Soarta referendumului din toamnă

Agro TV, 12 februarie 2024 17:00

Soarta referendumului din toamnă privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană este incertă. Cel puțin asta afirmă președintele Democrația Acasă, Vasile Costiuc, care prezent la emisiunea Concluzii Politice de la postul nostru de televiziune a menționat că nu vede oportun organizarea acestui scrutin. De cealaltă parte, deputatul PAS, Vitalie Jacot susține că referendumul este susținut […] Articolul Soarta referendumului din toamnă apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Acum 12 ore
14:00
Viorel BĂIEȘU, SRL DANISTAS-PLANT, despre efectul produselor Verben și UtrishaN.   Articolul Viorel BĂIEȘU, Administrator, SRL DANISTAS-PLANT, Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
14:00
În ultimul trimestru din 2023, câștigul salarial mediu lunar brut, la unitățile din sectorul real cu 4 și mai mulți salariați și toate instituțiile bugetare, a constituit 13.401,1 lei, fiind în creștere cu 16,1% față de trimestrul IV 2022 și cu 8,4% față de trimestrul III 2023, comunică Biroul Național de Statistică (BNS), scrie mold-street.com […] Articolul Salariul brut, mai mare cu 16,1%, în ultimul trimestru al 2023 apare prima dată în AgroTV.
14:00
Legislația în domeniul muncii va fi armonizată cu legislația Uniunii Europene. Parlamentul a votat în prima lectură un proiect de modificare a Codului muncii și Codului contravențional. Modificările introduse în Codul muncii se axează, în special, pe 3 direcții importante: diminuarea fenomenului de exploatare prin muncă a copiilor, oferirea flexibilității normative de organizare a muncii […] Articolul Modificări la codul muncii apare prima dată în AgroTV.
14:00
Republica Moldova va cumpăra gaz rusesc și în martie, doar că toate volumele vor ajunge în stânga Nistrului, la fel ca în ultima perioadă. Anunțul a fost făcut de șeful Moldovagaz. Într-o postare pe telegram, Vadim Ceban a mai menționat că o mie de metri cubi de gaz de la Gazprom vor fi achiziționați cu […] Articolul În martie, gazul rusesc tot în regiunea transnistreană va ajunge apare prima dată în AgroTV.
14:00
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a anunțat lansarea apelului II pentru depunerea cererilor de solicitare a plăților directe în sectorul zootehnic din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural. Potrivit anunțului, cererile de acordare a plăților directe per litru de produs, în acest caz lapte de vacă, vor putea fi […] Articolul AIPA lansează apelul pentru plățile directe în sectorul zootehnic apare prima dată în AgroTV.
14:00
Dulci cu rafaelo, gravate pe bucăți de lemn, unite la flori vii, jucării de plus sau cu tricolor, sunt doar o parte dintre tendințele anului2024 în materie de mărțișoare. În ajun de 1 martie meșterii populari de la Căușeni nu au nici un minut liber. Este și cazul Antoninei Bobeico din Zaim, Căușeni care și-a […] Articolul Hobby cu mărțișoare, transformat în afacere apare prima dată în AgroTV.
14:00
În ultima săptămână, oferta de căpșună importată, în special din Grecia, a înregistrat o creștere semnificativă în rețelele de magazine și pe piețele de desfacere din Moldova. Potrivit specialiștilor de la EastFruit, prețurile la nivel de retail variază considerabil, pornind de la 130-150 de lei/kg, pentru vânzările la tejghea și pe piețele tradiționale, până la […] Articolul Căpșuna de import în Moldova, tot ma ieftină apare prima dată în AgroTV.
14:00
Protestele agricultorilor au fost suspendate, dar nu au luat sfârșit. Cel puțin la acesta concluzie s-a ajuns după ce mai multe revendicări ale fermierilor au fost aprobate astăzi într-o comise la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, între toate părțile implicate, inclusiv cu reprezentații băncilor. Astfel, s-a aprobat un produs. Agricultorii vor putea să beneficieze de […] Articolul Protestele agricultorilor, puse pe pauză apare prima dată în AgroTV.
Ieri
10:30
După 2 zile de grevă și zeci de curse anulate, autorităţile acceptă să discute cu transportatorii de pasageri. Invitat: Oleg ALEXA, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto. Articolul Greva transportatorilor de pasageri s-a încheiat – ce au cerut și ce au obţinut transportatorii apare prima dată în AgroTV.
10:20
Medax Top este un regulator de creştere a plantelor, flexibil și inovator, care asigură protecţia recoltelor de grâu și orz. www.agro.basf.md Articolul Regulator de creștere Medax Top – BASF apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:20
În data de 28 februarie a avut loc în regiunea transnistreană așa-numitul congres al aleșilor de toate nivelurile. Care este scopul acestui eveniment și ce urmăresc așa numitele autorități din stânga Nistrului? Acest subiect, dar și altele le abordăm cu invitații noștri Adrian Albu, deputat BCS și Sergiu Mocanu, președintele Partidului Republica Unirii. Articolul Concluzii Politice, Mocanu și Albu, 28 februarie 2024 apare prima dată în AgroTV.
14:10
Certificarea produselor agricole. Ce prezintă Standardele ISO 9001 și ISO 22000. Ce este GlobalGAP, care sunt avantajele obținerii certificării. Interviu cu Andrei CUMPANICI, conf. univ., UTM. Această emisiune este realizată cu susținerea Elveției și a organizației Helvetas, prin Proiectul OPTIM. Articolul Podcast Agricultura 4.0 – Despre standardele ISO și certificarea produselor agricole, cu Andrei CUMPANICI apare prima dată în AgroTV.
11:20
În perioada 01-15 martie 2024, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO desfășoară proiectul educațional MĂRȚIȘOR 2024, scopul căruia este de a păstra, cultiva și transmite tradiția mărțișorului, cu mesajul de îndemn la acțiune și la valorificare a acestei tradiții care, an de an învăță copiii țării că, prin daruri mici, precum mărțișoarele, generezi bucurii […] Articolul CRCT ARTICO, lansează proiectul MĂRȚIȘOR 2024 apare prima dată în AgroTV.
28 februarie 2024
15:40
Mâine, vremea va fi un pic mai posomorâtă, cu cer mai mult înnorat. Astfel, joi, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 8 grade, iar noaptea coboară până la 0 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 10 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 2 grade. În Sudul țării, vom […] Articolul Vremea se răcește un pic apare prima dată în AgroTV.
15:30
Motorina continuă să se ieftinească, iar benzina rămâne la același preț. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru joi. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 25,13 de lei. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO […] Articolul Motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
15:30
Mult așteptatele roșii românești vor fi mai scumpe anul acesta. Pe lângă gaz şi lumină, toate s-au scumpit de la semințe până la pământul pentru seră. Ca să-şi acopere cheltuielile şi să rămână cu profit, producătorii vor cere cu 20 la sută mai mult pentru un kilogram. Anul acesta agricultorii români care sunt în dificultate […] Articolul Roșiile românești, tot mai scumpe apare prima dată în AgroTV.
15:30
Vacanțele în Grecia se vor scumpi în acest an pentru că guvernul introduce o așa numită taxă sezonieră pe climă. Decizia vine după ce, anul trecut, țara a fost devastată de incendii de vegetație și inundații puternice. Această taxă sezonieră pe climă, va avea valori diferite în funcție de câte stele are hotelul în care […] Articolul Vacanțele în Grecia, mai scumpe apare prima dată în AgroTV.
15:20
Două sectoare de drum național și un tronson feroviar vor fi renovate și modernizate. În acest sens, cabinetul de miniștri, a aprobat două proiecte de lege privind ratificarea unui acord de împrumut și a unui contract de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. ANDREI SPÎNU, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: […] Articolul Două sectoare de drum național și un tronson feroviar vor fi reabilitate și modernizate apare prima dată în AgroTV.
15:20
A fost cea mai mare demonstrație de până acum a fermierilor polonezi, care și-au dus furia în capitala țării. În replică, președintele Parlamentului, Szymon Cholownia, a declarat că plângerile protestatarilor vor fi ascultate și cererile lor vor fi îndeplinite. Fermierii polonezi se opun Acordului verde al UE și afluxului de produse agricole ucrainene, despre care […] Articolul Fermierii polonezi au ieșit din nou în stradă apare prima dată în AgroTV.
15:20
De la 1 aprilie, pensiile vor fi indexate cu șase la sută, dar nu cu 4,2 la sută, cum a anunțat anterior ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu. Declarația a fost făcută de prim-ministrul, Dorin Recean, în debutul ședinței de Guvern. DORIN RECEAN, prim-ministru: „Am observat că există mai multe discuții și deja se […] Articolul Recean: De la 1 aprilie, pensiile vor fi indexate cu șase la sută apare prima dată în AgroTV.
15:20
Palestinienii din Gaza suferă din cauza creșterii prețurilor la alimente și a lipsei de pâine, în timp ce situația umanitară din Fâșie continuă să se agraveze. Zeci de femei așteaptă de ore întregi la o brutărie pentru un pachet de pâine pe care să-l ducă acasă la familiile lor.  SHUROOQ SHANNAN, strămutat din Gaza: „Întotdeauna […] Articolul Palestinienii din Gaza suferă din cauza creșterii prețurilor la alimente și a lipsei de pâine apare prima dată în AgroTV.
15:10
Ministerul de Externe anunță că, în incendiul produs la data de 22 februarie, 2024, la o clădire de locuințe din Valencia, au murit doi cetățeni români. Nu se știe dacă este vorba despre cele două românce, mamă și fiică, de negăsit după tragedie. Informația a fost transmisă de autoritățile spaniole Consulatului României la Castellon de […] Articolul Doi români, decedați în incendiul de la Valencia apare prima dată în AgroTV.
13:20
Corteva Agriscience a lansat în 2022 cel mai inovator fungicid pentru primul tratament la culturile de cereale păioase, Verben. Verben contine 200 g prothioconazol și 50 g/l proquinazid. Principalele 10 avantaje ale fungicidului Verben: Produs unic pe piața din Rep. Moldova, Corteva fiind singura companie care are în portofoliul său molecula proquinazid, cea mai puternică […] Articolul Verben – Un fungicid inovator pentru primul tratament la culturile de cereale păioase apare prima dată în AgroTV.
10:20
Taximetriștii din Capitala Greciei au început marți, 27 februarie, o grevă de 48 de ore. În același timp, aceasta a coincis cu o grevă națională a angajaților din sectorul public și a unora din sectorul privat. În acest sens, circulația transportului public a fost perturbată, iar feriboturile spre și dinspre insule, blocate în porturi. De […] Articolul Grevă sindicală de 48 de ore în Grecia. Mai mulți angajați din sectorul public și privat nu au ieșit la muncă apare prima dată în AgroTV.
10:10
Una dintre cele mai inovatoare companii din domeniul energiei alternative din țara noastră este Cvadro Therm, fondată și condusă de către antreprenorul Alexei Gorbuleac. Inspirată de abordarea sustenabilă a liderilor din industrie la nivel mondial, compania a devenit un punct de referință pentru tehnologiile de vârf în domeniul sistemelor de încălzire, ventilare și climatizare. Cu […] Articolul Alexei Gorbuleac: Cvadro Therm și-a consolidat poziția în industria de energie alternativă apare prima dată în AgroTV.
09:50
Una dintre cele mai inovatoare companii din domeniul energiei alternative din țara noastră este Cvadro Therm, fondată și condusă de către antreprenorul Alexei Gorbuleac. Inspirată de abordarea sustenabilă a liderilor din industrie la nivel mondial, compania a devenit un punct de referință pentru tehnologiile de vârf în domeniul sistemelor de încălzire, ventilare și climatizare. Cu […] Articolul Cum Cvadro Therm și-a consolidat poziția în fruntea industriei de energie alternativă apare prima dată în AgroTV.
27 februarie 2024
17:20
Copac nimicit intenționat în centrul Capitalei. Este vorba despre un arbore situat la intersecția străzilor Alexandru cel Bun și Sfatul Țării, în care persoane necunoscute au făcut găuri și au turnat combustibil, pentru a grăbi procesul de pieire a acestuia.  Potrivit Ministerului Mediului, în prezent, cazul este investigat de Inspectoratul pentru Protecția Mediului. De asemenea, […] Articolul Copac nimicit intenționat în centrul Capitalei. Răufăcătorii au turnat combustibil la rădăcinile acestuia\ FOTO apare prima dată în AgroTV.
15:50
Vremea nu se schimbă esențial nici mâine. Astfel, miercuri, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 10 grade, iar noaptea coboară până la -2 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 12 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 0 grade. În Sudul țării, vom avea parte de circa 15 grade […] Articolul Vremea nu se schimbă esențial, anunță meteorologii apare prima dată în AgroTV.
15:40
Carnea de miel și de ied va fi mai scumpă cu cel puțin 20% de Paște, spun ciobanii din România. Asta pentru că sunt mai puține animale față de anul trecut. De vină ar fi seceta de astă-vară, care a lăsat pășunile fără suficientă iarbă, iar oile și caprele au rămas gestante mai târziu. Iar […] Articolul România: Carnea de miel și de ied va fi mai scumpă de Paște apare prima dată în AgroTV.
15:40
Orășelul Bute din nordul Franței a fost din nou inundate, pentru a cincea oară în patru luni. Regiunea Pas-de-Calais a fost din nou afectată de inundații: mai multe râuri au ieșit din matcă. Pentru localnici, a devenit un coșmar fără sfârșit: inundații după inundații din cauza ploilor torențiale neîncetate. Unii oameni nu mai văd rostul […] Articolul Calvar pentru locuitorii unui mic orășel francez apare prima dată în AgroTV.
15:30
Cinci autocamioane au pornit spre Ucraina. Guvernul Republicii Moldova a transmis țării vecine un nou lot de ajutor umanitar de peste 75 tone, în valoare totală de 5 milioane lei. Camioanele au fost escortate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Lotul este compus din bunuri din domeniile energetic, medical, cum ar fi sisteme pentru […] Articolul Republica Moldova acordă un nou lot de ajutor umanitar Ucrainei apare prima dată în AgroTV.
15:30
Motorina continuă să se ieftinească, iar benzina rămâne la același preț. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru miercuri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 25,13 de lei. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO […] Articolul Motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
15:30
În perioada 19 – 25 februarie curent, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat peste 664 de milioane de lei, aproximativ 33,2 mln de euro, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de 111%. În această perioadă, persoanele fizice au introdus bunuri a căror valoare în vamă depășește […] Articolul Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat peste 664 de milioane de lei, în perioada 19-25 februarie apare prima dată în AgroTV.
15:20
Republica Moldova și Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic. Declarația a fost făcută de premierul roman, Marcel Ciolacu  în fața investitorilor americani prezenți la evenimentul AmCham CEO Business Forum. Potrivit lui, războiul din Ucraina ar pune presiune pe economia țării noastre. MARCEL CIOLACU, premierul României: „Uitați-vă la dinamica războiului din Ucraina și a […] Articolul Ciolacu: Republica Moldova și Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic apare prima dată în AgroTV.
15:20
Scandal din cauza unui drum la Chircăiești, raionul Căușeni. Mai mulți vecini din localitate învinuiesc o familie că o parte din teren care servea altădată drept drum de acces a fost îngrădit acum doi ani și transformat în proprietate privată, transmite Studio-L.  „Numai dumneavoastră sunteți în mahala asta. Dacă vreți luați pământ, luați. Mâine, poimâine […] Articolul Scandal din cauza unui drum la Chișcăreni, raionul Căușeni apare prima dată în AgroTV.
15:20
Din 2025, cetățenii Republicii Moldova ar putea călători cu buletinul în țările din Uniunea Europeană, a declarat directorul Agenției Servicii Publice (ASP), Mircea Eșanu, la o emisiune de la postul public de radio. Potrivit acestuia, din luna martie a anului viitor, actele de identitate vor fi îmbunătățite. MIRCEA EȘANU, director ASP: „Sperăm din anul viitor să […] Articolul Moldovenii ar putea călători în UE doar cu buletinul apare prima dată în AgroTV.
15:10
Producătorii de struguri de masă vor beneficia, în următorii doi ani, de o asistență de 350 mii dolari din partea Organizației pentru Alimentație și Agricultură a ONU. Proiectul de asistență a fost semnat în data de 27 februarie de către ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea și reprezentantul FAO în Republica Moldova, Raimund Jehle. […] Articolul FAO oferă sprijin producătorilor de struguri de masă din Republica Moldova apare prima dată în AgroTV.
15:10
Start-up-ul israelian Robotic Perception a dezvoltat o nouă soluție de tăiere robotizată pentru livezi și podgorii. În cadrul World FIRA 2024, compania a demonstrat un prototip al dispozitivului său de tăiere robotizat cu acționare electrică, care a fost atașat în partea din față a unui tractor. Robotic Perception testează în prezent diferite camere 2D și […] Articolul Start-up-ul israelian Robotic Perception a dezvoltat o nouă soluție de tăiere robotizată pentru livezi și podgorii apare prima dată în AgroTV.
14:10
O scrisoare în care vor fi expuse problemele agricultorilor din Republica Moldova ar urma să fie transmisă la Bruxelles. Declarațiile au fost făcute de către fermieri, după întrevederea cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea. În același timp, autoritățile au promis că următoarea ședință, unde vor fi discutate celelalte revendicări va fi organizată, cel […] Articolul O scrisoare în care vor fi expuse problemele agricultorilor din Republica Moldova ar urma să fie transmisă la Bruxelles apare prima dată în AgroTV.
12:00
Sute de palestinieni s-au adunat duminică printre ruinele orașului Gaza, așteptând ca ajutoarele de care au nevoie, să ajungă în teritoriul asediat. De cealaltă parte, grupurile umanitare spun că au întâmpinat dificultăți în a ajunge în alte părți ale enclavei pentru a oferi asistență. Din acest motiv, localnicii spun că nu mai au cu ce […] Articolul Sute de locuitori ai Fâșiei Gaza îndură foame. Sunt în așteptarea ajutorului umanitar care nu mai ajunge la ei apare prima dată în AgroTV.
10:10
Studenții și fermierii din țară se familiarizează cu noile tehnologii din domeniul agriculturii. Invitați: Viorel BOSTAN, rectorul Universității Tehnice a Moldovei și Sergiu RABII, director adjunct al Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie. Articolul Titlu Educația, factor decisiv în dezvoltarea agriculturii viitorului apare prima dată în AgroTV.
26 februarie 2024
16:40
Luna martie este prima lună importantă care reprezintă începutul anului agrar. Primăvara mai este numită și anotimpul renașterii, deoarece plantele în grădină încep să prindă viață. De aceea, este important să țineți cont de câteva sfaturi simple, însă utile în pregătirea și aranjarea grădinii. Începeți prin eliberarea grădinii de resturi vegetale, adică resturi de plante, […] Articolul Cum să pregătim pamântul din grădină pentru primăvară apare prima dată în AgroTV.
16:20
Aproximativ 160 de tone de cereale ucrainene au fost distruse într-o gară poloneză, pe fondul protestelor ample ale fermierilor. Un înalt oficial ucrainean a numit acțiunea un act de „vandalism şi iresponsabilitate”, relatează DIGI24. Fermierii polonezi care protestează în această lună împotriva a ceea ce spun că este o concurenţă neloială din partea Ucrainei şi […] Articolul Tone de cereale ucrainene au fost distruse de fermierii polonezi apare prima dată în AgroTV.
15:20
Autoritățile au venit cu o reacție la protestul organizat, duminică, în centrul Capitalei, de asistenții personali. Potrivit lor, din cei 630 de asistenți personali care se află la evidența Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului Chișinău, aproape jumătate au rămas fără 50 la sută din salariu. Alți 180 de asistenți personali vor activa, și în […] Articolul Aproape 50 la sută din asistenții personali, din Capitală, cu salariul tăiat în jumătate apare prima dată în AgroTV.
15:10
Mai mulți indivizi au fost prinși la furat de porumb nerecoltat de pe un teren al unui fermier din comuna Dumbrăveni, județul Suceava. Poliția orașului Salcea, a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute se află pe terenul său din Dumbrăveni, de unde fură recolta de porumb. Polițiștii s-au deplasat la […] Articolul Trei bărbați, prinși la furat porumb nerecoltat apare prima dată în AgroTV.
14:30
Fermierii și autoritățile statului se vor întâlni la data de 27 februarie, ora 10:00, în cadrul ședinței Comisiei pentru problemele producătorilor de cereale și oleaginoase. Reprezentanții fermierilor planifică abordarea următoarelor subiecte: Înaintarea de către Guvern a scrisorii de urgență în adresa UE cu solicitarea sprijinului pentru producătorii de cereale și oleaginoase. Identificarea unor surse minimale […] Articolul Încă o încercare la dialog între fermieri și autorități apare prima dată în AgroTV.
13:30
Circulația rutieră pe prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul din Capitală, supusă în prezent lucrărilor de reparație, va fi permisă, cel mai probabil, la sfârșitul lunii mai. Declarația a fost făcută de șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană a Capitalei, Vitalie Mihalache, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei. În același timp, oficialul […] Articolul Autoritățile au anunțat când va fi reabilitată prima porțiune a podului de pe strada Mihai Viteazul din Capitală apare prima dată în AgroTV.
13:20
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură anunță că în perioada 19-23 februarie a autorizat spre plată a 85,54 milioane de lei sub formă de plăți pentru agricultori. Potrivit sursei citate, au fost acceptate 572 de cereri în valoare de 68,57 milioane de lei, reprezentând plăți complementare. Totodată, au fost procesate 17 cereri în valoare […] Articolul AIPA: peste 85 milioane de lei sub formă de plăți pentru agricultori apare prima dată în AgroTV.
13:10
Un nou protest la fermierilor are loc în Bruxelles. Sute de tractoare sunt pe străzile capitalei Belgiei. Traficul este perturbat, iar mai multe stații de metrou sunt închise. Fermierii claxonează din utilajele lor și se îndreaptă spre Parlamentul European. MARIEKE VAN DE VIVERE, fermier : „Ne aflăm aici pentru că Parlamentul European continuă să ne […] Articolul Fermierii din Europa nu se dau bătuți apare prima dată în AgroTV.
13:10
Piscicultorii din ţară sunt îndemnați să acceseze fonduri pentru renovarea şi modernizarea afacerilor, prin intermediul Proiectului Livada Moldovei. Potrivit unui comunicat de presă, bani sunt destinați pentru procurarea puieților de peşte, amenajarea sau consolidarea bazinului piscicol, procurarea de utilaje și echipamente, dar și pentru amenajarea unității de turism rural. Potrivit proiectului, sunt acordate facilități fiscale, […] Articolul Bani pentru dezvoltarea domeniul piscicol apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.