Un nou schimb de prizonieri de război între Ucraina și Rusia

BreakingNews, 14 septembrie 2024 16:30

Un nou schimb de prizonieri de război între Ucraina și Rusia. Ministerul Apărării al Federației Ruse a informat că, sâmbătă, fiecare parte a eliberat 103 persoane, notează BBC. În comunicatul Ministerului rus al Apărării se precizează că toți prizonierii predați de Ucraina se află acum în Belarus. Aceste cadre militare au fost capturate în regiunea Kursk, … Articolul Un nou schimb de prizonieri de război între Ucraina și Rusia apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 12 ore
18:20
Cel puțin o explozie a avut loc miercuri după-amiază în Beirut, capitala Libanului, la o zi după ce mii de pagere folosite de luptătorii Hezbollah au fost distruse într-un incident separat. Conform Reuters, care citează surse de securitate din Liban, alte dispozitive de comunicare utilizate de grupare au fost detonate miercuri. ACTUALIZARE 17:50: BBC anunță … Articolul Mai multe explozii în Beirut: Dispozitive de comunicare folosite de Hezbollah, detonate pentru a doua zi consecutiv apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a fost înregistrat oficial în calitate de candidat la funcția de președinte. O decizie în acest sens a fost aprobată de către Comisia Electorală Centrală, scrie breakingnews.md cu referire la  N4.md. Până acum, singurii candidați înregistrați oficial în cursa pentru prezidențiale sunt Alexandr Stoianoglo, candidatul susținut de PSRM, și Maia … Articolul Renato Usatîi, înregistrat oficial în calitate de candidat la prezidențiale apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Persoane arestate pentru efectuarea de operațiuni cu psihoactive, în urma unei ample cooperări internaționale ale ofițerilor Direcției investigații “CENTRU” a INI din cadrul Poliției Naționale din Republica Moldova în comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – … Articolul Captură majoră: Trei suspecți de trafic de droguri prinși în București apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Comisia Electorală Centrală a anunțat oficial înregistrarea candidaturii lui Vasile Tarlev pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. În urma acestei decizii, fostul prim-ministru a venit cu un mesaj de mulțumire adresat cetățenilor Republicii Moldova. „Dragi cetățeni, vă anunț cu mare bucurie că, astăzi, Comisia Electorală Centrală a înregistrat candidatura mea în calitate de candidat … Articolul CEC a aprobat candidatura lui Vasile Tarlev pentru prezidențiale apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Norvegia a anunțat că mașinile electrice care circulă pe șoselele sale le-au depășit numeric pe cele pe benzină, ceea ce reprezintă pentru țara nordică un pas semnificativ pentru eliminarea completă a mașinilor pe combustibili fosili, până în 2025, așa cum își propune, relatează The Guardian.  Conform Federaţiei Norvegiene a Drumurilor (OFV), din cele 2,8 milioane … Articolul Prima ţară care are mai multe maşini electrice decât pe benzină apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Deputatul Parlamentului Republicii Moldova Vasile Bolea a declarat, în cadrul unui briefing susținut în fața Ministerului Apărării de la Chișinău, că astăzi țara are de ales între a merge pe calea războiului și a degradării împreună cu UE și NATO sau a păstra pacea, neutralitatea și independența. Bolea a reamintit că Moldova a devenit stat … Articolul Vasile Bolea: Moldova se află în fața unei alegeri – să meargă pe calea războiului împreună cu UE și NATO sau să păstreze pacea apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Duminică, începând cu ora 18:00, centrul Capitalei va deveni epicentrul distracției la cel mai așteptat eveniment pentru tineri – Chișinău Youth Fest 2024. „Pentru o organizare optimă, Primăria Chișinău a pregătit o hartă specială pentru tine și prietenii tăi, astfel încât să vă bucurați din plin de toate activitățile oferite”, scrie Ion Ceban. Potrivit Primarului … Articolul Chișinău Youth Fest 2024: Duminică, epicentrul distracției în Capitală apare prima dată în BreakingNews.
14:40
O nouă explozie a avut loc în centrul orașului Köln (Renania de Nord-Westfalia), o persoană fiind rănită ușor. Acest lucru s-a întîmplat la două zile după un incident similar, relatează ziarul Kölner Stadt-Anzeiger cu referire la poliție. Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 05:00. Explozia s-a produs în fața unui magazin de îmbrăcăminte, … Articolul O nouă explozie a avut loc în centrul orașului Köln apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
13:30
Ofițerii Centrului pentru combaterea crimelor cibernetice și ai Direcției urmărire penală a INI au documentat activitatea ilicită a unui grup de persoane, care, în perioada anilor 2023 – 2024, au comis o escrocherie săvârșită în proporții deosebit de mari, sub pretextul depunerii unor investiții în criptomonede.   În cadrul cercetărilor s-a constatat că membrii grupării, fiecare … Articolul Fraude de sute de mii de lei sub pretextul obținerii veniturilor mari prin investiții apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Miercuri, un atac cu dronă al Ucrainei a dus la un incendiu major și a forțat evacuarea parțială a locuitorilor din regiunea Tver, Rusia. Potrivit Reuters, resturile unei drone distruse au provocat un incendiu în orașul Toropets, situat în partea vestică a regiunii Tver. Guvernatorul Igor Rudenya a declarat pe Telegram că pompierii luptă pentru … Articolul Ucrainenii au atacat cu drone un depozit de rachete din Rusia apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Un bărbat de 44 de ani, din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi răpit un Volkswagen. Acesta ar fi sustras mașina din localitatea Ghidighici. Poliția a fost sesizată de proprietar, un bărbat de 67 de ani, care a comunicat că a observat lipsa autoturismului parcat în preajma domiciliului. … Articolul Bărbat reținut pentru răpirea unui Volkswagen din Ghidighici apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a oferit detalii despre crima recentă din Coșcalia, raionul Căușeni, în care o femeie de 39 de ani și-a ucis copilul de cinci ani cu un cuțit de bucătărie. Conform ministrului, mama băiatului suferea de o tulburare delirantă și primea tratament. Asistentul social a vizitat-o cu doar două zile înainte de … Articolul Femeia din Căușeni care și-a ucis copilul suferea de o tulburare delirantă apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Un tânăr estonian a traversat Podul Bosfor pe o chingă, parcurgând 1.000 de metri din Asia în Europa în doar 47 de minute. El a demonstrat o mare forță, curaj și echilibru la o înălțime de 165 de metri deasupra mării. Jaan Roose: Prima Traversare a Podului Bosfor pe Frânghie.Atletul estonian Jaan Roose a devenit … Articolul Spectacol incredibil la Istanbul! Un tânăr a mers peste Strâmtoarea Bosfor apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu placa de înmatriculare amplasată cu încălcarea standardului nu va mai fi sancționată cu puncte de penalizare. De asemenea, punctele nu vor fi aplicate pentru exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, … Articolul Încălcările nesemnificative ale șoferilor vor fi sancționate prin avertisment apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Procurorii PCCOCS, oficiul Nord, de comun cu ofițerii INI, anunță deconspirarea a doi frați din Bălți, care administrau o mini-fabrică de țigări, de unde a fost ridicat tutun și alte obiecte de aproximativ 500.000 lei. Cei doi au vârste de 39 și 48 de ani, cu studii superioare juridice și economice. Mini-fabrica clandestină a fost … Articolul LIVE// Doi frați din Bălți cu mini-fabrică de țigări – investigați, după o captură de tutun și alte obiecte de 500.000 lei apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 18 septembrie 2024. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 18 septembrie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Parlamentul Georgiei a adoptat marți un proiect de lege controversat care restrânge drepturile LGBTQ+, asemănător cu legislația din Rusia vecină. Proiectul, introdus de partidul de guvernământ Visul Georgian, interzice căsătoriile între persoane de același sex, adopția de către cupluri de același sex, schimbarea genului, susținerea publică a relațiilor și persoanelor LGBTQ+ și prezentarea acestora în … Articolul Georgia adoptă o lege anti-LGBTQ+ după model rusesc apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:50
Zeci de dispozitive individuale de comunicare ale membrilor Hezbollah au explodat simultan în mai multe cartiere din Liban, în special în Beirut. În videoclipurile publicate, se observă cum aparatele primesc un anumit semnal înainte de a exploda. Conform informațiilor preliminare, un atac cibernetic al serviciilor secrete israeliene a provocat supraîncălzirea bruscă a bateriilor, ceea ce … Articolul VIDEO// Au fost publicate primele imagini cu pagerele care explodează în tot Libanul apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Incident grav de securitate la Palatul Parlamentului, marți, după ce un bărbat a aruncat cu benzină și a dat foc sălii de expoziții de la intrare. Incendiul a fost stins imediat de pompieri, iar o femeie a suferit un atac de panică. Un grav incident de securitate a avut loc la Palatul Parlamentului, unde un … Articolul Atac în Parlamentul României. Aproximativ 300 de oameni, evacuați apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Un tânăr de 30 de ani din Republica Moldova a fost găsit decedat într-un apartament din orașul Piacenza, Italia, luni, 16 septembrie. Conform presei locale, autoritățile au fost alertate de rudele tânărului, care nu mai reușeau să ia legătura cu el. La fața locului au intervenit imediat echipele de intervenție. Din informațiile preliminare, se pare … Articolul Cadavrul unui tânăr moldovean, găsit într-un apartament din Italia apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Biroul Adunării Naționale din Franța, unde stânga este majoritară, a declarat, marți, admisibilă procedura de demitere a Președintelui Republicii Emmanuel Macron propusă de partidul francez LFI.  Opoziția a înregistrat astfel o victorie: propunerea privind demiterea Președintelui Republicii a fost considerată admisibilă  în această dimineață cu 12 voturi pentru și 10 împotrivă. Confrom BFMTV, acest prim pas este doar … Articolul Parlamentul Franței aprobă inițierea procedurii de demitere a lui Emmanuel Macron apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Astăzi, 17 septembrie, fermierii din sud-estul Republicii Moldova au ieșit la proteste în Căușeni, nemulțumiți de măsurile adoptate recent de Parlament pentru sprijinirea agricultorilor afectați de secetă. Potrivit acestora, legea a fost aprobată fără consultarea fermierilor, iar autoritățile au ignorat propunerile lor, informează breakingnews.md, citând studio-l.online. Fermierii consideră că legea este discriminatorie și nu face … Articolul Proteste la Căușeni: Fermierii nemulțumiți de sprijinul insuficient acordat de Guvern apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Ploile din această primăvară și început de vară nu au salvat Portugalia de incendiile forestiere. De această dată sezonul a început mai târziu decât de obicei, dar cu o intensitate mai mare, notează BBC. Mai mult de 140 de incendii fac ravagii în țară, 19 avioane, elicoptere și drone, aproape 900 de unități de echipamente la sol … Articolul Portugalia, în flăcări: Peste 140 de incendii forestiere fac ravagii în nord și centru apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Un tânăr din Drochia a fost condamnat de Judecătoria Drochia la șase ani de închisoare pentru maltratarea tatălui său imobilizat la pat. Infracțiunile de violență în familie, comise pe parcursul anului 2024, au dus la vătămări corporale medii ale victimei. Pe lângă acuzațiile de violență în familie, tânărul a fost găsit vinovat și pentru deținerea … Articolul Tânăr din Drochia condamnat la șase ani de închisoare pentru maltratarea tatălui său imobilizat la pat apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Dominique Pelicot, bărbatul în vârstă de 71 de ani acuzat că și-a drogat soția și a recrutat 50 de bărbați pentru a o abuza timp de peste 10 ani, a recunoscut toate acuzațiile în prima sa mărturie de la deschiderea procesului, conform BBC. În fața instanței, Pelicot a declarat: „Sunt un violator ca și ceilalți … Articolul Francezul care și-a drogat și oferit soția străinilor: „Sunt un violator, la fel ca toți inculpații. Toți știau, nu pot nega” apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală de la Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău- Oficiul Botanica, au identificat un tânăr de 20 de ani și o adolescentă de 16 ani, implicați în circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari. În timpul măsurilor speciale de investigație, … Articolul Droguri de milioane de lei confiscate în cadrul unei operațiuni în Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Candidatul la prezidențiale și fostul premier al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a tras un semnal de alarmă într-o postare recentă, atrăgând atenția asupra stării actuale a agriculturii în țară. Tarlev a descris sectorul agricol ca fiind în prag de faliment, subliniind dificultățile cu care se confruntă agricultorii din cauza lipsei de susținere și a presiunilor … Articolul Vasile Tarlev critică sistemul bancar: Procente exagerate care sufocă agricultorii apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Moldova a obținut un sprijin semnificativ în cadrul Platformei de Parteneriat pentru accelerarea modernizării țării, stimularea creșterii economice durabile, îmbunătățirea condițiilor de trai și altele. În cadrul reuniunii de la Chișinău, au fost semnat astăzi, 17 septembrie, noi acorduri de finanțare care vor sprijini investițiile în infrastructură și tranziția la economia verde și durabilă în … Articolul Moldova a semnat nouă acorduri internaționale pentru modernizarea țării apare prima dată în BreakingNews.
11:40
O adolescentă din municipiul Chișinău, în vârstă de 17 ani, a fost reținută pentru 72 de ore după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat. Potrivit surselor Pulsmedia.md, totul s-a produs în amiaza zilei de ieri, 16 septembrie, în jurul orei 12:22, într-un apartament de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. S-a stabilit că … Articolul Un bărbat din Capitală, înjunghiat mortal de o minoră: A încercat să o violeze apare prima dată în BreakingNews.
10:20
O femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă prin aceeași metodă, însă nu i-a reușit. Potrivit studio-l.online, cazul a fost descoperit ieri-dimineață, 16 septembrie, într-o localitate din raionul Căușeni, transmite Știri.md. La fața locului s-au îndreptat mai multe echipaje, … Articolul Căușeni: O femeie și-a înjunghiat mortal copilul de cinci ani apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Europa Centrală și de Est este în stare de alertă maximă din cauza inundațiilor devastatoare provocate de ploi torențiale, bilanțul victimelor ajungând la cel puțin 16 persoane. Printre țările cele mai afectate se numără Cehia, Polonia, Austria și România, unde autoritățile avertizează că situația ar putea deveni și mai gravă. În Polonia, numărul deceselor a … Articolul Europa sub ape: 16 morți și zeci de mii de evacuări din cauza inundațiilor devastatoare apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
Căutătorii din Moldova au găsit în timpul unei expediții recente în Șerpeni rămășițele unui „erou-eliberator”, luptător al Armatei Roșii a URSS. Despre acest lucru a informat unul dintre liderii mișcării de căutare din Moldova, conducătorul grupului de căutare „August”, Alexei Petrovici, care a menționat că luptătorul a fost sfâșiat de lovitura directă a unui obuz, … Articolul Rămășițele unui soldat al Armatei Roșii, găsite în satul Șerpeni apare prima dată în BreakingNews.
18:20
Un individ a manifestat violență asupra medicilor de pe ambulanță, încercând să le fure electrocardiograful, după ce Serviciul 112 a primit un apel privind o femeie de 72 de ani agresată. Incidentul a avut loc duminică, 14 septembrie, la ora 19:11, în sectorul Ciocana al Capitalei. Medicii au ajuns la domiciliul pensionarei în aproximativ 9 … Articolul Incident șocant în sectorul Ciocana: Un bărbat a atacat medicii și a încercat să le fure electrocardiograful apare prima dată în BreakingNews.
18:00
Un cutremur cu magnitudinea estimată de 5,3 a avut loc astăzi, 16 septembrie, la ora 17:40, afectând Republica Moldova, Bulgaria și Ucraina. Seismul a fost resimțit în întreaga regiune, dar până acum nu au fost raportate pagube majore sau victime. Autoritățile locale monitorizează situația și evaluează impactul. Cetățenii sunt sfătuiți să rămână vigilenți și să … Articolul ULTIMA ORĂ! Cutremur resimțit și în Republica Moldova apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Ucraina se oferă să trimită ajutor în Republica Moldova, România, Polonia, Slovacia, Ungaria și Cehia pentru a ajuta la lichidarea consecințelor ploilor torențiale. Președintele Volodimir Zelenski i-a solicitat ministrului de externe, Andrei Sibiga, să propună acestor țări sprijinul echipelor de salvatori ucraineni. Duminică seara, liderul de la Kiev a declarat că din cauza condițiilor nefavorabile, … Articolul Ucraina oferă sprijin Moldovei după ploile torențiale apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Un adolescent de 17 ani din raionul Ocnița a fost salvat de echipa SAMU Ocnița, după ce a suferit un episod grav de insuficiență respiratorie. Pe 15 septembrie, la ora 12:36, ambulanța a fost solicitată de urgență pentru un băiat cu simptomatologie de „dispnee”. Echipa specializată TIM din cadrul SAMU Ocnița a ajuns la locul … Articolul Adolescent din Ocnița, aflat în moarte clinică, resuscitat de echipa de urgență SAMU apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că astăzi, 16 septembrie, începe perioada electorală pentru alegerile locale noi din 17 noiembrie 2024. Potrivit CEC, principalele acțiuni în perioada electorală constau în constituirea și organizarea activității organelor electorale inferioare, înregistrarea candidaților la funcția de primar, constituirea și organizarea secțiilor de votare, actualizarea și publicarea listelor electorale, informarea alegătorilor … Articolul Perioada electorală pentru alegerile locale noi din noiembrie a început, anunță CEC apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate ploi torențiale. Astfel, autoritățile ungare au emis avertizări meteorologice și alerte de inundații pentru mai multe regiuni ale țării, inclusiv pentru Budapesta. Ambasada Republicii Moldova recomandă cetățenilor să … Articolul Alertă de călătorie în Ungaria: Sunt așteptate ploi torențiale apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Astăzi, 16 septembrie, Irina Vlah a anunțat că a depus la Comisia Electorală Centrală listele cu 25.000 de semnături în sprijinul candidaturii sale la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Într-o declarație, Vlah a subliniat importanța campaniei de colectare a semnăturilor, descriind-o ca pe un prim pas în lupta pentru schimbarea în bine a țării. … Articolul Irina Vlah: „Am strâns 25.000 de semnături și cer transparență în procesul de verificare” apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Un locuitor al capitalei este cercetat de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi pretins și primit mijloace financiare ilicite pentru perfectarea unui permis auto. Susținând că ar avea influență asupra unor funcționari publici din cadrul Comisiei Medicale a Conducătorilor Auto din cadrul Spitalului Raional Ialoveni, bănuitul ar … Articolul Percheziții la Chișinău: Bărbat acuzat de mită pentru permis auto și falsificarea certificatelor apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Judecătoria orașului Donețk, aflat sub controlul rus, a decis expulzarea unui bărbat originar din Republica Moldova, care a luptat alături de Federația Rusă în conflictul din Ucraina. Bărbatul este acuzat de încălcarea unei decizii anterioare de expulzare și se confruntă cu o amendă de până la 5.000 de ruble (aproximativ 1.000 de lei), conform Codului … Articolul Federația Rusă expulzează un moldovean implicat în războiul din Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 16 septembrie, un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Potrivit meteorologilor, astăzi, 16 septembrie, între orele 11:30 și 15:00, există pericolul producerii unui fenomen atmosferic periculos. De asemenea, în intervalul menționat se prevăd averse în cantități de apă de 15-25 l/m². „Având în vedere ploile căzute în ultimele … Articolul Cod Galben de instabilitate atmosferică în Republica Moldova apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Angajații Poliției de Frontieră cercetează un conațional și doi cetățeni străini asupra cărora s-au depistat documente cu semne de falsificare. Cazurile au fost înregistrate în ultimele 72 de ore. La Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au consemnat două cazuri de fraudă documentară. Într-un incident este vizată cetățeanca Georgiei, în vârstă de 52 de ani, … Articolul Acte falsificate: Un pașaport și două permise de conducere, ridicate la trecerea frontierei apare prima dată în BreakingNews.
13:00
O explozie a avut loc luni în centrul orașului Köln din vestul Germaniei, afirmă presa locală, în timp ce poliția a declarat că este în curs de derulare o „operațiune majoră”, transmite DW. Poliția landului Renania de Nord-Westfalia a declarat că un drum între două locații centrale din Köln, Rudolfplatz și Friesenplatz, a fost închis, făcând … Articolul Explozie în centrul orașului Köln: Poliția desfășoară o operațiune majoră apare prima dată în BreakingNews.
12:50
În cadrul controlului suplimentar efectuat asupra unui pasager de la ruta „Elveția-Moldova”, inclusiv bagajul acestuia, polițiștii de frontieră au depistat pachețele cu substanță vegetală de culoare verde, presupusă a fi marijuană.  Incidentul a fost înregistrat ieri, 15 septembrie 2024, în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Documentat este un tânăr, deținător al dublei cetățenii (MDA/ROU), … Articolul Substanță interzisă, camuflată în cafea, descoperită în geanta unui călător apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Cybercor,  Institutul Național de Inovații în Securitatea Cibernetică, își deschide oficial ușile pe 18 septembrie, la Universitatea Tehnică a Moldovei. Miercuri, Cybercor va găzdui conferința internațională CyberCon Moldova, cu genericul „Educația, fundamentul unei culturi cibernetice reziliente”.   La eveniment vor participa reprezentanți ai Guvernului, partenerii Cybercor, experți în securitate cibernetică din țară și de peste … Articolul Moldova va fi mai pregătită în fața amenințărilor cibernetice. Vezi când își deschide ușile Cybercor, primul Institut Național de Inovații în Securitatea Cibernetică apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Un copil de doi ani din raionul Ungheni, care a căzut în puțul unui ascensor de la etajul șase, se află în continuare în comă. Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, a declarat pentru IPN că starea micuțului nu a suferit schimbări semnificative până în acest moment. Incidentul tragic a readus … Articolul Copilul din Ungheni care a căzut în golul unui lift rămâne în comă apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Un tânăr a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un stâlp. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:00, pe strada Muncești, din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit surselor PulsMedia.MD, este vorba despre un tânăr de 19 ani, care se deplasa la volanul unui automobil de marca Mitsubishi. Preliminar … Articolul Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident pe strada Muncești, după ce mașina s-a izbit de un stâlp apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Peste 50 de aleși locali din toată țara au participat la cel de-al doilea Congres Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali, care s-a desfășurat sâmbătă la Chișinău. Aceștia au discutat despre consolidarea capacităților tinerilor lideri locali și rolul lor în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. La eveniment a participat și Prim-ministrul Republicii … Articolul Viitorul european al Republicii Moldova, discutat în cadrul Congresului Național al Tinerilor Primari și Consilieri Locali. Tinerii lideri locali au stabilit noi obiective apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani. Cei doi taximetriști reținuți acum au transportat ilegal migranți începând din martie 2024. Primul din … Articolul Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți, într-un dosar de tranzitare ilegală a Moldovei de nouă ucraineni, pentru sume de $5.000 apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.