit valuri de entuziasm printre cunoscătorii şi pasionaţii de automobile veniţi la […] Articolul (foto) Oficial: Conceptul BMW Skytop se transformă în model de serie mică apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) constată că aprecierea prețurilor la carburanți din ultimele trei săptămâni, în valori nominale a avut un impact moderat comparativ cu nivelul mediu al acestora înregistrat în anul curent. Creșterile din ultima perioadă a cotațiilor Platts la bursele internaționale au determinat o recuperare parțială a prețurilor la carburanți, care […] Articolul ANRE: În pofida scumpirii carburanților, nivelul rămâne încă mult sub cel mediu pentru anul curent apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
În această noapte, Tesla a organizat un eveniment numit „We, Robot” pe teritoriul Warners Bros studios, prin care și-a anunțat oficial intrarea în segmentul/domeniul autovehiculelor robotizate. De asemenea, au fost demonstrate primele astfel de mașinării, alături de care au fost comunicate primele detalii. De ani buni se vorbește despre o mașină Tesla care nu va […] Articolul (video) Tesla a arătat lumii primele sale autovehicule robotizate apare prima dată în Autoblog.md.
10 octombrie 2024
19:00
Pe cel mai mare portal de anunțuri auto din țară a apărut o ofertă interesantă: un sedan BMW M3 care este o daună totală. Iar descrierea anunțului, scurtă, clară și cuprinzătoare, sună ca o glumă: „Se vinde întreagă, nu pe piese!” Imaginea din anunț cu o plăcuță de înmatriculare întoarsă ne spune în mod clar […] Articolul (foto) Gluma zilei: BMW-ul M3 care a luat un stâlp pe strada Grenoble se vinde doar întreg apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Compania XPeng Motors a prezentat în China noul model P7+. Presa locală îl cataloghează drept un succesor al primului automobil al mărcii – P7. Sedanul ar urma să fie valabil internațional, iar premiera mondială ar fi setată pentru săptămâna viitoare, chiar la Salonul Auto de la Paris, acolo unde Xpeng are confirmată participarea. Lansarea pe […] Articolul (video) Premieră în China: Noul Xpeng P7+ este un concurent pentru Tesla Model S apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Noua generaţie MINI Cooper Cabriolet completează actuala familie cu un model plin de caracteristici unice. MINI prezintă noul model decapotabil care întruchipează perfect deschiderea mărcii. “Always Open” – această afirmaţie tradiţională a MINI Cabriolet descrie în mod adecvat filosofia modelului. Cu MINI Cooper Cabriolet, unul dintre cele mai emoţionante modele din noua familie MINI revine […] Articolul (video) Premieră: Noul MINI Cooper Cabriolet s-a pregătit pentru următorul sezon estival apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Poliția a fost sesizată în această după amiază despre producerea unui accident rutier pe traseul Alexeevca-Pîrlița din raionul Ungheni. Un Audi a derapat de pe carosabil într-o fâșie forestieră din adiacent. La fața locului s-a depistat corpul neînsuflețit al unui tânăr de 21 de ani. Conform IGP, ulterior, s-a stabilit că șoferul era angajatul Inspectoratului […] Articolul Accident tragic în raionul Ungheni. A fost găsit un tânăr polițist decedat apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Un nou test drive AutoBlogMD. V-am anunțat că recent, marca franceză Citroën s-a relansat oficial în Republica Moldova. Iar printre modelele valabile din start se numără și C4 X, cel pe care l-am și primit la test. Sedanul este valabil cu două motorizări tradiționale non-electrificate, un diesel și un benzinar, ambele cu 130 CP, cutii […] Articolul (video) Test Drive: Noul Citroën C4X – bun venit în Moldova! apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Lexus introduce un set de actualizări pentru modelul de top LX și lansează o nouă versiune LX 700h cu un nou sistem de propulsie hibrid dezvoltat de marcă. O lansare treptată în diferite regiuni ale lumii este programată să înceapă la sfârșitul anului 2024. Până acum, LX a fost singurul model non-electrificat din gamă. Actualizări […] Articolul (video) Lexus modernizează modelul LX, adaugând versiunea LX 700h și ediția OVERTRAIL apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Ferrari prezintă o versiune unică a modelului Roma Spider, creată cu implicarea departamentului Tailor Made. Automobilul este deja expus în Muzeul Enzo Ferrari din Modena, în cadrul expoziției “Ferrari One of a Kind”, dedicată lumii exclusive a personalizării pentru producătorul din Maranello. Scopul proiectului, în special, este de a evidenția tehnicile inovatoare de producție a […] Articolul (video) Ferrari amintește printr-o unică mașină că are să propună programul Tailor Made apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Uraganul Milton a atins ţărmul din Florida, a anunţat Centrul american pentru uragane (NHC). Uraganul descris inițial drept extrem de periculos, căruia i s-a atribuit o categorie maximă 5 (cea mai înaltă pe scara Saffir-Simpson, cu vânturi de până la 270 km/h), a ajuns pe coasta de vest a peninsulei spre seara zilei de miercuri, […] Articolul (video) Florida: În timp ce unii oameni au încercat să-și ”sigileze” mașinile scumpe, alții le-au lăsat în voia sorții apare prima dată în Autoblog.md.
9 octombrie 2024
17:30
Škoda Motorsport prezintă un nou concept de mașină de curse complet electrică: Enyaq RS Race. Înrădăcinat în ADN-ul de curse al mărcii cehe, acest concept sprijină dezvoltarea de tehnologii inovatoare și materiale durabile, servind drept proiect pilot pentru viitoarele modele de serie! Mașina conceptuală încorporează piese inovatoare și durabile din biocompozite care oferă aceleași avantaje […] Articolul (video) Noul concept Škoda Enyaq RS Race sau cum Enyaq a trecut printr-o cură serioasă de slăbire apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Nume cunoscut, însă nu și în Europa, deocamdată. Compania Volkswagen introduce o variație cu ampatament lung și șapte locuri a noului Tiguan, însă a decis să nu mai numească modelul Tiguan Allspace, ci Tayron. Astfel se numește în China un crossover produs din 2018, care există și într-o variantă coupe. Iar această nouă, a doua […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Volkswagen Tayron apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a emis o alertă Cod Galben de ceață. Este valabilă pentru întreg teritoriul țării, în intervalul orelor 3:00-11:00 a zilei de 10 octombrie. Pe arii extinse se prevede ceață, iar vizibilitatea va scădea la sub 200 de metri. Acest lucru prezintă riscuri mai ales pentru cei care nu […] Articolul Alertă meteo Cod Galben de ceață în toată țara, valabilă noaptea și ziua apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.