Renato Usatîi, amenințat cu moartea de „Wagner” care îi cer să se retragă din alegerile prezidențiale

Regional Moldova, 14 octombrie 2024 20:00

Un grup de persoane cu fețele acoperite, care pretind a fi membri ai grupării paramilitare „Wagner”, au înregistrat… Articolul Renato Usatîi, amenințat cu moartea de „Wagner” care îi cer să se retragă din alegerile prezidențiale apare prima dată în Regional.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Regional Moldova

Acum o oră
08:00
Horoscopul zilei de vineri, 18 octombrie 2024. Vezi care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie și ascendent în… Articolul Horoscop 18 octombrie 2024. O zodie pierde o sumă mare de bani apare prima dată în Regional.md.
Acum 24 ore
19:00
Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a respins ferm recentele informații apărute în spațiul public, care sugerau că… Articolul Dezmințire: SIS neagă informațiile despre un presupus ordin privind mass-media apare prima dată în Regional.md.
18:40
Un copil de doar două luni a murit, după ce s-ar fi înecat în timp ce era hrănit… Articolul Tragedie la Fălești. Un bebeluș de două luni a murit apare prima dată în Regional.md.
18:30
Prim-ministrul Dorin Recean: Apel către cetățeni înaintea alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a… Articolul Dorin Recean: Apel către cetățeni înaintea alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional apare prima dată în Regional.md.
14:40
Marile publicații internaționale precum New York Times sau Politico se uită cu atenție la alegerile prezidențiale și referendumul… Articolul New York Times și Politico se uită cu atenție la alegerile prezidențiale și referendumul de duminică apare prima dată în Regional.md.
14:10
SIS dezvăluie identitatea străinilor care pregăteau tineri pentru acțiuni de destabilizare în Moldova. Legături cu Wagner Serviciul de… Articolul SIS dezvăluie identitatea străinilor care pregăteau tineri pentru acțiuni de destabilizare în Moldova. Legături cu Wagner apare prima dată în Regional.md.
14:00
Într-un incident șocant care a avut loc în Turcia, o tânără rusoaică de 18 ani a fost arestată… Articolul (foto) O tânără din Rusia și-a aruncat nou-născutul în toaletă apare prima dată în Regional.md.
12:40
Plan dejucat: Peste 100 de tineri pregătiți în Rusia pentru dezordini în Moldova, opriți în urma a 88… Articolul (video) Plan dejucat: Peste 100 de tineri pregătiți în Rusia pentru dezordini în Moldova, opriți în urma a 88 de percheziții și confiscări de 1,6 milioane lei apare prima dată în Regional.md.
12:30
Bătălie strânsă pentru Turul II: Usatîi și Stoianoglo, la doar 0,5% distanță Pentru candidatul PAS, Maia Sandu, sunt… Articolul SONDAJ // Bătălie strânsă pentru Turul II: Usatîi și Stoianoglo, la doar 0,5% distanță apare prima dată în Regional.md.
12:30
Mitropolia Basarabiei îndeamnă creștinii să-și exercite dreptul la vot, ca o mărturisire a grijii pentru viitorul țării Pe… Articolul Mitropolia Basarabiei îndeamnă creștinii să-și exercite dreptul la vot, ca o mărturisire a grijii pentru viitorul țării apare prima dată în Regional.md.
12:10
Statul urmează să-i achite fostului deputat Iurie Bolboceanu peste 1,6 milioane de lei, în calitate de prejudicii provocate… Articolul Statul, obligat să achite ex-deputatului Bolboceanu despăgubiri de peste 1,6 milioane lei apare prima dată în Regional.md.
12:00
În Chișinău începe sezonul de încălzire Primăria Municipiului Chișinău informează că de joi, 17 octombrie 2024, în capitală… Articolul În Chișinău începe sezonul de încălzire apare prima dată în Regional.md.
11:30
Doi bărbați au fost încătușați, după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat, din cauza… Articolul Crimă în nordul țării. Doi bărbați au ucis în bătaie un tânăr, apoi i-au dat foc apare prima dată în Regional.md.
11:00
Atac nocturn al Rusiei asupra infrastructurii energetice din regiunea Nikolaev Forţele ruse au vizat infrastructură energetică în regiunea… Articolul Atac nocturn al Rusiei asupra infrastructurii energetice din regiunea Nikolaev apare prima dată în Regional.md.
10:50
Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic din Republica Moldova consideră că, actuala putere face totul pentru ca Președintele… Articolul (video) Congresul Civic: Sandu și PAS divizează cetățenii pentru a câștiga din primul tur apare prima dată în Regional.md.
09:40
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a efectuat o vizită de lucru în raionul Basarabeasca. Șeful legislativului a discutat cu… Articolul Igor Grosu a efectuat o vizită de lucru în raionul Basarabeasca apare prima dată în Regional.md.
09:20
Circa 3000 de lucrători medicali vor beneficia de compensații pentru cheltuielile de transport Guvernul va compensa cheltuielile de… Articolul Circa 3000 de lucrători medicali vor beneficia de compensații pentru cheltuielile de transport apare prima dată în Regional.md.
08:50
Procesul de gestionare a resurselor de apă va fi îmbunătățit. Guvernul a aprobat, astăzi, Metodologia privind identificarea modificărilor… Articolul Guvernul îmbunătățește procesul de gestionare a resurselor de apă apare prima dată în Regional.md.
Ieri
08:10
În cadrul campaniei sale electorale, președinta Maia Sandu a transmis un mesaj ferm cetățenilor din satul Micăuți, raionul… Articolul Maia Sandu, la Strășeni: „Este important să ieșim la vot și să ne apărăm democrația” apare prima dată în Regional.md.
07:50
Horoscop 17 octombrie 2024 Berbec Iubire – Organizați o întrunire acasă, cu cei dragi. E un moment de… Articolul Horoscop 17 octombrie 2024. Perioadă dificilă pentru o zodie apare prima dată în Regional.md.
16 octombrie 2024
15:40
Candidatul la funcția de președinte Renato Usatîi este convins că garanția securității pentru Republica Moldova o constituie exclusiv… Articolul Renato Usatîi: Neutralitatea, o politică externă echilibrată și relațiile reciproc avantajoase cu toate țările sunt garanția securității Moldovei! apare prima dată în Regional.md.
14:00
Candidatul independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, Irina Vlah a lansat un apel video către alegătorii care… Articolul (video) Irina Vlah: Dacă alţi candidaţi au în spate partide, eu am în spate cetăţenii Republicii Moldova apare prima dată în Regional.md.
13:10
Autorităţile ucrainene au ordonat evacuarea unui oraş-cheie şi a altor trei localităţi din nord-estul regiunii Harkov, în timp… Articolul Guvernatorul ordonă evacuarea oraşului Kupiansk din Ucraina apare prima dată în Regional.md.
12:20
Giganţii din industria auto s-au reunit la Salonul Auto de la Paris pentru a-şi prezenta cele mai noi… Articolul Maşini care ”înoată” şi volane dreptunghiulare. Ce se întâmplă la Salonul Auto de la Paris apare prima dată în Regional.md.
11:20
Google a lansat Android 15, sistem de operare care va fi disponibil pe dispozitivele compatibile în săptămânile şi… Articolul Android 15, lansat oficial apare prima dată în Regional.md.
10:10
O femeie a fost găsită zăcând fără suflare într-o fântână. Descoperirea macabră a avut loc vineri, 11 octombrie,… Articolul RÂȘCANI: Descoperire MACABRĂ. O femeie, găsită fără suflare într-o fântână apare prima dată în Regional.md.
09:40
Leul moldovenesc se apreciază astăzi față de EURO, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES.  Astfel,… Articolul EURO se ieftinește. CURS VALUTAR apare prima dată în Regional.md.
09:30
Săptămâna trecută, medicii de pe ambulanță au acordat ajutor medical pentru 14199 de cetățeni, dintre care 95 cu intoxicații… Articolul Val de intoxicații cu ciuperci în R. Moldova. 95 de persoane au solicitat ambulanța apare prima dată în Regional.md.
09:10
Horoscopul zilei de miercuri, 16 octombrie 2024. Vezi care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie și ascendent.  Berbec:… Articolul HOROSCOP // Probleme financiare pentru unii nativi. Cum să le depășească apare prima dată în Regional.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:40
Pictura murală „Visul Olimpic” a fost restabilită Pictura murală „Visul Olimpic” de la intersecția bd. Ștefan cel Mare… Articolul Pictura murală „Visul Olimpic” a fost restabilită apare prima dată în Regional.md.
17:30
În lumea virtuală, în care realitatea poate fi alterată de tehnologie, o femeie frumoasă a cucerit inimile bărbaților… Articolul O femeie care nu există a făcut 46 de milioane de dolari. Cum e posibil apare prima dată în Regional.md.
16:00
Susținătorii Irinei Vlah – pe pragul Președinției: La revedere, Maia Sandu Un grup de tineri din echipa Irinei… Articolul Flashmob: Susținătorii Irinei Vlah – pe pragul Președinției: La revedere, Maia Sandu apare prima dată în Regional.md.
15:50
Caz șocant în Chișinău. Un tânăr a fost găsit împușcat într-un parc Caz șocant în municipiul Chișinău. Cadavrul… Articolul (video) Caz șocant în Chișinău. Un tânăr a fost găsit împușcat într-un parc apare prima dată în Regional.md.
15:40
Un fost deputat riscă ani grei de închisoare. Cine este și din ce partid vine Procuratura Anticorupție anunță… Articolul Un fost deputat riscă ani grei de închisoare. Cine este și din ce partid vine apare prima dată în Regional.md.
15:20
Accident tragic la Rîșcani. O învățătoare a decedat Dimineață tragică în raionul Rîșcani. Două autoturisme s-ai ciocnit puternic… Articolul (video) Accident tragic la Rîșcani. O învățătoare a decedat apare prima dată în Regional.md.
13:20
Avertizare meteo: Vin înghețurile Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare de Cod Galben privind înghețurile… Articolul Avertizare meteo: Vin înghețurile apare prima dată în Regional.md.
11:50
Vocea cetățenilor se amplifică în Parlament! Deputata Victoria Cazacu s-a alăturat Partidului Nostru Deputata Victoria Cazacu a aderat… Articolul Vocea cetățenilor se amplifică în Parlament! Deputata Victoria Cazacu s-a alăturat Partidului Nostru apare prima dată în Regional.md.
10:20
Un paznic din Briceni riscă închisoare după ce a descărcat din internet 13.500 de fotografii și videoclipuri Procuratura… Articolul Un paznic din Briceni riscă închisoare după ce a descărcat din internet 13.500 de fotografii și videoclipuri apare prima dată în Regional.md.
10:00
Kylian Mbappe ar putea ajunge la închisoare. Poliția a deschis o anchetă Kylian Mbappe este acuzat de viol,… Articolul Kylian Mbappe ar putea ajunge la închisoare. Poliția a deschis o anchetă apare prima dată în Regional.md.
09:50
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat duminică că Phenianul a trimis soldaţi, precum şi arme, pentru a sprijini… Articolul Coreea de Nord că furnizează soldaţi armatei ruse pentru războiul din Ucraina apare prima dată în Regional.md.
09:20
Kremlinul a negat luni acuzaţiile privind amestecul Rusiei în procesul electoral din Republica Moldova, denunţând în schimb acţiuni… Articolul Alegeri 2024: Rusia neagă amestecul în procesul electoral apare prima dată în Regional.md.
09:10
O fetiță și-a lovit cu toporul fratele de doar 2 ani O tragedie a avut loc pe 8… Articolul O fetiță și-a lovit cu toporul fratele de doar 2 ani apare prima dată în Regional.md.
08:50
Un tânăr și-a ucis tatăl vitreg, la Ungheni. Ce pedeapsă a primit Un tânăr din raionul Ungheni a… Articolul Un tânăr și-a ucis tatăl vitreg, la Ungheni. Ce pedeapsă a primit apare prima dată în Regional.md.
08:00
Referendumul este cea mai democratică formă prin care poporul poate decide în mod direct lucruri importante pentru țară.… Articolul Președinta CEC, despre referendum: “Nu există turul doi” apare prima dată în Regional.md.
07:50
Horoscop 15 octombrie 2024 Berbec Iubire – Alegeți-vă cu grijă cuvintele și interlocutorii azi, mai ales dacă sunt… Articolul Horoscop 15 octombrie 2024. Zodia care face o greșeală fatală apare prima dată în Regional.md.
14 octombrie 2024
20:00
Un grup de persoane cu fețele acoperite, care pretind a fi membri ai grupării paramilitare „Wagner”, au înregistrat… Articolul Renato Usatîi, amenințat cu moartea de „Wagner” care îi cer să se retragă din alegerile prezidențiale apare prima dată în Regional.md.
19:50
Candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu a relatat despre ce s-a făcut în cei patru ani de… Articolul VIDEO // “Am menținut pacea“ – Maia Sandu și-a prezentat realizările sale apare prima dată în Regional.md.
18:00
Israelul şi-a extins luni ţintele din Liban în războiul său cu Hezbollah, efectuând pentru prima dată un raid… Articolul Israelul atacă pentru prima dată un oraş cu majoritate creştină din nordul Libanului apare prima dată în Regional.md.
18:00
Pe 20 octombrie, când în Republica Moldova au loc alegeri prezidenţiale şi referendumul pentru includerea în Constituţie a… Articolul Fără exit-poll la alegerile din 20 octombrie din Republica Moldova apare prima dată în Regional.md.
17:50
Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, a anunțat un proiect inovator care promite… Articolul Renato Usatîi vine cu detalii despre inițiativa sa care promite să transforme peisajul antreprenorial din R. Moldova apare prima dată în Regional.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.