Prețurile actuale la carburanți sunt cele mai mici din anul curent, ANRE

Albasat, 6 septembrie 2024 13:50

În următoarele trei zile, un litru de benzină cu cifra octanică 95 se va comercializa cu 22,89 lei, cu 11 bani mai puțin decât astăzi. Motorina se va vinde la pompă cu cel mult 19,73 lei pentru un litru, ceea ce este cu 3 bani mai puțin. Agenția Națională pentru... The post Prețurile actuale la carburanți sunt cele mai mici din anul curent, ANRE appeared first on ALBASAT.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 4 ore
18:30
Un cutremur cu magnitudinea de 5.2 cu epicentrul în România, la o adâncime de 130 km, a fost resimțit și în Republica Moldova, transmite IPN.  Seismul a fost înregistrat pe 16 septembrie, la ora 17:40, ora locală. Epicentrul se afla la 52 km est de Brașov. Țările, în afară de Moldova și România,... The post În Republica Moldova s-a resimțit un cutremur puternic appeared first on ALBASAT.
Acum 6 ore
17:00
Doritorii să obțină semnătura electronică se pot adresa de astăzi, 16 septembrie, la oricare centru multifuncțional din țară. Agenția Servicii Publice anunță că toate centrele ASP din țară pot elibera persoanelor fizice semnături electronice calificate. Cetățenii care le dețin pot semna documente electronice cu aceeași valoare juridică ce conțin semnături... The post Semnături electronice, de azi la toate oficiile ASP appeared first on ALBASAT.
Acum 8 ore
15:00
După ce Ministerul Afacerilor Externe a emis astăzi alertă de călătorie pentru Austria, o alertă similară este emisă și pentru Ungaria. Avertizarea vine, de asemenea, în contextul condițiilor meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate precipitații abundente sub formă de ploi torențial, transmite IPN. Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în... The post După Austria, MAE emite alertă de călătorie și pentru Ungaria appeared first on ALBASAT.
14:10
Peste 11 mii de persoane au fost plasate în câmpul muncii de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă de la începutul anului 2024, cifră care depășește numărul de angajări totale din 2023, transmite IPN Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Muncii și Protecției Sociale, din totalul persoanelor... The post Peste 11 mii de persoane au fost plasate în câmpul muncii de la începutul anului de ANOFM appeared first on ALBASAT.
Acum 12 ore
13:20
Judocanul Victor Sterpu (-81 kg) a câștigat Grand Prix-ul de la Zagreb. În finala categoriei sale de greutate, sportivul moldovean a dispus de brazilianul Gabriel Falcao, transmite IPN. În cadrul competiției, el a obținut cinci victorii, dispunând de sârbul Vukan Stanimirovic, slovenul Aljaz Plantak, francezul Arnaud Aregba, ungurul Botond Toth... The post Judocanul Victor Sterpu a câștigat Grand Prix-ul de la Zagreb appeared first on ALBASAT.
13:10
Meteorologii au prelungit avertizarea meteo de instabilitate atmosferică până la ora 15.00, dar au scăzut gradul de alertă de la cod portocaliu la cod galben. Pe arii extinse se prevăd averse, cantitățile de apă vor fi între 15 și 25 de litri/metru cub, transmite IPN. „Având în vedere ploile căzute... The post Avertizarea de instabilitate atmosferică a fost prelungită până la ora 15.00 appeared first on ALBASAT.
13:10
Președinta Maia Sandu donează premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”, în valoare de 25 de mii de euro, pentru repararea și conservarea Bisericii „Sf. Cuvioasa Parascheva” din satul Nișcani, raionul Călărași, transmite IPN. Biserica „Sf. Cuvioasa Parascheva”, construită în anul 1905, este un monument arhitectural de importanță națională, inclus în... The post Președinta donează premiul Robert Blum Bisericii „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Nișcani appeared first on ALBASAT.
13:00
Ploile de la sfârșitul săptămânii trecute, care continuă și astăzi, au cauzat pagube și instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău. Mai mulți manageri au raportat scurgeri din tavan sau subsoluri inundate. O grădiniță a rămas astăzi închisă, după ce apele au ajuns în depozitul cu produse alimentare, transmite IPN. „Din... The post O grădiniță din Chișinău a rămas închisă din cauza inundării depozitului cu produse alimentare appeared first on ALBASAT.
12:30
Persoanele fizice din Republica Moldova pot procura valori mobiliare de stat pe platforma eVMS.md. Astăzi începe perioada de subscriere, care va dura până pe 25 septembrie. Procurările de valori mobiliare de stat devin posibile fără intermediari, iar Ministerul Finanțelor precizează că moldovenii vor beneficiar de cea mai competitivă rată a... The post De astăzi, cetățenii pot procura valori mobiliare de stat prin platforma eVMS appeared first on ALBASAT.
Acum 24 ore
08:50
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7707 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5980 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.2731 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6359 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.7047 D.S.T. 960 XDR 1 23.5929 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1509 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 16.09.2024 appeared first on ALBASAT.
Ieri
19:10
Ciclonul Boris a schimbat dramatic vremea în Austria – a provocat inundații similare cu cele din România, Cehia sau Polonia, iar în zonele montane vremea s-a transformat brusc într-una de iarnă, cu zăpadă din abundență și vânt puternic. În Austria a nins ca în toiul iernii, iar zăpada a luat... The post Zăpadă neobișnuită în Austria în mijlocul lunii septembrie: specialiștii confirmă gravitatea situației appeared first on ALBASAT.
18:40
Ciclonul Boris a făcut mai multe victime în Europa, pe lângă cei morți în județul Galați, România. În Austria, un pompier a murit în timp ce intervenea la inundațiile provocate de furtună în sud-estul țării, în timp ce o persoană s-a înecat în Polonia, iar alte patru sunt date dispărute... The post Ciclonul Boris a măturat Europa. Morți, dispăruți și inundații catastrofale în mai multe țări de pe continent appeared first on ALBASAT.
13:50
Salvatorii, polițiștii și carabinierii au intervenit sâmbătă și pe parcursul nopții spre duminică în peste 300 de misiuni ca urmare a ploilor abundente. Au fost efectuate lucrări de deblocare a traseelor, de defrișarea arborilor căzuți și de pompare a apelor din gospodăriile oamenilor. Din calea puhoaielor au fost evacuate 30... The post Salvatorii au intervenit în peste 300 de misiuni de lichidare a consecințelor ploilor appeared first on ALBASAT.
13:40
Vremea instabilă se menține și duminică. Codul portocaliu de alertă emis de meteorologi cuprinde acum întreg teritoriul Republicii Moldova. Oamenii sunt sfătuiți să rămână la adăpost, departe de firele electrice și copaci, transmite IPN. Codul portocaliu de instabilitate atmosferică este valabil până luni, 16 septembrie, ora 05.00. Meteorologii prognozează ploi... The post Codul portocaliu de vreme instabilă cuprinde acum întreg teritoriul țării. Ciclonul se îndreaptă spre nord appeared first on ALBASAT.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:40
Mai multe străzi din Chișinău au fost inundate în urma ploilor puternice. Pe rețelele de socializare sunt postate imagini video și fotografii cu șuvoaie care se extind. Într-o secvență video se vede cum două tinere sunt aruncate de șuvoaie sub roțile unui automobil care staționa în intersecție. Acestea au fost... The post Străzi inundate în capitală. Două tinere au fost aruncate de șuvoaie sub roțile unei mașini appeared first on ALBASAT.
18:30
Centrul Anticriză al Ministerului Afacerilor Interne, convocat în contextul precipitațiilor abundente, va activa și în următoarele 72 de ore pentru a monitoriza situația. Despre aceasta a anunțat premierul Dorin Recean, după ședința convocată în această după-amiază, transmite IPN. Peste o sută de misiuni sunt întreprinse de salvatori, polițiști și soldați... The post Centrul Anticriză rămâne activ și în următoarele 72 de ore appeared first on ALBASAT.
18:30
Un copil de 7 ani a murit după ce automobilul condus de mama sa a derapat și s-a izbit într-un copac pe marginea drumului. Fratele fetei, în vârstă de 6 ani, a fost transportat la spital. Accidentul s-a produs în apropierea satului Egorovca din raionul Fălești, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului... The post Un copil de 7 ani a murit într-un accident la Fălești appeared first on ALBASAT.
13:40
În caz de vânt puternic și ploi abundente, salvatorii recomandă oamenilor adăpostirea în mod de urgență într-o clădire sau mașină îndepărtată de fire sub tensiune și de copaci. Pe timp de furtună, persoanele sunt îndemnate să evite aflarea sub instalații înalte, cum ar fi piloni, turnuri, dar și arbori înalți.... The post Recomandările salvatorilor în contextul ploilor abundente și a vântului puternic appeared first on ALBASAT.
11:10
În Republica Moldova au fost înregistrate două cazuri de infecție cu virusul West Nile (VWN), la doi bărbați cu vârste de 39 și, respectiv, 54 de ani. Agenția Națională pentru Sănătate Publică precizează că ambele cazurile sunt de import, transmite IPN. Primul bărbat este din municipiul Chișinău, iar în perioada... The post Două cazuri de infecție cu virusul West Nile appeared first on ALBASAT.
09:00
Secretarul de stat SUA Antony Blinken a spus într-o conferință de presă vineri seara că Rusia va încerca să manipuleze rezultatul alegerilor prezidențiale din această toamnă. Acest lucru ar putea fi realizat prin televiziunea de propagandă Russia Today (RT), care și-ar coordona activitățile cu serviciile de informații rusești.  „De ani... The post Blinken: Rusia va încerca să genereze „tulburări” în R. Moldova appeared first on ALBASAT.
08:40
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7662 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5801 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.2642 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6138 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6860 D.S.T. 960 XDR 1 23.4818 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1285 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 14.09.2024 appeared first on ALBASAT.
13 septembrie 2024
19:20
Proiectul de lege care prevede măsuri de sprijin pentru fermierii afectați de secetă a fost votat de Parlament în primă lectură. Acesta prevede suspendarea de drept a obligațiilor de plată față de creditori pentru un termen de 6 luni. De asemenea, va fi restructurată, reeșalonată sau, după caz, suspendată obligația... The post Parlamentul a votat în primă lectură măsurile de sprijin pentru fermierii afectați de secetă appeared first on ALBASAT.
19:10
Învățământul artistic va fi integrat în sistemul general de educație. Parlamentul a votat în primă lectură modificări în acest sens la Codul Educației, transmite IPN. Proiectul introduce două categorii distincte de învățământ artistic: învățământ artistic academic specializat și învățământ artistic academic complementar. În cadrul Ministerului Educației și Cercetării vor fi... The post Învățământul artistic va fi integrat în sistemul general de educație appeared first on ALBASAT.
19:00
Trei microbuze au fost donate de către autoritățile locale ale municipiului Cluj-Napoca pentru colectivele instituțiilor publice de cultură, artă, tineret și sport din municipiul Ungheni. Parlamentul a aprobat un proiect care prevede că mijloacele de transport vor fi scutite de plata drepturilor de import și nu vor putea fi înstrăinate,... The post Cluj-Napoca a donat 3 microbuze pentru instituțiile publice de cultură din Ungheni appeared first on ALBASAT.
14:30
Fostul președinte al țării, Nicolae Timofti, susține că a fost și este un pro-european convins, iar Republica Moldova nu are un alt parcurs mai benefic pentru popor și pentru țară decât aderarea la Uniunea Europeană. În opinia sa, actuala președintă procedează corect că se apropie tot mai mult de Uniunea... The post Moldova nu are un alt parcurs mai benefic decât aderarea la UE, Nicolae Timofti appeared first on ALBASAT.
12:30
Accesarea din afara țării a subsistemului informațional „Control Financiar ” al Comisiei Electorale Centrale va fi parțial limitată pe durata perioadei electorale. CEC precizează că este vorba despre o măsură de precauție pentru a garanta integritatea și confidențialitatea datelor privind rapoartele financiare în contextul alegerilor din 20 octombrie, transmite IPN.... The post Accesul la sistemul „Control Financiar” al CEC va fi limitat parțial în afara țării appeared first on ALBASAT.
12:10
Un grup de profesori de la Liceul teoretic „Alexandru Vlahuță” din București predă limba română elevilor din Liceul teoretic „Olimp” din orașul Sângerei, Republica Moldova. Acțiunea este parte a proiectului „Într-un glas de-a pururi și întotdeauna!”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, transmite IPN.... The post Profesori din București le predau limba română elevilor din Liceul Olimp din Sângerei appeared first on ALBASAT.
12:00
Oamenii legii au descins astăzi din nou cu percheziții la reprezentanții partidelor afiliate condamnatului fugar Ilan Șor. Este vorba despre aceeași cauză penală pornită pentru finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali , dar și pentru spălarea de bani săvârșită de un grup criminal... The post Noi percheziții la partidele afiliate lui Ilan Șor appeared first on ALBASAT.
11:50
Prim-ministrul Marelui Ducat al Luxemburgului, Luc Frieden, susține că, în calitate de stat fondator al Uniunii Europene, Luxemburgul își dorește să fie alături de Republica Moldova în calea sa de aderare la marea familie europeană a democrațiilor. În cadrul întrevederii sale cu premierul moldovean, Dorin Recean, oficialul a declarat că... The post Premierul Luxemburgului: Ne dorim să fim alături de Moldova în calea de aderare la marea familie europeană appeared first on ALBASAT.
11:00
Un militar al Armatei Naționale, care executa serviciul în cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, s-a rănit mortal în urma unei împușcături cu arma din dotare. Ministerul Apărării precizează că incidentul a avut loc joi seara în timp ce militarul prin contract își exercita serviciul la post, transmite IPN.... The post Un militar din Armata Națională s-a împușcat în timpul serviciului la post appeared first on ALBASAT.
12 septembrie 2024
20:10
Astăzi, la ora 12:45, pe strada Alexandru cel Bun 133 din regiunea Podiș, Nisporeni, a avut loc un accident rutier între un Dacia Logan și un Mercedes Sprinter. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Nisporeni, în automobile se aflau doar șoferii, care au suferit răni ușoare. Ambele vehicule au... The post Accident rutier la Nisporeni: Două mașini avariate în urma unei ciocniri appeared first on ALBASAT.
16:40
Președinta Maia Sandu a fost înregistrată în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, fiind desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de către Comisia Electorală Centrală, transmite IPN. Vadim Filipov, membru CEC, a declarat că grupul de inițiativă în... The post Maia Sandu a fost înregistrată în cursa prezidențială appeared first on ALBASAT.
16:30
Încă trei participanți la referendumul republican constituțional din 20 octombrie au fost înregistrați astăzi de către Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre Partidul Politic Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Blocului electoral „Împreună” și Partidul Acțiune și Solidaritate, transmite IPN. Toate trei formațiuni s-au înregistrat cu opțiunea „DA”. Cu cele înregistrate... The post CEC a înregistrat încă trei participanți la referendum appeared first on ALBASAT.
10:50
În municipiul Chișinău, natalitatea a crescut cu 8% în primul semestru al anului curent, iar mortalitatea s-a diminuat cu 0,8% față de aceeași perioadă a anului trecut, transmite IPN cu referire la datele Biroului Național de Statistică. Datele provizorii arată că în ianuarie-iunie 2024 au fost înregistrați 3494 de născuți-vii.... The post Natalitatea în municipiul Chișinău a crescut cu 8% în primul semestru appeared first on ALBASAT.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7666 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5781 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.2598 Coroana norvegiana 578 NOK 1 1.6107 Coroana suedeza 752 SEK 1 1.6817 D.S.T. 960 XDR 1 23.4485 Denar macedonian 807 MKD 10 3.1249 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 12.09.2024 appeared first on ALBASAT.
11 septembrie 2024
16:00
La cea de-a cincea ediție a Conferinței Ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova, care va avea loc la Chișinău pe 17 septembrie, vor participa peste 65 de delegații. Acestea vor fi reprezentante de către miniștri, viceminiștri, secretari de stat ai ministerelor de externe din statele partenere, reprezentanți ai... The post 65 de delegații sunt așteptate la Chișinău la Conferința Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova appeared first on ALBASAT.
15:50
Un fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut și este cercetat penal pentru că, începând cu anul 2021, ar fi organizat acordarea cetățeniei Republicii Moldova în baza certificatelor de naștere și pașapoartelor interne falsificate, transmite IPN. Oamenii legii au descins cu percheziții la mai mulți angajați ai Centrelor... The post Un fost funcționar MAI coordona acordarea cetățeniei moldovenești în baza actelor false appeared first on ALBASAT.
15:50
Serviciul Vamal conduce topul instituțiilor din Moldova în care se plătește cel mai des mită. Pe locul doi este Centrul de Sănătate Publică. Topul este completat de instanțele de judecată și Poliție. Acestea sunt rezultatele sondajului național de evaluare a percepțiilor și experiențelor agenților economici privind corupția în Republica Moldova,... The post Serviciul Vamal este instituția în care se plătește cel mai frecvent mită, sondaj appeared first on ALBASAT.
15:50
„Ne dorim ca nepoții noștri să se mândrească că am fost capabili, în 40 de ani, să aducem țara la standardele europene”. Afirmă Sergiu Balica, fondatorul ABS Recycling Moldova, o întreprindere prietenoasă mediului, înființată în 1992, care are grijă să colecteze, să sorteze și recicleze deșeurile din Chișinău și localitățile... The post Sergiu Balica, antreprenor: „Sper să putem aduce nivelul de trai al țării noastre la nivelul Uniunii Europene” appeared first on ALBASAT.
14:00
Banca Națională a Moldovei atenționează moldovenii să mențină un grad înalt de confidențialitate a datelor de pe cardurile de plată. Aceste date constituie informații personale ce nu trebuie divulgate sub nicio formă, nici măcar reprezentanților instituțiilor bancare. Potrivit unui comunicat al BNM, îndemnul vine după ce oamenii legii au deconspirat... The post BNM atenționează cetățenii să păstreze în siguranță informațiile asociate cardurilor de plată appeared first on ALBASAT.
10 septembrie 2024
21:00
După ce pe 19 august angajații Agenției Proprietății Publice și-au făcut apariția la SRL „Gările Auto Moderne” pentru a prelua forțat activele din gestiunea companiei, astăzi angajații întreprinderii de stat „Direcția pentru exploatarea bunurilor imobile” au intrat forțat în sediul administrației. La fața locului a venit și poliția, iar paza... The post Statul a preluat forțat sediul administrației SRL „Gările Auto Moderne” appeared first on ALBASAT.
20:50
Ministerul Educației și Cercetării anunță că au fost identificate șase persoane care au publicat subiectele pentru examenele de absolvire a gimnaziului și de bacalaureat, precum și a soluțiilor acestora. Potrivit legislației, persoane fizice riscă amenzi de la 1500 de lei până la 4500 de lei pentru asemenea fapte, iar pentru... The post Au fost identificate persoanele care au publicat subiectele la BAC. Ce sancțiuni riscă appeared first on ALBASAT.
20:30
Trei cereri de înregistrare în calitate de participant la referendumul republican constituțional din 20 octombrie au fost depuse astăzi la Comisia Electorală Centrală. Este vorba despre Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Blocul electoral „Împreună” și Partidul Acțiune și Solidaritate, transmite IPN. Potrivit CEC, toate cele trei formațiuni politice au solicitat... The post Trei formațiuni au solicitat astăzi să fie înregistrate ca participante la referendum appeared first on ALBASAT.
13:40
Banca Națională a Moldovei participă pentru prima dată la Reuniunea globală a rețelei internaționale pentru finanțare durabilă – Sustainable Banking and Finance Network –  organizată în contextul Grupului de lucru pentru finanțe durabile G20 – G20 Sustainable Finance Working Group. Evenimentul de importanță globală se desfășoară în perioada 11-12 septembrie... The post BNM participă în premieră la Summitul G20 appeared first on ALBASAT.
13:30
Un grup de copii, apărători ai drepturilor omului, au atenționat astăzi deputații moldoveni asupra faptului că drepturile lor nu sunt pe deplin respectate în Moldova. Ei spun că sunt vulnerabili și cer să fie susținuți mai mult de autorități pentru a li se face auzită vocea. Ședința Comisiei protecție socială,... The post Vocea copiilor apărători ai drepturilor omului ajunge în Parlamentul Moldovei appeared first on ALBASAT.
13:20
Federația Rusă își schimbă ambasadorul în Republica Moldova. Este vorba despre Oleg Ozerov, care îl va înlocui pe actualul ambasador, Oleg Vasnețov, transmite IPN. Oleg Vasnețov a fost eliberat din funcție printr-un decret semnat președintele rus, Vladimir Putin. La fel prin decret prezidențial, în această funcție a fost numit Oleg... The post Rusia își schimbă ambasadorul în Republica Moldova appeared first on ALBASAT.
9 septembrie 2024
19:30
Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care participă la pelerinajul anual în orașul ucrainean Uman, pentru a marca Rosh Hashanah (Anul Nou evreiesc), așa cum a fost anul trecut. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a precizat pentru IPN că autoritățile Statului Israel au informat... The post Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care pleacă în Ucraina appeared first on ALBASAT.
19:30
Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Aceasta după ce, din data de 5 septembrie și până astăzi la amiază, s-a înscris o singură companie, transmite IPN. Potrivit... The post Aeroportul prelungește licitația pentru spațiile comerciale appeared first on ALBASAT.
18:50
Licitația pentru spațiile comerciale din Aeroportul Internațional Chișinău s-a încheiat astăzi la prânz. Compania Lagardere este singura care și-a depus dosarul. Contactată de IPN, șefa serviciului de presă a Aeroportului, Natalia Cojocaru, a precizat că s-a întrunit Comisia de licitație, iar până la finalul zilei ar urma să fie emis... The post O singură companie s-a înscris la licitația de la Aeroport appeared first on ALBASAT.
12:40
️ Mâine, 10 septembrie, stadionul din orașul Nisporeni va găzdui o confruntare importantă între echipele de tineret ale Moldovei și Suediei, în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 din 2025. Partida va începe la ora 16:00 și reprezintă o ocazie pentru naționala U21 a Moldovei de a-și măsura forțele cu... The post Mâine la Nisporeni: Moldova vs. Suedia– Detalii despre meciul preliminar appeared first on ALBASAT.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.