Nu rata Moldova Business Week. Află detalii despre agenda evenimentului

#diez, 13 septembrie 2024 12:45

Au mai rămas zile numărate până la cea de-a 9-a ediție a Moldova Business Week! Între 16 și 20 septembrie, investitori și oameni de afaceri din 23 de țări vor sosi în Republica Moldova pentru a participa la cel mai important forum economic internațional al țării, desfășurat în patru regiuni. Sub titlul sugestiv „Republica Moldova – următoarea ta destinație pentru investiții”, evenimentul oferă o oportunitate unică antreprenorilor locali și investitorilor internaționali de a descoperi potențialul economic al Republicii Moldova și de a crea noi parteneriate comerciale. Peste 1 000 de invitați sunt așteptați să participe la acest eveniment. Cei care doresc să participe sunt invitați să se înregistreze pe www.mbw.md. Сообщение Nu rata Moldova Business Week. Află detalii despre agenda evenimentului появились сначала на #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
18:30
La Chișinău va avea loc Cupa Anuală la Fotbal Hospice Angelus. Competiția este un turneu de mini-fotbal pentru echipe amatoare din companii, organizații, ambasade, dar și pentru toți cei care doresc să ajute copiii cu boli grave. Сообщение Îți place fotbalul și dorești să susții o cauză nobilă? Înscrie-te la Cupa Anuală la Fotbal Hospice Angelus появились сначала на #diez.
18:00
Călătorești frecvent în străinătate în scopuri personale și/sau de business? Ți s-a întâmplat vreodată să ai nevoie de numerar, însă comisioanele erau prea mari și erai nevoit să-ți schimbi planurile? Сообщение Cu OTP Bank călătorești fără griji și fără taxe în opt țări din Europa появились сначала на #diez.
18:00
Toamna este momentul perfect pentru a călători în cele mai frumoase și unice locuri din țară. Fie că vorbim despre mănăstiri pitorești, pensiuni, peșteri misterioase, fie despre vinării, există multe locuri în Moldova care merită a fi descoperite în această perioadă a anului. Astfel, dacă nu știți ce să mai vedeți în următoarele câteva weekenduri, am adunat 10 locații tocmai bune de vizitat până la sfârșitul acestui an, potrivit ru.diez.md. Сообщение 10 locații din Moldova pe care să le vizitezi toamna aceasta появились сначала на #diez.
17:30
Ești tânăr(ă) și vrei să înțelegi mai bine cum funcționează procesul electoral? Îți dorești să te implici activ în comunitatea ta și să faci o diferență? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „da”, atunci oportunitatea despre care îți relatăm în continuare este pentru tine. Сообщение Vrei să înțelegi cum funcționează procesul electoral? Participă la o simulare și învață despre importanța participării la vot появились сначала на #diez.
17:15
Cu siguranță fiecare dintre noi a vizionat cel puțin o dată un serial american despre viața școlară și liceenii care au acces la dulapuri individuale sau la posibilitatea de a studia ceea ce își doresc. Încă de la o vârstă fragedă, Marius Pleșca, un tânăr din Republica Moldova, își imagina că este în rolul unui asemenea elev și visa să-și facă prieteni pe tot mapamondul. El poate spune acum că această dorință s-a îndeplinit, pentru că a reușit să beneficieze de bursa FLEX, grație căreia a învățat timp de un an la un liceu din Statele Unite ale Americii (SUA). Сообщение Tot ce trebuie să cunoști dacă vrei să obții bursa FLEX. Marius Pleșca relatează despre specificul studiilor la un liceu din SUA появились сначала на #diez.
17:00
Pe 17 septembrie 2024, StrategEast State and IT Eurasian Forum a fost lansat cu succes la Chișinău, reunind lideri din industria IT, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai organizațiilor internaționale. Desfășurat în contextul Moldova Business Week 2024, evenimentul a adunat participanți din Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Azerbaidjan și Uniunea Europeană pentru a discuta despre tendințele actuale și inovațiile în inteligența artificială (IA) și transformarea digitală. Сообщение Chișinău găzduiește StrategEast State & IT Eurasian Forum появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
14:45
Upcelerator este un accelerator regional, remote, în limba engleză, destinat startup-urilor tech aflate la etapa de idee. Acestea oferă antreprenorilor resursele necesare pentru dezvoltarea soluțiilor tehnologice inovatoare. Programul durează 3 luni și include 12 module, acces la peste 35 mentori locali și internaționali și mai mult de 100 de ore de mentorat personalizat. Сообщение Upcelerator, ediția Orange Digital Center, lansează prima ediţie de startup-uri tech cu integrarea AI появились сначала на #diez.
14:45
Pe 21 septembrie, sunteți așteptați în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău să petreceți o zi plină de energie! Festivalul „Urban Vibes” promite să fie un eveniment captivant pentru toți. Сообщение La Chișinău va avea loc festivalul Urban Vibes! Care este programul evenimentului появились сначала на #diez.
11:30
BAA Gladei și Partenerii, împreună cu maib și Donaris Vienna Insurance Group, continuă să promoveze meritocrația și să sprijine tinerii talentați în parcursul lor spre excelență. Pentru al 9-lea an consecutiv, trei burse de merit vor fi acordate celor mai promițători studenți ai facultăților de drept din Republica Moldova. Сообщение Burse de merit pentru viitorii specialiști în domeniul juridic: BAA Gladei și Partenerii, maib și Donaris VIG susțin excelența academică появились сначала на #diez.
11:15
În acest an, evenimentul sportiv „Chișinău International Marathon” va avea loc pe 29 septembrie, începând cu ora 9.0. La competiție pot participa nu doar persoanele cu experiență, ci și amatorii. Maratonul este destinat copiilor, tinerilor și adulților. Сообщение Înscrie-te la Chișinău International Marathon și devino parte din comunitatea iubitorilor de alergare появились сначала на #diez.
11:00
Pe 12 septembrie, parcarea Kaufland Testemițanu s-a transformat într-un spațiu cultural inedit, găzduind evenimentul „Film în Parcare”, organizat de AVI Moldova cu sprijinul Kaufland Moldova. Evenimentul a adunat peste 400 de persoane, oferindu-le ocazia de a se proiecția autohtonă „Alive in Mo” într-un format unic, sub cerul liber. Сообщение „Film în Parcare” – un eveniment dedicat filmului autohton care a reunit peste 400 de vizitatori   появились сначала на #diez.
10:30
Te gândești cum îți vor prinde bine fizica sau istoria în viață? Iată că ele îți pot aduce premii și bună dispoziție! Toamna aceasta, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale te invită la Turneul de Jocuri Intelectuale pentru elevi – „Ca la carte” 2024, ediția a doua. Сообщение Îți plac jocurile intelectuale? Participă la competiția națională „Ca la carte” 2024 появились сначала на #diez.
09:45
Pe 16 septembrie, Facultatea Electronică și Telecomunicații (FET) a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) a inaugurat Laboratorul „Electronică și Comunicații”, dotat cu sprijinul UN Women și al Uniunii Europene prin proiectul EVOLVE4GE – EGALITATE DE GEN PENTRU DEZVOLTARE. Acest laborator modern reprezintă un pas semnificativ în promovarea egalității de gen și a inovației tehnice în domeniul electronicii și telecomunicațiilor. Сообщение Un pas spre egalitatea de gen și inovație în domeniul STEM. La UTM a fost inaugurat laboratorul „Electronică și Comunicații” появились сначала на #diez.
Ieri
18:00
Pe 10 septembrie a avut loc ceremonia de lansare a celei de-a doua ediții a acceleratorului de afaceri dedicat femeilor „She’s Next”. Cele 21 de femei antreprenoare selectate în cadrul programului, care va avea o durată de trei luni, vor lupta pentru un grant de 5 000 de euro care le va ajuta să-și dezvolte afacerea. Сообщение A fost lansat programul Women Accelerator „She’s Next”. Participantele pot câștiga un grant de 5 000 de euro pentru a-și dezvolta afacerile появились сначала на #diez.
17:45
Organizația studențească BEST Chișinău organizează cea de-a treia ediție a evenimentului BEST Talks. Acesta este destinat tinerilor care își doresc să contribuie la dezvoltarea personală și să obțină cunoștințe în domenii precum filosofie, tehnologie sau cultură. Сообщение Tinerii din Moldova interesați de filosofie, tehnologie sau cultură sunt invitați la cea de-a treia ediție a evenimentului „BEST Talks” появились сначала на #diez.
17:30
Într-o lume din ce în ce mai conectată, cooperarea internațională între tineri devine esențială pentru edificarea unui viitor mai bun. Acesta a fost laitmotivul evenimentului „YouthBridge: România-Moldova”, care a reunit studenți dintre cele două țări într-o sesiune specială de conectare și colaborare academică. Sub egida Universității Tehnice a Moldovei și a Organizației Sindicale a studenților UTM, evenimentul a pus bazele unor legături solide între studenții moldoveni și cei din România, lideri ai organizațiilor studențești. Сообщение YouthBridge la UTM. Studenții din România și Moldova beneficiază de o platformă de colaborare academică появились сначала на #diez.
17:15
Săptămâna științifică la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) a debutat cu o serie de evenimente dedicate Zilei ASEM și Zilei Economistului, oferind o platformă extinsă pentru dialog academic, inovație și colaborare. Сообщение Săptămâna științei la Academia de Studii Economice din Moldova появились сначала на #diez.
17:00
La începutul acestui an, țara noastră a făcut un pas important în consolidarea imaginii sale internaționale, intrând în prestigiosul clasament Global Soft Power Index publicat de Brand Finance, care oferă date valoroase despre modul în care țara este percepută la nivel internațional.  Plasarea Republicii Moldovei pe locul 118 în acest studiu este un pas important pentru poziționarea țării pe scena internațională, oferind perspective noi pentru dezvoltarea imaginii naționale și pentru creșterea influenței în relațiile internaționale. Topul anual este realizat după intervievarea a peste 170 000 de persoane din întreaga lume, evaluând dimensiuni cheie precum familiaritatea, influența, reputația și performanța unei națiuni în domenii precum afaceri, guvernanță și relații internaționale. Сообщение Un nou capitol pentru brandul de țară al Moldovei. Recomandările experților pentru consolidarea poziției în clasamentele internaționale появились сначала на #diez.
16:45
În toate instituțiile de învățământ din Republica Moldova, în data de 10 octombrie curent, vor avea loc alegeri în consiliilor elevilor. Ministrul educației și cercetării, Dan Perciun, a precizat într-o conferință de presă că va deveni o tradiție să fie organizate aceste alegeri la începutul lunii octombrie. Сообщение În data de 10 octombrie, în instituțiile de învățământ din Moldova vor avea loc alegeri în consiliile elevilor появились сначала на #diez.
16:30
Dumitru Ursu, absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, specializarea Informatică, a dezvoltat proiectul „SIGN – un sistem de identificare a gesturilor nonverbale”, bazat pe recunoașterea limbajului semnelor. Acesta este parte a lucrării sale de licență și a fost conceput pentru a facilita comunicarea între persoanele cu deficiențe de auz sau vorbire și restul societății folosind tehnologii avansate de inteligență artificială. Сообщение Cunoaște-l pe Dumitru Ursu, tânărul care a folosit AI pentru a facilita integrarea persoanelor cu deficiențe de auz și vorbire în societate появились сначала на #diez.
15:00
Digitalizarea transformă radical modul în care antreprenorii își gestionează afacerile, iar cei care nu se adaptează riscă să devină necompetitivi și mai puțin atractivi pentru clienți. De aceea, programul „Digital Upgrade”, destinat întreprinderilor mici și mijlocii din regiunea Găgăuziei, a oferit oportunitatea a 15 antreprenori să își dezvolte competențele digitale, esențiale pentru succesul pe o piață dinamică. Începând din luna martie, participanții au beneficiat de un training gratuit, în cadrul căruia au învățat despre marketing digital, e-commerce, automatizare, digitalizare și securitate online. Antreprenorii au reprezentat companii diverse, de la afaceri cu microplante și magazine online până la companii farmaceutice - toate unite de dorința de a-și digitaliza și moderniza activitățile. Сообщение DIGITAL UPGRADE: 15 antreprenori din regiunea găgăuză își vor dezvolta afacerile prin digitalizare появились сначала на #diez.
12:30
Centrul pentru Democrație și Drepturile Omului al organizației People in Need din Republica Cehă invită studenții care învață la jurnalism sau în alte domenii conexe să se înscrie la proiectul „Reziliența instituțiilor mass-media – Noua Generație”. Prin intermediul acestei oportunități, tinerii vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile narative, de verificare a informației și creare de conținut. Сообщение Vrei să afli cum lucrează o redacție de știri? Înscrie-te la un proiect și obține 340 de euro pentru realizarea unui produs jurnalistic появились сначала на #diez.
12:15
Maib este încântată să anunțe lansarea unei promoții speciale destinată clienților business – cashback instant, care le oferă ocazia de a beneficia de un cashback de 3 % la fiecare plată efectuată cu cardul maib business la centre de deservire auto, stații PECO, procurarea de echipamente și mobilier de birou, restaurante. Сообщение Cashback instant: promoție exclusivă pentru plățile cu cardul business de la maib появились сначала на #diez.
10:30
Ați auzit vreodată despre berea la tank? Este vorba despre cea mai proaspătă bere care își păstrează gustul autentic din fabrică până în halbă. Acum, această inovație a ajuns și în Moldova. Сообщение Bere Chișinău lansează prima bere la tank din Moldova появились сначала на #diez.
10:30
În anii de liceu, indiferent de profilul ales, elevii au de citit și de analizat un șir de texte literare. Pe lângă cele prezente în manualele școlare de limba și literatura română, mai există și o listă cu lecturi recomandate. În acest articol te invităm să vezi care sunt textele poetice, narative sau dramatice, recomandate pentru clasa a X-a. Сообщение Lista cu opere literare și texte recomandate pentru elevii din clasa a X-a появились сначала на #diez.
10:15
În cadrul celei de-a doua ediții a programului „EU4GenderEquality: Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen”, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, continuă eforturile de consolidare a drepturilor și oportunităților egale pentru femei și bărbați în Republica Moldova. Сообщение UNFPA și UN Women, cu sprijinul financiar al UE, implementează a doua ediție a programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen” появились сначала на #diez.
10:15
Mâine, 18 septembrie, între orele 19.00 și 23.00 va fi prezentată expoziția colectivă Visiting Recent History, un proiect organizat de MATCA artspace din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc la ȚOL Artist Run Space și va fi urmat de o discuție cu publicul la Zpațiu și de socializare și muzică în Grădina Stalker (Casa Zemstvei). Сообщение Expoziție colectivă despre trecut și discuții publice. Petrece o seară artistică la ȚOL și Casa Zemstvei появились сначала на #diez.
09:45
Jumătate din luna septembrie s-a scurs și cu siguranță ai reușit să intri deja în ritmul activităților școlare. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile recreative. Am adunat o listă cu câteva evenimente recreative la care ai putea merge după orele de la școală, dar ai grijă la prognoza meteo. Înainte de a ieși de la școală sau din casă, verifică starea vremii pentru a te asigura că vei fi în protejat(ă). Сообщение Lista evenimentelor la care ai putea să îți petreci timpul liber după orele de la școală появились сначала на #diez.
09:30
Instituțiile de învățământ profesional tehnic pot participa la un concurs în care ar putea câștiga sprijin pentru creare a claselor EduLIFE prietenoase elevilor. În cadrul acestei inițiative, UNFPA va selecta 20 de instituții din toată Republica Moldova. Сообщение Instituțiile de învățământ profesional tehnic pot participa la un concurs pentru crearea claselor EduLIFE prietenoase elevilor появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Luni, 16 septembrie, în jurul orei 17.40, în Republica Moldova s-a resimțit un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter. Informația a fost comunicată de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Сообщение Cutremur de 5,2 grade pe scara Richter s-a resimțit în Moldova появились сначала на #diez.
17:15
Personalitate marcantă al învățământului economic, primul rector al ASEM, PAUL BRAN (13 septembrie 1940 – 26 iulie 2006), căruia i-a revenit măreața misiune de a fonda Academia de Studii Economice din Moldova şi a contribui la reforma economică din Republica Moldova, ar fi împlinit astăzi 84 de ani. Сообщение Paul Bran – economist, profesor universitar, manager al învățământului superior în domeniu, primul rector al ASEM появились сначала на #diez.
16:30
Studenții Facultății Relații Economice Internaționale au avut prilejul să viziteze ASE București, partenerul strategic al ASEM. În cadrul vizitei, studenții au avut o întâlnire cu administrația ASE București: Rectorul ASE București Nicolae ISTUDOR, dr., prof. univ.; Președintele Senatului ASE București Gheorghe HURDUZEU, dr., prof. univ.; Prorector – Relații Internaționale Constantin Marius PROFIROIU, dr., prof. univ.; Decanul Facultății Relații Economice Internaționale Radu PETRARIU, dr., conf. univ.; precum și Lelia IORDAN, șeful Biroului de Cooperare Internațională și Oana CÂRNICIANU. Сообщение Studenții Facultății Relații Economice Internaționale ASEM în vizită la ASE București появились сначала на #diez.
16:15
Moldova Business Week 2024 (MBW 2024), cel mai important eveniment economic al țării, a început, reunind pe o singură platformă peste o mie de participanți din diverse industrii și regiuni. Printre aceștia se numără investitori străini, antreprenori locali, oficiali de rang înalt și experți economici de top. Ediția din acest an aduce o premieră, desfășurându-se pe parcursul a cinci zile în patru regiuni cheie – Chișinău, Edineț, Ungheni și Bălți. Această extindere regională oferă antreprenorilor din Moldova acces mai larg la oportunități de dezvoltare, indiferent de localitatea în care se află. Сообщение Moldova Business Week 2024 conectează investitorii și oportunitățile localeю Cinci zile de discuții la cel mai mare forum economic al țării появились сначала на #diez.
15:30
În urma ploilor abundente din ultimele zile, 56 de instituții de învățământ din patru sectoare ale capitalei au fost avariate. Potrivit sefului adjunct al Direcției Principale Educație (DGETS), Tineret și Sport din Chișinău, Andrei Pavaloi, este vorba despre sectoarele Botanica, Buiucani, Centru și Râșcani. Сообщение 56 de instituții de învățământ au fost avariate din cauza ploilor abundente din capitală появились сначала на #diez.
14:45
În anul de studii 2024/2025, în municipiul Chișinău vor activa 1 077 de grupe cu program prelungit. Dintre acestea, 1 024 vor avea trei ore de activitate, în 104 instituții, iar 53 – șase ore de activitate, în 20 de instituții. Despre acest fapt a precizat șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport […] Сообщение Anul curent, în Chișinău vor activa 1 077 de grupe cu program prelungit. Acestea sunt finanțate din bugetul municipal появились сначала на #diez.
14:45
Pe 8 septembrie, peste 100 de oameni maib au participat la unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale toamnei – Euro Marathon 2024. Maratonul organizat de Sporter, cu suportul maib, a luat startul în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău și a întrunit peste 5000 de participanți care împărtășesc aceeași dragoste pentru un mod de viață activ. Сообщение (video) Echipa maib – activi la superlativ la Euro Marathon 2024 появились сначала на #diez.
14:15
Aderarea la Uniunea Europeană implică mai multe procese importante prin care trece o țară, de la dezvoltarea economică până la adoptarea monedei euro. Dacă pentru economie schimbările vor fi mult mai tangibile și rapide, datorită accesului liber la piața comună europeană și fondurilor europene, trecerea la moneda euro este un proces mult mai dificil și de durată. În acest articol, explicăm ce criterii trebuie să îndeplinească o țară pentru a adera la zona euro și care sunt beneficiile economice ale integrării în Uniunea Europeană. Сообщение Vom renunța la leu și trecem la euro? Ce schimbări ne așteaptă dacă Moldova va adera la UE și cum se vor reflecta asupra economiei появились сначала на #diez.
13:45
La Los Angeles a avut loc cea de-a 76-a ceremonie de decernare a Premiilor Emmy. La ediția din acest an, serialul istoric japonez „Shogun” a câștigat 18 premii, stabilind un nou record de victorii într-un sezon. Producția a fost premiată la categoriile cea mai bună dramă, actor principal (Hiroyuki Sanada) şi actriţă principală (Anna Sawai). Anna Sawai este prima actriță de origine asiatică care câştigă un premiu la această categorie. Сообщение Lista câștigătorilor la Premiile Emmy 2024. Drama „Shogun” a fost premiată cu 18 trofee și a stabilit un nou record de victorii într-un sezon появились сначала на #diez.
13:15
Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada revine în zilele de 28 și 29 septembrie la Agropensiunea Bostaniada. Doritorii de a petrece timpul în natură, cu familia și prietenii sunt așteptați să trăiască noi experiențe și să se detașeze de rutină. Сообщение Bostaniada revine! Care este programul celui mai colorat festival al toamnei появились сначала на #diez.
12:30
Cod galben de instabilitate atmosferică a fost prognozat pe jumătate din teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea este activă pentru ziua de astăzi, 16 septembrie, până la ora 15.00. Сообщение Codul galben de instabilitate atmosferică se menține și astăzi. Ne așteaptă averse de ploaie появились сначала на #diez.
10:15
Autoritățile austriece au emis cod portocaliu de ploi abundente, valabile în următoarele zone: Austria Inferioară, Austria Superioară, Viena, Salzburg, nordul landului Burgenland, nordul landului Styria și nord-estul landului Tirol. Avertizarea este valabilă până în data de 17 septembrie. În acest context, moldovenii sunt îndemnați să evite călătoriile în Republica Austria. Сообщение Moldovenii sunt îndemnați să evite călătoriile în Austria. A fost emis cod portocaliu de ploi abundente появились сначала на #diez.
15 septembrie 2024
17:30
În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 16-22 septembrie. Сообщение Ce faci săptămâna viitoare? Șase evenimente la care poți merge în perioada 16-22 septembrie появились сначала на #diez.
16:30
Tirul sportiv este o disciplină competitivă care implică tragerea cu arme de foc sau cu alte dispozitive de tragere către ținte. Există mai multe tipuri de tir sportiv, iar acestea variază în funcție de arma utilizată, distanța față de țintă și condițiile competiției. Printre cele mai populare se numără tirul cu pușca, cu pistolul și cu arcul. Așadar, vă prezentăm mai jos cinci spații din Chișinău unde puteți învăța și practica două dintre ele: cu pușca și cu pistolul. Сообщение Unde poți învăța și practica tir cu pușca sau cu pistolul în Chișinău появились сначала на #diez.
15:30
Romii reprezintă aproximativ 0,3 % din populația totală a Republicii Moldova. Marea majoritate a etnicilor romi locuiesc în nordul țării: aproape trei dintre patru persoane. Tradițiile și obiceiurile colorate ale romilor contribuie semnificativ la diversitatea culturală a Moldovei. Сообщение (video) „Costumele sunt unul dintre elementele importante în cultura noastră.” Igor Cibotari, despre tradițiile romilor появились сначала на #diez.
14:45
Chiar dacă a trecut doar jumătate din prima lună de școală, unii elevi de clasa a XII-a deja au început să se pregătească pentru examenele de bacalaureat. O resursă gratuită de unde poți învăța pentru bac este platforma „Educație online”. Сообщение Ești clasa a XII-a? Pregătește-te pentru examenele de bacalaureat cu ajutorul platformei „Educație online” появились сначала на #diez.
13:30
Start-upurile tehnologice din Republica Moldova se pot înregistra la un program de susținere a inovațiilor digitale, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Start-upurile selectate vor beneficia de finanțări nerambursabile de până la 500 000 de lei. Сообщение Ai un start-up tehnologic și ești în căutare de finanțare? Participă la un program și câștigă până la 500 000 de lei появились сначала на #diez.
12:45
Judocanul Victor Sterpu a câștigat Grand Prix-ul de la Zagreb. El a obținut cinci victorii în categoria de greutate de până la 81 kg, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Сообщение Judocanul moldovean Victor Sterpu a cucerit medalia de aur la Grand Prix-ul de la Zagreb появились сначала на #diez.
11:45
Dacă alergia la ambrozie îți afectează viața în sezonul de polenizare, imunoterapia ar putea fi soluția pe care o cauți. Această abordare avansată de tratament nu doar că reduce simptomele, dar vizează și cauza principală a alergiei. Prin expunerea controlată la alergen, imunoterapia ajută sistemul imunitar să dezvolte o toleranță pe termen lung. În acest material, vei descoperi cum funcționează imunoterapia, care sunt beneficiile sale și cum poate transforma gestionarea alergiilor la ambrozie. Сообщение Imunoterapia pentru ambrozie. Cum funcționează tratamentul și cât de eficient este появились сначала на #diez.
11:45
În această aventură, Gabriela și Constantin pornesc să viziteze raionul Ungheni, un loc plin de surprize. Vei explora alături de ei: Movila Măgura, Casa Albă și Casa Olarului din Mircești. Iar pentru un moment dulce, s-au oprit la Stories Patiserie, unde au găsit cele mai bune prăjituri din regiune. Сообщение (video) A fost lansat primul episod al proiectului „Drum Boon”. Prima destinație este raionul Ungheni появились сначала на #diez.
10:30
Serviciul German de Schimb Academic lansează înscrierile pentru bursele DAAD EPOS 2025/2026. Studenții internaționali au oportunitatea să urmeze un program de masterat în una dintre universitățile din Germania. Această bursă oferă finanțare completă pentru unul sau patru ani, în funcție de programul de studiu ales. Сообщение Mergi în Germania pentru a urma gratuit un program de masterat. Cum poți beneficia de bursa DAAD EPOS 2025/2026 появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.