Un nou deputat PAS în Parlament. Are 85 de ani

TV Nord, 5 septembrie 2024 16:00

Nicolae Plămădeală este noul deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), în Parlament. Acesta va lua locul Marianei Lucrețeanu, numită în luna iulie în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Mandatul lui Nicolae Plămădeală a fost validat astăzi, 5 septembrie, de Curtea Constituțională, la propunerea Comisiei Electorale Centrale. Nicolae Plămădeală are 85 de […] Acest articol Un nou deputat PAS în Parlament. Are 85 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 6 ore
17:10
Calea ferată care face legătura între Galați și Bârlad (România), operată de o companie privată, a fost distrusă de inundațiile care au afectat regiunea în weekend, notează Digi24.ro. Remedierea problemelor uriașe cauzate de viitură va dura mult timp, iar oamenii care depindeau de trenurile de pe această rută vor trebui să găsească alte mijloace de […] Acest articol Linia de cale ferată din România ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Zeci de morminte din cimitirul din satul Moara de Piatră, raionul Drochia au fost vandalizate în această noapte. Crucile răposaților au fost smulse și aruncate la nimereală. „Eu cruce nu i-am pus că el copilul a murit la mine în pântece, către naștere. De la femeia ceea iată au scos, au rupt crucea și au […] Acest articol /VIDEO/ Zeci de morminte din cimitirul de la Moara de Piatră, vandalizate în această noapte. Crucile au fost smulse și rupte a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Președinta Maia Sandu donează premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”, în valoare de 25 de mii de euro, pentru repararea și conservarea Bisericii „Sf. Cuvioasa Parascheva” din satul Nișcani, raionul Călărași, transmite IPN. Biserica „Sf. Cuvioasa Parascheva”, construită în anul 1905, este un monument arhitectural de importanță națională, inclus în Registrul monumentelor Republicii Moldova ocrotite […] Acest articol Maia Sandu donează premiul Robert Blum Bisericii „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Nișcani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
15:40
Locuitorii de pe strada Sfântul Nicolae din Bălți, unde săptămâna trecută s-a produs o alunecare de teren, sunt îngrijorați că pământul acumulat le-ar putea ajunge în locuințe, iar autoritățile nu ar întreprinde nimic. MARIA CHIRIAC, locuitoarea municipiului Bălți: „Ni s-a promis lucrări 24 din 24 de ore, dar în schimb nu este nimeni la fața […] Acest articol /VIDEO/ Oamenii de pe strada Sfântul Nicolae din Bălți își fac griji că pământul din urma alunecării de teren le-ar putea intra în case  a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate precipitații abundente sub formă de ploi torențiale. Autoritățile ungare au emis avertizări meteorologice și alerte de inundații pentru mai multe regiuni ale țării, inclusiv pentru Budapesta. […] Acest articol Informație importantă pentru cei care planifică o călătorie în Ungaria a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
13:30
Refugiații ucraineni ajunși în mun. Bălți au găsit ajutor și susținere în cadrul centrului de recuperare al Asociației Obștești „CASMED” prin proiectul „Consolidarea Integrării Refugiaților Ucraineni”. La Centrul de Recuperare inaugurat acum doi ani în urmă de către asociație, masajul terapeutic a devenit unul din cele mai solicitate servicii, oferindu-le refugiaților care se adresează după […] Acest articol /VIDEO/ Refugiații din Bălți beneficiază de cinci ședințe gratuite la Centrul de Recuperare inaugurat de CASMED a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Polițiștii din Soroca au fost informați despre descoperirea cadavrului unui bărbat strangulat într-o gospodărie din localitatea Rublenița. În urma investigațiilor preliminare, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat de 56 de ani într-o construcție auxiliară din gospodărie. Nu au fost depistate alte leziuni corporale pe suprafața cadavrului. Autoritățile continuă să investigheze pentru a stabili toate circumstanțele […] Acest articol Un bărbat din Rublenița și-ar fi pus capăt zilelor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Oxana Chira predă limba germană la Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți și la Universitatea din Wuppertal, Germania. OXANA CHIRA, profesoară de limba germană: „Inițial eram deseori întrebată în Germania unde se află Moldova, actualmente nu mai apar astfel de întrebări datorită tendinței democratice din țara noastră în ultimii ani, pașilor siguri spre integrarea […] Acest articol Europa pentru ei este educație de calitate! a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
O nouă șansă la viață pentru un adolescent dintr-o localitate al raionului Ocnița. La data de 15 septembrie curent, ora 12:36 a fost solicitată de urgență intervenția ambulanței pentru un băiat de 17 ani pe motivul solicitării „dispnee”. Echipa specializată TIM din cadrul SAMU Ocnița a ajuns la locul solicitării în 10 minute. Medicii au […] Acest articol Un adolescent din Ocnița, resuscitat cu succes de către echipa de medici de pe ambulanță a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Doi bărbați din raionul Edineț au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs sâmbătă noaptea în localitatea Șofrîncani. La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 36 de ani din raionul Rîșcani, care conducea o motoretă de model Delta cu un pasager de 30 de ani, a pierdut controlul ghidonului într-o […] Acest articol Doi bărbați din Edineț au ajuns la spital în urma unui accident. Șoferul era beat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Republica Moldova își va pierde independența odată cu integrarea în Uniunea Europeană — aceasta este narațiunea cel mai des folosită de politicienii pro-ruși pentru a induce în eroare cetățenii. De obicei, pentru a diminua importanța integrării europene, susținătorii Kremlinului lansează în spațiul informațional falsuri legate de pierderea suveranității și independenței, aspecte care pot fi ușor […] Acest articol /VIDEO/ Integrarea în UE nu înseamnă pierderea suveranității RM a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Peste 30 de de solicitări au fost recepționate de autorități pe parcursul nopții pentru pomparea apei din gospodăriile afectate de inundații. Salvatorii și pompierii au lucrat în regim sporit pentru a ajuta oamenii aflați în dificultate. Douăzeci și cinci de solicitări au fost recepționate în zona de centru, iar opt în zona de sud. În […] Acest articol Peste 30 de persoane au solicitat ajutorul salvatorilor noaptea trecută a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
08:50
Rusia a lansat cel de-al optulea atac aerian din septembrie asupra Kievului, noaptea trecută. Unităţile de apărare aeriană au distrus aproape 20 de drone care se îndreptau spre capitala Ucrainei, a anunţat, luni, armata ucraineană, scrie Digi24.ro.  „Dronele de atac ruseşti se îndreptau spre Kiev din direcţii diferite şi în grupuri diferite”, a precizat Serhiy […] Acest articol Rusia a lansat aproximativ 20 de drone spre Kiev. Este al optulea atac din septembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Cer noros și ploi de scurtă durată prognozează pentru astăzi meteorologii. Maximele zilei de 16 septembrie vor ajunge până la +25 de grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +12°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +23 de grade, iar noaptea coboară până la […] Acest articol /METEO/ Nu uitați umbrelele acasă. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:50
Condițiile meteorologice au dat astăzi mari bătăi de cap conducătorilor auto. În raionul Sîngerei s-au produs două accidente rutiere cu implicarea camioanelor. O persoană a fost transportată la spital. În jurul orei 12.00, polițiștii din Sîngerei au fost sesizați cu privire la un accident rutier produs pe traseul R13. Un bărbat de 30 de ani […] Acest articol /VIDEO/ FOTO/ Două accidente rutiere cu implicarea camioanelor s-au produs în raionul Sîngerei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:20
Din cauza unei alunecări de teren mai mulți locuitori ai orașului Sîngerei au rămas fără apă. “Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a alunecat o porțiune mare de teren provocând ruptura apeductului. Din cauza asta mai mulți consumatori au rămas fără apă. Echipa ,,Apa-Canal’’ Sîngerei face tot posibilul să repare cat mai curând”, anunță administrația întreprinderii […] Acest articol /FOTO/Mai mulți locuitori ai orașului Sîngerei au rămas fără apă, după o alunecare de teren a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Acum o oră, Poliția din Fălești a fost sesizată despre faptul că în apropierea satului Egorovca  s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui copil de 7 ani.  La locul accidentului, grupa operativă a stabilit preliminar că o femeie de 35 de ani, din raionul Nisporeni, la volanul unui Mercedes Vito, având ca pasageri […] Acest articol Grav accident de la Fălești: O fetiță de 7 ani a murit, iar fratele ei a ajuns la spital a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Ploaia de astăzi continuă să facă ravagii în sudul țării. La moment 13 localități sunt parțial deconectate de la energia electrică. Este vorba despre raionul Orhei – 1, satul Pelivan. r-nul Cantemir – satele Capaclia, Cania, Lărguța, Samalia, Iepureni, Stoianovca, Haragîș, Vișniovca și or. Cantemir. r-nul Leova – satele Cupcui, Romanovca și Sărata Nouă. La […] Acest articol 13 localități sunt parțial deconectate de la energia electrică. Într-un sat s-a rupt digul unui bazin a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13 septembrie 2024
17:50
Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali – săvârșită în proporții mari, dar și pentru spălarea de bani săvîrșită. În cadrul urmăririi penale, s-a constatat că membrii organizațiilor teritoriale ale unor partide politice din Republica […] Acest articol /VIDEO/ Percheziții în cadrul unei cauze penale privind finanțarea ilegală a partidelor afiliate lui Șor. Ce au ridicat oamenii legii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Glodeni Business Forum a adunat zeci de experți economici, antreprenori, tineri specialiști și oficiali guvernamentali.  ION BODRUG, președinte ACETI: „Acest forul care are ca obiective, după mine, impulsionarea afacerilor, susținerea tuturor celor care vor să dezvolte o afacere, care vor să-și deschidă o afacere, care vor să-și transforme digital afacerea. Aceste momente sunt foarte importante, […] Acest articol /VIDEO/ Glodeni Business Forum a adunat zeci de participanți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Fermierii afectați de secetă și arșiță la culturile de grâu și porumb din acest an pot depune, începând cu ziua de azi 13 septembrie, cererile de solicitare a ajutorului financiar la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA). Despre asat a anunțat Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA). Hotărârea Guvernului nr. 644/2024, care prevede […] Acest articol Fermierii afectați de secetă și arșiță pot depune cererile de solicitare a ajutorului financiar începând de astăzi, 13 septembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
„ Nu. Eu nu cred. De ce? Eu nu cred în nimic. Eu cred doar în mine.” Vineri 13 este o dată considerată de mulți ca fiind una ghinionistă. „Câte ceva cred. Dacă mi-a ieși cineva cu căldarea în față sau mi-a trece pisica neagră să știți că nu îmi merge. Am probat de zeci […] Acest articol /VIDEO/ Vineri 13: Superstiție sau zi obișnuită? De ce se tem mai mult locuitorii din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
În municipiul Ungheni se practică o metodă nouă de a strânge rapid frunzele care cad de pe copaci. După ce frunzele sunt suflate la marginea drumului, doi muncitori le strâng cu aspiratorul. ANTON IVAN, muncitor: „Pompele zvârl de acolo, de aici se grămădește și mergem cu asta și strângem. E mai ușor decât cu mâna, […] Acest articol /VIDEO/ Într-o oră fac munca care înainte le lua jumătate de zi. În Ungheni, frunzele căzute se strâng cu aspiratorul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Un militar prin contract al Armatei Naționale, care executa serviciul în cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, s-a rănit mortal ieri, 12 septembrie curent, în rezultatul unei împuşcături cu arma din dotare, în timpul executării serviciului la post. Potrivit informaţiei oferite de Centrul operaţional de comandă, incidentul a avut loc la 17:50. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul soldatului. Totodată, o echipă de criminaliști ai poliției, investighează cazul. Militarul prin contract […] Acest articol Un militar prin contract al Armatei Naționale s-ar fi sinucis cu arma din dotare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Grav accident în raionul Sîngerei. O femeie de 40 de ani a decedat, iar alte două persoane au fost transportate la spital, după ce mașinele în care se aflau au fost implicate în accident. Accidentul s-a produs în această dimineață pe traseul R6 din raionul Sîngerei. Un bărbat de 36 de ani, conducea un microbuz […] Acest articol /FOTO/ Grav accident în raionul Sîngerei. O persoană a murit, iar altele două, transportate la spital a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Sportivii de la clubul de Karate Kyokushin „Budokan Florești” s-au clasat pe locul patru la Campionatul European de Kyokushin Karate, desfășurat în perioada 7-8 septembrie la Cluj Napoca, România. Competiția a reunit cei mai buni kyokushini din lume. Republica Moldova a fost reprezentată la acest campionat de către Clubul de karate Kyokushin „Budokan Florești”. Floreștenii […] Acest articol /FOTO/ Sportivii de la clubul de karate Kyokushin „Budokan Florești” s-au întors de la Campionatul European cu medalii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Ana Stratulat, o adolescentă în vârstă de 15 ani și originară din Republica Moldova, și prietena sa în vârstă de 14 ani, sunt date dispărute în provincia italiană Pavia, disparițiile având loc la diferență de două zile una de cealaltă, scrie rotalianul.com. Potrivit ziarului Il Giorno, Ana a fost văzută ultima dată sâmbătă, 7 septembrie 2024, […] Acest articol O adolescentă din Republica Moldova, dispărută în Italia. Și o prietenă de a ei este de negăsit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Abuzul sexual asupra copiilor este una dintre cele mai răspândite forme de violență asupra minorilor în Republica Moldova. Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul General al Poliției (IGP) pentru anul trecut, aproape 400 de copii au fost supuși uneia dintre cele cinci forme de violență sexuală prevăzute de Codul Penal.  În primele șase luni ale anului […] Acest articol Simptomele abuzului sexual asupra copiilor. Care sunt consecințele și cum poți ajuta un copil abuzat? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Accident în apropiere de municipiul Bălți. O cisternă plină cu suc, s-a decuplat de la unitatea de transport care o tracta și a ajuns în afara carosabilului. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, în jurul orei 20.00. Un bărbat de 52 de ani, conducea un camion MAN, la un moment dat, cisterna care […] Acest articol /FOTO/ O cisternă plină cu suc s-a decuplat de camion și a ajuns în afara carosabilului, lângă Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Polițiștii din Sîngerei și Briceni, în comun cu procurorii din Sîngerei, au efectuat percheziții, la domiciliul unui tânăr de 21 de ani din satul Corjeuți, raionul Briceni, originar din raionul Sîngerei. Acesta este suspectat de circulația drogurilor pe teritoriul raionului Sîngerei prin intermediul aplicațiilor online. În timpul percheziției au fost ridicate 50 de grame de […] Acest articol /VIDEO/ Droguri în valoare de 20 000 de lei, depistate la un tânăr de 21 de ani din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
O navă cargo rusească suspectată că transportă rachete balistice iraniene pentru războiul Moscovei împotriva Ucrainei a fost văzută într-un port rusesc de la Marea Caspică, în urmă cu o săptămână, arată imaginile satelitare văzute de CNN, informează News.ro, transmite Digi24.ro.  Nava – Port Olya 3 – a fost identificată de Maxar Technologies în imagini satelitare […] Acest articol Navă rusească suspectată că ar transporta rachete balistice iraniene, văzută într-un port la Marea Caspică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Ceață densă și cer noros prognozează pentru astăzi meteorologii. Maximele zilei de 13 septembrie vor ajunge până la +29 de grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +13°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +27 de grade, iar noaptea coboară până la +13 grade. […] Acest articol /METEO/ Ceață și nori. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12 septembrie 2024
17:30
Ion Basoc, sportivul paralimpic, originar din Ungheni, a revenit acasă după competițiile din Paris. Ion nu a permis niciodată ca provocările să-l oprească din a-și urma visurile. ION BASOC, judocan paralimpic: „Cel mai greu lucru în viață este atunci când rămâi unu la unu cu a ta problemă de sănătate. Și atunci contează foarte mult […] Acest articol /VIDEO/  „Mă bucur că Dumnezeu mi-a deschis ochii, dar nu mi i-a închis”. Istoria paralimpicului Ion Basoc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:50
Deputații urmează să se întrunească vineri în prima ședință a Parlamentului din sesiunea ordinară de toamnă. O hotărâre în acest sens a fost adoptată de către Biroul permanent al legislativului, transmite IPN. Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței. Deputații urmează să voteze o serie de măsuri de sprijin al fermierilor în legătură […] Acest articol Deputații se întrunesc vineri în prima ședință plenară din această sesiune a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Comisia Electorală Centrală a înregistrat-o pe Maia Sandu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”. În același context, CEC a înregistrat simbolul electoral al candidatei pentru imprimarea în buletinul de vot la alegerile prezidențiale, reprezentantul candidatei în Comisia Electorală Centrală și a confirmat persoana […] Acest articol CEC a înregistrat-o pe Maia Sandu în calitate de candidat la alegeri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Fracțiunea PSRM din consiliul municipal Bălți a înregistrat un proiect privind exprimarea unui vot de neîncredere și expirarea mandatului viceprimarului Ghenadie Șmulschii. Propunerea va fi discutată la următoarea sesiune a consiliului municipal, care este planificată pentru luna septembrie. „Șmulschii a pierdut complet încrederea consiliului municipal și a locuitorilor din Bălți. Personalități publice și organizații au […] Acest articol Fracțiunea PSRM din consiliul municipal Bălți a înregistrat un proiect pentru exprimarea unui vot de neîncredere față de viceprimarul Șmulschii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Inspectorii din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au inițiat mai multe controale la abatoare/unități de sacrificare și producere a cărnii, precum și în exploatațiile de creștere și întreținere a animalelor din țară. În rezultat, s-au constatat mai multe neconformități care pot pune în pericol siguranța consumatorilor. Urmare a neconformităților constatate se vor întreprinde […] Acest articol Controale inopinate la mai multe abatoare din țară. ANSA a depistat mai multe încălcări a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Patru judecători au fost transferați de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) la Curtea de Apel Bălți. Doi dintre aceștia sunt de la Judecătoria Bălți, unul  de la Judecătoria Drochia și unul de la Judecătoria Orhei. Prin Hotărârea Plenul Consiliului Superior al Magistraturii au fost transferați temporar la Curtea de Apel Bălți judecătorii Ecaterina Arseni […] Acest articol Patru judecători, transferați temporar la Curtea de Apel Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
S-a urcat băut pe o motociletă și a cauzat un accident. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 10 septembrie, în jurul orei 04:00. Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că un tânăr în vârstă de 23 de ani, care conducea o motocicletă pe o stradă din satul Musteață, raionul Fălești, a […] Acest articol /FOTO/ A urcat beat pe o motocicletă și a provocat un accident a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Mai bine de patru ore medicii din Ungheni au luptat pentru viața copilului de doi ani, căzut în puțul unui lift dintr-un bloc din oraș. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 11 septembrie. Acum micuțul este la Chișinău în stare gravă, dar stabilă. Totul s-ar fi întâmplat miercuri dimineața, la ora opt dimineața, într-un […] Acest articol /VIDEO/ Copil de doi ani, căzut în puțul liftului, la Ungheni. Cum s-a produs tragedia și care este starea micuțului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
O fetiță de doar 4 luni are nevoie de ajutor. Potrivit mamei, copila a fost diagnosticată cu neuroblastom. Familia de află acum în Köln, Germania, în spitalul Uniklinik. Copila a primit deja o cură de chimioterapie, însă mai are nevoie de încă trei și posibil de o operație. Cheltuielile sunt pre mari pentru părinții care […] Acest articol „Salvați-mi copilul”. O mamă din Ocnița luptă pentru viața fetiței sale de 4 luni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Ghinion pentru un antreprenor din municipiul Bălți. Un depozit a luat foc. Flăcările au cuprins aproximativ 900 metri pătrați. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:25. În total pentru stingerea focului au intervenit 64 de salvatori și pompieri cu 14 unități de tehnică. În urma arderii au fost afectate utilaje metalice și […] Acest articol /FOTO/ Incendiu matinal la Bălți. Peste 900 de metri pătrați, cuprinși de flăcări a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Ceață, ploi și descărcări electrice prognozează pentru astăzi meteorologii. Maximele zilei de 12 septembrie vor ajunge până la +25 de grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +13°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +23 de grade, iar noaptea coboară până la +13 grade. […] Acest articol /METEO/ Ploi, ceață și descărcări electrice. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11 septembrie 2024
17:30
O porțiune a străzii Sfântul Nicolae din municipiul Bălți s-a prăbușit în urma unei alunecări de teren. Incidentul a creat panică printre localnici, care au asistat la surparea drumului. Deocamdată, nu au fost raportate victime. Locuitorii din zonă sunt șocați și îngrijorați de situația creată. În primul rând de când am cumpărat casa, știam despre […] Acest articol /VIDEO/  O porțiune de drum de pe strada Sfântul Nicolae din Bălți s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
Un fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, care din 2021 organiza acordarea cetățeniei Moldovei în baza certificatelor de naștere și pașapoartelor interne falsificate din stânga Nistrului a fost reținut. În acest scop, în cursul zilei de marți, oamenii legii din autoritățile de drept implicate în investigarea dosarului penal au descins cu 13 percheziții corporale, la […] Acest articol Fost funcționar al MAI – reținut: coordona acordarea cetățeniei Moldovei în baza pașapoartelor interne falsificate din stânga Nistrului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
O grădină senzorială pentru copiii cu CES a fost amenajată în curtea Liceului Teoretic „George Coșbuc” din Bălți   „Am rămas foarte impresionată și eu cred că această grădină senzorială va fi foarte benefică pentru copiii noștri, pentru copiii cu CES și nu numai. Cred că după o zi încărcată de câte 7 lecții, va […] Acest articol /VIDEO/ Grădină senzorială pentru copiii cu CES, un proiect inovator la L.T. „George Coșbuc” din Bălți” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
„Bună ziua prieteni, mă numesc Ion. Cum vedeți sunt polițist. Vorbim despre securitatea rutieră și anume cum trebuie să ne comportăm în stradă când ne deplasăm de acasă la școală și de la școală acasă.” La început de an școlar, copiii claselor întâi sunt învățați de profesori și polițiști cum să traverseze corect strada. „Pe […] Acest articol /VIDEO/ Copiii claselor întâi din Bălți, învățați de profesori și polițiști cum să traverseze corect strada a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Un copil de doi ani a căzut în puțul liftului unui bloc locativ din municipiul Ungheni. Acesta este în stare extrem de gravă și urmează să fie transferat cu Aviasanul la Chișinău de la Spitalul raional Ungheni, unde a fost dus după incident. Contactată de IPN, vicedirectorul medical al Spitalului raional Ungheni, Elvira Stati, a […] Acest articol Copil de 2 ani a căzut în puțul unui lift, la Ungheni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Trei angajați ai Agenției Naționale pentru Siguranță a Alimentelor (ANSA) din Soroca sunt cercetați de ofițerii CNA și procurorii Procuraturii mun. Bălți, într-un dosar de corupere pasivă. Aceștia sunt bănuiți de încasarea plăților ilegale de la un agent economic pentru a nu documenta încălcările identificate în procesul de producere și comercializare a produselor alimentare, depistate […] Acest articol Ar fi luat mită în bani și produse de patiserie. Trei funcționari ai ANSA din Soroca, cercetați de CNA a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Ion Basoc și Oleg Crețul au revenit de la Jocurile Paralimpice de la Paris cu două medalii, ambele la proba para judo. Republica Molodva va remunera sportivii pentru performanțele lor cu 2,6 milioane de lei și rspectiv cu 2 milioane de lei. Aceleași sume vor primi și antrenorii acestora. Ion Basoc a intrat în posesia medaliei […] Acest articol Ion Baspc și Oleg Crețul s-au întors de la Jocurile Paralimpice. Ce recompense vor primi din partea statului pentru medaliile de argint și bronz a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.