Good News

Acum 24 ore
16:00
Pe canalul său de Telegram, Vasile Tarlev a anunțat angajamentul său ferm față de cetățenii Republicii Moldova și participarea activă la viața politică, inclusiv la viitoarele alegeri. „Dragi prieteni, ieri… Articolul Tarlev promite un program anticriză bazat pe neutralitate și cooperare internațională apare prima dată în Good News.
16:00
Poșta Moldovei pune în circulație seria de mărci poștale „Jocurile Olimpice de Vară. Paris, 2024.” Seria cuprinde două mărci poștale – ”Tir cu arcul” (cu valoarea nominală de 5,20L), ”Lupte… Articolul Poșta Moldovei lansează seria de mărci poștale dedicate Jocurilor Olimpice de Vară Paris 2024 apare prima dată în Good News.
14:20
Președinția Republicii Moldova a făcut publice primele imagini cu olimpicii țării noastre. Moldova este reprezentată de 26 de sportivi, care au în palmares 9 titluri de campioni mondiali și 11… Articolul Primele imagini cu olimpici din Moldova: 26 de sportivi pregătiți pentru Paris 2024 apare prima dată în Good News.
12:00
Anual, pe data de 20 mai, în Republica Moldova va fi marcată Ziua Națională a Albinei. Proiectul a fost votat în Parlament de către deputați. Propunerea de a institui sărbătoarea… Articolul Ziua Națională a Albinei în Moldova: 20 mai devine sărbătoare oficială apare prima dată în Good News.
09:40
Arcaşul moldovean Alexandra Mîrca s-a calificat cu succes la turneul olimpic de la Paris 2024. Ea a acumulat 631 de puncte, ceea ce i-a permis să se claseze pe locul… Articolul Arcașul moldovean s-a calificat cu succes la turneul olimpic de la Paris 2024 apare prima dată în Good News.
Ieri
17:50
Un sondaj realizat de compania de consultanță politică și cercetare Intellect Group evidențiază rolul crucial pe care îl joacă încrederea și respectul în susținerea candidaților politici. Maia Sandu, Irina Vlah… Articolul Sondaj Intellect Group: Vasile Tarlev atrage simpatia electoratului indecis apare prima dată în Good News.
17:50
Un sondaj realizat de Intellect Group subliniază că negativitatea și ura față de politicieni au devenit reacții aproape instinctuale ale societății. Analiza timpului necesar pentru formularea emoțiilor arată că alegătorii… Articolul Sondaj Intellect Group: Negativitatea față de politicieni, reacție instinctuală a societății apare prima dată în Good News.
14:00
Unul dintre cei opt polițiști de frontieră care vor reprezenta R. Moldova la Jocurile Olimpice a plecat la Paris. Este vorba de Mihail Latîșev, care va concura la proba de… Articolul Polițistul moldovean a plecat la Paris pentru a concura la proba de judo la JO apare prima dată în Good News.
13:30
Scriitorul, traducătorul, eseistul și jurnalistul Vladimir Beșleagă împlinește astăzi 93 de ani. Cu acest prilej, în Parlament i-au fost adresate felicitări. „Astăzi este omagiat scriitorul Vladimir Beșleagă – un mare… Articolul Scriitorul Vladimir Beșleagă împlinește 93 de ani apare prima dată în Good News.
13:00
Un sondaj realizat de compania de consultanță politică și cercetare Intellect Group evidențiază o serie de probleme semnificative în percepția alegătorilor asupra candidaților în cursa electorală. Potrivit sondajului, nivelurile ridicate… Articolul Studiu Intellect Group: Cum sentimentele negative influențează percepția publică a candidaților apare prima dată în Good News.
11:40
În primele șase luni ale anului 2024, exporturile de vinuri îmbuteliate din R. Moldova au crescut cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar volumul exporturilor a crescut… Articolul Vinurile moldovenești cuceresc piețele internaționale: Cele mai mari creșteri în SUA, Germania și China apare prima dată în Good News.
11:00
Compania de consultanță politică și cercetare, Intellect Group, a realizat un sondaj sociologic care evidențiază sentimentele și emoțiile alegătorilor față de candidați. Rezultatele dezvăluie câteva concluzii esențiale privind percepțiile electoratului:… Articolul Intellect Group: Frica și neîncrederea, provocări majore pentru politicieni apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:10
Un studiu recent realizat de Intellect Group arată că o parte semnificativă a electoratului este fie nehotărâtă, fie nemulțumită de situația actuală. Această constatare oferă candidaților o oportunitate unică de… Articolul Intellect Group sprijină politicienii cu sesiuni de consultanță privată apare prima dată în Good News.
17:40
Rezultatele unui studiu Intellect Group arată că, înainte de alegeri, o parte semnificativă a electoratului rămâne nehotărâtă sau nemulțumită de situația actuală. Aceasta oferă candidaților ocazia să atragă aceste voturi… Articolul Candidații îndemnați să înțeleagă problemele reale ale electoratului, arată Intellect Group apare prima dată în Good News.
14:50
Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu sunt cei trei sportivi care vor concura la proba de canoe pentru a reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris. Canoistul… Articolul Cine sunt reprezentanții Moldovei la Proba de Canoe pentru Jocurile Olimpice din Paris apare prima dată în Good News.
14:40
Mai multe spitale și-au dotat secțiile de terapie intensivă cu paturi multifuncționale grație sprijinului Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM). Este vorba de instituțiile medico-sanitare publice Spitalul Raional Hâncești,… Articolul Investiție în sănătate: CNAM aduce paturi multifuncționale în spitalele din Moldova apare prima dată în Good News.
13:50
Conform unei analize recente realizate de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, sistemul politic din Republica Moldova se confruntă cu o criză severă de încredere. Majoritatea politicienilor sunt… Articolul Incertitudine și recunoaștere scăzută: Problemele majore identificate de Intellect Group în politica R.Moldova apare prima dată în Good News.
13:00
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că își va depune candidatura pentru funcția de Președinte al țării. Într-un discurs adresat cetățenilor, Tarlev… Articolul Tarlev anunță candidatura pentru Președinție: Răspund rugăminților cetățenilor de a reveni pe arena politică apare prima dată în Good News.
12:00
Vasile Tarlev, fost Prim-ministru al Republicii Moldova (2001-2008), și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Într-un mesaj adresat cetățenilor, Tarlev și-a exprimat profunda îngrijorare față de… Articolul Vasile Tarlev candidează pentru funcția de Președinte al Moldovei apare prima dată în Good News.
11:10
Conferință de presă susținută de Vasile Tarlev cu tema „Problemele esențiale privind situația socio-economică actuală din țară, precum și planurile și inițiativele pentru viitor”. Articolul LIVE// Conferință de presă susținută de Vasile Tarlev apare prima dată în Good News.
09:50
Un nou raport realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group scoate în evidență o criză majoră de încredere în sistemul politic al Republicii Moldova. Analiza relevă un… Articolul Intellect Group: : Cetățenii își pierd încrederea în partidele politice apare prima dată în Good News.
23 iulie 2024
18:00
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a vizitat Muzeul Serviciului Vamal al Republicii Moldova și Galeria colecțiilor „Petru Costin” a Consiliului Raional din Ialoveni. Fondatorul muzeului și al galeriei, colonelul Serviciului Vamal,… Articolul Igor Grosu vizitează Muzeul Serviciului Vamal și Galeria „Petru Costin” din Ialoveni apare prima dată în Good News.
17:50
Fostul prim-ministru Vasile Tarlev a anunțat pe canalul său de Telegram lansarea Organizației teritoriale raionale Călărași a Partidului „Viitorul Moldovei”. În cadrul evenimentului, Tarlev a prezentat viziunile și planurile partidului… Articolul Partidul „Viitorul Moldovei” lansat oficial la Călărași: Vasile Tarlev detaliază planurile apare prima dată în Good News.
16:10
Andrian Mardare, Zalina Marghieva, Serghei Marghiev, Alexandra Emilianov și Dimitriana Bezede sunt cei cinci sportivi care vor concura la proba de atletism pentru a reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice… Articolul Mândria Moldovei la Jocurile Olimpice: Cinci atleți moldoveni pregătiți pentru Paris 2024 apare prima dată în Good News.
15:00
Un studiu realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group a relevat că alegătorii nehotărâți au cel mai ridicat procent de persoane care nu consumă alcool, atingând 58,3%.… Articolul Studiu: Alegătorii nehotărâți înregistrează cel mai mare procent de non-consumatori de alcool apare prima dată în Good News.
13:50
La finele semestrului întâi, peste 31.700 de persoane din regiunea transnistreană figurează ca fiind asigurate, potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. Totodată, au fost înregistrați în calitate de persoane… Articolul Peste 31.700 de persoane din regiunea transnistreană, asigurate medical pe malul drept al Nistrului apare prima dată în Good News.
13:50
Inspectorii pentru Protecția Mediului au eliberat două căprioare ținute în captivitate de un locuitor al satului Odobești din raionul Nisporeni. Potrivit autorităților, inspectorii au fost alertați de către o persoană.… Articolul Două căprioare eliberate din captivitate de Inspectoratul pentru Protecția Mediului în raionul Nisporeni apare prima dată în Good News.
11:40
Un studiu realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group a analizat opiniile populației moldovenești privind referendumul pentru modificarea Constituției, cu scopul aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.… Articolul Analiza Intellect Group: Incertitudinea și polarizarea în referendumul pentru UE apare prima dată în Good News.
11:30
Un studiu realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group privind preferințele în materie de băuturi ale electoratului diferiților candidați a dezvăluit detalii interesante despre caracterul alegătorilor și… Articolul Studiu Intellect Group: Cum se împart preferințele de băuturi în rândul alegătorilor moldoveni apare prima dată în Good News.
22 iulie 2024
18:00
Parlamentul găzduiește o expoziție tematică dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova. Potrivit Parlamentului, expoziția conține peste 150 de publicații selectate din colecțiile Bibliotecii Naționale… Articolul Parlamentul sărbătorește 30 de ani de la adoptarea Constituției cu o expoziție tematică apare prima dată în Good News.
17:20
Un sondaj sociologic organizat și realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, desfășurat în perioada 8 – 17 iulie 2024, a dezvăluit detalii surprinzătoare despre caracteristicile electoratului… Articolul Preferințele electorale în Moldova: Ce spune alegerea vinului, despre valorile cetățenilor? apare prima dată în Good News.
17:00
Cei cinci elevi, care au participat la Olimpiada Internațională de Matematică din Marea Britanie, au adus acasă o medalie de argint, două de bronz și două mențiuni de onoare. La… Articolul Elevii moldoveni aduc acasă 5 distincții de la Olimpiada Internațională de Matematică din Marea Britanie apare prima dată în Good News.
16:50
Un sondaj sociologic realizat de compania de cercetare politică și consultanță, Intellect Group, în perioada 8-17 iulie 2024, dezvăluie preferințele moldovenilor în ceea ce privește consumul de vin. Întrebarea centrală… Articolul Sondaj Intellect Group: 45% dintre moldoveni preferă vinul de casă apare prima dată în Good News.
16:40
Copiii ambasadorilor Republicii Moldova ar putea beneficia de îndemnizații lunare de 700 de euro pe lună, până la vârsta de 23 de ani. Acest lucru este prevăzut într-un proiect de… Articolul Copiii ambasadorilor Republicii Moldova ar putea primi îndemnizații de 700 de euro pe lună până la 23 de ani apare prima dată în Good News.
16:20
Astăzi, Partidul „Viitorul Moldovei” a făcut un pas important în realizarea obiectivelor sale, deschizând două filiale noi în raioanele Căușeni și Cantemir. Liderul partidului, Vasile Tarlev, a declarat că prioritatea… Articolul Vasile Tarlev anunță deschiderea filialelor partidului în Căușeni și Cantemir apare prima dată în Good News.
15:10
La mijlocul lunii septembrie, zeci de crame din R. Moldova vor participa la cea de-a patra ediție a Festivalului Vinului Moldovei la București. Evenimentul va avea loc pe cunoscutul bulevard… Articolul Festivalul Vinului Moldovei la București: Zeci de crame moldovenești se pregătesc pentru cea de-a patra ediție apare prima dată în Good News.
14:50
Centrul Perinatal și Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului raional Căușeni au fost dotate cu echipament medical de ultimă generație, transmis în cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc la… Articolul Femeile din Căușeni, dar și din raioanele vecine își vor aduce pe lume copiii în condiții mai bune și mai sigure apare prima dată în Good News.
14:40
Bursele lunare ale sportivilor olimpici medaliați, acordate timp de patru ani după competiție, vor fi majorate anual în funcție de creșterea salariului mediu pe economie, reamintește secretarul de stat al… Articolul Sportivii olimpici vor beneficia de premii substanțiale: 3 milioane de lei pentru campioni, 2,6 milioane pentru medaliați cu argint apare prima dată în Good News.
14:00
Odată cu lansarea sistemului BeeProtect, peste 2,000 de agricultori și apicultori din Republica Moldova au devenit utilizatori ai platformei. Prin intermediul  BeeProtect, agricultorii au anunțat mai mult de 1,200 de… Articolul Primele rezultate de la lansarea aplicației BeeProtect: Numărul cazurilor de intoxicații ale albinelor a scăzut considerabil apare prima dată în Good News.
14:00
Compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group a realizat un nou sondaj sociologic în care a evidențiat perspectivele și prioritățile cetățenilor Republicii Moldova. Sondajul s-a desfășurat în perioada 8 – 17… Articolul Sondaj: Valorile naționale și familiale domină opinia publică în Moldova apare prima dată în Good News.
12:30
Un nou sondaj realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group dezvăluie tendințele actuale și riscurile în rândul populației din Moldova. Rezultatele sondajului, desfășurat între 8 și 17… Articolul Cum percepe populația din Moldova situația actuală: Rezultatele sondajului Intellect Group apare prima dată în Good News.
11:00
Republica Moldova va beneficia de un grant de 4,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de gestionare a deșeurilor din localitățile din sudul țării. Avizul consultativ pentru inițierea negocierilor în… Articolul BERD acordă un grant de 4,3 milioane de euro pentru gestionarea deșeurilor în sudul R.Moldova apare prima dată în Good News.
10:00
În următoarele ore, vor fi publicate treptat rezultatele sondajului sociologic realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group. Publicarea rezultatelor va fi etapizată pentru a menține interesul și… Articolul Anunț important: Publicarea rezultatelor sondajului sociologic începe în curând apare prima dată în Good News.
21 iulie 2024
16:30
Alpinistul Mircea Baciu este primul moldovean care a ajuns pe cele mai înalte 7 vârfuri de pe 7 continente. În luna mai și-a încheiat seria record de ascensiuni cu vârful… Articolul Mircea Baciu, primul moldovean care a cucerit cele mai înalte șapte vârfuri ale lumii apare prima dată în Good News.
16:20
Zeci de persoane din categoriile de vârstă 50+ și 65+ au participat, în acest weekend, la etapa inaugurală a turneului municipal de șah și joc de dame „Cupa Seniorilor”, ediția… Articolul Cupa Seniorilor: Turneu de șah și joc de dame pentru vârstnici în Chișinău apare prima dată în Good News.
19 iulie 2024
16:50
Interpretul de muzică ușoară din Republica Moldova Cătălin Josan s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Marele anunț a fost făcut printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Interpretul a publicat… Articolul Interpretul Cătălin Josan anunță căsătoria cu Helen Alexander pe Facebook: „Just married” apare prima dată în Good News.
16:50
La doar 24 de ani, Marius Leagul din satul Pârâta, raionul Dubăsari, a preluat cu succes afacerea familiei și cultivă pepeni verzi pe o suprafață de 15 hectare. Cu o… Articolul Afacerea familiei preluată cu succes: Tânărul din Pârâta cultivă pepeni verzi ecologici pe 15 hectare apare prima dată în Good News.
13:20
Fostul premier al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a făcut declarații pe canalul său de Telegram, subliniind importanța dezvoltării naționale și a echilibrului în relațiile internaționale. „Dacă vom fi gospodari, patrioți,… Articolul Vasile Tarlev: Moldova este unicală prin cele patru libertăți cu Estul și Vestul apare prima dată în Good News.
18 iulie 2024
15:40
O tânără de 19 ani din raionul Dubăsari a câștigat titlul de Miss Moldova 2024. Este vorba despre Mihaela Nicolaev. Pe rețelele de socializare au apărut imagini de la evenimentul… Articolul O tânără de 19 ani din Dubăsari a câștigat titlul de Miss Moldova 2024 apare prima dată în Good News.
13:40
Peisajele în culori aprinse, imortalizate pe pânză, pot fi admirate la o expoziție a pictorului leton Valdis Bušs, vernisată în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei. Expoziția, care marchează… Articolul Expoziția de pictură Valdis Bušs la Chișinău: Culori vibrante și peisaje captivante apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.