A dispărut în drum spre școală. poliția din Anenii Noi, pe alertă după ce un băiat de 10 ani a dispărut

Echipa, 9 octombrie 2024 17:00

Alertă în raionul Anenii Noi. Un băiețel de 10 ani este căutat de polițiști, voluntari, vânători, dar și de rudele disperate ale acestuia, după ce în dimineața de 09 octombrie, copilul s-a pornit la școală și nu a mai ajuns.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 15 minute
10:50
Două incendii izbucnite în ultimele 24 de ore au mobilizat echipele de pompieri din raioanele Orhei și Anenii Noi.
Acum 24 ore
12:00
Moarte cumplită pentru un tânăr în vârstă de 32 de ani. Acesta ar fi fost snopit în bătăi, iar mai apoi incendiat de către doi amici de pahar.
Ieri
11:00
Fetița de 12 ani dispărută în Chișinău a fost găsită după aproape 24 de ore. Nana de botez a copilei a venit cu un mesaj la adresa redacției noastre și ne-a anunțat că minora este în afara oricărui pericol.
16 octombrie 2024
16:40
O șoferiță de 24 de ani și o fetiță de 3 ani au fost transportate la spital după un grav accident rutier pe strada Calea Moșilor, la intersecția cu strada Petricani din Chișinău.
14:00
Strigăt disperat de ajutor. Familia și rudele unei copile de 12 ani din capitală caută fata din imagini care a dispărut în după-amiaza de 15 octombrie.
11:20
Preotul din raionul Glodeni, care acum doi ani ar fi încercat să violeze un băiețel de 12 ani și-a primit sentința.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:50
Tragedie, în capitală. O femeie de 74 de ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Râșcani.
15 octombrie 2024
17:00
Tragedie rutieră, în nordul țării. O femeie în vârstă de 65 de ani a decedat după mașina condusă de soțul ei s-a tamponat în plin cu un microbuz marfar.
16:50
Ar fi pus pe roate o schemă de producere ilegală a țigărilor, dar au fost deconspirați.
15:50
Spulberați pe șosea. Un bărbat de 70 de ani a murit, iar o femeie de 41 de ani se zbate între viață și moarte după ce o mașină a dat peste ei. Coliziunea s-a produs în seara de 14 octombrie, în apropierea satului Făgureni din raionul Strășeni.
15:10
Un bărbat a ajuns pe mâna poliției, după ce a spart cu capul fereastra laterală a unei ambulanțe. Astfel, individul ar fi încercat să împiedice echipa medicală să-i ofere ajutor soției lui, pe care tot el ar fi bătut-o în plină stradă.
11:50
Lanț de tragedii, în capitală. Doi bărbați și-ar fi pus capăt zilelor. Vă atenționăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional.
14 octombrie 2024
16:40
Un copil de 2 ani a ajuns la traumatologie, după ce s-a jucat împreună cu sora lui cu un topor.
15:30
Tentative eșuate! Trei moldoveni au fost prinși la hotarul moldo-român cu produse de tutun ascunse în mașini.
12:00
A trăit coșmarul vieții sale. Un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani, a rămas blocat în munți, pe Valea Stănișoara din Masivul Retezat, România.
10 octombrie 2024
15:10
Astăzi, Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe traseul Alexeevca- Pîrlița din raionul Ungheni.
13:50
Momente de coșmar pentru pasagerii unui microbuz de pe ruta Tănătari-Chișinău. Vehiculul în care se aflau a ajuns într-un șanț, în urma impactului cu un automobil.  În rezultat mai mulți dintre pasageri, inclusiv un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale.
11:40
11:00
Potrivit învinuirii înaintate de procurori, în februarie 2022, inculpatul, care s-a dovedit a fi un bărbat de 63 de ani, aflându-se periodic pe teritoriul mun. Chișinău, a întreprins acțiuni în vederea identificării potențialelor victime printre copiii din familii social-vulnerabile, pentru recrutarea acestora şi ulterioara exploatare sexuală necomercială. 
9 octombrie 2024
17:00
Alertă în raionul Anenii Noi. Un băiețel de 10 ani este căutat de polițiști, voluntari, vânători, dar și de rudele disperate ale acestuia, după ce în dimineața de 09 octombrie, copilul s-a pornit la școală și nu a mai ajuns.
15:50
Căutat de cinci zile. Bărbatul care apare în imagini a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva și până în prezent este de negăsit.
13:30
Încă un pieton a fost spulberat pe o trecere de pietoni din capitală. De această dată, este vorba de o tânără de 22 de ani, care a suferit multiple traumatisme și a fost internată de urgență la spital, după ce a fost lovită de un microbuz.
7 octombrie 2024
15:50
Coincidență sau voia sorții? Două accidente rutiere s-au produs aproape simultan, la doar câțiva metri distanță, în centrul Chișinăului.
15:50
La aproape o lună de la incidentul produs la Ungheni, copilul de doi ani, care a căzut în gol în tunelul liftului de la etajul șase, a fost externat.
15:30
Weekend tragic, în țară. Cel puțin 4 persoane au decedat în urma unor accidente rutiere groaznice.
4 octombrie 2024
16:30
Și-au testat mașinile pe asfaltul proaspăt așternut. Patru șoferi, toți conducând BMW-uri, au fost surprinși cum execută drift-uri extreme în sensul giratoriu de pe strada Calea Orheiului, în cartierul Poșta Veche al capitalei.
14:20
Un bărbat de aproximativ 70 de ani a murit, după ce i s-ar fi făcut rău din senin.
14:00
Cadavrul în stare de putrefacție al unei tinere a fost găsit zăcând într-o casă particulară.
11:10
O persoană a fost transportată la spital, iar patru automobile au fost puternic avariate în urma unui grav accident rutier, produs joi, 3 octombrie, la intersecția bulevardului Decebal cu șoseaua Muncești din sectorul Botanica al Capitalei.
3 octombrie 2024
12:30
Accident cu multe semne de întrebare în satul Brăviceni din raionul Orhei. Doi bărbați s-ar fi tamponat cu un ATV într-un automobil parcat.
2 octombrie 2024
17:20
Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) anunţă că importatorul "Kaufland" retrage din magazine un lot de Somon de Atlantic din cauza unei bacterii depistate în peşte.
13:00
Dimineață cu ghinion pentru mai mulți proprietari de mașini din capitală. Aceștia și-au găsit automobilele avariate chiar în parcare, după ce după ce bucăți de teracotă s-au desprins de pe o clădire din preajmă și au căzut direct peste vehicule.
12:40
Au transformat un apartament în laborator de producere a drogurilor. Doi indivizi, ambii de câte 30 de ani, au ajuns pe mâna forțelor de ordine, bănuiți de cultivarea plantelor interzise și realizarea drogurilor prin intermediul magazinelor online.
11:30
Operațiuni de amploare în pădurea din satul Rîșcova, raionul Criuleni. Zeci de polițiști, pompieri, dar și voluntari sunt în căutarea unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care în seara de 01 octombrie s-ar fi dus la ciuperci și nu a mai revenit.
11:10
Un gest frumos, demn de apreciat! Un echipaj al poliției din Orhei a ajutat o femeie aflată în travaliu să ajungă la timp la maternitate.
10:50
un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost recunoscut vinovat și condamnat pentru violul finei sale minore, de numai 9 anișori.
1 octombrie 2024
16:40
Schemă cu droguri ascunse în electrocasnice. O tânără în vârstă de 21 de ani și un adolescent de 19 ani au fost prinși în flagrant de oamenii legii în timp ce primeau un colet cu substanțe interzise.
16:30
Accident spectaculos în comuna Tohatin, din municipiul Chișinău. O mașină a zburat, la propriu într-o zonă verde de la marginea drumului, în urma impactului cu un autocamion.
16:20
39 de persoane care circulau pe trotinete electrice și biciclete au fost prinse în stare de ebrietate în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier desfășurate săptămâna trecută.
14:30
Au rămas pe drumuri, în prag de iarnă! O familie cu patru copii din satul Boșcana, raionul Criuleni, trece prin clipe de groază după ce casa le-a fost mistuită de flăcări.
13:50
„Ocupați” cu activități banditești chiar și după gratii. Trei deținuți din penitenciarul Cricova, care-și ispășesc pedeapsa pentru omor și vătămare corporală soldată cu decesul victimei, riscă să mai adune câțiva ani de pușcărie șantaj.
13:40
Accident grav în capitală. O femeie în vârstă de 60 de ani a ajuns la spital după ce o camionetă a dat peste ea.
11:50
S-a dus de acasă, în plină noapte, și este de negăsit. O tânără în vârstă de 33 de ani din Bălți este căutată cu disperare de soțul și rudele sale, dar și de poliție, după ce în data de 28 septembrie ar fi plecat fără să anunțe pe cineva și a dispărut.
10:30
Accident înfiorător în capitală. Trei persoane au ajuns pe patul de spital, după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un pilon de electricitate de pe marginea drumului. Totul s-a întâmplat în seara de 30 septembrie, pe strada Grenoble din capitală.
30 septembrie 2024
17:10
Noi detalii despre consecințele incendiului produs la mansarda unui bloc locativ de pe strada Paris, în sectorul Buiucani al capitalei.
14:10
Moarte cumplită pentru un tânăr de 27 de ani. În urma unui grav accident rutier, acesta ar fi ars de viu în propria mașină.
13:50
Ar fi intrat în intersecție la roșu și a luat pe capotă o minoră pe trotinetă. Un șofer în vârstă de 64 de ani este documentat de polițiști pentru producerea unui grav accident rutier.
13:30
Accident cumplit în Italia. Un cetățean moldovean a decedat după ce s-a inversat cu mașina într-un șanț.  
11:00
Foc și panică în capitală. Sectorul Buiucani a fost împânzit de un fum dens după ce o mansardă a fost cuprinsă de flăcări.
27 septembrie 2024
14:10
Acte de corupție și contrabandă cu valută. Ofițerii CNA au pornit un dosar penal în care sunt vizați mai mulți funcționari ai Primăriei Chișinău, o companie de construcții, angajați ai Inspecției Naționale de Supraveghere Tehnică și un avocat.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.