Are 105 ani și o singură dorință: „Eu asta și aștept. Poate atunci voi muri”

EA.md, 17 septembrie 2024 06:50

Născut în România Mare, Constantin Cojocaru, cel mai vârstnic locuitor al Republicii Moldova, visează să își găsească liniștea veșnică tot în România Mare. La venerabila vârstă de 105 ani, el păstrează vii amintirile unei vieți pline de evenimente istorice. A trăit România Mare, a luptat în Al Doilea Război Mondial și a supraviețuit deportărilor staliniste. […] Articolul Are 105 ani și o singură dorință: „Eu asta și aștept. Poate atunci voi muri” apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 4 ore
15:50
Ești pregătit/ă pentru o schimbare în viața copilului tău, dar nu știi cum să faci primul pas? Creșa Butterfly Mary îți oferă ocazia perfectă: 5 zile gratuite pentru a testa serviciile de îngrijire și educație, dedicate micuților începând cu vârsta de 7 luni. De ce să alegi testarea gratuită? Adaptarea la creșă este o provocare […] Articolul (VIDEO/FOTO) Acum micuțul tău poate testa gratuit creșa timp de 5 zile! apare prima dată în ea.md.
Acum 8 ore
11:40
Pentru orice antreprenor, succesul unei afaceri prosperă depinde de un aspect crucial: atragerea constantă a clienților. În era digitală, două dintre cele mai eficiente modalități de a face acest lucru sunt optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și campaniile Google Ads. Aceste tehnici oferă oportunități semnificative pentru a crește vizibilitatea online și a atrage clienți […] Articolul Te-ai săturat de bugete mari pentru publicitate? Iată cum îți poți promova mai eficient afacerea pe Google apare prima dată în ea.md.
Acum 12 ore
06:50
Sătenii din Boldurești sunt de părere că există puține șanse pentru o justiție echitabilă în cazul primarului Nicanor Ciochină, care ar fi lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani. Ei discută intens despre recenta decizie a judecătorilor, care l-au eliberat din penitenciar și l-au plasat în arest la domiciliu. Avocatul părții vătămate susține […] Articolul O nouă întorsătură în cazul accidentului de la Boldurești. Ce au declarat avocații și mama adolescentului decedat apare prima dată în ea.md.
06:50
MD24, un nou post TV online dedicat Moldovei, emite 24 de ore pe zi și promovează politicieni afiliați lui Ilan Șor, condamnat în Moldova și aflat acum la Moscova. Deși prezentatorii sunt cetățeni moldoveni, conținutul pare să fie produs în Rusia. Ce s-a aflat despre acest post TV? MD24 transmite continuu pe site 24/7, deși […] Articolul Televiziune moldovenească la Moscova! Șor ar fi lansat un post TV de știri în Rusia cu prezentatori moldoveni apare prima dată în ea.md.
06:50
„Prin campania de atac pe care o desfășurați, doar demonstrați că sunteți orchestrata Maiei Sandu. În stilul vostru obișnuit, răspândiți minciuni și dezinformare,” a reacționat jurnalista Natalia Morari, aspirantă la funcția de președinte al Republicii Moldova, la acuzațiile și criticile venite din partea unor persoane, inclusiv colegi de breaslă. Aceștia au susținut că „minte de […] Articolul Răspunsul Nataliei Morari, criticilor și acuzațiilor: „Ca o haită au sărit la mine la comandă – nu pentru prima dată, apropo” apare prima dată în ea.md.
06:50
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a oferit detalii despre tragedia recentă din Coșcalia, raionul Căușeni, unde o femeie de 39 de ani și-a ucis copilul de cinci ani folosind un cuțit de bucătărie. Potrivit ministrului, mama băiatului suferă de o tulburare delirantă și urma un tratament. Cu doar două zile înainte de a comite crima, aceasta […] Articolul (Video) Noi detalii în cazul femeii care și-a omorât copilul. Ce a declarat Ala Nemerenco apare prima dată în ea.md.
06:50
Șoferii vor plăti mai mult pentru obținerea permiselor de conducere, după ce Cabinetul de Miniștri a aprobat modificarea tarifelor și a permis utilizarea documentului electronic pe teritoriul Republicii Moldova. Noua structură tarifară prevede 420 de lei pentru eliberarea permisului în 20 de zile, 760 de lei în 10 zile, 1100 lei în 5 zile, 1440 […] Articolul Veste „bună” pentru șoferi! Emiterea permisului de conducere va costa mai mult. Află prețul apare prima dată în ea.md.
06:50
Avertismentul va fi introdus în legislație ca sancțiune pentru șoferii nedisciplinați. Cabinetul de miniștri a aprobat această măsură în ședința din 18 septembrie 2024, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne.   „Conform proiectului ce vizează modificarea Codului contravențional, încălcările care generează urmări nesemnificative pentru securitatea cetățenilor vor fi sancționate doar cu avertisment. Acest lucru va fi […] Articolul Noua sancțiune pentru șoferii nedisciplinați: în ce situații nu se vor aplica puncte de penalizare și amenzi apare prima dată în ea.md.
06:50
Un cetățean străin a decedat pe loc într-un accident petrecut marți seara în raionul Cantemir. Șoferul a pierdut controlul vehiculului și a lovit un copac. Ofițerul de presă, Mariana Bețivu, a declarat pentru realitatea.md că tragedia a avut loc aproape de miezul nopții pe traseul R-34, între satele Leca și Antonești. „La fața locului, preliminar, […] Articolul Impact tragic la Cantemir! Șoferul, cetățean străin a decedat la fața locului apare prima dată în ea.md.
06:50
Durere imensă în familiile celor cinci persoane care au murit în accidentul din apropierea satului Codreanca la începutul lunii august. Valentina Cumatrenco din Chișinău, care și-a pierdut mama, sora și cumnatul în accident, și-a exprimat suferința în cadrul emisiunii „Femeile vorbesc” de la Jurnal TV.   „Am fost doi frați și două surori, părinții ne-au […] Articolul Declarațiile surprinzătoare ale femeii care și-a pierdut mama, cumnatul și sora în accidentul de la Codreanca apare prima dată în ea.md.
06:50
Scandalul dintre Svetlana Nichitina și Patric Hanganu continuă cu o nouă lovitură! De data aceasta, cei doi nu s-au limitat la insultări personale, ci au mers până la amenințări. Mai nou, Svetlana Nichitina intenționează să schimbe numele și prenumele copilului lor comun, pe care-l cheamă ca și pe tată, Patric Hanganu. Femeia nu-și dorește ca […] Articolul „Mi-i rușine de istoria asta care va rămâne” Svetlana Nichitina îl face praf pe Patric Hanganu apare prima dată în ea.md.
06:50
Detalii șocante au ieșit la iveală despre crima terifiantă din Căușeni. Mama care și-a tăiat gâtul fiului de 5 ani a încercat să-și omoare și fiica. O rudă a familiei a dezvăluit că femeia suferea de probleme psihice. „I-a tăiat gâtul, l-a învelit într-o plapumă și l-a ascuns în dulap, apoi a încercat să o […] Articolul „Vino încoace și tu, că pe Gheorghiță l-am dus deja la tata”. Mama care și-a ucis băiețelul de 5 ani a vrut să-și omoare și fiica apare prima dată în ea.md.
Ieri
13:50
Instagram a devenit una dintre cele mai populare platforme de socializare, iar repostarea conținutului interesant de la alții poate fi o modalitate excelentă de a împărtăși momente captivante cu urmăritorii tăi. Dacă te întrebi cum să faci repost în Instagram, ai ajuns la locul potrivit! Află mai multe despre cum să faci repost în Instagram […] Articolul Cum să faci repost în Instagram? Ghid simplu pentru a împărtăși poveștile favorite apare prima dată în ea.md.
07:00
Maestrul Nicolae Botgros este pe cât se poate de sincer cu urmăritorii săi și postează toate trăirile și evenimentele din viața sa. De data aceasta maestrul s-a făcut cu critică la una din publicațiile recente de pe profilul său pe Facebook.   Botgros a scris o publicație felicitare pentru Anișoara Dabija cu ocazia zilei sale […] Articolul Nicolae Botgros criticat dur pe rețelele de socializare! Ce publicație a făcut maestrul apare prima dată în ea.md.
07:00
Termoelectrica S.A. anunță sistarea programată a apei calde menajere în sectorul Ciocana al capitalei, în perioada 17 septembrie – 8 octombrie. „Pentru a efectua reparații capitale la rețelele termice primare și a asigura fiabilitatea sistemului de termoficare, precum și pentru livrarea eficientă a energiei termice în sezonul rece, Termoelectrica S.A. informează consumatorii din sectorul Ciocana […] Articolul O lună fără apă caldă la Ciocana! Străzile avizate apare prima dată în ea.md.
07:00
Pădurile din Republica Moldova vor fi extinse și reabilitate cu ajutorul unui împrumut de 200 milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții (BEI). Acordul a fost semnat marți, 17 septembrie, în cadrul Platformei de Parteneriat pentru Moldova, de către Ministerul Mediului, Ministerul Finanțelor, Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului și […] Articolul 200 de milioane € pentru Moldova. Pentru ce vor fi folosiți banii? apare prima dată în ea.md.
07:00
Cauți o băutură care să îți întărească imunitatea și să îți ofere un plus de energie pe parcursul zilei? Limonada cu miere ar putea fi răspunsul perfect! Această combinație simplă și delicioasă este recunoscută pentru efectele sale extraordinare asupra sănătății, de la detoxificarea organismului până la stimularea sistemului imunitar. Află cum te poate ajuta și […] Articolul Limonada cu miere, secretul pentru o sănătate de fier. Care sunt beneficiile și cum să o prepari corect apare prima dată în ea.md.
07:00
Te-ai confruntat recent cu senzația de urechi înfundate, aceas senzație de parcă ai fi stat prea mult în apă? Poate părea un simptom banal, dar acest disconfort ar putea ascunde un semn mai grav: cancerul capului și gâtului. Conform experților, incidența acestor tipuri de cancer a crescut considerabil în ultimii ani, iar unul dintre simptomele […] Articolul Semnul de cancer pe care nu ar trebui să-l ignori apare prima dată în ea.md.
06:50
O femeie din raionul Căușeni și-a ucis copilul de cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, a încercat să își ia viața în același mod, însă tentativa de sinucidere a eșuat.   Potrivit studio-l.online, cazul a fost descoperit în dimineață zilei de 16 septembrie, într-o localitate din raionul Căușeni. La fața locului au […] Articolul Strigător la cer! O femeie și-a înjunghiat copilul de doar cinci ani apare prima dată în ea.md.
06:50
„Dacă vă întrebați cine a luat deciziile și cine va continua să le ia, Natalia Morari sau Veaceslav Platon, vă asigur că toate deciziile vor fi ale mele.” Declarația aparține jurnalistei Natalia Morari, care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova. În cadrul interviului „Mai întreb o dată”, ea a menționat că, de cele […] Articolul Cum influențează Veaceslav Platon activitatea politică a Nataliei Morari: El are o abordare mai radicală apare prima dată în ea.md.
06:50
O adolescentă de 17 ani din municipiul Chișinău a fost reținută pentru 72 de ore, fiind acuzată că a înjunghiat mortal un bărbat.   Potrivit surselor Pulsmedia.md, totul s-a produs în amiaza zilei de luni, 16 septembrie, în jurul orei 12:22, într-un apartament de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. S-a stabilit că […] Articolul Caz tragic în Chișinău. Un bărbat a fost omorât de o minoră. Ar fi încercat să o violeze apare prima dată în ea.md.
06:50
Cutremurul care a zguduit Republica Moldova luni după-amiază face parte din activitatea seismică obișnuită a zonei Vrancea, unde astfel de seisme pot avea loc la fiecare doi ani și pot atinge magnitudini și mai mari, chiar peste 7. Declarațiile au fost făcute pentru AGERPRES de Constantin Ionescu, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru […] Articolul Experți: Magnitudinea poate fi mai mare, chiar peste 7. Vor mai avea loc cutremure în Republica Moldova? apare prima dată în ea.md.
06:50
Emisiunea DROOM BOON (DRUM BUN)DROOM BOON (DRUM BUN), la care AutoBlog.MD și Constantin Mihalachi au fost invitați să participe, a debutat la TV. DROOM BOON explorează diverse locuri din Moldova, iar în acest episod, prezentatorii Gabriela Cojocaru și Constantin Mihalachi au vizitat raionul Ungheni. Călătoria a început la Movila Măgura, un deal cu o priveliște […] Articolul Descoperă Moldova! Locațiile din raionul Ungheni ce merită vizitate apare prima dată în ea.md.
06:50
Livia Cenușă, care s-a prezentat într-un video alături de Renato Usatîi ca ofițer de urmărire penală în cadrul Inspectoratului de Poliție Florești, a declarat că a fost forțată să își declare apartenența la un partid politic și să colecteze semnături în sprijinul unui candidat la prezidențiale. Cenușă a afirmat că se vede nevoită să demisioneze […] Articolul Ar fi fost impusă să colecteze semnături! Cazul polițistei ajunsă în emisiune la Usatîi versus imaginile de pe camerele de supraveghere apare prima dată în ea.md.
06:50
Toamna a venit și, odată cu schimbarea vremii, oamenii nu și-au adaptat doar garderoba, ci și dieta. Conform doctorului nutriționist Mihaela Bilic, există un aliment pe care ar trebui să-l consume zilnic în această perioadă. Specialista în nutriție dezvăluie care este produsul care ajută la combaterea asteniei de toamnă. Pe măsură ce temperaturile scad, nu […] Articolul Alimentul pe care trebuie să-l consumăm zilnic toamna! Dr. Nutriționist Mihaela Bilic: „Este ingredientul campion” apare prima dată în ea.md.
06:50
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Maia Sandu ar obține cel mai mare număr de voturi, conform unui sondaj realizat de compania iData. Sondajul arată că Sandu ar acumula 27,5% din voturi, fiind urmată de Renato Usatîi cu 11,6% și Alexandr Stoianoglo, care s-ar clasa pe locul al III-lea cu 11,4%, […] Articolul Sondaj: Cine sunt favoriții cursei electorale pentru fotoliul prezidențial apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:50
Amenajarea unui apartament mic poate părea o provocare, însă, cu mobilierul potrivit, poți transforma orice spațiu într-un loc plăcut și funcțional. În urma discuțiilor cu experții de la fabrica de mobilă Confort, am reușit să adunăm sfaturi valoroase despre cum să mobilezi eficient apartamentele mici.  Alege mobilier multifuncțional În spațiile mici, fiecare piesă de mobilier […] Articolul Cum să amenajezi apartamentele mici eficient cu mobilierul de la Confort apare prima dată în ea.md.
06:50
Cetățenii Republicii Moldova ar putea beneficia în curând de tichete de vacanță. În acest sens, au avut loc deja mai multe discuții între oficialii din Chișinău și România, având ca obiectiv stimularea și dezvoltarea turismului între cele două țări.   „Inițiativa cu voucherul turistic de fapt este un proiect pe care dorim să-l implementăm în […] Articolul Progresele ne ajung din urmă! Moldovenii ar putea beneficia de tichete de vacanță apare prima dată în ea.md.
06:50
Născut în România Mare, Constantin Cojocaru, cel mai vârstnic locuitor al Republicii Moldova, visează să își găsească liniștea veșnică tot în România Mare. La venerabila vârstă de 105 ani, el păstrează vii amintirile unei vieți pline de evenimente istorice. A trăit România Mare, a luptat în Al Doilea Război Mondial și a supraviețuit deportărilor staliniste. […] Articolul Are 105 ani și o singură dorință: „Eu asta și aștept. Poate atunci voi muri” apare prima dată în ea.md.
06:50
Gabriel Nebunu se bucură de o carieră în plină ascensiune, umple săli de concerte și încântă publicul cu melodiile sale, însă puțini cunosc că succesul său este umbrit de invidie și numeroase obstacole venite din partea colegilor de breaslă. Interpretul a făcut declarații surprinzătoare despre atitudinea ostilă din showbizul autohton față de el, dezvăluind, totodată, […] Articolul Gabriel Nebunu – cealaltă parte a showbizului moldovenesc: Să nu te văd aici, locul tău e la margine apare prima dată în ea.md.
06:50
O fetiță de doi ani a fost transportată la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe data de 14 septembrie, în jurul orei 19:30, lângă localitatea Ciocâlteni, raionul Orhei. Conform informațiilor preliminare, un bărbat de 53 de ani, aflat la volanul unui Mercedes Sprinter, a încercat să evite zonele cu noroi […] Articolul Incident tragic la Orhei. Un copil a ajuns la spital, după ce automobilul în care se afla s-a răsturnat într-un șanț apare prima dată în ea.md.
06:50
Ciclonul Boris a adus ninsori pe cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, unde s-a depus un strat de zăpadă de 5 centimetri. Ninsoarea a căzut la altitudini de peste 1900 de metri. Salvamont Gorj a emis un avertisment pentru șoferii care intenționează să traverseze Transalpina prin masivul Parâng. Aceștia sunt sfătuiți să evite această […] Articolul (Video) În septembrie la schiat! A nins ca-n toiul iernii pe cea mai înaltă șosea din România apare prima dată în ea.md.
06:50
Prețul reglementat al energiei electrice furnizate de Energocom ar putea scădea cu 21%, ajungând la 1,80 lei/kWh. Decizia urmează să fie luată în cadrul ședinței programate pentru 17 septembrie. Energocom justifică această reducere în solicitarea adresată ANRE prin scăderea generală a costurilor de achiziție a energiei electrice și alți factori economici relevanți, transmite bani.md. Cu […] Articolul Să fie lumină! ANRE anunță noi prețuri la energia electrică în prag de alegeri apare prima dată în ea.md.
06:50
Tany Vander însoțită de asistentă și prietenă, a plecat în Dubai pentru o nouă mamoplastie. Acum, Tany trece perioada de recuperare și de curând revine în țară. Între timp, Emilian Crețu nu a putut să se abțină de a nu crea o nouă parodie pe seama bloggeriței.  A trecut de la mărimea 450 la 400 […] Articolul (Video) „O ieșit Tanya din spital” Emilian Crețu a făcut haz de Tany Vander după ultima intervenție chirurgicală apare prima dată în ea.md.
06:50
Guvernarea a realizat o nouă schemă, pentru care din nou trebuie să plătească cetățenii. Tariful pentru transportul gazului a fost majorat cu 266% până la o cifră record de 40 de dolari pentru o mie de metri cubi — cel mai mare preț pe continentul european”. Despre aceasta a vorbit președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, […] Articolul Renato Usatîi despre prețul gazelor naturale: Cetățenii din nou plătesc scheme apare prima dată în ea.md.
06:50
Candidata la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Natalia Morari, a declarat că fondurile pentru campania sa electorală provin din mai multe surse, inclusiv din „vânzarea de Bitcoin”. „Pentru a avea resurse pentru publicitate, am vândut Bitcoin. În 2021, am vândut apartamentul meu, iar în 2022 am investit banii rămași în Bitcoin, când prețul era […] Articolul Secretele financiare ale Nataliei Morari: Mi-am vândut apartamentul și am investit în Bitcoin apare prima dată în ea.md.
06:50
Rețelele sociale și internetul ne oferă multe oportunități de exprimare, dar, din păcate, pot fi utilizate și în scopuri dăunătoare. Una dintre cele mai grave forme de abuz, care câștigă tot mai multă amploare atât în țara noastră, cât și la nivel global, este pornografia non-consensuală sau „revenge porn”. Acest fenomen implică distribuirea de imagini […] Articolul Revenge Porn: Ce este și ce trebuie să cunoască adolescenții despre acest fenomen apare prima dată în ea.md.
16 septembrie 2024
18:10
Sofia Svecla este una dintre acele femei care a transformat pasiunea din copilărie într-o carieră plină de succes și satisfacții. Născută în satul Porumbeni, raionul Criuleni din Republica Moldova, Sofia a descoperit devreme dragostea pentru coafură. La doar 16 ani, în 2005, și-a început drumul în această profesie în Moldova, iar astăzi este un hairstylist […] Articolul (FOTO) Cum a transformat Sofia Svecla pasiunea pentru hairstyling într-un succes la Londra apare prima dată în ea.md.
12:10
Mulți dintre noi au simțit cel puțin o dată greutate în picioare sau au observat apariția mai pronuntata a capilarelor. Dar, de regulă, nimeni nu se gândește la consecințele grave care pot apărea. De exemplu, la formarea unui tromb, care în orice moment se poate desprinde de peretele vasului și poate duce la un sfârșit […] Articolul Cum să înțelegi când trebuie să te adresezi specialistului și ce se va întâmpla dacă boala nu este tratată la timp? apare prima dată în ea.md.
08:40
Pe 28 și 29 septembrie Agropensiunea Bostaniada își deschide larg porțile pentru împătimiții de a petrece timpul frumos în natură, cu familia și prietenii, în căutarea noilor experiențe și detașarea de rutină.   Pentru un weekend de neuitat organizatorii au pregătit activități distractive pentru copii și maturi, expoziție colorată de bostani, târg cu lucrări artizănale […] Articolul Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada promite două zile de culoare, distracție, aer curat, priveliște pitorească și emoții de neuitat la cea de-a XIII-a ediție! apare prima dată în ea.md.
07:20
Jănika Guțu, o influenceriță renumită pentru promovarea unui brand de haine sport, și-a unit destinele cu alesul inimii sale. Evenimentul a fost deosebit prin prezența unor artiști de top, precum Vali Boghean, Surorile Osoianu, Carla’s Dreams și Gabi Nebunu. Iurie Sula sau soțul Jenikăi Guțu deține titlul de cel mai bun viorist din nordul Angliei. […] Articolul Jănika Guțu sau JJ s-a măritat! Cine este soțul bloggeriței apare prima dată în ea.md.
07:20
Fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, dezvăluie detalii din discuția pe care a avut-o în urmă cu 10 ani, la Summitul CSI de la Minsk, cu liderul rus Vladimir Putin. În cadrul acelei întâlniri, Timofti i-a reproșat președintelui rus impunerea embargourilor economice asupra Republicii Moldova. Putin a răspuns că aceste restricții ar fi putut […] Articolul Timofti: Putin insista ca Moldova să nu semneze Acordul de Asociere apare prima dată în ea.md.
07:20
Momentul tragicului accident de la Sîngerei, în care două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite, a fost surprins de camera de bord a unei mașini din apropiere. În imagini, se observă cum microbuzul Renault se ciocnește violent cu un autoturism Toyota. Reamintim că, în urma impactului, o femeie de 40 de […] Articolul (Video) Impact tragic la Sîngerei! Două persoane au decedat, iar altele două au ajuns la spital apare prima dată în ea.md.
07:20
Este alertă de vreme rea cu furtuni și ninsori abundente în Italia. Un ciclon polar care s-a abătut asupra țării a scăzut temperaturile anormal de mult și face ravagii în zonele de munte. Meteorologii averizează că este o scădere bruscă de temperatură care poate avea efecte negative asupra sănătății, scrie digi.ro.   Ciclonul Boris a […] Articolul Vreme extremă în Italia! Ninsori abundente și ravagii în zonele de munte apare prima dată în ea.md.
07:20
Vrei să lucrezi în străinătate? Această țară din Europa ar putea fi cea mai bună destinație. Iată care sunt cele mai căutate profesii și de ce ai nevoie ca să te muți. Dacă nu ești mulțumit de locul tău de muncă, din punct de vedere al carierei, dar mai ales al câștigurilor, te-ai putea gândi la posibilitatea […] Articolul Cea mai bogată țară din Europa caută muncitori. Salariul mediu este de 6.118 euro pe lună apare prima dată în ea.md.
07:20
Alegerea unei creme antirid poate fi o adevărată provocare, iar experții sunt de părere că nu este niciodată prea devreme să te preocupi de îngrijirea tenului tău. De la creme antirid cu rol de prevenție, la cele care contribuie la reducerea ridurilor pentru un ten mai revigorat și catifelat, oferta este foarte bogată și variată. […] Articolul Șterge ridurile de pe chipul tău! Top 5 cele mai bune creme antirid din 2024 apare prima dată în ea.md.
07:10
Dan Meșină, omul de afaceri și fondatorul lanțului de patiserii DaviDan, DaviDan sushi și a unui brand nou de apă îmbuteliată, este singur. Despre noua etapă din viața lui, Dan a povestit într-un video pe TikTok. Antreprenorul a mărturisit că s-a despărțit de iubita sa, mama copilului său, Adelina Hlibiciuc.  Acesta a menționat că multiple […] Articolul (Video) Dan Meșină pe urmele lui Hanganu: „Am tot încercat…” Să fie banii la mijloc? apare prima dată în ea.md.
07:10
Diana Rotaru este o adevărată fană a modului sănătos de viață și știe la sigur cum să păstreze talia de viespe după o sarcină. Interpreta s-a împărtășit cu urmăritorii săi cu rețeta unei siluete de vis. Diana are un meniu strict bazat pe mere, care la rândul său a ajutat-o să scape de 4 kilograme […] Articolul Minus 4 kg în doar o săptămână! Diana Rotaru dezvăluie secretul unei siluete perfecte. Iată rețeta apare prima dată în ea.md.
07:10
Toată lumea este curioasă să deschidă ușile spre secretele Maiei Sandu. Ba unii chiar sunt interesați și de ce se află în farfuria șefului statului. Iată ce a spus Maia Sandu în cadrul podcastului „Mulțumesc pentru întrebare”. Ceva timp în urmă, Ion Sturza specula că ea mănâncă doar un ou la prânz, dar uite ce […] Articolul Un ou la prânz? Dieta strictă a Maiei Sandu apare prima dată în ea.md.
07:10
Dan Bălan a fost văzut recent pe străzile pitorești din Castle Hill, zona istorică a Budapestei, Ungaria, în compania noii sale partenere. Aceasta este Kateryna, iar detalii despre viața ei personală au apărut pe diverse site-uri pentru adulți. Dan Bălan, fost membru al trupei O-Zone și unul dintre cei mai renumiți artiști, pare să fie […] Articolul (Foto) Tina Karol este în trecut! Dan Bălan surprins în brațele unei femei! Se spune că ar fi actriță porno și escortă! apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.